door Salitos in Politiek  ·  49 Reacties

  • 4
  • 956x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De media is dan ook niet voor niets de beschermheer van links georiënteerde politieke partijen.

15
1 Cody

Velen in de politiek en journalistiek haten Baudet en vinden de acties tegen de man stiekem goed.

6
2 Voorzittershamer

Onzin verhaal, als dit al demoniseren is wat is het dan dat hier gebeurt met Rutte en Pechtold oproepen tot kruising.

18
3 mike45

15:00 Het begint met de opmerking dat er altijd demonstraten zijn bij optredens van Thierry Baudet, een pertinente leugen. Het gebeurt wel eens maar is zeker eerder uitzondering dan regel. daarna stelt ze dat Baudet weleens heeft gezegd dat "vrouwen overmand moeten worden", dat klopt wel maar is geen politiekstandpunt wat wel gesuggereerd wordt. (later wordt gezegd dat politieke partijen daar over in debat willen, wat dus niet klopt). Maar het ergste is het gebruik van het 'omstreden denkbeelden', bij elke andere politicus wordt gesproken over 'standpunten' bij Baudet over 'denkbeelden' (later (rond 22:30) nogmaals).
Standpunten, denkbeelden noemen, uitspraken uit z'n verband laten en doen alsof er continue demonstraties tegen hem zijn....zeer subtiel, geen leugens maar wel lekker framend....typisch Dominique van der Heyde die een echte NPO'er is.

16
4 Salitos

@4 dus de reden van waarom zijn huis besmeurd is moeten ze dan maar achter wegen laten? In een rapportage ga je toch in op de achtergronden van het incident.

11
5 mike45

@4

Ironisch genoeg ben jij hier nu aan het demoniseren. Zodra een item niet in de smaak valt kom je met holle retoriek aanzetten waarin je de gehele NPO wegzet als een imaginaire vijand louter aan de hand van leugens zit te 'framen', ook al zo'n Baudet stopwoordje.
Alleen de drogreden al dat het NPO betreft en dus verdacht is werkt bij mij al op de lachspieren. Het valt gewoon onder paranoïde gezwets.

Dominique van der Heyde stelt slechts dat Baudet omgeving is met controverses, hetgeen gewoon waar is en een verklaring geeft waarom zoveel mensen tegen Baudet in opstand komen. Context, noemt men dat, geen framing. Het is ook helemaal geen waardeoordeel. Baudet heeft immers ook controversiële uitspraken gedaan en het gevolg daarvan is dat er verzet optreed. Een kijker die mogelijk Baudet niet zou kennen moet wel een beeld krijgen 'waar' deze ophef allemaal vandaan komt en waar de verschillende partijen in deze staan. Baudet heeft de kans om te reageren maar weigert dit, politici krijgen de kans en spreken bij deze gelegenheid, terecht, hun ongenoegen uit over dit soort acties tegen Baudet, Anne Fleur krijgt een gelegenheid en geeft aan dat deze acties averechts werken, Wilders krijgt de gelegenheid en spreekt eveneens zijn afschuw uit.

Kortom, onderwerp benoemen, duiding geven waar deze acties vandaan komen, ook aangeven waarom politici vinden dat dit te ver gaat, aangeven dat veel mensen die vergelijken met de situatie met wijlen Pim Fortuyn en vervolgens iedereen, incluis het hoofdonderwerp Baudet zelf, de mogelijkheid bieden hier een reactie achter te laten.

Prima onafhankelijk journalistiek.

Maar omdat het niet eenduidig moord en brand hanteert in hun retoriek is het opeens "framing" en wordt Dominique van der Heyde weggezet als partijdig. Borrelpraat pur sang.

17
6 Drumpf

@5

Precies, jij begrijpt het.

16
7 Drumpf

@6 omgeving moet zijn omgeven is met...

15
8 Drumpf

@5 om op de achtergronden van iets in te gaan dat is het bewijs dat je "links" bent, hoor...

11
9 TedjeR

Woorden zijn macht. De NPO voert altijd oorlog. Woorden zijn micropedante geschilmidellen, ze kunnen opressief insluitend werken en aan het instinct raken. Er zijn erg slimme mensen bezig uw gedachtes te beïnvloeden waar u gaat en staat. Leef maar eens een week zonder taal te gebruiken, zeg maar tegen mensen dat u even een weekje niet mee wikt communiceren. Er komt gegarandeerd ruzie. Mensen gebruiken namelijk woorden om u te rakrn en als u dat nirt meer toestaat worden mensen agressief. Het laagje beschaving is dunner dan een papiertje. Veel succes rn hier een speeltip, laat die tv uit en laat ze stikken in hun kranten. Zo heeft niemand macht over uw gedachtes.

5
10 Kortverhaal

@6 Quote: "Baudet heeft immers ook controversiële uitspraken gedaan en het gevolg daarvan is dat er verzet optreed."

Tja...hij heeft het uitgelokt...precies wat de subtiele wijze van berichtgeving je wilt doen geloven.

Ten eerste: "controversiële uitspraken" hoezo? De man heeft als standpunten: geen kansloze migranten meer en invoeren van meer democratie...dat is niet controversieel, dat zijn m.i. gezonde standpunten en minder controversieel dan die van Jesse Klaver die 25.000 migranten extra per jaar wilt opnemen.
Ten tweede: "het gevolg daarvan is dat er verzet optreed"...dat is toch nonsense, het verzet is totaal ridicuul...dan moet je gewoon iets anders dan hem stemmen als je het niet eens bent met zijn standpunten of met hem in debat gaan.

7
11 Salitos

@11 Dan moet je gewoon niet op Baudet stemmen als je het niet eens bent met zijn standpunten of met hem in debat gaan.
Dat is precies wat het overgrote deel van de bevolking gedaan heeft,dus wat is uw punt?

14
12 jantje van leiden

@3
Oh, dus u vindt het normaal dat mensen andere mensen hun eigendommen mogen beschadigen als hun mening hen niet aanstaat?

Mag ik misschien even uw adres?
Uw mening staat mij namelijk niet aan, als u de deur even voor mij wilt openhouden gooi ik de verf en drollen wel uw huiskamer binnen.

Vindt u toch niet erg blijkt wel.

3
13 BenErWeer

@12
Dat men ook zijn eigendommen beschadigd heeft, maar dat vindt u blijkbaar gewoon kunnen?
Of even vergeten voor het gemak?
Of mogen we daar gewoon geen punt van maken?

4
14 BenErWeer

@5
"dus de reden van waarom zijn huis besmeurd is moeten ze dan maar achter wegen laten?"
Dus een afwijkende mening rechtvaardigd het beschadigen van andermans eigendommen?

4
15 BenErWeer

@13 "Oh, dus u vindt het normaal dat mensen andere mensen hun eigendommen mogen beschadigen als hun mening hen niet aanstaat?"

Daar gaat dit stuk dus niet over. Het gaat over de beschuldiging van zijn aanhangers dat Baudet 'subtiel gedemoniseerd wordt" door de npo.

7
16 La Cabana

@13
"Baudet retweet instemmend een figuur, Annette Kiel, die de naar neonazisme afglijdende Joost Niemöller (zie aanvulling 9 juni 2017) en de neofascistische Identitairen promoot [screenshots]. Afgelopen maart riep Kiel in een tweet op tot wapengeweld tegen moskeeën en moslims: "bommetje op alle moskeeen en kogel in reet van biddende moslims"

Baudet retweet wel instemmend op een figuur die oproept tot geweld tegen moslims en die in hun reet geschoten mogen worden
En dan vindt Baudet het vreemd dat er verf op zijn deur zit?

Baudet heeft idd een afwijkende mening

10
17 LGK

@13 @14 @15
Holle retoriek, en onznnige conclusies.

4
18 PuurHagelslag

Tja, als Wilders of Baudet iets zegt noemt de aanhang dat vrijheid van meningsuiting en "hij zegt het toch maar mooi" Heb je daar kritiek op, een mening over of geef je slechts een beschrijving van wat er is gezegd en gebeurt dan ben je volgens diezelfde aanhang aan het demoniseren en framen.
@13 t&m @15 laten een mooi staaltje van de logica van dat volk zien.

5
19 PuurHagelslag

@16 Dominique van der Heyde zegt dat Baudet wordt achtervolgd door actievoerders vanwege zijn omstreden uitspraken zoals "vrouwen willen overmand worden" en zijn anti-immigratiebeleid. De NPO doet hiermee aan negatieve beeldvorming.

5
20 Dune

@19

Het is toch ook lekker om je zelf te wentelen in zieligheid en zelfmedelijden, omdat de pers/media, linkse kiezers ons zo 'pesten". Leg je de verantwoording en schuld van alles ergens anders neer.... zelfs van hun eigen falen leggen ze de schuld bij een ander.
Wilders en Baudet maken dan ook graag gebruik van de domme en deplorabel rechtse kiezer.

11
21 La Cabana

Wel of niet....men blijft van iemand zijn spullen af.
Zoniet dan ben je crimineel bezig onder het mom van actie voeren.
Totaal geschift dat links.
Als rechts met een vlaggetje staat te zwaaien zijn de rapen gaar.
Stelletje mongolen tokkies zijn het

3
22 kaassnitsel

Piep-piep-hallo, piep-piep-hallo, Calimero
Piep-piep-hoi, piep-piep-hoi, Calimero
Piep-piep-hallo, piep-piep-hallo, Calimero
Op zijn kop draag hij een eierdop
O-hoi-o-hoi-o-hoi

Het Calimero gehalte is weer hoog. Die Baudet zal en moet in de slachtofferrol geduwd worden.

*huil huil*

10
23 WijzeDwaas

@21 Hoezo? De enige reactie van Baudet tot nu toe is dat hij het vervelend vindt voor zijn oude buurvrouw met wie hij de voordeur deelt.

2
24 Dune

@23 Het zijn linkse actievoerders die Baudet in een slachtofferrol duwen. Dom Pavlov-gedrag. Blijkbaar niet in staat tot een inhoudelijke discussie.

5
25 Dune

@24
Heb het dan ook over zijn electoraat, zie @19 .

5
26 La Cabana

@25

Ik weet niet wie die 'actievoerders’ zijn. Jij wel dan? Bel dan de politie! Je weet al dat ze links zijn. Dat beperkt al enorm tegenwoordig.

6
27 WijzeDwaas

@5

Sssh, het is een 'links' gebruik om op de achtergronden van een gebeurtenis in te gaan.

4
28 Pegasus

@17
Ja, dat vindt ik vreemd aangezien Baudet niemand schade heeft toegebracht.
Maar u vindt het dus niet vreemd?

Vreemd..

3
29 BenErWeer

@28
Ssshh..
Het is ook een 'links' gebruik om geweld te gebruiken tegen anders denkenden..

3
30 BenErWeer

@23
U heeft gelijk..
Want het is immers Baudet die iemand huis beschadigd toch?

3
31 BenErWeer

@30 Ja joh heeft links de afgelopen jaren ook zo'n lijstje veroorzaakt?

Anders Breivik, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright, Alexandre Bissonnette, Holger G, Andre E, Beate Zschäpe, James Alex Fields Jr.

6
32 Dian

@16
Daar gaat het nu juist wel over, want door berichtgeving in dit soort 'sausjes' te gieten vinden zwakzinnigen er een rechtvaardiging in om anderen geweld aan te doen.
Zie Kosto, zie van Gogh, zie Fortuijn.

2
33 BenErWeer

@30

Zoals de opstootjes bij de AZC's?
Zoals de aanslag in charlotessville of die Trump supporter die naar een LHBT rally ging om mensen onder te sprayen?
Oh, dan heb je ook nog figuren als Breivik.

3
34 Pegasus

@34 lol.

0
35 solidsteel

@27 Dat kun je beter aan Dominique van der Heyde vragen. Die vertelt dat bij elke bijeenkomst van Baudet demonstranten komen opdagen. Ik neem aan dat die links zijn.

3
36 Dune

"Dominique van der Heyde stelt slechts dat Baudet omgeving is met controverses, hetgeen gewoon waar is en een verklaring geeft waarom zoveel mensen tegen Baudet in opstand komen."

Hij is controversieel omdat de tegenstanders hem controversieel MAKEN, net als bij PVV het cordon sanitaire, een ontzettend arrogante positie innemen van morele meerderwaardigheid gebaseerd op helemaal niets.

En het is niet zo, dat "zoveel mensen in opstand komen tegen Baudet", DAT is framing. Alsof er zoveel (niet dus) mensen spontaan (niet dus) Baudet als onderdrukker (niet dus, met 2 zetels) kwijt willen.

7
37 Wendel

Oh, ok, we gaan het buitenland erbij ahlen.. leuk..
Wat denk je van Stalin, Pol Pot, Mao, de RAF en ga zo maar door.
Wil je echt een lijstje maken met links en rechts georienteerde moorden in binnen en buitenland?
Wordt nog lachen dan.

Maar nu even terug naar Nederland, welke moorden heeft rechts hier op zijn geweten?

2
38 BenErWeer

Het viel me gisteren bij Nieuwsuur ook op: eerst geheel in de bekende stijl van NPO een context creëren waarbij de kijker moet gaan denken: "Ja, die Baudet heeft het er zelf ook wèl naar gemaakt met zijn abjecte ideeën.." om vervolgens heel politiek correct het besmeuren van zijn voordeur af te keuren. Want: andere manieren om de bedreiging Baudet te bestrijden hebben vooralsnog de voorkeur van de regeringspartijen die de staatsomroep middels kartelbenoemingen bij de NPO ideologisch aansturen.

4
39 IAmLegend

@39 Dominique van der Heyde vertelt in Nieuwsuur doodleuk dat er bij elke bijeenkomst van Baudet demonstranten aanwezig zijn alsof dat normaal is. Vergelijk dat met de ophef (Spekman: ophitsing) over drie Pegida-leden bij de aanstelling van Marcouch die op een fluitje blazen en boe roepen.

2
40 Dune

Ik het totaal geen medelijden met Baudet. Deze 'man' weet precies waar hij mee bezig is. Het uitrollen met een ultrarechtse agenda. En als mensen daar tegen in opstand komen is het meteen demoniseren en linkse media dit linkse media dat. If you can't stand the heat, stay out of the kitchen.

6
41 Mac Benac

@25

Wat waar en hoe dan

Heb je ze gezien kun je het bewijzen

2
42 magikeven

Ik weet niet wie het heeft gedaan het is een domme actie die alleen lijd tot meer publiciteit van een rechts gekkie die meent met provoceren zijn doel te bereiken. En met elke dag een nieuw draad je men demoniserend priet praat blijft deze non figuur in de kijker

2
43 magikeven

Een ding is zeker je mag niet van de rechtse kerk afwijken want dan ben je gelijk links moslim knuffelaar etc. Het lijken wel johava's en zelf menen ze alles maar te kunnen zeggen. Deze aktie van die besmeurde deur is dom en werkt averechts in ieder geval

1
44 magikeven

@42 Zie @36

1
45 Dune

Wel dat viel mij nogal mee hoor, overdrijven is ook een kunst.

Je moet tegenwoordig zo op je woorden letten, deed Anne Fleur Dekker dat nu ook maar eens maar daar is ze vast nog een beetje te dom voor, mierenneuken dat is haar specialiteit.
Ga toch eens lekker leren koken, dan doe je eens een keer iets nuttigs.
Dat is tenminste beter dan je haatzaaierij.

1
46 corretje

@44
Whahahah..
Laat mij even uitlacxhen zeg..
Zodra je maar 'iets' mompelt over iets rechts wordt je uitgemaakt voor racist, laat staan bruinhemd.

Apropos: wanneer is er iemand ontslagen of buitengesloten door het ventileren van een linkse mening?

3
47 BenErWeer

@38 is natuurlijk voor @32 en @34

En krijg ik misschien ook nog antwoord op mijn vraag?

1
48 BenErWeer

Nieuwsuur is de moeite niet waard om te kijken!

Past in het rijtje DWDD, PAUW allemaal gestuurde berichtgeving speciaal gericht op de linkse eencellige-clubs!

1
49 Zie Hier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

@5Het heeft totaal geen zin om in te gaan op een verzameling leugens.Even kijken naar de bron, TS en de auteur is meestal voldoende.Als je...

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@9 "not done" Die mening mag je natuurlijk hebben, maar de wet schrijft schrijft voor dat statushouders binnen een bepaalde termijn e...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Ik gedraag mij. . . . Enkel tegen domme, onnozele sukkels wil ik wel eens een beetje uit de toon vallen. . . Daar zijn er gelukkig niet...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@8Ja klopt. Molukkers zijn ook van een andere cultuur. Daar had niemand last van.In elk geval is voorrang bij woningtoewijzing, in de huidig...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3Als het zou stranden,veaarom zou dat dan aan de PVV moeten liggen en niet bijvoorbeeld aan Omtzigt, die doet, alsof hij de aanjager wordt va...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@6Niemand wil een groep statushouders bij zich in de buurt hebben. Dus ook niet in barakken....

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@20Het probleem is Halsema, die hier blijkbaar al van wist.Zij moet dus zorgen dat deze figuren uit beeld blijven, als ze doet, wat ze heeft...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Deze linkse activist Frank van der Linde laat even heel duidelijk zien waar zich de echte fascisten en respectlozen zitten!Ik hoop dat de po...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Spiegeltje spiegeltje weer....

25 minuten geleden geplaatst door soapbox

NK. App
Xxx Full NightFrancevidcapsGay Crousing PornHindi Gay XxxAndreína DeluxeIvy Harper PornPerfectpornNaked Sexy MenNew SexvedioBigcock GuysAoc DeepfakesDaughter Free Porn_2strangersDildo Heroぬき す とHockey Ritual Madness Lexi Lore And Hazel MooreDevarbhabhisexCarrie Stevens NudeLesbian TirbbingHope Solo NudesFutura PornShen NanaAlisa HorakovaDakota ShyePocahontas PornGallery NudistsChatsturbateJeneveve JokieCurvy Girl PornStepmom DpHero HentaiBob Voyeur MobilePassion Hd Xxx ComOralsexvideosSexxy Videos ComDad And Dad PornBathroom Glory HolePorn SoGay FemboypornPeachjars NudesBlack EsscortsFfm Threesome GifNew Xxx Pron VideoKamasutra Bf VideoPornos PelirrojasSummertime Saga XxxIndian Xxx Hindi AudioEros WebsiteIndonisa XnxxOne Night Stand Sex VideoMost Romantic PornAmirah Adara XxxWifeysworldAnnabelle Raphael PornPorn For DrugsPornogrfia GratisToon SexxxLana Rohads PornBig Tits AnimeAidra FroxBrookeblond NudeXxxx Video AuntySexteen AssNicolette Shea Danny DPorn HenataEbony Granny Bbw PornBig Hairy PussuNude Videos Free DownloadEro Thots Video DownloaderVidsexSexemofelBillie Eilish Nude LeakedBj GifsChanel Preston Hd PornAssx OrgPadme PornFreechatnowXhamster StoriesHow To Watch Porn In VrGay Comic PornJaidahraeGrabbing TitsSaneleone PornGroped At CinemaGonzoxxxmoviessHome Movies Tube PornAmber HayeIndian Bf MoveFootjob HentiaFikfak TiktokRevista E Quadrinho EroticosChris Olsen NudePhotos Of Miley Cyrus NudeSexhindMalayalam Hd SexDise Six VideoThe Dreamers Watch OnlineVdeo SxeWife Wants GangbangedVirusfree Porn SitesPorn CulonaKardashin SextapeRomance Video XxxMia Malkova HusbandHot Sexy PoseBig Tit Milf CreampiesUma Jolie PuretabooHs Free PornFollando En ColombiaFamily Porn Movies HdVideos De Sexo Com TravetisNuttianni PornSpeedo SausageShoplifter SexDom SkurtzVends Ta CulotteMale PornagraphyTokoyo LynnKelsey ObsessionAftersex MovieWeb Can SexCollection Of The Best PornLesbianas Teniendo SexoLayla PriceArcee PornSybil A SexBangla CodacudiTop Free PornsitesSmall Tits RedditPaizueiInstagram ThotsPamela Adlon NudeMinami_xxxAvanacitaReal Sex GameIndian First Time Sex PornMilf Hentai AnimeWinona Ryder TitsAnna Nystrom NudeAlura MomPorno CaseroAfrica AnalJailyne Oheda NudeDevi NudeUkrainian PornstarsDesi Didi XxxGilf FukMia Sins PornJapanese Forced Wife PornAimi Yishikawa