door Kiki in Buitenland  ·  91 Reacties

  • 35
  • 1402x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De politiek correcte struisvogels ondersteunen de theocratische dictatuur en ondermijnen daarmee het eigen politieke correcte denken, maar blijven bewust de kop onder het zand houden... niks aan de hand mensen, thee blijven drinken en blijven lachen... al wordt je recht in je vrije democratische gezicht gespuugt.

2
51 rampage

@48 Hoe kun je zoiets zeggen? Er waren ±3000 slachtoffers. Heb jij dan een beter een antwoord?
De mensen en nabestaanden wilden gewoon antwoorden op hun vragen en voor ±3000 slachtoffers kan je toch wel een greintje respect opbrengen.
Complottheorieën komen meestal maar opdagen als het gerecht grandioos faalt hoor, zoals 'opnieuw' in dit geval.
Misschien geven ze de overlevenden en familieleden dan toch nog enige steun of houvast.

1
52 wy71

@5 en het verband met bespreken van 9-11 op scholen is...............

5
53 BlackNinja

sta ik niet van te kijken..dat islam tuig is nogal agressief..gewoon de les geven, en als dat.moslim tuig bijdehand gaat doen, her land uit trappen! of de bak in,!! het moet gvd niet gekker worden in dit linkse gore land!!

1
54 henry86

de islam, moslims, en alles wat er mee te maken heeft word echt schijt en schijt irritant..intolete pauper ideologie

1
55 henry86

wii zijn nog.minder waard dan een varken in de ogen van islamieten. wel komen ze graag naar Nederland om lekker islamitisch te paraciteren, en onze overheid laat het gewoon gebeuren, onze.overheid laat.ons overspoelen met intolerante haatbaarden en hoofddoeken die.ons het liefst dood zien vallen... waarom komen ze hier als ze ons zo haten?/simpel..in islam landen is dood en verderf, door hun eigen walgelijke "religie " komen ze nu hier heem met dat smerige intolerante gezeik van ze, bahh

1
56 henry86

Geef dan ook les betreft 911 ipv propaganda.

6
57 solidsteel

Opmerkelijk hoe mensen hier @6 negeren omdat het niet in hun wereldbeeld past.

7
58 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

59 wy71

@41 onderwijzen voor mensen als jou heeft helemaal geen zin Chat, wees ik je drie maanden geleden al hoe ver je er naast zat met Mineta, herhaal je dezelfde onzin nu weer, dat is het hele prbleem met die zogenaamde "truth" beweging, ze herhalen al jaren dezelfde leugens...

"MR. HAMILTON: But there very clearly was an order to shoot commercial aircraft down.
MR. MINETA: Subsequently I found that out. "

http://www.911myths.com/index.php?title=Norman_Mineta

1
60 Mevrouw Stemband

Ze durven gewoon niet te zeggen dat 9/11 door Saudi Arabië is gepleegd. Saudi Arabië zat er achter. Bin Laden kwam er ook vandaan en IS ook. Dit land betaald en verzorgt de IS en al kaida en de Taliban De financiën komen hier vandaan voor het grootste deel. Turkije en Qatar hebben ook een zeer groot aandeel in deze partijen qua bevoorrading en financiën.

Maar om dit aan Turkse kinderen uit te leggen dat hun land heel veel investeert in terrorisme IS en de andere groepen en hun ook bevoorraad, dat is niet zo handig

1
61 Jan met de korte achternaam

@48 Je bent compleet offtopic, lees al je berichten eens terug behalve de eerste. Doe eens normaal man, je kunt ook gewoon reageren op dit onderwerp zonder alles erbij te halen. Valt nog mee dat Wilders niet is genoemd.

Het is gewoon een feit dat dit zo is, en niet alleen in Engeland. Begon allemaal met dat je geen rood wit blauwe schoenveters mocht dragen op school, maar Turken mochten wel een Turkse jas aan waar op heel de jas het teken van Turkije stond. Racisme werd al ruim 20 jaar geleden geroepen wanneer bepaalde kinderen straf kregen. En het is alleen maar erger geworden.

1
62 etymologie

Zo laf, laat je als leraar niet intimideren door moslims, dat is het begin van het einde.

1
63 corretje

In het artikle staat toch echt:

“There is a fear [among teachers] but it is not really grounded in anything,” he said.
“It is based on their stereotypical view of a community as opposed to the reality. It is very misplaced. It is an assumption.”

... dus storm is een glas water wat door rechtse media tot orkaan wordt verheven

7
64 radicalenradar

@1
Lijkt mij sterk, uw verhaal. Welke school is dat dan en wat is het protocol dan? Vermijd onderwerpen die gevoelig liggen bij Moslims?
Volgens mij is dit weer hetzelfde verhaal als over kerstbomen en vlees e.d. in de kantine. Heel ver overdreven en bijna nooit van toepassing.

3
65 AJ74

@65 Als je ziet hoe het eraan toegaat op campussen van colleges en universiteiten in Amerika en Canada, dan lijkt mij het verhaal in @1 niet zo heel vergezocht. Toch?

2
66 Bluth

@64

Het ondsrwerp wordt vermeden door leraren. Wat voor reden daar ook achter schuilt. Dus wat maakt het uit wie de kleinzerige in dit verhaal is. De lararen, de leerlingen of alt-rechts.

5
67 Vanillestok

@66
Ik zat een jaar of 7 geleden op Amerikaanse fora. Fora oer muziek, politiek.. Je kunt alles bespreken met Amerikanen. Een paar onderwerpen echter zijn ten zeerste taboe. Alsof ze daar smetvrees voor hebben. Zo erg dat je denkt dat je op Joop.nl zit. Discussie gewoon niet mogelijk over bepaalde onderwerpen zonder dat je direkt voor racist wordt uitgemaakt. Dusja ik geloof wel dat in het Amerikaanse onderwijs een links-liberale betutteling en brainwashing gaande is. Aangaande bepaalde onderwerpen.

3
68 Vanillestok

* Verwijderd door de redactie *

69 radicalenradar

@69 : nieuwreligieuspeil is alt-rechts?

5
70 solidsteel

wat mij opvalt van moslims is bijvoorbeeld dat ze met alles betrokken willen zijn etc..bij islam aanslagen hoor je die hypocrieten niet..natuurramp..hoeveel moslims zullen een bijdrage hebben gedaan aan sint maarten?? ik denk bijna geen 1/moslim, wat me ook opvalt..op sigaretten pakjes staan hele erge afbeeldingen..maar dan zie je noooooit een hoofddoek op de verpakking, ze willen er toch zo graah bij horen?? maar dan is het natuurlijk weer niet goed!

2
71 henry86

@69

Deze "kleine" feiten zijn onderdeel van de grote problematiek. Namelijk de beleidsmatige massa-immigratie vanuit onze politiek, en de daarbijkomende cultuurverschillen wat de eigen normen en waarden binnen Nederland, sterk aantasten. Je kunt deze 'mug' dus niet los zien van het groter geheel.

Ik snap best dat deugmensen dit wel proberen. Heel slinks het groter geheel opbreken in kleine nietszeggende feiten en dan zeggen dat de grote problematiek niet zou bestaan.

2
72 Vanillestok

@53

De buitenlanders waar de zieligheidsindustrie aan verdient zijn lastig.

2
73 Vanillestok

een moslim land zal nooit ongelovige vluchtelingen toelaten..en wij moeten dat wel..met natuurrampen zoals in sint maarten, weinig tot geen moslims zullen een bijdrage doen, want in het rampgebied zijn geen moslims..die mensen denken meestal vooral aan zichzelf en aan mede moslims, de rest kan de ple*uris krijgen..waarom moeten wij de hele islam wereld helpen terwijl geen enkel moslim land ons zal helpen als wij vluchteling zouden zijn..ongelooflijk

2
74 henry86

Nederland is te tolerant dat andere woord voor angstig

2
75 wijs

* Verwijderd door de redactie *

76 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

77 Pxf7+

@77 die radicalenradar kan echt het bloed onder je nagels vandaan halen..je kan beter als je haar naam ziet het gewoom niet lezen...rillingen krijg je van dit persoon

2
78 henry86

Het is gewoon duidelijk dat de multicultuur in het algemeen niet kan werken, en zeker niet als de islam er bij betrokken is.

Zelfs in moslimlanden dringt soms het besef door dat er eigenlijk niets goeds van de islamitische cultuur komt.

De enige landen waar moslims veilig kunnen wonen zijn westerse landen. Dat zegt genoeg.

De islam kost ons in het westen onze welvaart, privacy en veiligheid. Waarom zouden we die op willen geven voor zoiets barbaars als de islam? Dan zijn we toch niet goed snik? En waarom zou je mensen die dat hardop zeggen voor vanalles uitschelden, terwijl je in je hart weet dat ze gewoon gelijk hebben?

3
79 Sterke

* Verwijderd door de redactie *

80 4lb3rt P1k3

@53 Door haar opstelling ( en die van haar medeleerkrachten) kon dus daar wél gesproken worden over 9/11, net zoals daar geen enkel kind de klas uit mocht omdat zij door de ouders daar geplaatst waren en dus gewoon, zoals elk kind álle lessen moesten volgen. Hoe hard de ouders in het begin er tegen waren en er ook een paar kinderen van school gehaald waren, nu aanvaarden de ouders van andere afkomst de houding van de school.

0
81 gaulette

@80 Zie @50 waar duidelijk gesteld wordt door een ervaren onderzoeker dat het ene het andere niet uitsluit en dat lijkt wel de essentie.

0
82 wy71

@82
Men leeft in een samenzwering wat niet te bevatten is, en dat is hun kracht. Controle voor gevorderden, is het controleren via onwetendheid met propaganda als gereedschap. Wanneer de mensen onder je niets vermoeden omdat zij niets weten, kan je zonder zorgen je eigen gang gaan. Informatie is bewustzijn, een daarom controleren zij onze informatiestromen.

3
83 4lb3rt P1k3

* Verwijderd door de redactie *

84 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

85 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

86 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

87 jodelatedieho

@85 onzin bovenop onzin om je vorige onzin over Mineta te verbloemen, dat is inderdaad zo ongeveer de "truth" beweging in de knop.
Oja met je standaard termen als "absolute waanzin en absoluut ongeloofwaardig." maak je misschien indruk op de kleuterschool, hier is het slechts lachwekkend...

1
88 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

89 Chat Baker

@89 Ga je weer: "te ver gezocht", "te onvolledig", "te onwaarschijnlijk ", " onmogelijk", etc etc

Maar je komt wel weer aan zetten met een filmpje wat voor het gemak het begin van de instorting van WTC7 weglaat. Oh wacht dat doet Gage zelfs tot op vandaag.

"WTC7 was 'n gecontroleerde implosie op 9/11 in NYC"

Kijk eens goed naar dat filmpje; of eens naar een van die andere die het ook laten zien (want er is niets 'rare' aan die beelden; waarom toch dat kleuterwoordgebruik waar jij je ook continue schuldig aanmaakt ('onmogelijk'), het maakt je argumenten nou niet echt beter, en je maakt er gewoon echt geen indruk mee.)


WTC7 was al lang en breed aan het instorten voordat die zogenaamde "explosies" in jouw link zichtbaar worden; waarom moet die "truth" beweging toch telkens weer zo de waarheid verdraaien?

1
90 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

91 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

1 minuut geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

2 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

20 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

27 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

28 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

29 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

31 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

1 uur geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

1 uur geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
Superchat LivTelugu Sex BoobsNew Desi NudeIndian Bhabi Sex With DevarBlackmail BlowjobsLesbian Dom PornGrupos De Whatsapp PunhetaProne Position SexualCheer CameltoeXxxlndianHot Sex PunjabiVidhya Balan BoobsNight FuckingUnhentai.comNude Beach GorlsPorky's Nude ScenePyt TwerkersStellar Loving Pool PartyHamzterxAnime RentaiFatal ModsJenny_tabordaAdrienne Bardeau NudeJulianne More NakedXxxsistrKatie MorgannudeSaimin Seishidou 4Babes XLesbianoralPlay With PornVídeos Pornos CalientesKali Rose PornGay Gurl PornThenudebaySex StoriedPorno De DingueXvnnBelle Grace NudeCaylin's ChaturbatePornotenango ChapinAsianshemaleMitakuThesolominxxclub NudeSexting WebsiteGirlfried GalleriesFuta 3dpornNatascha Mcelhone NudeRamya Sex PhotosZ Xx XKendrapeach LeakBengali ChudaDeshi Indian PornXxxx Desi VidioXmoviesfPornhodQuero Assistir Filme PornôDouble Sided DildoFree Erotic VideosBlack Porn VidsNew Prone VideoX Hamster ManipurVoluptuousmilfHpornerWww Com Xxx HindiDani Daniel BlackedCute Chasma Frame For GirlAltyaziliporno.Alina LandoPriya Tiwari SexBra Seller PornHentai DpShemale Fucks SissyKagney Linn Karter CumpilationEscort Trans A LyonWhire PornXnxx XseElla Knox Sex VideosLocal Anty SexBig Tits Natural PicsMia Khalifa Boob SuckHindi Sex Porn VideoTeenslove BlackcocksManhaw PornMovies.pornoCarolina Samani NudeNew PussyMejores Actrices PornosThe Big Titty Milf-offOsa LovleyHidden Cam Changing RoomComic Pirn젊은년 따먹기Pron Xnx VideoHot Tity PicsXavier Woods And PaigeReddit Leaks NudesFilmy Pornograficzne Za DarmoPornô Grátis BrasileiroMulheres Peladas Em DesenhoTaylor Momsen NudePornhubstepdadUrindianbae LeakFfm Blow JobQueen Bee HentaiNri Aunty NudeBhabhi PprnMia Malkova RimjobAdultfirendfinderAll PorncomixPornolar LezbiyenElite Hot ScenesAurora BronwinCute Romantic SexXnxx StorkesLesian PorXnxx Full VideoHannaowo NudeSimran Khan NudeNaughty Amirica ComPolice Wala SexTrannysexMonica Roccaforte PornTina HargitayPorn Video YogaSadi Mein ChudaiBengali Hindi BfAnimation XxxxPorn Teen ForcedEbony SolopornBrown BunniesCuckoldedSkylar Mae XoBig Breast Natural PornVal2legit OnlyfansNhdtb-778Malu LeakedBlack Nasty HoesHuge Ebony TittysBeeg VedioFree Adult Porn SitesVelicity Von PornFamily Guy Stewie PornThunder Rosa NudeHd Cute SexCohfHomemademasturbationSilvie DeluxChinese Models NudeOld Old People PornSauna Nude