door Tsaar in Binnenland  ·  138 Reacties

  • 15
  • 1824x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@90

Dan is het wel vreselijk lang geleden.
Het was zo lang ik weet altijd al 50 cent.
Als je alles gaat omrekenen , smaakt je vast niks meer.

6
101 No newstoday

@97

Is het nog .

1
102 No newstoday

Wat een gezijk.

2
103 FeHa

@103 ; Inderdaad, wat een gezeik. En de meesten hier zijn nog boos op de toiletjuffrouw ook. Zij biedt een service waarvoor betaald moet worden. te absurd voor woorden dat zij daar 30% korting op moet gaan geven omdat iemand te weinig geld bij zich heeft. Moet je mee bij een garage komen!

Verder is toiletbezoek gewoon geen recht maar een gunst.
Nu hebben we dus met regelmaat gezeik over:
* Diabetes patiënten
* Ouden van dagen
* Zwangeren
* Vrouwelijk uitgaanspubliek
* Kinderen

Nog even en iedere winkel/horecagelegenheid is verplicht om iedereen, klant of niet, gratis van het toilet gebruik te laten maken omdat er anders een hetze op de social media gestart wordt.

11
104 Mariska3

Moeten betalen.
Bij mijn weten bestaat er nog steeds een wet dat er in publieken ruimtes een toilet aanwezig moet zijn.
Dat je een kleine bijdragen geeft voor de toilet juffrouw die de boel schoonhoud is normaal.
Maar dat is uitgegroeid naar een vaste prijs .

4
105 pica pao

@98 "En wie betaalt dan de schoonmaakkosten ?"

De HEMA.
Onderdeel van de service.

4
106 Mappie

@105 . Een vestiging van de Hema is geen publieke ruimte.

3
107 Vandeprinsgeenkwaad

@101 reken nog steeds om, ik wil graag weten hoe ik belazerd en getild word.

je zegt en laat ook al blijken er is niet omgerekend 50 cent is 50 eurocent geworden dat is een enorme prijs stijging.

2
108 Gratiebarmhart

@104 Wat een menselijke reactie zeg..Empatisch vermogen is ver te zoeken bij sommige!

2
109 TouchScreen

@104 "En de meesten hier zijn nog boos op de toiletjuffrouw ook."

Niet boos, wel droevig dat iemand zo afhankelijk is van haar baan dat ze haar menselijkheid verloochent.

Welke "gewone" vrouw weigert een kind het gebruik van een toilet?

Triest!

2
110 Mappie

@107 "Een vestiging van de Hema is geen publieke ruimte."

Maar ze halen dat publiek maar al te graag binnen.

6
111 Mappie

@104 Ze denkt zo irrationeel, dat ze liever 35 cent misloopt dan 15.

2
112 Vilseledd

50 cent om te plassen!!!!!!!! Dat is al schandalig Ik ben vaak in amerika geweest en heb daar nog nooit meegemaakt dat je ergens moet betalen om naar de wc te gaan. Sterker nog; de gratis toiletten langs de snelweg zijn dat zelfs nog schoner dan de toiletten hier waar je voor moet betalen. Ook in Duitsland heb ik nog nooit meegemaakt dat je voor het toilet moet betalen. Of in andere landen. Alleen in Nederland moet je betalen. Service verlenen kennen ze hier niet.
50 cent!!!! En wat nog erger is is dat mensen het nog gewoon vinden ook.

5
113 A Passenger

@110 +
@107 ‘Een vestiging van de Hema is geen publieke ruimte.’

Ze richten zich anders wel op het grote publiek en doen er alles aan om het ( winkelend ) publiek naar binnen te lokken met folders en reclames. Vervolgens eenmaal binnen mag het publiek niet alleen het geld achterlaten voor producten maar zelfs voor een natuurlijke behoefte als plassen.

5
114 Ignatia

Vergeet niet dat zo'n toiletjuffrouw tegenwoordig vaak een zzp-er is. Die mensen moeten eten van het bedrag wat ze op hun schoteltje hebben liggen. Soms moeten ze het bedrijf zelfs betalen om daar het toilet te mogen uitbaten.

1
115 Elli

@114 . Zoek anders de definitie van "publieke ruimte" een keer op.

0
116 Vandeprinsgeenkwaad

@101 Vroeger was het toilet gewoon een service bij de HEMA en andere bedrijven. Dan zat er ook niet de hele dag een toiletjuffrouw geld te vangen en werd de schoonmaak gewoon regelmatig door de reguliere schoonmaakster gedaan zodat er GRATIS schone toiletten waren.

De invoering van toiletjuffrouwen bij warenhuizen stamt uit de jaren 90.

1
117 Hollander1967

@115 Dat dus. Het was wellicht aardig geweest van de toiletdame als ze het kind toch had laten plassen, maar als ze daar geen zin in heeft staat ze volkomen in haar recht.

Ik vind het stuitend hoe elders in dit draadje mensen met trots vertellen hoe ze de bijdrage omzeilen of zelfs geld terugpakken van het schoteltje.

4
118 Smiling

@113
Dat je alleen in Nederland moet betalen is gewoon niet waar.
Voor de meeste toiletten bij benzinestations in Duitsland moet je degelijk betalen - 70 cent - ook in andere landen / steden heb je betaalde toiletten, ik moest 35 jaar geleden al betalen in Parijs.

2
119 PuurHagelslag

Plassen kost daar gewoon 50 cent. In Nederland betaal je gewoon de prijs die ergens voor staat.
Dit wordt door 'oma' heel vies gespeeld, die toiletdame een beetje publiekelijk zwart maken omdat 'oma' te belazerd was om genoeg cash geld bij zich te hebben.
Ach die arme 'oma' - dan denkt iedereen aan een kwetsbaar oud vrouwtje - en dan nog wel met een klein kind, gossie.

7
120 PuurHagelslag

Een beetje ervaren oma of opa weet dat een kleinkind wel eens een plas moet doen, en dan ook meteen! Dus dan neem je voldoende kleingeld mee als je gezellig op stap gaat met zo een kind.

Als ik het gezien had dan zou ik die 15 cent wel bijgepast hebben. Heb ik ook weleens gedaan bij een jochie dat te weinig geld had meegekregen voor de boodschap die hij van zijn moeder moest halen in de supermarkt.

Voor deze oma: niet de publiciteit zoeken, daar is niemand bij gebaat. Gewoon in stilte lijden en volgende keer genoeg kleingeld meenemen.

3
121 Vandeprinsgeenkwaad

@107 De invoering van toiletjuffrouwen en het betalen voor toiletbezoek stamt uit de periode dat openbare toiletten door gemeentes werden gesloten in de jaren 80. Hierdoor ontstond een toeloop op de toiletten bij bedrijven door passanten. Om die toeloop te remmen werd het betaalprincipe ingevoerd.

In veel bedrijven is toiletbezoek gratis voor klanten en moeten alleen passanten betalen. De warenhuizen hebben er echter voor gekozen om de service uit te besteden. Dit hing samen met het ontslaan van personeel dat niet meer in hun 'core business'-filososfie paste. Daar hoorde natuurlijk ook het schoonmaakpersoneel bij dat voorheen gewoon de toiletten schoon hield.

Feitelijk komt het er op neer dat je bij de HEMA niet meer kunt plassen. Dat de toiletruimte toevallig in hetzelfde pand gevestigd is, doet niet af aan die vaststelling. Het toilet wordt beheerd door iemand die niet bij het HEMA-personeel behoort. Feitelijk is het een hele kleine vestiging van 2theloo die wordt gerund door iemand anders. De HEMA biedt zelf die service niet meer voor haar klanten.

0
122 Hollander1967

En als winkelier maar klagen dat mensen steeds minder naar de winkels komen en steeds meer via internet kopen. En tegelijkertijd nog steeds niet op het idee komen om eens een keer service te bieden. Gratis of tegen goedkoop tarief parkeren, gratis toilet bezoek. Terecht dat mensen via internet gaan kopen. Waarom zou ik in de stad een te dure broek kopen plus ook nog eens extra parkeerkosten betalen als ik diezelfde broek via internet goedkoper kan kopen zonder extra parkeer kosten maar met toilet bezoek en kopjes koffie of thee zo veel ik maar wil voor een paar cent.

4
123 A Passenger

* Verwijderd door de redactie *

124 Undertaker

** gebruiker verwijderd **

@99 Nee dus.
Hier bij de Hema zijn de toiletten ook bij het restaurant, en daar betaal je ook gewoon 50 cent.
Niks gratis service.
En het is mij ook wel eens overkomen dat ik niet genoeg cash geld bij me had(vergeten) maar dan was het geen probleem naar het toilet te gaan.
Ik bracht dan gewoon later de 50 cent,als ik afrekende aan de kassa.
Deden ze nooit moeilijk over,want ik vind wel dat je dat ook gewoon moet doen.
Je werkt zelf ook niet graag voor niets!

125 verwijderd110

Wat een zeikerds bij de Hema

2
126 Thomas

wat een zeik wijf
.
.

5
127 de redelijkheid

@120

"Ach die arme 'oma' - dan denkt iedereen aan een kwetsbaar oud vrouwtje - en dan nog wel met een klein kind, gossie."

U begrijpt zelf niet zo goed dat men daarmee de verhouding aangeeft tussen het kind en de vrouw? Journalistiek bedrijven noemt men dat. En u gaat er dan geheel zelf van alles bij verzinnen? Dat is dan toch echt uw eigen en persoonlijke gedachtegang.

"omdat 'oma' te belazerd was om genoeg cash geld bij zich te hebben."

Als je het artikel had gelezen, dan had je kunnen zien dat oma voor bijna 50 euro aan spullen bij de HEMA had gekocht voor haar kleinkind. U had het natuurlijk veeeel beter gevonden als ze die spullen niet had gekocht, zodat ze geld had overgehouden om haar kleinkind te kunnen laten plassen. Schei toch uit met die klets.

Gewoon een toiletjuffrouw die haar vak niet verstaat. HEMA kom gewoon netjes met een mooi gebaar over de brug richting oma en kleinkind. Het mag toch duidelijk zijn, ook voor HEMA, dat dit niet de manier is hoe wij in Nederland met elkaar omgaan. HEMA, laat van je horen.

3
128 Kopkaas

Ik hoop echt dat al die kapitalistische honden hier die het voor dit "schijtwijf" opnemen een chronische vorm van Incontinentie krijgen.

4
129 SkyNet

misschien dat ze ook voorbereid op pad kan? pin?

2
130 maarten1234

@129 Klap van de molen gehad?....

4
131 TouchScreen

@128 Het is vermoedelijk een apart bedrijfje, gehuisvest in het pand van de HEMA. Als u voor 50 euro bij de slager heeft gekocht, zegt u toch ook niet tegen de bakker daarnaast dat u het brood goedkoper wilt?

3
132 Smiling

@129 Wat is er kapitalistisch aan dat de toiletdame gewoon betaald wordt voor haar werk?
Heb je daar wel eens van gehoord, werken voor je geld?

3
133 LanCaster

@64 19 uur geleden door jerry
Al die jaren? lol
Mijn moeder was 17 toen ze moest bevallen van mijn zus, mijn zus was 17,5 jaar oud toen ze haar zoontje kreeg, dus voor dat mijn moeder de leeftijd van 35 had was ze oma of hoe sommige het noemen omaatje question)

0
134 jjjohh

@132

"Het is vermoedelijk een apart bedrijfje"

Vermoedelijk ... dus u weet dit helemaal niet zeker?

Dan nog ... het toilet is aanwezig in het pand van de HEMA en wordt daarmee onderdeel van de HEMA. Als het een kerel van 18 was die moest pissen, dan zou ik me er nog enigszins iets bij kunnen voorstellen ... maar een klein meisje van 5 weigeren? Sorry, maar dan zit zowel je menselijke als je commerciële (servicegerichte) hart niet op de juiste plaats.

Stel je eens het volgende voor. U betaalt 2 euro om te parkeren. U komt door omstandigheden 10 minuutjes later bij uw auto aan. U had eigenlijk 2,20 euro moeten betalen en meneer agent schrijft direct een boete uit. De wereld zou te klein zijn ... of niet?

2
135 Kopkaas

@135 Net zomin als u zeker weet dat het niet zo is. Ik weet dat in 'mijn' HEMA dat zo is. Een apart bedrijfje in het pand van de HEMA is niet een onderdeel van de HEMA, het is een apart bedrijfje.

Nee hoor. Ik zou vast aan meneer agent vragen of hij die tien minuutjes (hoelang was de parkeerduur waarvoor ik betaald heb?) niet door de vingers kon zien, maar ik zou ook vinden dat hij gelijk heeft en al zeker niet een sneu stukje op Facebook schrijven waarin ik doe alsof mij onrecht is aangedaan terwijl ik fout zit.

1
136 Smiling

@136

"Net zomin als u zeker weet dat het niet zo is."

Ik doe daar dan ook geen beweringen over. Het is wel zo dat als het inpandig is en er geen andere bedrijfsnaam op staat, het gewoon onder de vlag van de HEMA valt. Degene die het toilet schoonmaakt, doet dat dan in opdracht van HEMA.

1
137 Kopkaas

@133 Werk noemt hij 'afpersen'.
even normaal doen, een toiletbezoek is een ongekozen natuurlijke behoefde.
als je daar serieus geld op wilt verdienen, dan heb ik misschien 1 wiek voor de kop gehad, maar jij zekers alle 4!

En dat jullie een 5 jarige in de box zouden laten pissen voor een paar cent laat weer zien hoe diep het kapitalisme gezonden is.

0
138 SkyNet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Duidelijk.Oplossing:Aangezien de gehele EU (op enkele uitzonderingen na) vergelijkbare problemen ondervindt, moet het op EU niveau geregeld ...

10 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Na het bedriegen van het volk volgt het bedreigen van politici. Beide is niet goed te praten. ...

13 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@2Echt slaan kan natuurlijk niet nee Maar een ouderwetse schop onder de kont is niks mis mee. Ik ben er iig niks minder van geworden en leef...

27 minuten geleden geplaatst door greenpollo

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

33 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

36 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

42 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Zie Hier
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

Tja je kunt de middelkeeuwen wel hierheen halen maar dan duurt het nog een aantal eeuwen voor ze enige beschaving krijgen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook Jack van Gelder boos op Frans Timmermans om Wilders-uitspraak

Ach eigenlijk kun je dat soort uitspraken van die extremistenclub wel verwachten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Wedergeboren
Russian Deputy Defense Minister Detained On Suspicion Of Corruption

Google TRANSlate: https://www-rferl-org.translate.goog/a/russia-military-ivanov-bribery-arrest/32917822.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@34Ach dat hele gendergedoe is iets wat tussen de oren zit en niets met uiterlijk te maken heeft. Je bent qua uiterlijk òf als vrouw òf als ...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Cartun Porn VedioPornhubmobileAnimation PornosHarley Wuinn PornManisha Sexy VideoYulissa FoxDredd AnalPornografia NuevoVillage Sex VideoBangalore Xxx VideosGiantess Boob CrushTwo Girls FuckingAnal InsertTrixieboo21U Porn FreeMother And Daughter PonHdporn PovBlack Amatuer PormMale Pornstars BlackedWrestling HentaiSunaina XxxMinx YoutuberMadison Moores PornLesbian Licking ClitorisToonolyWickedwhims ModsBest Blow Job EveryBig Dick TwinkVarsha XnxxWomens Wrestling PornKareena Kapoor Sex XxxSneha XxxMia Khalifa Blacked ComXvedTiny Tit TeensTeen Mega LinkHqs Porno GayCummingEmily Procter NudeCreampied AnimeTaylormaySex Videos Telugu GirlsShemale SexGerman FemdomGay Porn CaserosXnxx2022Xxx Video DawnlodPornhMost Hot PornFingered Close UpWaka NinoyamaYour PryiaFollando Con ViejosMegan MarxxxHot Mom PornX Video FatIndan PronsDeauxma SquirtsOnlyfans LeakVideos Pornográficos En Español GratisGinger NudesPornografiqueHing Of The Hill PornLesbian Porn CompilationPublic Agent In Czech日韩avAfricaines PornosSexo Filme PornSquirting DildoThirunangai Sex Videos TamilClit Licking PornStormy Daniels VidsReddit Tik Tok ThotsLexi Belle AnalAmateur Ffm PornXxx ImegImo XvideoRajasthani Bhabhi XxxHindi Porn BfDesi Mallu Aunty PornChyna ClitPeriscopr PornGay Porn StGrannys Naked PicsTraci Lords PornstarChel Hel BunnyPorn AmatCreampies AnimeDemi Hawks BrickzillaReverse Image Porn SearchWww.chaturbate.com/Sexo Caseiro BrasileiroXnxx AntigoAna FoxxBig Boss XnxxXxx Dragon BallShow BigtitsEsperanza Gomez PornosJapanese Sex In TrainEva Padlock NudeNude Indian MomsCumfart CocktailsMorgpies PornLessben XxxHot Indian Bhabhi XxxXxx Movie Hindi NewXxx Video Student TeacherTeanna Trump DickdrainersSexmex PornstarsIleana NudeAnikha Surendran SexDani Daniel Xxx Video HdFree Blackmailed PornTescortAnimation PronSex Bf AmericaBullu FilmAnal MastubationReal Teacher Student PornXvhamsterDiane ParkinsonNude FatherWww Indian Hd PornJilbab PornKate England BlackedNoodlemgazineStreaming HentiaFilm Bokep TerbaruChallenge PornDenial XxxAunty LiplockFirst Time In PornSexopornoJapanese Porn SitesXhamster LvieMen And Women Having SexChor XnxxAmisha Patel Hot ScenePonography VideoTwin Lesbain PornNotmygranpdaZoey AndrewsHot Heroine Sex VideoAva Addams Full MoviesSunny Leone Porn ThreesomeMitsuki Bakugo PornBayesia NashWww Aunty SexPornstar SquirtDesi Suhagraat Video