door goudisgeengeld in Media  ·  25 Reacties

  • 15
  • 698x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Google-propaganda! - aldus onze NK expert Denisova question

6
1 Rick Schurman

Zei ik al..., nepnieuws...
Wat duurt trouwens die Golden Shower lang...

8
2 Tjeesus...,

Het werd nog keihard gezegd bij Buitenhof afgelopen zondag: "De Russen lieten Trump winnen met een hele massa Google-advertenties".

En net als alle andere beschuldigingen van onze staatsomroep is ook dit weer niet waar. Vals nieuws. Propaganda. Leugens.

8
3 Rick Schurman

Echt als de russen iemand niet als president wou is het Trump wel. Trump wil het leger vernieuwen en versterken. Trump wil schalinggas, olie en kolen uit eigen bodem halen wat de olie en gas prijs zal laten zakken en dat kost Rusland geld. Hij wil Amerika minder onafhankelijk maken. Allemaal nadelen voor Rusland en dus poetin.

9
4 Ivo

Ze hebben even gegoogled en niks gevonden.

1
5 kritischelezer

Des te meer aanwijzingen zijn er voor een enorm vanuit het Clinton-kamp aangestuurd propaganda-offensief dat ons vóór, tijdens en na de Amerikaanse verkiezingen moest laten geloven dat 'de Russen' de verkiezingen probeerden te beïnvloeden.

Er was indertijd werkelijk geen nieuwsuitzending in de MSM waarin een dergelijke betrokkenheid NIET gesuggereerd werd.

Zullen er rectificaties komen? Verontschuldigingen? Ik denk het niet. Altijd handig om een boeman achter de hand te hebben voor als de bevolking weer eens in een bepaalde richting gemanipuleerd moet worden (alhoewel dat steeds minder werkt, getuige de verkiezing van Trump en de uitslag van het Oekraïne referendum).

3
6 IAmLegend

Gôh, al weer een tegenvaller voor de 'Rusland heeft alles gedaan en Trump werkt er mee samen' groep.

7
7 Proemevla

@5 Zelfs dat niet. Google heeft het niet over de advertentie-activiteiten op Facebook, maar over hun eigen advertentieplatform. Wie de moeite neemt om door te klikken naar het Reuters bericht op https://www.reuters.com/article/us-usa-election-alphabet/google-says-it-has-no-evidence-of-russian-ads-about-u-s-election-idUSKCN1BI2UK kan dat clip en klaar lezen:

"Search engine Google said on Thursday it had seen no evidence on its advertising platforms of the kind of suspected Russian propaganda campaign that Facebook Inc (FB.O) says appeared on its network before and after last year’s U.S. presidential election."

Het zou heel opmerkelijk zijn als Google meent te kunnen oordelen wat er bij Facebook is gebeurd. Dat is dus ook niet het geval. Geotrendlines is wederom door de mand gevallen.

5
8 Steenloper

Karaktermoord op Sanders, pogingen om dat bij Trump ook te doen, vreemde zaken rondom de Foundation, het verleden vanaf Benghazi, heeft haar de das omgedaan, maar zelf is ze van mening dat het al dat andere is, al de andere zijn:

7
9 Proemevla

@9 Whoeps, wrong topic.

3
10 Proemevla

Op zich mooi dat uitgerekend Google dit vaststelt. Je zou haast gaan denken dat ze toch nog niet helemaal in het politiek-correcte kamp zitten, met huid en haar.

@8 : Natuurlijk kan Google dat WEL bepalen. Alles dat bestaat op het web is minstens 1 x in een zoekresultaat van Google verschenen, niet dan?

Dat vergrootglas op Trump en Rusland steeds steekt schril af tegen de totale afwezigheid van enige kritiek op het kamp van de oppositie, sterker nog het consequent onder het tapijt vegen en bagatelliseren van ronduit crimineel gedrag van Killary.

7
11 Wendel

Die hele Rusland hoax is niets anders als een psychologische therapie / behandeling voor een groot deel van de Amerikaanse libtards,
Dat hele Rusland verhaal gaf ze nog een beetje hoop en troost dat het allemaal niet hun eigen schuld was... zonder Rusland hoax waren ze waarschijnlijk al huilend uit het raam gesprongen of massaal aan de chardonnay en pijnstillers gegaan.

7
12 Limburg

@11 Google kan niet bepalen welke adverteerders zich bij Facebook aandienen.
Dat Reuters bericht stelt alleen dat Google op hun eigen advertentieplatform geen verdachte adverteerders heeft geconstateerd, zoals wellicht wel bij Facebook kan zijn gebeurd.

Het artikel gaat dus NIET over Facebook, maar over Google. Geotrendlines suggereert meteen dat het bij Facebook dan ook wel niet zal zijn gebeurd, echter heeft Google daar volgens het Reuters-persbericht niets over gezegd.

3
13 Steenloper

Langzaam maar zeker vallen alle beschuldigingen en verwijten richting Trump in mekaar en bleek het allemaal gelogen te zijn. Hoe verrassend.

8
14 solidsteel

@8 Ga jij even af.......

10
15 JXXIII

Waar zijn nu al die reageerders die dit vorige week zo zeker wisten dat het waar was.......diep in hun riolen gekropen?

11
16 JXXIII

Blijft weinig bewijs over zo.

Niet dat het nog veel uitmaakt natuurlijk, het verhaal dat de Russen Trump hebben geholpen is immers toch al een eigen leven gaan leiden omdat het vaak genoeg herhaald is. Dat er dus nooit bewijs voor was, doet al niet meer ter zake.

Herhaal een leugen vaak genoeg en het wordt vanzelf waarheid. Om bewijs hoef je je al niet eens meer druk te maken, zeker niet als je roept dat 'de Russen' het waren - iets wat in Amerika natuurlijk sowieso al snel tot massale Pavlov-reacties leidt. Net zoals het gebruik van het woord 'communist' en dergelijke.
Ondertussen komen de scheppers van dat valse vijandsbeeld al decennia met allerlei smerige praktijken weg, van de Vietnam-oorlog tot het verdoezelen van de waarheid omtrent Clinton. Gewoon roepen dat de Russen één en ander gehackt hebben, en de domme helft van Amerika staat op de achterste benen - zelfs als het zou betekenen dat, indien het waar is, de Russen niks anders hebben gedaan dan achtergehouden informatie te openbaren.

Iets wat in een goed functionerende democratie natuurlijk helemaal niet nodig zou moeten zijn omdat informatie überhaupt niet achter gehouden dient te worden, maar goed. Amerika is dan ook geen goed functionerende democratie. En dat is het al lange tijd niet, daar kun je Trump en de Russen niet de schuld van geven. Die dienen hoogstens als een mooie zondebok zodat mensen er helemaal niet bij stilstaan.

Hoe dan ook wordt de aandacht al tijden van de werkelijke issues weggeleid: namelijk dat de Amerikaanse democratie en overheid gewoon doodziek zijn. En dat daar geen verandering in gekomen zou zijn, of Trump of Clinton nou president zijn. Trump als belangenbehartiger van de stinkend rijken en eng rechts, Clinton als belangenbehartiger van Wall Street, het leger etc. Beide hebben ze belang bij een vijandsbeeld, het is allemaal één pot nat. Normale politiek die niet gebaseerd is op verdeel-en-heers en valse vijandsbeelden, kennen ze daar niet want het is allemaal zo rechts als de pest.

Alleen Sanders was wat dat betreft enigszins gericht op werkelijke problemen en alleen hij durfde de werkelijke problemen - namelijk een totaal verkeerde prioriteitenstelling zoals de massale uitgaven aan het leger in plaats van onderwijs en normale lonen voor de onderste lagen zodat ze geen vier kleine banen hoeven te hebben - te benoemen.

4
17 progressiefliberaal

Ik had het wel leuk gevonden om de komende 4-8 jaar al die gefrustreerde overspannen Trump haters te blijven volgen hier op Nieuwskoerier en bij DWDD, maar het gaat nu ten einde lopen? Hopelijk verzinnen ze een volgende "schandaal", er gaat niets boven de avond beginnen met een zak popcorn op schoot naar de huilie huilie's bij DWDD te kijken. Top TV.

6
18 Spraypaint

Blijkt dus weer een fake nieuws bericht van geotrends
Gisteren ook al

Niet serieus te nemen

6
19 LGK

@19 Neem je Reuters wel serieus dan?
Kennelijk lees jij niet eens het bericht, want dan had je de link van Reuters wel gezien, maar je reageert wel negatief.
Oftewel, kennelijk moeten we LGK niet serieus nemen.

https://www.reuters.com/article/us-usa-election-alphabet/google-says-it-has-no-evidence-of-russian-ads-about-u-s-election-idUSKCN1BI2UK

3
20 Snuggles

@20 Het bericht van Reuters is van een andere strekking dan het bericht van Geotrendlines. Ik heb het hierboven zelfs nog geciteerd. Lijkt me vrij eenvoudig om te verifiëren dat Geotrendlines zelf een draai geeft aan wat Reuters publiceert. Als je het zelf zou hebben gelezen, zou je jezelf niet zo voor schut zetten. Tenminste, ik neem aan dat dat niet je bedoeling is.

2
21 Steenloper

@13 en @21

Weet jij wel waardoor men advertenties krijgt voorgeschoteld, welk proces hiervoor aan vooraf is gegaan.

Een beetje concurrent weet precies wie, wat en wanneer iemand een advertentie voorgeschoteld krijgt, nu geef ik iets teveel weg.

3
22 garriet

@20

Niet al te snuggere post, Snuggles
Zie @21

4
23 LGK

Ze kunnen geen nieuws vinden over Trump...die banden heeft met de Russen, het was grootspraak. Vanaf het eerste moment al duidelijk.

4
24 DONKEY R

@21 en 23 alinea 1 van Geo komt precies overeen met die van Reuters, zie hieronder:
Dus niet meteen met je vingertje wijzen aub.

"Google heeft geen bewijs gevonden van Russische advertentiecampagnes tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen die als doel hadden de uitslag van de verkiezingen te manipuleren. Dat zegt het moederbedrijf Alphabet in reactie op vragen van de pers. In haar reactie laat ze weten dat er op haar platform geen campagnes zijn geweest die in strijd waren met de algemene voorwaarden"

"SAN FRANCISCO (Reuters) - Search engine Google said on Thursday it had seen no evidence on its advertising platforms of the kind of suspected Russian propaganda campaign that Facebook Inc (FB.O) says appeared on its network before and after last year’s U.S. presidential election.

“We’re always monitoring for abuse or violations of our policies and we’ve seen no evidence this type of ad campaign was run on our platforms,” Google, a unit of Alphabet Inc (GOOGL.O) and the owner of YouTube, said in a statement in response to questions"

1
25 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Step Aunty Porn4chan GifPornographie FrancaiseAustin TaylorpornAnal Sex GamesJohnny RapidXnxx Tushy ComHot Sex In TrainHottest Mom PornXoey Li AnalOnlyfans ThotsExcortsDua Lipa BoobsWww Com Sexy PictureBussexvideoCondom XxJen Bretty LeakedSuperstarxxxDesi Chudai With AudioKazumi Squirts OrgyNhantaiYoyowoohSsis816Japanese Lesbian SeductionChatubatreCrackhead NudeHot Asian Cream PieYou PorneBangladeshi SexxxIce GaysPokeimane NakedPornogrophy VideoPenny Barber Mommy Needs A ManMinnie Mouse PornFirst Sex ComCourtney Tillia FuckedGramathu Sex VideoJannice GriffithHannah Marbles Only FansNovinhas Do WppBella Thorne Onlyfans LeakXxx Video Mom ComWww Village Sex VideosHot Girl VaginaXvideo 2014Old And Yiung PornHaruka OhshimaMilf Fuck BoySex And Marriage VideoNude Brazilian GirlsTiktok Porn VideosR AsianhottiesFilme De PornografiLarge Porn TubeStep Sister Porn DownloadPorn Videos Fast Timeسكس مترجمةFamily Sex VideoBeyonce TitsNudes Of SpartacusVideos PorxCum In MomPorn PaodyFree O PornBaily BrookeSexy Stepmom PornSexmodel TsCumdumpGay Tubes PornMujeres FollandpHoss KadoPorn Xxx Video Full HdXxx Big Hd VideoPardoy Porn MoviesWww Yespornplease ComVic Marie PornPorn RemyNaomih6668th Street LatinaaSex Kahani VideoHuge ArreolaBeggar XxxTessa Fowler HotChloe Surreal Xxx3some PositionsMultpprnسكس ترجمFartal MordelAlexa TomosDragoness PornCartoon Xxx Video HindiChav GirlDancing Bear ComPaige Wwe LeaksArianna Marie PornAnushka Sex Photos ComeMelisa MonetSexy Movie ComAdult Video Hindi MeinXbunkerContos Eróticos Para Lerسكس سودانيCzecha MassageMegan Fox NudaRed Bra SexGirls Bathing Without DressMallu Aunty Bf VideoSunny Leone Sister Sex VideoBest Interracial PornWife FlashingGrandma TubeBlacked KissingBig Titted StepdaughterLatina Instagram ModelsBlack Threesome HomemadePornleakRailey TvGay FingeringBrazzers Anal SexHot Couple Having SexPorn TellegramCaught MasturbatingPsycheswings NudeHavingsex In PublicPornoislandPornstarxxxSleeping VoyeurMassage Parlor EroticJoymii VideosSexshemale TubeEnnid Wong PornNarutohentaiNude Actress RealImagafapBrittany Renner AssTaboo Pron50 Shades Darker Full MovieGroup Sex PartyAuneesh_nicoleFreedownloadxxxForced Oral PornPost OrgasmtortureAdultsearch HoustonNew Xxx DownloadIndian Girl Dress Change VideoSexyvdieoTokyokinkyAngela White TwPorn 16thCartoon Sax