door goudisgeengeld in Buitenland  ·  129 Reacties

  • 19
  • 1162x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@95 goh, Cool en dat schijf je al op vrijdagochtend? Gaat niet goed met je....

3
101 TedjeR

@86 te snel gedrukt.
Toen kocht hij zendtijd van de Duitste tv om de Duitsers op hun plicht tewijzen aangaande de Griekse bevolking.
Tuurlijk vertelde hij er niet bij dat een gedeelte van dat geld rechtstreeks naar hem ging inclusief een behoorlijke rente.

3
102 Lunatiek

@88
Je laat je Rusland liefde nu wel erg merken!

1
103 Realisme graag!

@100 Internationaal kapitalisme is min of meer een feit en dat heeft Soros niet uitgevonden hij gebruikt het alleen. Gewoon iets minder fantasie mag wel.

1
104 VaY

@98 Dit topic gaat over Orban en Soros.
Jij probeert het topic onder te sneeuwen met niet ter zake doende gebazel, ik presenteer feiten @86

Orban heeft gelijk.

3
105 Proemevla

Orban heeft het trucje van mijnheer soros door. Orban voor premier in nederland !

4
106 mats6

@102 Op het totaal van de Griekse schulden zal Soros nooit veel geld hebben uitstaan. Ik zie het al dat jij echt een insider bent in het Soros onderzoek of verzin maar wat?

3
107 VaY

@15 Iemand die de pond heeft willen laten crashen voor eigen gewin ten koste van bevolking, noem jij zo iemand democraat?

2
108 mats6

@105 "Als Orban de enige was die fel tegen Soros is, het tegendeel is waar.
Alleen de puppets van de EU / VS staan nog achter hem."

Ik dacht laat ik je held Putin erbij pakken inplaats van Trump. Het doet zeker wel ter zake. Het laat zien dat jou kritiek op Soros daar waar het al een basis heeft in de realitiet puur selectief is. Je komt met beschuldigingen en insinuaties zonder bewijs en Soros is al schuldig voor jou. Je kletst gewoon maar raak. Als Soros en Putin hetzelfde deden zou je Soros aanvallen en Putin doet niet ter zake. Nu is het zo dat Putin wel meer schade heeft aangericht waar feitelijk bewijs voor is. Daar wil jij niet op reageren, want jij leeft in een of ander haatvol waanwereldje. Jij bent niet van plan nog iets te leren in dit leven. Je leeft al jaren in een wolk van misinformatie, pseudoscience en complotverhaaltjes. Waar je nu ook weer naar grijpt. Waarom probeer je jezelf en anderen toch zo voor de gek te houden? Wat win jij ermee door propganda en laster te verspreiden als je de feiten niet kent?

3
109 VaY

@109 Zie @105

3
110 Proemevla

Wat je nu goed kan zien is dat het verspreiden van geruchten en nepnieuws waar men Soros in verwerkt heeft invloed heeft op de publieke opinie. De mensen die hier intrappen zie je in dit onderwerp meteen de aanval openen. Allemaal verschillende verhaaltjes. Het volk zit vol met haat en dat was waarschijnlijk ook de bedoeling. Probeer gewoon eens in je leven niet achter een meute aan te lopen zoek eens uit wat wel en niet klopt voor je het gaat verspreiden.

"ik presenteer feiten @86 Orban heeft gelijk."

En als Proemevla moet liegen over Soros om dat te ondersteunen dan doet Proemezuur dat. Alles voor de leugens en het weglopen van de realiteit. Dat feiten presenteren gaat over zaken waar Orban toch niets mee te maken heeft? Zo investeren wel meer mensen in wapens of journalistiek of lekken. Putin dumpt wapens in Oekraine dan piep je niet en Soros en wapens dan is de wereld te klein?

Als dat waar is zijn de Panama papers ineens slecht als Soros erachter zat of nu het een complot tegen Rusland is doet de inhoud er nietmeer toe? Is het delen van die informatie kwaadaardig als het Rusland niet goed uitkomt en als die er geen probleem mee hebben dan is het een goede wikileak?

Het bovengenoemde heeft nogsteeds niets met Hongarije te maken. Een crimineel als Putin kus je de voeten al vermoord hij indirect Nederlanders en Orban heeft geen enkel recht om Soros iets te verbieden zonder dat er een goede reden voor is. Die is er ook niet. Soros is gewoon een politieke tegenpool van Orban met geld en dat zit Orban dwars. Nu kan hij nog niet zijn voorbeeld Putin nadoen en de democratie afbreken. Daar baal jij ook van lijkt mij.

3
111 VaY

@107 .
Gewoon decsoros en dcleaks lezen en he komt heel wat te weten over soros.
Als je het precieze bedrag wil weten wil ik het wel.opzoeken hoor.

1
112 Lunatiek

@112 Als je een link kan vinden dan lees ik dat wel.

@110 En wat als Orban zijn zin krijgt? Hij heeft dan de middelen om tegenstanders te laten verwijderen en het enigste wat hij hoeft te doen is een negatief beeld te verspreiden. Dan sta jij zeker weer voor in de rij voor een heksenjacht?

2
113 VaY

@111 Hahaha en ik heb nog niet eens de feiten over Soros en Oekraïne gepost, nu al kun je mijn forum naam niet goed spellen.

3
114 Proemevla

@114 Feiten als geen land valt Rusland aan, maar Rusland al een aantal in Europa. Het zet de landen waar een voorkeur is voor de EU of neutraal klem door in afvallige regio's mensen te bewapenen. Wat Georgie toen ook had gedaan ze gingen gewoon land verliezen. Wat Oekraine ook had gedaan ze hadden een prijs betaald. De oppositie regering kreeg vergif en celstraffen en daarna kwam Yanu weer. De Putin adepten hebben justitie gewoon gebruikt om regeren onmogelijk te maken. Dus de wens van velen werd niets. Er was gewoon een partij die bepaalde wat er ging gebeuren en die zat in het Kremlin. Als er een coup is geweest in Oekraine dat is het die van Rusland. Dan rust een laatste hoop op onafhankelijkheid een belofte van een putin adept over een verbinding met de EU en dan ook Rusland. Natuurlijk ging dat niet door.

Planning voor de overname van de Krim was er toen al. Dan komt de retoriek over Nazi's en coups en van Baalen. Daar gooi je Soros ook maar bij?

Feit is dat iemand als Putin altijd meer moet hebben. Hij neemt je alles af en doet alsof je dat zelf hebt veroorzaakt door niet te luisteren. Alleen Oekraine heeft wel voorelkaar gekregen om de macht van het Kremlin in Oekraine te breken. Niet omdat het Nazi's zijn niet omdat het een leger is van Soros of dat het door Victoria nuland komt. Er waren genoeg mensen die jou geliefde dictator niet zijn gang lieten gaan.

Dat jij vanaf het begin al in alle gevallen Rusland gelijk gaf is toch echt een vorm van sadisme. Die mensen doen er niet toe voor jou. Zelfs nu wil je nog Soros erbij betrekken. Dat gaat niets veranderen aan de aanval van Rusland op Oekraine. Je bent ook gewoon zo dom dat je werkelijk denkt bij alles wat je niet aanstaat de Soros kaart te kunnen trekken. Waarom je bewust bezig bent met het verspreiden van leugens over Soros om het allemaal erger te laten lijken en bij een Putin downplay je alles.

3
115 VaY

@111 @115
"Wat je nu goed kan zien is dat het verspreiden van geruchten en nepnieuws waar men Soros in verwerkt heeft invloed heeft op de publieke opinie."
"het verspreiden van leugens over Soros "

Hele epistels maar geen bewijzen/argumenten van u die de "leugens over Soros" weerleggen.

3
116 Lias

@116 Welke bewijzen hebben jullie dan? Je kan zeggen over Soros dat bepaalde praktijken moreel verwerpelijk zijn. Dat is ook mijn mening. Aan de andere kant gaat er ook geld van hem naar goede doelen. Het een maakt het ander natuurlijk niet goed.
Wat ik hier zie en in vorige draadjes is dat een groep mensen bezig is de rol van Soros te vergroten en dat ook over gevoelige onderwerpen. Het is vaak niet meer dan geruchten en complotten en dat begint toch echt bij nepnieuws organisaties als infowars of het Kremlin. Rond de verkiezingen in de VS werd het ineens met regelmaat dat die onzin hier geplaatst werd. Dat gaat dan samen met het feit dat Soros de democraten steunde. Het was niet genoeg wat Soros in het verleden heeft gedaan mensen zijn gewoon van alles erbij gaan verzinnen.

Het is gewoon een massapsychose onder Trump, Orban en Putin aanhangers die als ze geen vijand kunnen vinden dan maken ze er gewoon een. De Trump campagne kwam er mee aanzetten. Orban is er nu al een tijdje mee bezig. Over een jaar dan verklaren ze hem de duivel. De drie heren die ik noem zijn ook mensen met amper of geen geweten. De laster campagne uit die hoek is er toch een waar je je afzijdig zou moeten houden als de waarheid je iets waard is. De kudde op NK staat dan al met fakkels en hooivorken klaar.

Er zijn zelfs stukken uit interviews geknipt om ophef te veroorzaken. Het is al langer bezig en op NK staan een aantal mensen zo zwak in de schoenen dat als iets vaker langskomt ze het gewoon overnemen.

2
117 VaY

@116 Vandaag weer die account ja lisa? Nou bestaat er onderzoeksjournalistiek over Soros dat niet uit het wereldwijde complottende fascisten of Putin kamp komt?

Nee nou precies... Daarom geloven normale mensen er niks van.... Die blijven wel weg bij al die pagina's met geneuzel over Soros, aliens en chemtrails...

3
118 Dian

Zelfs de vluchtelingen/migranten die hierheen komen is door Soros volgens Orban. Niemand die dan denkt dat die frame Orban wel heel goed uitkomt? Er zijn wel andere redenen waarom en hoe die mensen hier komen. Alleen heeft Orban daar niets aan dus pakt hij vluchtelingen waar mensen zich druk om maken en trekt hij een lijn naar Soros. Nu had Orban in detail informatie kunnen geven over hoe Soros dat zou doen, maar het zo schimmig mogelijk houden van dat verhaaltje komt de man beter uit.

1
119 VaY

@119 Het is gewoon manipulatie van het kiesvolk in Hongarije om Orban aan de macht te houden. Je hoeft Soros niet geweldig te vinden en je hoeft je ook niet te laten manipuleren door iemand als Orban.

1
120 VaY

@117
“Het is vaak niet meer dan geruchten en complotten “
“Het was niet genoeg wat Soros in het verleden heeft gedaan mensen zijn gewoon van alles erbij gaan verzinnen. “

Heb geen idee waar u op doelt m.b.t. wat er over Soros verzonnen is.
Wel duidelijk is dat als het aan Soros ligt de EU jaarlijks meer dan een miljoen asielzoekers en migranten op moet nemen en onderhouden.
Hij is niet zomaar omstreden schijnt overal (revoluties/protesten/verkiezingen/referenda) een dikke vinger in de pap te hebben.
Nee… Soros is een wolf in schaapskleren en een stoker.

1
121 Lias

@118
“Vandaag weer die account ja lisa?”
Ik zie dat je aluhoedje vandaag weer te strak zit.
Oh… BHOE er staat een nazi achter je.

0
122 Lias

@121

Gebruik van het woordje 'schijnt' maakt al duidelijk dat je aan het speculeren bent.
Zoals in elke discussie hier over Soros ontbreekt het niet aan speculaties en verdachtmakingen. Maar met bewijs komt niemand.

1
123 carpenter

Ter info: Hier nog enkele links over de strapatsen van putsj- en boogeyman nr.1 Soros bijeengesprokkeld, lijst bijlange niet volledig.
p.s. de links vermeld op dit draadje staan er ook bij.

http://www.zerohedge.com/news/2016-08-16/soros-hack-reveals-plot-behind-europes-refugee-crisis-media-funding-and-manipulation
http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/massive_hack_of_soros_files_released.html
https://www.rt.com/usa/355919-soros-hacked-files-released/
https://www.reddit.com/domain/soros.dcleaks.com/
http://www.independent.co.uk/news/business/news/george-soros-emails-published-by-russian-hackers-us-security-services-dcleaks-wikileaks-a7192396.html
http://www.news.com.au/finance/work/leaders/money-talks-from-ferguson-to-unrest-overseas-new-reports-reveal-soros-influence/news-story/f1dc8cd292633eb430d8470242b7988a
http://observer.com/2016/08/dc-leak-exposes-top-clinton-donor-george-soros-manipulating-elections/
http://www.investors.com/politics/editorials/the-bizarre-media-blackout-of-hacked-george-soros-documents/
George Soros Interview 60 Minutes [FULL]
http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/sorosleaks-geheime-agenda-george-soros-onthuld/
https://europeandeepstate.wordpress.com/
(1:50:37) George Soros, Puppet Master
George Soros exposed!
https://www.pinterest.com.mx/pin/417497827938677305/
Opeens is je huurhuis verkocht aan een miljardair
http://www.nrc.nl/nieuws/2016/08/19/de-lange-arm-van-george-soros-3868791-a1517088
Antifa Members are Now Protesting George Soros Demanding Their Payments
http://humanevents.com/2011/04/02/top-10-reasons-george-soros-is-dangerous/
http://curiales.nl/2015/06/20/george-soros/
https://www.trouw.nl/home/george-soros-is-in-hongarije-staatsvijand-nummer-een~a8f12db6/
http://www.businessinsider.com/how-did-george-soros-become-the-favorite-boogeyman-of-the-right-2017-5 (boogieman = an imaginary monster that children believe hides under the bed or in the closet to scare people ) http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2016/09/soros-wilde-met-rutte-praten-over-oekraine-referendum-367674/
http://politiek.tpo.nl/2016/09/26/omstreden-george-soros-wilde-in-aanloop-naar-referendum-oekraine-mark-rutte-spreken/
http://www.investopedia.com/ask/answers/08/george-soros-bank-of-england.asp
https://willyvandamme.wordpress.com/2016/06/27/george-soros-de-panama-papers-en-onderzoeksjournalistiek/
http://www.news.com.au/finance/money/tax/panama-papers-reveal-george-soros-deep-money-ties-to-secretive-weapons-firm/news-story/4f34cba3104155cdce5f93ec7751d729

2
124 wy71

@121 "Heb geen idee waar u op doelt m.b.t. wat er over Soros verzonnen is.
Wel duidelijk is dat als het aan Soros ligt de EU jaarlijks meer dan een miljoen asielzoekers en migranten op moet nemen en onderhouden.
Hij is niet zomaar omstreden schijnt overal (revoluties/protesten/verkiezingen/referenda) een dikke vinger in de pap te hebben.
Nee… Soros is een wolf in schaapskleren en een stoker."

Soros mag daar over zeggen wat hij wilt alleen heeft hij het niet voor het zeggen in de EU. Desondanks gebruikt Orban het voor zijn eigen gewin en liegt hij tegen de Hongaren. Hij wilt dan ook rechten afpakken van Soros en die school moest misschien weg. Dat op basis van een beschuldiging door Orban. Geen bewijs en geen effect op Hongarije. Toch gaat Orban gewoon door op dit pad tot hij zijn zin krijgt. Als leider van een land zou hij zich met iets bezig moeten houden waar mensen wel iets van merken. Hij kiest er alleen voor om de vluchtelingen crisis te blijven gebruiken om gemakkelijk stemmen te krijgen.

Soros steunt bepaalde pro-democratische bewegingen. Volgens mij kan je dat gewoon vinden op de website. Er is iig niets geheims aan.

1
125 VaY

@123
Zie @124
Bemoeit Soros zich niet bemoeit met referenda dan?, staat zijn organisaties niet achter elk chaos/rellende en in opstand komende protest clubje? Als je meer bewijs wilt moet je het zelf uitzoeken het internet is er voor iedereen

1
126 Lias

@125
Zoals ik schreef Soros is een wolf in schaapskleren. Dat Orban maatregelen tegen hem en zijn organisaties neemt is zijn goed recht of dit op basis van wel/geen bewijs gebeurt dat weten wij gewoon niet.

"George Soros who directly funds moveon.org has been responsible for sponsoring several protest in the US that have turned violent and he keep funding them after they turned violet which signifies and attempt to violently alter the presidential results.
George Soros is also responsible for attempting to influence the Electoral College to change their vote by offering them free legal services through Larry Lessig, Harvard Law Professor, who is a political activist. Through, Larry, George has also offered to pay all fines imposed on the Electoral College members if they change their vote.
George Soros has also been linked to the overthrow of other democrat elected governments such as Ukraine."

https://www.change.org/p/trey-gowdy-demand-congress-investigate-george-soros-for-intervention-in-th-out-come-of-th-us-election

1
127 Lias

@127 Wil je nu zeggen dat het steunen van een demonstratie niet mag? Organisaties mogen daar dus niets meer voor regelen? Of bedoel je dat het allemaal mag behalve als iemand zegt dat Soros erachter zit. Steunde Soros alleen die geweldadige protesten dat zijn er dan niet veel, maar aan de andere kant zeggen ze dat Soros overal achter zit? Is het niet zo dat hij verschillende zaken steun geeft en dat nu er ergens iets misgaat worden alleen die gevallen gebruikt? Dit is nu een voorbeeld van hoe je iemand negatief in beeld brengt door te weinig informatie te geven. In het andere geval is het gewoon weer een beschuldiging en als je die maakt dan is dat genoeg om iemand dwars te zitten. Zeker in dit klimaat.

Jij bent al zover dat op basis van eenzijdige berichten van politieke tegenpolen en complotters je maatregelen goedkeurd van Orban en dan heeft Soros niets anders gedaan in Hongarije dan een van de beste scholen in de regio te onderhouden. Die school bestaat en daar komen mensen vanaf die iets bijdragen aan de samenleving. Die Orban heeft niets anders gedaan dan heel zijn regeerperiode en de toekomst daarvan te binden aan vluchtelingen en nu gaat hij die ook gebruiken tegen Soros. Dat is iets wat je kan verwachten van iemand als Orban. Als ik jou was Lias zou ik gaan zoeken naar media dat wat onafhankelijker is.

0
128 VaY

Best verontrustend die uiterst hardnekkige Soros-trollen, tegen beter weten, als hierboven, zouden wel eens goed 'gesmeerd' kunnen zijn, kun je wel aannemen.
Orban is wel een regeringsleider waar wij alleen kunnen van dromen! Hij doet immers wat moet gedaan worden om zijn land veilig en exotenpest-vrij te houden (zie Engeland 'opnieuw'...).
En zo'n extreem kwaadaardige manipulator als Soros verdedigen tot in het ongerijmde, je moet het maar doen.
Als ze uithalen naar 'complotters', dan weet je het wel...maar complotten en dito illuminati bestaan wel echt hoor: zie JFK, 9/11, MH17, Oekraïne debacle e.a. allemaal nog steeds onopgelost natuurlijk (feiten he).
Er zijn toch 2 grootmachten waar hun Soros 'idool' niets in de pap te brokken heeft: Rusland en China, en in Amerika was het wel een 'total failure' gelukkig maar voor ons allemaal toch.
Deze is ook veelzeggend:

0
129 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
Kritiek na instemming Brits parlement met uitzetten migranten naar Rwanda

Zouden alle Europese landen moeten doen....

26 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Dan heb je pech....

37 minuten geleden geplaatst door van Keulen

wildersfan
Column | En toen verdween ook supermarkt De Bruijn uit Nootdorp

Klopt wel. Nederland verandert onder invloed van de macht van de grote bedrijven. De vraag is moeten we die grote bedrijven wel willen hebben. M...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Het hele EU systeem ondermijnt de democratie. Als een staat democratisch wil zijn dan moet je uit de EU. De EU gaat tegen het principe van democ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
ZZP-docent per uur bijna twee keer zo duur

Dat lossen ze niet 123 op. En mensen die een hoog tarief gewend zijn terug zetten naar een laag tarief gaat met zoveel agressie gepaard. We ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

4 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

4 uur geleden geplaatst door van Keulen

NK. App
Kamasutra ScenesFreepornhdAsian Bbc AmateurPornwexAss NudeCuzinhoOnly Fans PornXxxmilfBigbootytechnerdAsian Cum In MouthBeeg Step SisBible Black Episode 1Nikki Bella Porn VideosNaked StripperUp Close TribbingComics 8musesGilf VideosPutasmadurasPorn Hub18Yuri Hentai VideosBengali NakedSaree BlowjobNaked GolfSpanking In DiapersFlash Of PantiesIndia Xxx MoviesHolly Body NudeBdsm ClitNude Mature GifTelugu Heroines SexUllu Full Web SeriesXnxx Old MoviesWww Xxx Hindi PornSex Video Video SexySex Romantic KoreaTiktok Porn CompilationAnade Armas HotBig Tittie MamaPorn.lFilmes Pornos JaponesasSarah Banx PornSmall Tits GifShraddha Kapoor PornDad Raping Daughter PornSax Dasi VideoDownload Porn By LinkMika Kunis NakedBlavk People PornBrazzers AddPaula ManzanalRileymaelewis Onlyfans LeaksMom Xxx DesiXvideo Bangla AudioYoung Asian PornItadaki SekiiXxn BfJanhvi Kapoor Sexy PicKarley Ruiz NudeHard DickNight Bed PornMoms Catching Sons MasterbatingWwf Chyna NakedErotic Porn FHypnhubAmilua OnyxJandk92Porn YoutubeMia Khalifa CumWhitegirlslovebbcSex BeutyJufe-453Bg3 Shadowheart SexWoodman AnalIndian Sexy Video Mms3xxx Video IndianManga HantaieNyouvooruSexy Men In The NudeFull Hd RomanceHot SoftcoreAunt Seduces NephewHorny Old ManXxx Video Indian LiveFriens Mom PornNoodemagazineDoujins ScanX VdsTriple X SexJapanese Doctor PornWife Exchange MoviesLarkin Love BlowjobsLady Q PornPorn Tube HamsterPo R NnCasting Ckuch HdBeitni KittenChitose SaegusaSex BitsDelhi Mms KandWhores Near MeTule 34Hentai Big CockDeshi Bhabhi Ki ChudaiBabyssiter PornTommy Gunn PornSpankabangHentai HeroeXvideo Amadores BrasileiroWeird DildoesKavita Bhabhi HotShaving PussyPriyanka Chopra NakedOpen Marathi SexMomsexmoviesAriella Ferrera LatestNiudMom Blackmailed PornKayley Cuoco NudeGia Love OnlyfansCarrey Lowell NudeTitty Fuck BlowjobSuhagrat Ki Sexy VideoWww Raj Sex ComJaida Violet Meets Don PrinceNude Women SpreadingSunny Laune XxxHobybuchanon PornFoot Smothering PornSara Blake NudeDesi NudeGay Friend SexBritney Backroom Casting CouchEmma ButtpornX Video Fist TimeKailash SexKalinka FoxSaleema MansurSuhagrat PornSexing KissingFutanari VideoTits SoapyEbony Solo MasturbatingCarla Morelli PornNhentsi NetHow To Masturbate For BoysXnx8Layla Jenner TwitterHuntb-597Jenna Ortega Porn VideoBreast Feeding Pirn