door chouffleur in Showbizz  ·  42 Reacties

  • 3
  • 601x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Politiek correct is geen argumenten hebben.
Problemen mogen niet besproken worden zodat ze niet lijken te bestaan. Als je niets bespreekt heb je ook geen argumenten en daadkracht nodig.

PC = argumentloze slapjanussen.

7
1 Rex

"Politieke correctheid betekent eigenlijk niets meer dan het vermijden van uitingen of gedragingen die mensen beledigen of discrimineren."

En dat is dus het probleem. Iedereen kan zich wel ergens door beledigd voelen, want dat is persoonlijk ,dus moeten we dan maar al die onderwerpen niet bespreekbaar maken.
Dat is niet de kant die we op willen.

6
2 solidsteel

@1 De humor zit hem in de details, het gaat hier om doorgeschoten correctheid in labels van kleding voor "personen" die geen jongen of meisje meer genoemd mogen worden.
Dezelfde redenering kan je gaan hanteren als overheid voor gelovigen.
Niemand meer een stempel, alleen gelovig of ongelovig, klaar
Religieneutraal moet de volgende norm maar worden, net als de WC

5
3 chouffleur

De Vara is ondermijnenend bezig.- en dat noemt zich politiek correct !Hier gaan we weer met de rooie vara bagger. Ja, jullie die BNN hebben geanexeerd. Dit soort rood gezwets moet het nederlandse volk elke dag aanhoren op radio 1 van 12 uur tot 2 uur in de middag, Nooit nieuws, maar altijd verweesd en dubieus gebrachte non-items.Die PvdA van de Vara club is bij de verkiezingen gedecimeerd. De Vara zou niet meer dan twee uur zendtijd mogen krijgen. Staatssecretaris Dekker, doe er wat aan. Evenzo met de zendtijd van vrouwenmisbruiker Pauw. Stuur Joop-gespuis naar Heydrich

9
4 flessenkraai

nah, het lijkt er meer op dat mensen die met het label politiek correct in het rond strooien geen argumenten hebben behalve dan het recht op te eisen om geen rekening te houden met anderen.

nou jij weer question

9
5 morandi

Politiek correct is het MO naar Europa willen halen onder het mom van 'crisisopvang', ten koste van haar eigen bevolking met onherstelbare schade.

9
6 Cody

Politiek correct zijn is iedereen die het niet met je eens is voor nazi uitschelden.

8
7 RoosjeB

@5

VS imperialisme steunen, landen verwoesten, kinderen de verdrinkingsdood insturen, de economische teringlijers hierheen halen en met open armen ontvangen, om ze vervolgens ergens te dumpen ver buiten je eigen leefomgeving. Hoezo houden jullie PC lullos rekening met anderen, behalve met jullie eigen genoegzame gevoel dat jullie iets goeds zou hebben gedaan. Om vervolgens alle verantwoording daarna afteschuiven op ieder ander behalve jullie zelf.

5
8 Vanillestok

Jahoor, heb zojuist dat stukje gehoord. De o brian is wel flink aan het trollen. Wat betekent politieke correctheid. beller: nou dat je niets meer mag zeggen in vrees iemand te beledigen. o brian: jah maar er zijn wel mensen die beledigd worden zoals jij dus wat betekent politieke correctheid.. pfff als je met zulke energiezuigers als die o brian moet debatteren...

5
9 Vanillestok

@5

Gek genoeg zie ik het label 'politiek correct' bijna alleen maar als beschuldiging. Het is net als 'SJW' een inhoudsloze dooddoener geworden.

7
10 Pegasus

Als politieke correctheid ook omvat dat je geen mensen mag beledigen, dan is politieke correctheid de grootst mogelijk onzin.

Met een simpele mening kan je iemand beledigen zonder dat dat je intentie is, moet je je mening dan maar niet meer verkondigen onder het motto "politieke correctheid"?

4
11 Bluth

Het probleem van politieke correctheid is dat het veel verder gaat dan niet willen beledigen/kwetsen.
Het gaat vooral om (ernstige) problemen te verdoezelen te bagataliseren of te ontkennen.
De Pakistaanse verkrachtersbende in GB en de aanrandingen in Keulen zijn hier een (schandalig)voorbeeld van.

Men

6
12 Kaksaboemsa

@12

Zie je dat gedrag niet aan beide extreme kanten van het links-rechts spectrum?

6
13 Pegasus

@13 Opvallend is dat zowel links als rechts zich schuldig maken aan het identificeren van minderheidsgroepen in de samenleving. Maar alleen als rechts dit doet dan is het racisme of discriminatie.

8
14 Dune

@14

Hangt er vanaf, kun je me specifieke voorbeelden geven?

8
15 Pegasus

@13 Het probleem is dat de politie niet extreem links hoort te zijn, maar kinderverkrachters gewoon in de gevangenis moet gooien, ook als ze een kleurtje hebben.

3
16 Orbit79

Het was niet alleen extreem links die Keulen in de doofpot trachtte te stoppen maar gewoon links.
Hetzelfde geld voor de Pakistaanse verkrachtersbende.

5
17 Kaksaboemsa

@1 LOL PC lijkt meer een meer bedoeld on verdeeldheid te zaaien en ons tegen elkaar uit te spelen.

5
18 nosuchname

Nou, het betekent wel heel veel meer dan dat. Het betekent dat je nooit iets negatiefs mag zeggen over bepaalde minderheidsgroepen, die door een bepaalde kliek daarvoor zijn uitverkoren, DIE kliek die uitmaakt, wat onze regering doet, de EU doet, de VN doet, en wat ons allemaal moet worden opgelegd, afgepakt en wijsgemaakt. Je mag er zelfs niets negatiefs over zeggen als die minderheidsgroepen worden voorgetrokken op valse gronden boven meerderheidsgroepen met veel oudere rechten, bijvoorbeeld ook.

5
19 Wendel

@16

Bij mijn weten gebeurt dat ook, mits er aangifte is gedaan en er bewijs voor is.
In welke gevallen stel je dat een bewezen misdadiger vrijuit is gegaan?

7
20 Pegasus

@10

Voor velen (ook hier) is de term ook terecht een beschuldiging.

7
21 Vanillestok

@15 Een demonstratie tegen de PVV is prima. Een demonstratie tegen de islam kan echt niet. Terwijl het in beide gevallen demonstranten zijn die zich verzetten tegen een bepaald gedachtegoed.

6
22 Dune

@21

Vind je? op mij komt het hetzelfde over als 'bruinhemd' of iets dergelijks.
Het is allemaal gepolariseer met lege woorden die men ergens op een blogje heeft gezien en gebruikt omdat het 'in de mode is'. Actuele diepgang zie ik zelden.

4
23 Pegasus

@22

En als je nu een demonstratie tegen sharia houdt? dat kan wel.

4
24 Pegasus

@22

Ik ben trouwens opzoek naar een geval waar een anti-islam demonstratie is verboden omdat het om islam gaat.

5
25 Pegasus
26 Pegasus

@20 Rotherham bv. Meerdere meisjes hebben aangifte gedaan, maar de politie was zo bang om voor racist uitgemaakt te worden dat ze de aangiften onder het tapijt hebben geschoven en zelfs meisjes onder druk hebben gezet de aangifte in te trekken. Sommigen waren nog maar 12 of 13 jaar oud.

4
27 Orbit79

Politiek correctheid is prima, maar dan wel van 2 kanten. Over de islam mag je niets zeggen. Maar tijdens de verkiezingen maakten die heren van DENK zowat alle Nederlandse artsen uit voor moordenaars. En daar word niets van gezegd. En dat gedoe over zwarte piet, dat zou racistisch zijn. Maar als je Gario en Sylvana Simons hoort praten over de "witte racistische Nederlander", dat mag weer wel. DENK beledigd de Nederlandse artsen en Gario en Simons alle autochtone Nederlanders. Maar zij worden er niet op aangesproken. Want als je een kleurtje hebt hoef je niet politiek correct te zijn. Wat eigenlijk discriminatie is.

3
28 benbenieuwd

@27

- "maar de politie was zo bang om voor racist uitgemaakt te worden dat ze de aangiften onder het tapijt hebben geschoven en zelfs meisjes onder druk hebben gezet de aangifte in te trekken" -

wat is de bron hiervoor?

3
29 Pegasus

Zit wat in. Inderdaad is het nogal simpel om net te doen alsof je een punt maakt door te stellen dat iemand 'politieke correct' bezig is. Immers is politieke correctheid op zich niet verkeerd.

Zolang problemen maar besproken kunnen worden is er niks mis met een beetje een beschaafde toon te handhaven. Maar daar wringt hem natuurlijk de schoen: degenen die klagen over politieke correctheid willen eigenlijk gewoon ongefundeerd kunnen schelden in vele gevallen.

Het werkt inderdaad twee kanten uit. De politiek correcten zouden niet moeten proberen om gevoelige onderwerpen te vermijden. Maar de andere kant zou ook niet iedereen weg moeten proberen te zetten als 'politiek correct' omdat ze aangesproken worden op hun niet constructieve en onnodig beledigende toon en het vaak net zo goed niet over de inhoud of de feiten hebben maar gewoon ongelimiteerd willen kunnen losgaan op alles wat ze niet aanstaat. Da's net zo goed een dooddoener namelijk.

Een beetje realisme zou geen kwaad kunnen aan beide kanten wat dat betreft.

3
30 progressiefliberaal

@27
@29

Hebbes: http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-29957511

Goed dat het onder de aandacht is gekomen en is aangepakt.

1
31 Pegasus

@29 Als u werkelijk geïnteresseerd bent kunt u via Google meer dan genoeg vinden.

5
32 Orbit79

@31

Maar om terug te komen op @27 , ik lees hier nergens dat de aangiftes zijn vernietigd vanuit 'linkse motieven' of omdat men bang was 'voor racist uitgemaakt' te worden.
Samen met de verslagen die wikipedia als bron geeft lijkt het hier eerder te gaan om bot seksisme naar de slachtoffers en een doofpot de goede naam van de stad niet te verdoezelen.

1
33 Pegasus

"Politieke correctheid betekent eigenlijk niets meer dan het vermijden van uitingen of gedragingen die mensen beledigen of discrimineren."

Dat geld alleen naar minderheden toe. Een meerderheid maf je rustig beledigen of discrimineren.

5
34 RobP

@33 Ik lees het volgende op de Engelse Wiki pagina:
'The National Crime Agency was called in to investigate whether Rotherham councillors were complicit in hiding the depth and scale of the child abuse (the figure of 1,400 children is now said to be conservative) due to a 'fear of losing their jobs and pensions' following a concern that they might be considered 'racist' if they spoke out. Also, according to the new report, the councillors were driven by "misplaced political correctness".[20]'

https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham#Child_sexual_exploitation_scandal

2
35 Orbit79

Politieke incorrectheid betekent onder het mom van het beste voor hebben met het volk moslimfobie, het verdoezelen van feiten,soft racistisch gedrag onder brengen in kreten als ze komen onze huizen innemen,onze banen,ze komen alleen voor een uitkering.Dat is politieke incorrectheid.

4
36 jantje van leiden

@35 aanvulling: Ik geloof niet dat aangiftes vernietigd zijn, maar ze zijn wel onder op de stapel gelegd. Waarom iemand zoiets doet is lastig te achterhalen, en seksisme zal ook wel een grote rol gespeeld hebben. Ik geloof dat ik een interview gelezen heb met een 12 of 13 jarig meisje (toen het gebeurde) waartegen de politie gewoon zei dat het waarschijnlijk haar eigen schuld was en dat ze maar bij zulke mannen uit de buurt had moeten blijven.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4506434/Rotherham-sex-abuse-victim-told-not-mention-ethnicity.html

2
37 Orbit79

@36 ; Precies dat, al zou je het anders kunnen verwoorden. het is namelijk politiek correct om het te hebben over de arme vluchtelingen die onze opvang, hulp en gastvrijheid in Nederland nodig hebben en dat zij een welkome verrijking zullen zijn voor ons land. Het is niet-politiek correct om vragen te gaan stellen over het wel erg kleine percentage vluchtelingen onder de asielzoekers, hoe de terugkeer van afgewezen asielzoekers te garanderen, de kosten van de opvang, het effect op de wachtlijsten voor een sociale huurwoning, gettovorming, een tekort aan arbeidsplaatsen met al een hoge werkloosheid, de druk op de sociale vangnetten..

Allemaal wel apart omdat over alle andere zaken zoals zorg, onderwijs en het sociale vangnet van de Nederlanders de tweede kamer over niets anders praat dan kosten, druk en handhaving.

3
38 Mariska3

@38 Het is niet politiek correct om politiek correct te verwarren met het toestaan van economische vluchteling,met vluchtelingen die geen kans maken op asiel een verblijf in Nederland toe te wensen,Het is niet politiek correct om wachtlijsten voor een sociale huurwoning toe te kennen aan vluchtelingen aangezien een tekort aan huizen al sinds 1950 bestaat,Het is niet politiek correct om de terugkeer van kanslozen toe te schrijven aan de politiek correcten,aangezien de politiek hiervoor verantwoordelijk is.Ook het rechtse kabinet met gedoogsteun van Wilders heeft geen verbetering gebracht.Niemand die een sociale vangnet nodig had is vanwege de vluchtelingen afgewezen,De inmiddels minder hoge werkloosheid is te danken aan de crisis en misschien ook aan Oost Europeanen die voor een grijpstuiver aan de slag gaan,alhoewel ik ook dat laatste betwijfel.

2
39 jantje van leiden

Ooit was politieke incorrectheid een manier om een taboe te doorbreken. Nu is het een kreet waarmee je alles wil kunnen zeggen en niemand mag er iets van vinden.

1
40 Ketter

Goh @TS : weer een artikel gepost van Joop.nl!

Terwijl je een afkeer hebt van Joop.nl ???

Wonderlijk!

2
41 Wijhuis

Hmmm, politiek correct. Gewoon een woord om een discussie volledig proberen dood te slaan. Het beste weerwoord daarbij is politiek incorrect en daarbij expliciet de namen Stalin, Mao en Hitler te noemen. Verder voor gutmensch-schlechtmensch en voor dhimmi-dommi.

0
42 Liwwie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@6Wat voor last zou jij er zelf van hebben, Loyd Morris? ...

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

Reconquista
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

@3Goed maar blijft het nog steeds een Afghaan en is het belachelijk dat een agent niet eens meer mag uitzoeken waar iemand vandaan komt. Dat m...

1 minuut geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@14 Tja, je kunt wel weer tegen mij uitvaren naar je bent het toch echt zelf die hier tegenstrijdige berichten neerzet.Schijnheilig roepen da...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

RobP
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@17 "dat is velen niet gegeven" en "helaas zit er trouwens niet een zinnige reactie tussen".En dat is dan 2x zelfkennis aangevuld met projecti...

2 minuten geleden geplaatst door RobP

Defcte burger
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

Kan er niet een dag in het leven worden geroepen , waarop Amsterdammers, de echte en namaak plus de wannabe meelopers, bij een door lot gekozen ...

3 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Biscanna
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@34 Ik zou het niet weten, ik gebruik geen x. Ik zie wel altijd die bruinlinkse opgeblazen minion van gl/pvda huilend en schuimend voor de micro...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

RobP
Artsen in het geweer tegen dalende vaccinatiegraad: ‘We maken ons ernstige zorgen’

@25 " het regelt zichzelf."Ach weet je, toen de Corona vaccinaties uitkwamen zouden gevaccineerde binnen enkele weken massaal omkiepen, dat we...

6 minuten geleden geplaatst door RobP

LoydMorris
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@13 Lul maar een eind weg, Bennie. . . Ik heb reeds vele keren gereageerd op dit soort oeverloos gezeik van jou (zowel hier op NK als NJN) ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Sarcoff
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@16 Ja, van zelfkennis leer je, dat is velen niet gegeven, er hebben er op dit draadje 5 gereageerd, helaas zit er trouwens niet een zinnige rea...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
OMT adviseert maatregelen vanwege uitbraak mazelen

Op Geert stemmen helpt ook....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
List Crawlers AlligatorBrazzer Tamil AuntyCristin Milioti NakedDoctor Gay PronBreast Expansion ComicTs Paris PornSee Through Leggings PornBro Sis ForcedPornos Los Mejores VideosPorne HpNickiibaby PornOrgasm XxxSex MilfPron Xxx Full HdMom Night XxxFuck2date69Ebony Porn MoviesDemon Slayer Cosplay PornPorn Of Taylor SwiftFree P RonKonulu PornolariEvan Peters NakedAngela White Violet MyersHot Sexy KajolBlack Bbe PornBonnie Rotten FeetXmhasterXxx GibiSambhog Ka VideoKira MiróMontana PornChut Ka MajaPirnstarMia KiafaXx English Sexy VideoIndian Model XvideoXxx Bhabi JiAunty Desi PornNikki Sweet Needs Her CarRyan Smiles AnalRedhead HandjobHentai Haven DownloaderMilf Fox ComLatest Sex Videos ComVideos Pornosxxx GratisSara Evans NudeBiggest BlackcockLacylotus PornToilet No Hanako SanSexy Anime Hentai3d Sex GameValeryaltamarKulhad Pizza Video ViralSunny Leone Sexy Video Sunny Leone SexyGrandmother FuckHot Sexy Movie DownloadThai Ladyboy NakedXxxx Sex Com VideoSinhala Hot MoviesMulheres Madura PeladasAilee Anne AnalonlyKannada Voice SexJennie Rose SinsBf Sexy Video Bf VideoBollywood Actress Hd PornHindi Dirty Talk AsmrNude Beach VidesoBlack Big Booty Lesbian PornPornographiesLilo And Stitch PornDad Gay PornHexmamiسكس التانجو90 Day Fiance PornJuli XxxIntense XxxJulie Bowen SexyPornrawBig Ass EhentaiT S XxxHistoires SexeSplat BukakkeGirlboobsNude RedheasDesi MasturbationWww New X VideoTrisha Sex Videos HdBowsette NsfwBrazzer Free PornsFull Hd Porn Videos ComRough Face FuckPenelope Cruz TitsHitomi La KoreanThr Porn DudeLindgirlsCumunionJustforfanHow To Shoot CumLindsay Capuano Onlyfans LeakedHot Leaked VideosHindi SexyvideoTru Kait DpCollage SexvideosOmgle4 PorrnIchinese Porn.comPoonam Pandey LeakedBondage And BdsmNude PunishmentSaxy Video LiveDoctor Aur Nurse Ka Sexy VideoTelugu Family Sex MoviesHot And Romantic PornFamily SeductionAletta Ocean BoyfriendJerking Off On PublicTeen PmvBest Pron SideLeaking PussyHotmomfuckBhabhi Sex XxMom Son Porn ForceLink Rule 34Doujindesu. TvHentay GayMy Bestfriend's GirlfriendGand ImageTamil Hot Xxx VideoOne Punch Man Porn ComicsEnormous Granny TitsPikacu PornXnxx Natasha NiceWow Porn ComBusty HeartWater PornPorn Video In JapanHot Sistar XxxTransgender BrazzersTeenporn PicturesPururin DoujinshiFilms Gratuits De SexePoopeegirldWhite Gorl PornKatee Owens GifsDillionharperBunnygirl PornHd Poarn VideoRomantic SexxSexy Girl Fucked HardIndian Horny Gf