NOS Nieuws

Amerikaanse tiener dood gevonden in vriezer na feestje in hotel

Een 19-jarige vrouw uit Chicago is dit weekend dood gevonden in een inloopvriezer van een hotel. Ze was met vrienden een feestje aan het vieren in een hotelkamer, maar zou in dronken toestand de weg zijn kwijtgeraakt, schrijven Amerikaanse media.

Vrienden sloegen rond vier uur zaterdagochtend alarm bij haar moeder toen Kenneka Jenkins nergens meer te bekennen was. Haar autosleutels en mobiele telefoon had ze achtergelaten in de hotelkamer in Rosemont, een voorstad van Chicago, waar het feest werd gehouden.

Moeder Tereasa Martin vertelt tegen de Chicago Tribune dat het uren duurde voordat de politie haar dochter kon vinden op de bewakingsbeelden van het hotel. Jenkins zou vlak voor haar dood stomdronken door de hotellobby hebben gelopen.

Dat waren dubbele stalen deuren, die heeft ze niet zomaar opengemaakt.

Thereasa Martin, moeder slachtoffer

Pas zondagmorgen vond hotelpersoneel het lichaam van de vrouw in een grote inloopvriezer. Die vriezer werd vanwege een verbouwing niet gebruikt, maar stond wel aan. De politie heeft geen aanwijzingen dat er opzet in het spel is, maar sluit dit ook niet uit.

Moeder Martin denkt dat er meer aan de hand is. Haar dochter had in dronken toestand nooit de zware deur van de vriezer open kunnen krijgen, denkt zij. Het hotel laat weten het sterfgeval diep te betreuren en zegt volledige medewerking te verlenen aan het politieonderzoek dat nog loopt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl