Een likje Baudet (frontaalnaakt.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Brynnar in Politiek  ·  128 Reacties

  • 5
  • 898x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@97 en @98 Het probleem met die openheid is juist dat we er té riant mee omgaan. Er hoeft maar één klein clubje zielige mensen te klagen en wij (de originele westerlingen zal ik het maar even noemen) passen ons aan.
Vervolgens komen er steeds meer van die kleine clubjes zielige mensen waarvoor wij ons aanpassen, waardoor er van onszelf niks overblijft.
Uiteraard is dat nu ietwat overdreven gezegd, maar dat maakt het wel veel duidelijker om te begrijpen.
Daarna is mijn vraag: Weegt de positieve uitwerking van die "mix van culturen" op tegen de nadelen (wrijving en conflicten, zoals jij het noemt) van die "mix" ?
Zo niet, waar ligt dan de grens?

7
101 xtremy

@93

Je schreef: "Waarom willen sommige mensen toch zo graag dat Europa veranderd in een mengelmoes van allerlei verschillende volken met totaal verschillende culturen? "

Waarom zou ik dat willen? Dat is allang het geval. Kom jij dan serieus nooit buiten de deur?

Je schreef: "Waarom willen sommige mensen dat? "

Is niet een kwestie van willen, het is al de realiteit, zeg maar een aardig aantal decennia's en dan druk ik me nog eufemistisch uit.

je schreef: "Zijn ze zo ontevreden over de westerse cultuur?"

Nee? Er zijn talloze culturen binnen Europa, je kunt ook onmogelijk de immer veranderlijke samenleving in een 'stop' stand plaatsen. Zeker niet in een globaliserende mondiale wereld waar expats links en rechts in verschillende landen neerstrijken, evenals emigranten.
Baudet werpt de simplistische, doch ook demagogische, illusie op waarmee hij impliceert dat 'blanke' Europeanen over rechten zouden beschikken om zichzelf de dominante rol toe te dichten, wellicht omdat eeuwen geleden Europa overwegend "blank" was. Ook verkoopt Baudet lucht dat de de "blanke" medemens gevaar gevaar zou lopen wanneer het niet langer tot de dominante meerderheid zou behoren. Echt gebakken lucht, net zo min dat de westerse cultuur gevaar zou lopen omdat er niet zoiets bestaat als een westerse cultuur waar alleen de 'blanke' man/vrouw deel van zou uitmaken. Er zijn allang 'zat' gekleurde medemensen die volkomen 'verwesterd' zijn. Of kan een Afrikaan niet bewust met plezier bij de Febo een kroket uit de muur trekken of een liedje van Jan Smit ten gehore brengen?
Nog belangrijker, waarom zou een gekleurde medemens niet in staat zijn om een oerhollandse product wereldwijd aan de man te kunnen brengen? Retorische vragen, genoeg pure Hollanders met een bruin kleurtje die de House DJ muziek wereldwijd met een typisch Nederlandse drive exporteert en zo zijn er legio voorbeelden, in de kunst, sport, onder schrijvers enz.

Dat hele onnozele en tamelijk infantiele idee dat iemand met een donker huiskleurtje niet westers zou kunnen zijn is zo onnozel en infantiel omdat het allang achterhaald is, kwestie van je voet buiten de deur plaatsen en in Nederland om je heen kijken.

Je schreef: "Wat is de reden om het te willen? "

Nogmaals, het is er allang.

Je schreef: "Ik begrijp dat echt niet. Leg het me eens uit."

Bij deze.

8
102 Drumpf

@98 Maar was dat vroeger dan niet zo? De Westerse cultuur heeft altijd al een relatief open karakter gehad, maar sinds het begin van de Nieuwe Tijd waren het de Europeanen zelf die buiten hun werelddeel vreemde culturen opzochten en daaruit overnamen wat zij konden gebruiken. De huidige grootschalige instroom van (vaak kansarme) mensen uit andere cultuurregio's is een nieuw verschijnsel.

2
103 Civ

@95 . Ik denk dat het juist niets met zelfhaat te maken heeft maar juist met zelfverzekerdheid. Zeker genoeg van jezelf zijn waardoor je waarde en je indentiteit niet meer afhangt van het behoren tot een bepaalde groep. Zeker genoeg om niet meer krampachtig vast te houden aan het verleden waar zogenaamd alles beter was. Zeker genoeg om met verandering om te kunnen gaan.

0
104 Tralalala

@93 ... Lees eens geschiedenis , Europa is altijd al een mengelmoes van culturen en zelfs huidskleuren geweest , en dan heb ik ook niet over de tal van volksverhuizingen die plaats hebben gevonden , Europa is nou eenmaal een vrij centraal liggend continent met bijna directe verbindingen met twee nog grotere continenten Azie en Afrika ...

3
105 MarcusCole

@102 " Dat is allang het geval. Kom jij dan serieus nooit buiten de deur?"

Zucht. Je snapt best wel wat ik bedoel.
Maar goed, voor de simpele zielen onder ons zal ik mezelf verduidelijken....

Waarom willen mensen toch zo graag dat die mix van culturen nog véél erger wordt?


Zo duidelijker?

Fijne avond allemaal, ik ga lekker een serie kijken op Netflix.

8
106 xtremy

@105 [ Lees eens geschiedenis , Europa is altijd al een mengelmoes van culturen en zelfs huidskleuren geweest , en dan heb ik ook niet over de tal van volksverhuizingen die plaats hebben gevonden ,]

Niet in deze mate natuurlijk. Overigens is Europa niet zonder reden ook altijd een werelddeel met veel oorlogen geweest.

5
107 Civ

@93
NIemand heeft bedacht dat dat zo moet worden, het is gewoon iets wat gebeurt, doordat informatie zich zo snel verspreid, doordat reizen zo makkelijk en snel gaat, doordat geopolitieke/economische belangen wereldwijd met elkaar verweven zijn.

Het onvermijdelijke valt niet tegen te houden dus is het kwestie van er het beste van te maken. En dat doe je niet door te blijven roepen "ik wil dat helemaal niet"

ER bestaat geen beschaafde manier om het multiculturele terug te draaien.

2
108 morandi

@100
Bedankt, ik had het nog niet meegekregen.

0
109 Schildpad

Wederom een hoop argumenten.
Wat hebben degene in gedachte dan die meer immigranten willen toelaten of vluchtelingen?
Waar ligt voor hun de grens of is er geen grens?
1 miljoen Afrikaanse economische immigranten of 2 miljoen?
Of 3 miljoen vluchtelingen?
Wat is hun beweegreden en wanneer zeggen zij dat het genoeg is en met welke reden.
Voor mij zijn ze stuk voor stuk naïef.

We leggen de grens bij bv 100 vluchtelingen?..maar is vluchteling 101 dan minder zielig of heeft deze vluchteling geen recht op opvang of is er ineens geen oorlog voor hem/haar?
Hetzelfde kan ik roepen over de stroom economusche immigranten... gunnen 100 hun geluk hier en 101 niet meer?
Wat ik wil zeggen is waar je ook de grens legt er vallen altijd mensen buiten die grens.

Buiten dat ieder land heeft haar eigen economie en zorgstaat, het is aan het land zelf en haar bevolking om dit op te bouwen.
Iedere economische immigrant kan dat ook in het land van herkomst en iedere echte vluchteling kan uiteindelijk weer terug om het land van herkomst weer op te bouwen. Dat hebben we in Europa ook gedaan.

Mijn mening is dat die grens voor Europa is bereikt en er zullen altijd mensen zijn die de grens willen oprekken tot het oneindige.

5
110 Jojotje

@102 Drumpf
"wellicht omdat eeuwen geleden Europa overwegend "blank" was"

Ten eerste ben in persoonlijk helemaal niet zo op "blank" of op "huidskleur" gefixeerd. Ik heb ook de indruk dat het vooral voor links een enorm issue is. En voor een handjevol extreem-rechtse racisten. Die je niet bij PVV of FDV vindt, want dat is te gematigd voor echte extreem-rechtsen.

Maar wat je zegt is flauwekul. Om de reden dat Europa nog steeds overwegend "blank" is. En geen eeuwen geleden maar slechts 50 jaar geleden was Nederland en veel andere landen voor bijna 100% "blank".

6
111 Natayo the Bobcat

En ik wil graag dat onze westerse cultuur (en normen en waarden) behouden blijven.
Heeft op zich niets met "huidskleur" te maken.
Maar veel van de import die we hier hebben hebben schijt aan onze cultuur en schijt aan onze normen en waarden.
Sommigen bezitten amper normen en waarden en hebben ook geen beschaving. Van mij mag dat een stuk "minder minder minder".
En ik vind het fijn als ik in mijn eigen land, mijn eigen wijk, mensen gewoon kan verstaan. Dus geen Arabisch en Turks op straat maar Nederlands praten.

Wat kom je hier doen als je de taal niet eens spreekt? Verwachten ze soms dat ik ook Arabisch ga spreken? Ga dan lekker in Mekka wonen en niet hier.

6
112 Natayo the Bobcat

@104 Tralalala
" juist met zelfverzekerdheid."

Als jij zo zelfverzekerd ben waarom ga je dan niet midden in de Schilderswijk wonen?
Maar dat doe je niet.
Waarom wil jij deze multiculturele shit aan anderen opdringen die er niet van gediend zijn, en die er niet om gevraagd hebben.

6
113 Natayo the Bobcat

@111

Je schreef: "Ten eerste ben in persoonlijk helemaal niet zo op "blank" of op "huidskleur" gefixeerd."

Baudet denkt daar overduidelijk anders over.

Je schreef: "Ik heb ook de indruk dat het vooral voor links een enorm issue is. "

Jij generaliseert, nu ja laat ik het maar gewoon stellen, vrijwel altijd. Ik spreek niet namens een groep, laat staan van heel "links" stemmend Nederland. Ik spreek wel namens mijzelf en ik kan stellen dat ik juist totaal onverschillig sta daarin. Juist daarom valt het zo op dat Baudet hier zo'n issue van maakt en bij mijn weten is Baudet niet links. Just saying.

Je schreef: "En voor een handjevol extreem-rechtse racisten."

Baudet maakt hier een issue van dus tja...

Je schreef: "Die je niet bij PVV of FDV vindt,"

Hilarisch. Het is toch echt Baudet zelf die er een issue van maakt.

Je schreef: "want dat is te gematigd voor echte extreem-rechtsen. "

Toch niet: http://nvu.info/persverklaring85.html

Je schreef: "Maar wat je zegt is flauwekul."

Ik ben één en al oor.

Je schreef: "Om de reden dat Europa nog steeds overwegend "blank" is. En geen eeuwen geleden maar slechts 50 jaar geleden was Nederland en veel andere landen voor bijna 100% "blank".

En dan nog. Alsof "blank" een meerwaarde zou hebben versus een niet blanke persoon. Alsof een "blanke" decennia geleden een betere samenleving betrof dan vandaag de dag. Een samenleving is aan verandering onderhevig, mensen reizen, emigreren, expats komen en gaan. Niets mis mee.

De 'terug naar Hobbitland doe je mee?' mantra's ten spijt, dat zal ook serieus niet gaan veranderen. Baudet is niet achterlijk, des te meer is het kwalijk dat hij wel zinspeelt op een utopie waar de gevoelige onderbuik zo gevoelig voor is. Makkelijk scoren, zeteltjes winnen met Ravensburger, een kind kan de was doen want onder boze burgers waar ongenoegen aan de orde van de dag is laat zich wel heel gemakkelijk overtuigen; zo blijkt.

9
114 Drumpf

@111 Toch vind ik die uitspraak van Baudet over 'dominant blank' een beetje raar. Dat had niet gehoeven. Cultuur is niet afhankelijk van huidskleur, ook al zijn die twee door historische omstandigheden in de praktijk weleens gekoppeld. Maar essentieel is dat niet.

0
115 Civ

@113 . De Schilderswijk ligt te ver van mijn werk. Maar gelukkig is er hier ook een multi culti wijk waar ik al jaren met veel plezier woon.

0
116 Tralalala

@115

"Cultuur is niet afhankelijk van huidskleur"

Precies!

1
117 Drumpf

@116

Ik woon ook in een multiculti wijk in Amsterdam, zonder multi culti zou het hier dodelijk saai zijn. Sterker nog, dankzij de florerende economie in deze wijk en dankzij de gezelligheid waar, lees, iedereen (!) een bijdrage aan levert zijn woningen extreem gewild hier en stijgen de kosten de pan uit.

2
118 Drumpf

@118 Ach is osdorp nu ook al in trek ?

4
119 chouffleur

@118 "en stijgen de kosten de pan uit"

Ook mede dankzij de beveiligingskosten ?....

0
120 21st Century Guy

@119 Is uw Osso in Osso ? ^_^

0
121 21st Century Guy

@118 Je kunt ook als er allemaal witte mensen zijn zeggen jullie worden jood,jullie worden christen,jullie worden moslim,jullie worden hindoe,jullie worden boeddhist,jullie worden animist,jullie worden humanist etc. ^_^

0
122 21st Century Guy

@119

Grachtengordel eerder. Dicht bij je vriend Baudet, maar dan mooier.

1
123 Drumpf

@123 Geen idee waar hij woont, ik weet wel dat ik in een multicultibevrijde gemeente woon.
En dat bevalt mij wel.. OK toegegeven wij hebben 1 moslimgezin ( denk ik ) en wat los andersgetinte mensen. Behapbaar en prima zo

0
124 chouffleur

@124 OK toegegeven wij hebben 1 moslimgezin ( denk ik ) en wat los andersgetinte mensen

Mischien zitten er onder die andersgetinte mensen ook wel wat moslims en wellicht zelfs enkele onder de witte mensen.....

0
125 21st Century Guy

@125 Dat zou best eens kunnen, maar dan zijn zij perfect geïntegreerd, drinken een biertje mee eten van de gezamenlijke BBQ en gaan uit hun dak op de kermis.
Dus lopen er niet mee te koop.

0
126 chouffleur

@124 "een multicultibevrijde gemeente"

Je woont in Srebrenica?

1
127 Brynnar

@127 nope myranmar uweetwel

0
128 chouffleur

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@13 Hoe kom je nu in hemelsnaam op ras?Of ben je onder de indruk dat joden een apart ras zijn?...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Muziekdraadje

Dana - All Kinds of Everythinghttps://www.youtube.com/watch?v=v3r7Tp7fAZ4...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Doris Day ~~~ Perhaps Perhaps Perhapshttps://www.youtube.com/watch?v=GUVT1NZtZPo...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Doris Day - Que Sera Serahttps://www.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Elvis Presley - Wooden Hearthttps://www.youtube.com/watch?v=Hlbu6SsjlSE&t=24s...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Weetal
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

@1Ja, maar helaas neemt hij geen tegenmaatregelen.Tot nu toe, mss?...

7 minuten geleden geplaatst door Weetal

Zie Hier
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

Ik begin nu te begrijpen waarom er zoveel miljoenen worden uitgegeven aan/bij de NPOZe zien de overheid gewoon als een fruitmachine!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Graaier1000
Muziekdraadje

Bobby Vinton - Mr Lonelyhttps://www.youtube.com/watch?v=_zSecRAFM14...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Zie Hier
GeenStijl: ZoekZoek. Tuig mept man (25) knock out

Duidelijke beelden!Maar zoals gewoon zullen er wel weer honderden excuses worden gevonden om ze straks te veroordelen tot een werkstraf van ...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

LoydMorris
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Niets doen is geen optie. . . . Europesche politici moeten zich hard maken om zo de totaal achterhaalde verdragen aan te passen. ...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Lesbian Mom Porn VideosPorn IndiaR CelebsnsfwCharturbateBokep JapangOlynfans GratisImskirby PornKannada SxxIsex ImagesVeporniAmateur FuckingFaye Reagan Georgia JonesTwitter PornographieLana Rhodes Sex VideosKannada Sex SexIndian Hindi Porn StoryPornhub Hindi VideoAsia BondageCamdotgameNude Femme SnapMerb ReviewJodi Lyn O Keefe NudeBella MkayAnjali Sex PhotosNars XxxXxx Six MoveNatilia NixSmutrXxx Video Indian SexyHot Sexy Movie DownloadPorn MoviehindiTrushy PornDeepfake Celebrity PornFree Sex Chatroom韩国 H漫Porn BlondeNude SunbathingXnxx BrezersSucks My CockPorn Kiara AdvaniJapanese Forced Sex MoviesFilipina Blow JobTwpornstarsReal OrgyBlac Chyna NudeTeacher Student Gay PornYoutubepornoBlack Female PornFurrsuit PornBackroom Casting UpdatesOld Men Cock SuckersSkyla Novea SexActress Naked PicsBbw Sex Video DownloadNaked AuntieBig Black Pebis21eroticaDrunk ThreesomeNude Rachael RayHindi Nude Web SeriesJenna Davis NudeXvideoanimalAmbar PradaHobybucanonTeens Naked PublicKaya Scodelario NudeFollando A AbuelaChoot XxxHot Web Series Full EpisodeLindsey Pelas LeakedVideos Of Sensual MassagesDarrell Jones PornGloryhole FacialPeimal FetishXnxx DeniDanny Porn VideoWatch Hot Sex VideosMarathi Wife Sex VideoHot Indian Web Series EpisodesSwathi HotNaked NunsCamila Cortez PovJable.t VXvides PronoR BoobsNisha XxxSexvidoes TeluguJopornsWww Free Porn VedioCock Block MovieLasbianpornDigitalprincxss LeakStrip Bar VideoErotic StoryPorn Hub PremiumMaturemilf RedditJarec WentworthNude Star WarsSdmf-033IdealmatureTayler Hills LeakHentai Double PenetrationSenior Xx VideoInstagram Models NideXxx Boobs XxxNaked AssessZmeenaorr LeakedOlder Guys NakedReshma Hot VideosXxx Hot Tube VideosWww Porm Video ComArknightshentaiSexy Teacher Porn VideoBoob Press And FingeringEbonyslutsHottie LeaksPorn AnneNude FemboyMoney Heist Nude SceneBrizilian MilfsSexgrilXxx ApErotic Hindi Web SeriesDoggystyle SquirtYoung Saggy TittiesIndian Cute Aunty Sex VideosPorntv TamilNew Bangla Porn VideoTamil Housewife PornLesbian Porn LactatingHow To Jerk OffPuretaboo Full VideosXxx ZXxxsexvideosFull SuhagratHot Indian PormTamil Selfie SexJohn Holmes In PornGender Swapping PornThiendiaVideos Porn AmateursIncests Comics.com BrazzersSwallowxxxChoduWwe Sex VideoHot Desi Xx VideoAmmyrousePorn Games 3dAmateur Milf Videos