Brits Lagerhuis geeft Brexit groen licht (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 7
  • 411x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ach, ik vroeg me al af waarom de voorbeurs indicator voor de Londense beurs in het rood stond en de AEX in de plus. Dat is nu ook weer duidelijk.

8
1 Ketter

"Volgens oppositiepartij Labour dat tegen de wet stemde, leiden verschillende onderdelen van de wet tot een inbreuk op de scheiding van de macht en een ,,machtsovername'' door de regering."

Als ze bij de EU blijven, hebben nationale parlementen helemaal geen macht meer, binnen een paar jaar. Maar als May c.s. inderdaad dit soort dingen in die wet heeft verwerkt, houdt dat in dat de commercie/neo-liberalen meer macht krijgen en de bevolking minder, dat zou kwalijk zijn.

10
2 Wendel

@1 eerste gewin is katten gespin.
Als de Britten eenmaal verlost is van de eu zal het snel gaan omslaan.
De euro is een waardeloze munt het vertegenwoordigt geen enkele waarden
een luchtbel.

16
3 Gratiebarmhart

Slim van die Britten, lol

4
4 Denisova

Democratisch besloten.
Goed geluisterd naar de uitslag van het referendum

4
5 chouffleur

De Britten begrijpen tenminste nog dat democratie niks anders betekent dan dat het volk de macht heeft en dat politici er slechts zijn om de wil van het volk uit te voeren en niet andersom zoals dat bij ons helaas het geval is. Chapeau voor de Britse democratie.

10
6 PFL

Je kan er lang of kort over praten, het verhaal was dat het VK er op vooruit zou gaan en wel meteen. Vervolgens was het verhaal dat dat nog even zou duren. Daarna werd het dat het geld zou gaan kosten maar dat het het waard is.
Feit is dat het VK economisch achterblijft en de mensen minder kunnen kopen en hun reserves aanspreken en lenen om het bij te benen. Alleen de bovenlaag is beter af. Chapeau indeed.

6
7 Ketter

@7
Je hebt het over modaal?
Kijk wat er nu in Nederland gebeurt, ga je nu met droge ogen beweren dat het hier anders is, voila weer 500 miljonairs erbij, het kan allemaal niet op.

Modaal de grootste groep niet bepalen maar betalen.

10
8 Mesjokke

@3 Nu ja, dat 'eerste gewin' duurt onderhand al zo'n anderhalf jaar, zonder een duidelijk zicht op vooruitgang. Face it, de Brexiteers hebben de Britten gouden bergen beloofd, waar in werkelijkheid slechts pyriet te vinden was.

3
9 Neobullseye

@5
klopt; er is in GB democratisch besloten om de democratie buiten spel te zetten. proficiat.


@6
"De Britten begrijpen tenminste nog dat democratie niks anders betekent dan dat het volk de macht heeft en dat politici er slechts zijn om de wil van het volk uit te voeren"

Vreemd dan dat diezelfde Britten feitelijk besluiten om 'het volk" buitenspel te zetten, en de macht vrijwel volledig over te hevelen van het parlement naar de regering..... question.

5
10 NKreaguurder

@7 . Je haalt 2 zaken door elkaar. Je hebt het over de toestand van de economie in de UK. En het kan best zijn dat de UK er in economisch opzicht op achteruit gaat na een Brexit. Maar dat staat los van de democratie en de macht die bij het volk hoort te liggen. Als het volk een besluit neemt dan dragen ze de consequenties van hun besluit. Vanzelfsprekend.
Democratie en Economie zijn geen synonieme begrippen. Democratie gaat over zelfbeschikkingsrecht van een volk en de Britten hebben dat heel goed begrepen.

7
11 PFL

@3 Leuk gezegde, in de realiteit koop je daar letterlijk niks voor. Hoewel, ik kan me herinneren dat de stijgende FTSE na het referendum als bewijs van het succes werd aangehaald, waarbij vergeten werd dat de pond met hetzelfde percentage daalde tegenover de dollar en per saldo (de wereld rekent in dollars) bleef de index vlak. Maar goed, de Britse elite is als enige rijker geworden. Nogal wiedes dat de Tories nu voor stemmen. Laat het gepeupel cake eten.

3
12 Ketter

Probleem met veel Britten is dat ze nog steeds de illusie hebben nog steeds een 'empire' te zijn. De sfeer in Engeland is alles behalve ok te noemen. Mijn Hollandse collega's die in Engeland wonen denken serieus na om Engeland te verlaten en om terug te gaan naar Nederland. Er heerst in Engeland een zeer anti buitenlanders sentiment.

In Groot-Brittannië hebben EU-burgers niets meer te zoeken, aldus journalist en schrijver Joris Luyendijk. Discriminatie, onzekerheid, een tweederangs burgerschap en haatcampagnes in de Britse tabloids. Dan is het niet gek dat een toenemend aantal EU-burgers Groot-Brittannië verlaat, iets wat Joris Luyendijk constateert.

Erg spijtig, de Britten wacht een rekening van miljarden en wanneer geschoolde en hoogopgeleide EU burgers werkzaam in Engeland in toenemende mate besluiten het land te verlaten heeft Engeland een serieus probleem.

6
13 Drumpf

@3

Je schreef: "De euro is een waardeloze munt het vertegenwoordigt geen enkele waarden
een luchtbel."

Dat is de onderbuik talking...

De realiteit is dat de euro hard op weg is meer waard te worden dan het Britse pond. Sinds begin 2017 heeft de euro ruim 6 procent aan waarde gewonnen ten opzichte van het pond, onder meer geholpen door de aantrekkende economie en speculaties over het afbouwen van het steunprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB) later dit jaar. Het pond wordt daarbij juist weer goedkoper door de onzekerheid over de brexit-onderhandelingen, hetgeen de Britse economie geen goed doet.

8
14 Drumpf

@11 Goed, zo ver wil ik best met je meegaan. De Britten hebben gestemd, ze willen uit de EU; nu, dan gaan ze uit de EU, en de regering heeft het besluit maar over te nemen, ongeacht de (economische) gevolgen.

1
15 Neobullseye

@11 Dat zou zo zijn als bijvoorbeeld Nederland niet democratisch was. Tenzij je de propaganda van Project Fear van Johnson en Farage geloofde (de EU zou een nazi superstaat worden volgens Johnson en dan de talloze onzinberichten over EU regels die niet blijken te bestaan). De Britse elite is je dankbaar, die hebben goed gecasht. Vooral de bankiers lachen zich een ongeluk over de toenemende leningen onder het volk. Dat geld moet worden terugbetaald en de rente kan nog maar 1 kant op: omhoog. De Brexit maakt het volk afhankelijk van de Britse centrale bank. En die kunnen doen wat ze willen. Het plebs heeft het nakijken.

5
16 Ketter

Het opmerkelijk in het grote geheel is de Britten gaan uit het Verenigd Koningrijk maar hun eigen persoonlijke unie met Schotland en Noord Ierland moet hoe dan ook bij elkaar blijven , ik vind dat eigenlijk best wel hypocriet.

2
17 MarcusCole

@17 Met name Schotland en Noord-Ierland zijn er niet uit vrije wil bij gekomen.

3
18 Ketter

@18 't kan zowaar zijn dat Schotland bij de Europese Unie blijft en Noord Ierland zich aansluit bij Ierland de komende vijf jaar , met Ierland gaat het economische volgens mij best wel goed tegenwoordig.

1
19 MarcusCole

@9 voorlopig zijn ze er nog niet uit, en zie hoe spastische brussel reageert.
het gewin komt zodra ze van het brusselse verlost zijn.

7
20 Gratiebarmhart

@15 . Inderdaad Dat is nou democratie. Democratie gaat niet over geld , gaat niet over economie maar gaat over het feit dat het volk behoort uit te maken wat er met het land gebeurd en welke kant men op gaat. En vervolgens is er op dat gebied geen foute keuze. De wil van het volk is nooit fout.
Fout is immers een subjectief begrip terwijl de wil van het volk absoluut is.
Misschien vinden Britten autonomie en zelfbeschikking belangrijker dan economie.

9
21 PFL

@20 Ach ja, het is de schuld van Brussel. Het VK ging er zonder plan in en dacht gewoon eisen te gaan stellen.
En dan heb je nog het paniekvoetbal van May die wil dat FTSE bedrijven een brief ondertekenen dat ze Brexit steunen. Klinkt alsof ze er vertrouwen in heeft met zo'n loyaliteits eis.

1
22 Ketter

@14 de euro vertegenwoordigd letterlijk geen enkele waarden het is gedrukt papier er staat niets tegen over.
welke waarde ? het is bedrukt papier meer niet, dat men het waarde toedicht wil niet zeggen dat het waarde heeft.
het word niet onder steunt met olie of goud.
de bank drukt geld en geld meer dan bedrukt papier is het dus niet
je beschrijft de luchtbel klein prikje en plof.

Men wist al bij invoering dat het niet stand zou gaan houden.

11
23 Gratiebarmhart

@21 " De wil van het volk is nooit fout. Fout is immers een subjectief begrip terwijl de wil van het volk absoluut is. "

Nu ja, dat gaat ook weer een beetje ver. De wil van de meerderheid mag niet ten koste gaan van de basale mensenrechten van de minderheid (iets waar hier niet echt sprake van lijkt te zijn, maar goed). De geschiedenis leert ons dat als dit uit het oog verloren wordt, je binnen de kortste keren ellende hebt. Denk aan 'rassen'segegratie, vrouwenonderdrukking, haat jegens iedereen die niet van het Ware Geloof is enzovoorts.

0
24 Neobullseye

Het doel van de Britten ( en ' het volk is in deze 51% van de stemmers) is niet de Brexit zelf, dat is een middel. Doel is beter af willen zijn en dat beter af zijn is echt niet' ach we gaan er structureel op achteruit maar we voelen ons in ieder geval zelfstandig". Wat betreft de wet; dit was een eerste stemming. Er volgen nog meerdere fases waarin amendementen mogelijk zijn en het Hoger Huis kan het zo vaak terugsturen naar het Lager Huis als het nodig acht. Het tijdspad van finalisering van de wet staat dus nog niet vast.

4
25 BlackNinja

Over US las ik ook al, dat men probeert, de rechterlijke macht te laten benoemen op een andere manier, die ertoe zou leiden dat de neo-liberalen meer macht hebben over benoemingen e.d..

Wat ik een paar jaar geleden over NL las, éénmalig klein berichtje, is dat er een framework van nieuwe rechters is benoemd dat tussen en boven de zittende rechters is geschoven, en dat de rechterlijke macht ondergeschikt maakte aan dat framework. Dat betekende, dat die rechters eerst aan dat framework hun vonnissen moesten voorleggen ter goedkeuring.

Laatst las ik een intern document voor en door de groep zelf waarin, tussen de regels door, bleek dat dit framework dood-ordinair via management, d.w.z. het toekennen en afknijpen van budgetten, erop toeziet welke rechtszaken wel en niet met de noodzakelijke grondigheid kunnen worden behandeld. U mag één keer raden wie er netter, dat wil zeggen zorgvuldiger, wordt behandeld, een burgertje tegen de overheid/andere burgertjes of twee vechtende multinationals.

En aan die zittende rechters, veel nog van de oude stempel, zal het niet liggen. Ze maken weken van 60 uur om de dingen toch goed te blijven doen. Ze protesteren keurig en beleefd, binnen de lijntjes van het discours van hun onderdrukker, via de geëigende kanalen. En het helpt ze niets.

11
26 Wendel

@26 "ik las ergens ... laatst las ik een intern document ... een paar jaar geleden las ik"
Babbel, babbel.
Kom eens met iets concreets, in plaats van wat vage, suggestieve en ononderbouwde complotverhaaltjes.

4
27 LanCaster

@19
Dat Schotland bij de Europese Unie blijft, het lijkt me sterk.
Niet Schotland is EU lid, dat is Groot Brittannië!
Dus een Schotland dat bij de Europese Unie blijft, dat is onmogelijk.
En meerdere oost Europeaanse lidstaten hebben al lang (vanaf de eerste geluiden van Schotlands verlangen) aangegeven dat ze tegen elke truc van de Europese Commissie zijn, die Schotland (of Wales) een voordeel geeft.
Schotland mag wel in de wachtkamer gaan zitten en dan na Georgië (of zo) aan de beurt zijn.

En een Noord Ierland (Ulster) bij Ierland?
Nou, dat idee lijkt me meer het product van lekker weg te dromen vanuit de Hollandse leunstoel, dan dat het vanuit een realistische visie getuigt.
Want Noord Ierland bestaat uit veel meer dan de belangen van over behoud van 'Europese afzetmarkten dromende' 'Greenfield' vleesboeren, neem nou alleen eens een stad als Belfast.
Samenvoegen lijkt me meer 'het recept' voor hernieuwde opleving van vele jaren sektarisch geweld op religieuze grondslag.

4
28 tegenzinnig
29 Gratiebarmhart

@7 : "First the sour, then the sweet" was zeker hun verkiezingsleuze?

5
30 Wendel

@24 . Klinkt allemaal mooi maar je geeft niet aan wat je zou willen doen daaraan. Als een fascistoïde ideologie voldoende aanhangers heeft en dan op democratische wijze de sharia invoert dan is dat toch echt de wil van het volk. Hoe verwerpelijk jij en ik dat wellicht ook vinden.
Juist daarom is het goed om dat soort ideologieën niet in je land toe te laten.
In ons Nederland was altijd sprake van voortschrijdend inzicht en de positie van minderheden werd daardoor ook steeds beter. We zijn een van de oudste democratieën ter wereld en tot het moment dat de massa-immigratie begon ging het steeds beter in ons land, en niet alleen op economisch gebied.

6
31 PFL

@31 Ik wil geen fasciscme, dus voer ik fascisme in tegen het fascisme? >_>

1
32 Neobullseye

Het was een raadgevend referendum, de zittende regering beloofde, het te zullen uitvoeren als de bevolking vóór Brexit stemde, en toen ze inderdaad vóór stemden, trad die regering af, als ik me niet vergis, en lieten een ander hun vuile werk doen?

In ieder geval, waarom eigenlijk was hier een wet voor nodig? Tenzij inderdaad om er allerlei machtsverschuivingen mee binnen te smokkelen?

Er is toch geen enkele reden, waarom Brexit niet kon worden uitgevoerd zonder de reeds bestaande wetgeving te overtreden? Dus waarom een Brexit-wet?

"De zogenoemde EU Withdrawal Bill heeft nog een lange weg af te leggen. Zo moet met de wet bestaande Europese wetgeving omgezet worden in Britse wetten."

Dit dus?

7
33 Wendel

@14
Nu je het over onderbuik hebt, het is niet meer en minder dan de waan (het vertrouwen) van de dag.
Het bijdrukken van veel geld is een prachtig middel om te roepen na mij de zondvloed.

4
34 Mesjokke

@33 Waren de komma's weer in de aanbieding, wendel?

2
35 LanCaster

@35 : Heb je weer niets inhoudelijks te melden, alleen "shoot the messenger", LanCaster?

5
36 Wendel

@36 Inhoudelijk reageren is wel zo makkelijk als je leesbaar en begrijpelijk schrijft, wendel, om te beginnen zonder al die overbodige komma's.

- Het was geen raadgevend maar een bindend referendum. Dat betekende niet dat de regering van Cameron het uit zou moeten voeren; hij was tegen een Brexit.
- Juist degenen die de zaak in gang hadden gezet verdomden het het vuile werk te doen. Johnson stelde zich niet kandidaat als opvolger van Cameron, Farage liep hard weg.
- Waarom nieuwe wetgeving nodig is staat in het citaat dat je zelf geeft. Waarom vraag je dan naar die reden, of begrijp je niet wat je zelf citeert?

2
37 LanCaster

@32 . Het verbieden van een fascistische ideologie maakt een land niet meteen zelf fascistisch. dat is een complete misvatting. Soms gaat onze tolerantie te ver. Ook tolerantie heeft grenzen nodig in het belang van die tolerantie. En ik ben van mening dat gevaarlijk gedachtegoed zoals Nazisme en Islam ( maar ook KKK, Communisme enz.) voorbij de grenzen van onze tolerantie gaan en die zouden mi verboden moeten worden.

3
38 PFL

Op de beurs laten investeerders weten welk vertrouwen ze in de economie van het VK en de euro landen hebben: FTSE -0,4%, ESTOXX +0,6%. Pond zakt weer weg tegen de euro, -0,7%. Als je als euro belegger in de FTSE belegt ben je al voor de lunch 1,1% kwijt.
De Britse bevolking is al meer kwijt geraakt in het afgelopen jaar.

0
39 Ketter

Op termijn zal iedere Brit blij zijn dat ze deze stap hebben genomen.

De puinhoop in de EU neemt alleen maar toe. Wij zijn de loonslaven van het systeem. En de multinationals spinnen er goed garen bij. Waarom denkt je dat de lobby-industrie in Brussel in de miljarden loopt?

5
40 manpower

@40 Het moment waarop de zegeningen van de Brexit moeten komen wordt door Brexiters steeds verder weggeschoven. Wat die zegeningen zouden zijn wordt steeds verder teruggedraaid. Eerst zouden ze er rijker van worden, nu is dat ineens niet meer belangrijk maar de zogenaamde zelfstandigheid en dat mag plotseling wat kosten. Leavers zijn ontstellend makkelijk te manipuleren.

0
41 Ketter

@40
En als dat al waar is, dan gaan diezelfde multinationals nu naar de UK toe om de arbeiders een hoger loon te geven? Dream on!

Versplintering van de EU betekent een zwaardere concurrentie tussen individuele landen met als resultaat een soepelere milieu- en arbeidswetgeving.

Juist dan betaalt de arbeider de prijs.....

0
42 Realisme graag!

Tweede dag na het groene licht: FTSE omlaag, ESTOXX omhoog. Investeerders laten zien hoe ze erover denken. Ik denk dat het VK het echt moet hebben van het groot brengen van de uitzonderingen want het algemene beeld is minder prettig. De gewone Brit is sowieso al hard in de portemonnee geraakt. De toplaag viert wel feest. De Britse maatschappij is meer dan welk ander westers land eentje waar de elite de dienst uitmaakt. Dat raakten ze in de EU kwijt en nu trekken ze die macht weer naar zich toe. John de arbeider betaalt de rekening.

0
43 Ketter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@15 Klets niet, de NAVO was hersendood (Macron) tot enige tijd geleden. Het is Poetin die de boel weer opschudde, oorlog ging voeren en een oo...

zojuist geplaatst door Feldwebell

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@21@26Volgens mij benaderen deze reacties nog het meest de waarheid....

1 minuut geleden geplaatst door eh

ongelovenloos
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Mocht die vrouw om de 1 of andere reden dat huis verlaten dan hoop ik dat er een asieleisers gezin in komt met 6 kinderen , kijken of ze dat wel...

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@38 Kan goed dat je gelijk hebt en ik het niet begrepen heb. Ik ga niet beweren dat ik gelijk heb....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

spookrijder
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@37 Lang verhaal om duidelijk te maken dat ze knettergek zijn. 😉...

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

progressiefliberaal
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Die (domme) buren kunnen zich beter op de externe oorzaken richten. Alsof die vrouw bijdraagt aan het woningtekort omdat ze in haar eigen huis w...

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

duurendaal
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

De baard van mannen is bedoeld om hun gezag en het bereik van hun handelen te vergroten.De hoofddoek van de vrouw is de uitdrukking dat zij ...

12 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@1Dan heb jij het niet goed begrepen want woke staat totaal ergens anders voor....

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

‘Woke’ betekent dat je je bewust bent van sociale onrechtvaardigheden.”Nee, het betekent dat ze blind zijn voor feiten die hun niet goed...

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

van Keulen
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

@2 Zo zie je maar weer wat cocaïne met je hersenen kan doen.https://wnl.tv/2019/06/12/halsema-verzweeg-cocainegebruik-bij-visumaanvraag-vs-...

14 minuten geleden geplaatst door van Keulen

NK. App
Juicy Boobs SuckingHarry Poter PornMom An Son XxxHentixxxDarf PornAmala Paul Xxx VideoHot HiroinMadison Ivy GifPussy Rubbing VideosLesbian Licking BoobsHacked PornRailey SelCumming On Her TitsCockjerkReddit Gonewild StoriesLstcrawlerNude Teenagers On The BeachFirst Porn VidIndienudedAmerica Sex Bf VideoSexy Milf Catches Contractor Jerking OffAmateur Wife DpBest Free Porn WebsiteO.k PornoJennifer Lopez NudesFlirt4free GayPornos Pamela RiosXviedoFondling TitsBdsm CreampieWincest RedditBlack Bbw In PornSex In BedroomMature Lady Sex VideoBts SexingEscortdirectoryPoron VidioServant Sex VideosCocks LoversLana Rhoades Xxx VideosHollywood Xxx Sex MovieBbw Porn ComicsVideo Pornor ProibidoSwallowed My LoadBangla Nude VideoBig Black Monster CockXxx BpoCelestepornXxpussyPorn Bigass MomStrapon PeggingAmature Wife NudeDiane Kruger HotRoseasmr PornJotkerKegany Linn KarterElle Brooke Leaked OnlyfansXnxx CimSexy Naked TeensGaye XxxSex In Front Of FriendsFree Porn With FamilyMy Vidster ComBeeg InIndian College Sex ComFappy Sex ComSantana Ayo XxxHinde Xxx Bf VideoBent Over NudeCarolina Sweets PornSister AnalsexFunxxxLesbian AsshumpingXvideos Sexo AgressivoNaked WomwnKxxxChubby Bbw Porn3gp King Com HindiMoms Beng TeensAmature Porn PicsRentai AnimeBig Pussy LipsNude WicesElizabeth Olsen LeaksSexy Videos XvideosHindi Sexy Picture BpMake Him Jealous Spencer BradleyAnber LynnAniamal PornHindi Actor Sex VideoBlue Film Sex HindiBillie Eilish Sexy PicsTriple Play PornLaceybloomEscorts In DubaiJack O Pose PornAffair PornReona SatoAdriana ChecikAnime GirlnudeCharlie B Hustle AnalSexgirlGirlfriend Shared With FriendWorlds Best BlowjobGhost PronPorn Xxxx VideosDaily Indian PornDad SonpornStepmother FriendTamil Romantic Sex VideosArab Bhabhi SexSexy Nude LesboSoft XxxBf Sexy XSunny Leone Hd PornIndian Kamasutra VideosNew Girl PornTrueanal ComGhoda Wala Blue FilmBoor SexFuck InBindas SexKerala Bath SexMofoso PornFilms Pornos Francais GratuitsAmateurbeurettePictures For PornManga Hentai FrançaisXvid TwitterFelix Fox PornGal Gadot LeakedBlair Winters LeakedIndian Girl PussySxy MovieHd Poron VideoIndian Wife Sharing Sex40k PornNude TribeCeleb FakesNaughtyamerica FreeBest Porn Site FreeVideo HenatiAvery Jane PornJodie Whittaker NudePerky Little TitsRocco SiffrediBhojpuri Xx ComHindi Heroin Sex VideoMilfnurHentaifox.ocm