door Wijhuis in Politiek  ·  444 Reacties

  • 8
  • 1376x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@369 NKreaguurder
Je kletst enorm veel onzin bij elkaar. En er komt maar geen einde aan.

" zijn hypocrisie van het vallen over de aanwezigheid van allochtonen in Nederland terwijl hij zelf ook een allochtoon is"

Wat zegt Wilders dan precies over " allochtonen" ? Ik heb hem nog nooit iets horen zeggen over
"allochtonen" in het algemeen.
Wel heeft hij het vaak over " de islam" , wat een religie is, dus daar mag hij prima iets over zeggen. Over "dubbele paspoorten, ja. En hij heeft ooit iets gezegd over " Marokkanen" en dat werd hem niet in dank afgenomen.
Ik ken geen enkele uitspraak van hem over "allochtonen" .Er zitten ook allochtonen bij de PVV, die zijn straks verkiesbaar bij de gemeenteraadsverkiezingen.
Je lult echt uit je nek.

2
401 Natayo the Bobcat

Dit is een ongezonde vorm van discriminatie en ook nergens voor nodig. Zelf ben ik lichtgetint en mijn dochter is nog een tintje donkerder en wij hebben nog nooit last gehad van pvv'ers. De begeleidster van het schoolbusje van onze dochter bijvoorbeeld een pvv'ster (met een pvv-pamflet achter het raam van haar huis) en een schat van een vrouw die heel goed met alle kinderen om kon gaan en het maakte haar duidelijk niks welke afkomst de kinderen hadden, mijn buren stemmen volgens mij ook op de pvv en die zijn superlief en staan altijd voor iedereen klaar. Ik vind het nogal flauw om te doen alsof alle mensen die op de pvv stemmen gevaarlijke racisten zijn en dat komt ook helemaal niet overeen met de werkelijkheid.

6
402 RoosjeB

@311 Drumpf
Wilders en ook Baudet zeggen nergens dat anderen of "moslims" inferieur zijn.
Ook hoor je ze niet over huidskleur of over " blanke man" of de " blanke cultuur". Ook jij zit verschrikkelijk uit je nek te kletsen..

Jij meneertje Drumpf hebt het over " blank" "blank".

" Islam...een fascistische religie, wat geschiedkundig gezien kant noch wal raakt"

Wat doen fascisten dan volgens jou? Geweld plegen in groepsverband, mensen martelen, vermoorden, in de brand steken, mensen mutileren (handen afhakken) ?
Exact dus wat Mohammed samen met zijn volgers deed.
Hoe wou jij de historische Mohammed dan noemen? Een democraat, een liberaal, een socialist?

5
403 Natayo the Bobcat

@402
"Dit is een ongezonde vorm van discriminatie en ook nergens voor nodig."

Hoe zou Wilders reageren als een moslim solliciteert om bij zijn campagne team te komen te werken?

Ik denk dat Wilders zou zeggen: '‘We huren u niet in, omdat u een moslim achtergrond heeft’

6
404 LGK

@404 Dat zijn aannames van jou, niet berust op een feitelijke werkelijkheid.

Maar, zou jij het erg vinden wanneer Wilders dit zou doen? Je lijkt er namelijk weinig moeite mee te hebben wanneer dit een PVV-stemmer zou overkomen.

7
405 Bluth

@403 Mensen die het de hele dag over racisme hebben zijn vaak de grootste racisten. Ik heb zelf in Nederland bijzonder weinig last van racisme en mijn familieleden ook nauwelijks. Als je je normaal opstelt en gedraagt en niet de hele tijd zielig loopt te doen en mensen van racisme loopt te beschuldigen dan valt het allemaal erg mee. Ik had het er toevallig pas op een verjaardag nog over met een oom, mijn neef en nicht zijn echt heel donkerbruin en die hebben ook vrijwel nooit last van mensen die racistische opmerkingen maken en ik denk het er ook zeker mee te maken heeft dat ze zich geïntegreerd gedragen en goed Nederlands spreken. Ik ben wel een keer uitgescholden door een groep neonazi's, maar ik ben vaker voor slot of hoer uitgescholden door een groep Marokkaanse jongens, die er trouwens ook een vervelend handje van lijken te hebben om mijn dochter lastig te vallen in het openbaar vervoer of haar voor "spleetoog" of "kutchinees" uit te schelden.

4
406 RoosjeB

@405
Punt is dat een PVVer niet moet gaan lopen huilen dat hijgediscrimineert wordt
Want dat doet het enige lid van de PVV zelf ook

Ps, dat is een rechtelijke uitspraak

6
407 LGK

@404 Ik denk dat de mannen van DENK ook geen pvv'ers in hun campagneteam wilen hebben en dat is hun goed recht, net zoals dat Wilders geen moslims in zijn campagneteam zou willen hebben. Ik vind het raar dat bijvoorbeeld leerkrachten, verpleegkundigen of caissières die actief zijn voor de pvv niet aangenomen zouden worden vanwege hun politieke voorkeur, terwijl dat niks met hun werk te maken heeft. Als Wilders moeilijk zou doen over bijvoorbeeld personeel met een moslimachtergrond in het gebouw van de tweede kamer dan zou ik dat ongepast vinden, maar als hij zelf geen moslims in zjjn partij wil hebben dan begrijp ik dat wel. het zou gezien zijn standpunten ook nogal vreemd vinden als hij die mensen wel in zijn partij zou willen hebben. Ik denk trouwens dat de mannen van Denk ook geen aanhangers van Gulen in de partij willen hebben en dat ze bij de SGP niet op een transgender zitten te wachten. Daar kunnen en mogen wij van alles van vinden, maar het is hun recht om die mensen niet in hun campagneteam op te nemen.

3
408 RoosjeB

@403

Het verschil is dat fascisten hun, het blanke ras, superieur vinden
Moslims vinden hun geloof superieur, en daarom moeten alle ongelovigen .......

Fasisten zijn dan ook alle blank
Onder moslims vindt je alle kleuren

Ps, lees het oude testament eens, is niet veel beter dan de Koran

5
409 LGK

@407 Je doet nu weer een poging om jouw mening als feit te poneren, en dat gaat niet werken.

Het is jouw persoonlijke mening dat Wilders een moslim niet aan zou nemen, dit is geen feit. Ook al zou Wilders het wel doen, dan nog betekend dat niet dat alle PVV-ers dit zouden doen en dat daarom discriminatie tegen PVV-ers is toegestaan.

Jij bent dus een voorstander van discriminatie, als het maar tegen mensen gebeurd die niet in jouw straatje passen.

5
410 Bluth

@409 Het het al 'de oude Koran'? Nee hé?

5
411 Bluth

@411
Hahaha

3
412 RoosjeB

@410
"Het is jouw persoonlijke mening dat Wilders een moslim niet aan zou nemen, dit is geen feit.'

Hoe groot acht u de kans dat PVV/Wilders een moslim aanneemt?

De kans dat een werkgever een (oud lid) PVV aanneemt is vele male groter dan dat Wilders een moslim aanneemt

Trouwens je kan niet eens (oud) lid PVV zijn, alleen maar aanhanger
PVV heeft geen leden

Dat Wilders geen moslim aanneemt is omdat ie geen discussie wilt in zijn partij
Net zoals een werkgever geen discussie wilt als een moslim vrij wilt nemen voor bv suikerfeest en dat dat ex PVV gemeenteraadslid het vertikt om dan voor hem te werken omdat die exPVVer het onzin vindt dat zijn collega vrij wilt
'Omdat dit het begin van het einde is en de moslims het hele land overnemen en omdat die ex PVVer eigenlijk vind dat de islam verboden moet worden'
Daar heeft de werkgever geen zin in

3
413 LGK

@411
Enige kennis van Koran en Bijbel ontbreekt bij u
Maar er wel een mening over hebben

Haalt u uw kennis alleen van Wilders?

4
414 LGK

@413 Het gaat er niet om hoe groot ik de kans acht, ik beperk me graag tot de feiten.

Dat Wilders geen moslim aanneemt is nog steeds jouw persoonlijke mening.

@414 Dat is weer een persoonlijke mening van jou welke je probeert te poneren als zijnde een feit.

Waarom ontbreekt de kennis over de islam en het christendom mij aan de hand van wat ik zei? Er is toch geen 'oude Koran'?

Nee, ik ben alles behalve een fan van Wilders. Wat jij doet is je tolerantie tentoonspreiden door duidelijk te maken dat je aan hokjes-denken doet en graag labels op mensen plakt.

5
415 Bluth

** gebruiker verwijderd **

Populisme is het trachten om zonder argumenten electoraat te binden.
W. doet dat op een agressieve discriminerende manier waarbij hij veroordeeld is wegens opruiing.
Zijn aanhang komt in beeld met het schuim op de bek, PS kandidaat wordt verdacht van brandstichting (Jochem D,. Woerden), kamerleden bleken nogal wat aan verleden te hebben, sommigen schuwden geen geweld, de enige overeenkomsten zijn de collectieve haat richting buitenlanders en het blindelings en invloedsloos volgen van een onaantastbaar absoluut leider.

Noem mij 1 functie waarbij een dergelijk profiel toegevoegde waarde genereert binnen een organisatie, behalve dan binnen de PVV zelf.

416 verdwijderd21

@416 "waarbij hij veroordeeld is wegens opruiing."

Hier zie je weer waarom zoveel mensen, voornamelijk extremistische anti-Wilders figuren, de mist ingaan als ze het over Wilders/PVV hebben: ze verliezen de feiten uit het oog en jokken er op los.

4
417 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

@417
Of het imago van Henk en Ingrid klopt doet niet ter zake.
Door de platvloersheid van de politieke vertegenwoordigers van veel PVV'rs is dat imago tot stand gekomen. Tel daar de verbintenissen met Pegida, VNU en zeer twijfelachtige Europese politieke partijen bij op en bezie de discriminerende commentaren op fora als deze van zelfverklaarde PVV-stemmers en probeer dan nog eens mijn vraag te beantwoorden:

Noem mij 1 functie waarbij een dergelijk profiel toegevoegde waarde genereert binnen een organisatie, behalve dan binnen de PVV zelf.

418 verdwijderd21

@417 hij is WEL veroordeeld...alleen kreeg hij geen straf...

0
419 pizzafried

Linkse discriminatie heel normaal in Nederland

4
420 knorkokkie

@415 heeft ie dan wel moslims aangenomen dan?

1
421 pizzafried

@421 Tussen zijn beveiliging zitten zelfs Marokkanen.

3
422 Hans Brinker

Enquête: 7 van de 10 wethouders verwachten moeilijk nieuwe baan te vinden

Uit een door de Wethoudersvereniging uitgevoerde enquête blijkt dat 70% van de bevraagde wethouders verwacht dat het moeilijk zal zijn om een nieuwe baan te vinden na het wethouderschap.

http://www.wethoudersvereniging.nl/actueel/nieuws/enquete-7-van-de-10-wethouders-verwachten-moeilijk-nieuwe-baan-te-vinden

Zo bijzonder zijn ze dus niet.....

En dan de laatste alinea van het artikel:
Wie politiek actief wil worden voor de PVV moet erop bedacht zijn dat eigen inbreng niet altijd wordt gewaardeerd door Wilders. Wie kritiek uit, blijft meestal niet lang. Jan Kerkhoff, oud-Statenlid in Noord-Brabant: „Zo werkt het bij die partij. Ik werd te kritisch. Dan lig je er heel snel uit.”

1
423 Dian

@422
Maar die zijn dan ook niet door GW aangenomen als beveiliger, maar door de Nederlandse staat.

3
424 La Cabana

@424 Klopt, maar W. is er wel mee akkoord gegaan.

2
425 Hans Brinker

@425
Hij heeft er geen of weinig stem in, over degenen die hem beveiligen.

2
426 La Cabana

Moeten toch een excuus hebben om de volledige wachtgeld pot op te maken.

0
427 Lobbus

@408 : "Maar als Wilders zelf geen moslims in zijn partij wil hebben dan begrijp ik dat wel. het zou gezien zijn standpunten ook nogal vreemd vinden als hij die mensen wel in zijn partij zou willen hebben. "

Dus : meneer Wilders mag volgens jou wèl discrimineren maar omgekeerd mag niet?

Dat noemen ze toch "meten met twee maten"?

6
428 Wijhuis

@419 Ja, maar niet voor opruiing wat @416 beweert.

@418 Ik verwacht dat jouw reactie niet voor @417 is bedoeld maar indien wel dan kan ik je melden dat zebra's zwart-wit gestreept zijn.

2
429 JackKropotkin

@428 Beter lezen Wijhuis, je rukt de boel weer eens uit zijn verband,lees @408 nog maar eens door. Ik schreef bijvoorbeeld ook dat de mannen van Denk waarschijnlijk geen pvv'ers en volgelingen van Gulen in hun partij willen en dat ze dat zelf moeten weten, maar dat het voor mij wel een probleem word als mensen bijvoorbeeld geen baan als verpleegkundige of caissières kunnen vinden vanwege hun politieke voorkeur.

2
430 RoosjeB

@430 : Letterlijk gekopieerd uit je @408 : "Maar als Wilders zelf geen moslims in zijn partij wil hebben dan begrijp ik dat wel. het zou gezien zijn standpunten ook nogal vreemd vinden als hij die mensen wel in zijn partij zou willen hebben. "

3
431 Wijhuis

@431 Er stonden ook nog een aantal andere dingen, maar jij bent er duidelijk op uit om de boel te framen of je kunt niet begrijpend lezen en daarom citeer je selectief. Misselijk van je.

5
432 RoosjeB

@422 zijn eigen beveiliging, of de beveiligingsdienst? want dat werd ook door de war gehaald: "beveiliger wilders fout!" bleek gewoon te behoren tot de dienst die Wilders voorziet van beveiliging en niet een directe beveiliger was.

zou in mijn ogen nogal vreemd zijn: alle marokkanen slecht en fout noemen, en dan je te laten beveiligen door je vijand. kan mij dus voorstellen dat Geert dan expliciet wenst dat ie niet beveiligd wordt door moslims/marokkanen omdat daar zijn dreiging vandaan komt... en dan is DUS geen enkele beveiliger van Wilders een marokkaan. Tenzij hij henk en ingrid zo dom acht dat ze het niet eens door hebben en dan gewoon die marokkanen in zijn beveiliging-detail laat... kan ook...maar dan nog...vind ik persoonlijk dan raar...

1
433 pizzafried

@371

"Zoals op de PVV-site waarop niks te lezen is over de 19 mede-PVV-fractieleden. Alsof die niet bestaan."

Dit blijf je roeptoeteren ipv beter te kijken want het staat gewoon op de site, ook over de pvv medewerkers in het EP etc.

Maar goed ben de beroerdste niet.. dus hier.
https://www.pvv.nl/fracties.html

1
434 Lias

@434 : Homepage PVV : Wilders, Wilders, Wilders!

https://www.pvv.nl/

3
435 Wijhuis

@429
"Ja, maar niet voor opruiing"

Versta je je moerstaal nou nog altijd niet?
"Opruien" is synoniem aan "aanzetten"
http://www.mijnwoordenboek.nl/synoniemen/opruien

En waar is Wilders voor veroordeeld?
https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/09/volg-hier-het-vonnis-in-minder-minder-zaak-tegen-wilders-a1535780
"De rechters oordelen dat de leider van de PVV zich door zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak in maart 2014 schuldig heeft gemaakt aan groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie."

2
436 NKreaguurder

@436 Wat jij zelf onder opruiing verstaat moet je helemaal zelf weten maar Wilders is daar juridisch niet voor veroordeeld. Maar dat kan jij als cipiertje niet weten natuurlijk.

2
437 JackKropotkin

@437
Dat jouw kennis van je moerstaal nog niet volstaat om als cipier aan de slag te kunnen, is natuurlijk heel jammer voor jou.

Maar je hoeft je er verder niet voor te schamen dat je achter de lopende band staat om zuurkool te verpakken, hoor.
Dat zure is je immers op je lijf geschreven.... question

Maar dat je nog niet in staat bent een link te openen is toch echt wel heel erg zielig.
Speciaal voor jou zal ik hem even openen en hier copy/pasten.
http://www.mijnwoordenboek.nl/synoniemen/opruien
Synoniemen van opruien

aanstoken
aanwakkeren
aanzetten
agiteren
opfokken
ophitsen
opjutten
opstoken
opwinden
poken
schudden

Of zoals het in de van Dale gesteld wordt:
http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=opruien&lang=nn
Betekenis ' opruien '
Je hebt gezocht op het woord: opruien.

op·rui·en (ruide op, heeft opgeruid)
1
openlijk aanzetten tot het plegen van een strafbaar feit

En gaat ons narcistisch Jackje nu weer lief met z'n vriendjes spelen?

3
438 NKreaguurder

@438 Dat jij met een gewoon woordenboek probeert een juridische 'veroordeeld wegens opruiing' te verklaren is grappig hoor zelfs voor jou als cipiertje met je 'clienten' question.

2
439 JackKropotkin

@439
Lachwekkend is, dat jij als narcistisch zuurkool inpakkertje denkt het beter te weten dan de van Dale... question

Maar speciaal voor jou, uit het juridisch woordenboek:
http://www.juridischwoordenboek.nl/woordenboekoph.html#16792
opruiingEng.:instigation to:strafrecht-in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, tot enig strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag aanzetten.Art.131WvSren132Wvsr

En nu snel tandjes poetsen en naar bed, voordat je mama merkt dat je nog met haar computer aan het spelen bent.

3
440 NKreaguurder

@435

Maak jezelf nou niet nog belachelijker, op de hele homepage staat maar 1 artikel vermeld (een speech van Geert )

Geef nou maar toe dat je weeeerrrr niet goed hebt gekeken en factfree aan het framen was... ( je kan het ook liegen noemen)..

1
441 Lias

@441 : Exact wat ik zeg in @435 : "Homepage PVV : Wilders, Wilders, Wilders!".

Een speech van Geert Wilders, een Tweet van Geert Wilders en een verwijzing naar een poster met een foto van Geert Wilders .

Dus : 3x Geert Wilders.

3
442 Wijhuis

@440 "tot enig strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag aanzetten.Art.131WvSren132Wvsr"

Goed zo cipiertje, je hebt een beetje gegoogeld. Nu nog even zoeken waarvoor Wilders is veroordeeld en je zal zien dat @417 , @429 e.v. gewoon gelijk heeft question. Verder hoop ik dat je nu ook inziet dat de Van Dale niet hetzelfde is als het Wetboek van Strafrecht.

1
443 JackKropotkin

@443
Als je nou een beetje beter had opgelet in groep 5, jackje, had je nu (behalve een beter betaalde job dan zuurkool verpakker) ook voldoend basiskennis genoten om te weten dat
- je voor het opzoeken van definities en synoniemen een woordenboek pakt en geen Wetboek van strafrecht
- racisme en discriminatie strafbare feiten zijn, en dat "aanzetten tot discriminatie"dus gewoon onder het "aanzetten tot een strafbaar feit" uit de wettelijke definitie van opruiing valt en je @417 als ook je eerste opmerking @429 de plank aan alle kanten mist.

En als je verder je moerstaal zou beheersen, zou je ook het verschil weten tussen het juridisch woordenboek en het Wetboek van strafrecht.
Maar ach.... waar zou jij feitelijk kennis van je moerstaal voor nodig hebben; je zit de hele dag tussen Polen en Roemenen achter de lopende band, dus Nederlands is daar toch maar de tweede of derde taal, toch?
Bovendien valt het tussen al die Polen en Roemenen niet eens op dat ook jij de Nederlandse taal niet behoorlijk machtig bent........ question

0
444 NKreaguurder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 " waar menskracht nodig is" Wat hebben mensen die gevlucht zijn daar mee te maken? Niets toch, want het zijn geen arbeidsmigr...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@80 Tja het is voor mensen die de Nederlandse taal spreken al moeilijk om tegenwoordig nog psychische hulpverlening te krijgen. Laat staan dat...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 We zijn maar een klein land dus vandaar niet onbeperkt. Maar we hebben natuurlijk wel de plicht om mensen die het nodig hebben opgevangen wo...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@78 80% wordt al in de eigen regio opgevangen, en dat zijn veelal niet de rijkste gebieden op aarde. En van de asielaanvragen...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

We zijn zo lekker divers gebleven :) Diversiteit is onze kracht!...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@82 "We kunnen best mensen hier opvangen alleen niet onbeperkt natuurlijk."En waar denk je dan aan 10.000,20.000, 30.000 per jaar ?En misc...

8 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

DikkeTor
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@25 Bedenk wel dat we als EU besloten hebben 3% groei per jaar........

10 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Querido not
Producer van Europapa deelt vijf opmerkelijke feitjes over het nummer

@1 Smaken verschillen. Hoewel ik dit liedje niet zelf zal draaien is het wel vrolijk met een lekkere beat eronder - en een aanstekelijke en p...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@74 We kunnen best mensen hier opvangen alleen niet onbeperkt natuurlijk. Het zou al enorm schelen als de mensen die geen recht hebben om hier ...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

Tussenderegels
Automobilist aangehouden in België met 6,2 miljoen euro aan openstaande boetes

Toch een wat lastiger te innen boete blijkbaar....

16 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Defloration VideoThamilsexvideosDesi Nangi BhabhiIsexy VideoHorsecock SuckersWwedivas NudesStepmom And Daughter PornSanni Leone Xxx.comBokep IndoneaiaAnal Cumming GayPilladas De TurbeReagon FoxxEbony Hardcore AnalHairy Masturbating WomenBangbros NetworkSorrymother VideoNaughty America's.comPlayboybplusTumbex PornIndian Desi Xnxx VideosSkipthegames LansingBf Video MomLauren Phillips Step MomPorn Vedio Hd IndianAraqueenbae Onlyfans LeaksLalpk JogosPor HikBdsm HardcoreXxx.lesbianpornSaudixxxPerfect Gitls ComFlorence Pugh Sex SceneTeens Pictures NudeBp Sex MovieSexy Butt PornPornhubbrandi LoveJapan Doctor PornCreampie PantiesNblock PornHentaihaven UncensoredNina Hartely PornCoi LeraynudeAaeyshaDalota Johnson NakedMom PornolarıVideo PornovintagePorn Game For MobilePlsyboyplusSankaku OmplexWomen With Big Boobs NakedTeen Crossdresser PornBarzzar Xxx VideoBrazzers GirlsIndian Picnic SexBollywood Hot NudeXxxx Desi IndianHipster PornYou-pornHdporncOmegle.com]Playboy Playmates NudeNyxworksDubioDawnsplace PornVeronica RayneSurekha Reddy RomanceArab Teen Sex VideoHentia PantiesLebanese PornographyWww Pornvideos ComHot Panu VideoKendra Sunderland PornOmegletitsSaxvedeyoCayla Bri NudeAutmn Falls NakedPunishmant PornKim Kardashian Sec TapeXvideleFrottingCatfight VkFsiblog XxxBigblacktittesStep Mo PornMaturetuneBrazarz XxxBoobs Feeding VideoDani Day NudeHot Sexy And Romantic VideoAsian Wife BbcHoney Wilder PornhubPorn UncenceredAll Porn Sex VideoSerena Williams HotRiver Ann OnlyfansLatest Porn VidrosAurielee SummersBunny CilbyHappy YuliaMia Khalifa BeegAnalforceMidwestemmaIndia Sex Video DownloadSaree PornhubSpanking Teen JessicaRobloz PornBaddiehAmy QuinnDesi Sex First TimeOnly BlowjobAllison Parker NakedBubble Bratz NudeDesigirls ComBackshots PornHd Telugu Sex MoviesManyvudsVoyeruhouseDf PornAllure AmatuerPorn SendualVishnu Priya NudeSssssxxxBaba Meyer ChudachudiJulia Ann BrazzersFamilyhookups ComBdsm HumiliationTaboo Porn RetroIstripperJm-dateMelissa Gilbert NudeBritney NudeHannahjames710 PornMother Gives HandjobTransgender PorPorn SemaleSariixo PornAunt Cass SexCookie Run Kingdom PornTight Shirt PornCrack Head Blow JobEbony TribbibgJavcl.Jacquietmichel PhotoSharon Stone SexSquirt GameJav CompliationVidéo Pornographique Gratuit FrançaisStreet Fighter PornAmerican Pron VideoBbw Strapon Lesbian