Burgemeester Berlijn belooft BDS aan te pakken (jonet.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hendrianus in Buitenland  ·  96 Reacties

  • 8
  • 766x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@40 Als je door de vijand gedood wordt, sneuvel je inderdaad. Vrij gangbare logica toch.

0
51 Yisrael

@48 We weten niet hoe het zonder die coupe was gelopen. Voor hetzelfde geld beter dan wat we de afgelopen 11 jaar hebben gezien... komen we nooit meer achter....

11
52 Dian

@41 Hamas is uit de hand gelopen toen Palestijnen massaal op hun stemden tijden de enige verkiezingen die ze hebben gehad daar.

De vijandelijkheden tussen Israël en Iran komen door de staatsgreep daar in 79. Voorheen waren het gewoon bondgenoten in de regio. Totdat Iran het idee kreeg om Israël te vernietigen met een terroristisch proxy-leger.

1
53 Yisrael

@44 Heel het conflict van 67 niet meegekregen? Wat dacht je van het feit dat het de Arabieren wel aardig leek om Israël nog eens proberen te vernietigen, vervolgens hun gebieden verloren aan Israël en die vervolgens uit zelfverdediging is gaan koloniseren?

1
54 Yisrael

@50 Een tijdsbestek van zo'n dertien jaar dus en jij komt met "Iedere keer als daar duizenden Palestijnse kindertjes uiteengereten worden (...)"
Hyperbolische onzin dus. Puur om op de emotie te spelen. Verder zeg je niets over waarom er zoveel doden vielen aan Palestijnse zijde... Opmerkelijk weer.

2
55 Yisrael

@53 http://mondoweiss.net/2012/08/can-you-pass-the-hezbollah-quiz/

@53 Israel steunde de MEK al toen Hezbollah nog niet eens bestond. De Mek zijn terroristische malloten. Israel is dus staatssponsor van terreur. http://www.salon.com/2012/02/10/israel_mek_and_state_sponsor_of_terror_groups/

12
56 Dian

@52 Alles lijkt me beter dan een terreurstaat middenin een explosieve regio.

3
57 Yisrael

@54

Uit zelfverdediging bezet je gebied, geen probleem. Koloniseren is echter verboden en dat weet je heel goed.

16
58 Hendrianus

@55 Nee hoor ik beweer gewoon dat Israel meer dan 4000 kinderen heeft afgeslacht sinds 1967 als je alles meetelt wel meer. Dat zijn gewoon feiten. Kinderen van 4 van dichtbij door het hoofd geschoten door kolonisten dat soort frisse dingen. Waslijsten van dat soort daden te vinden in die lijst die ik plaatste. Als ze er 1700 in 14 jaar dood maken dan kun je wel nagaan hoeveel het er zijn in 50 jaar.

Waarom er zoveel doden vallen? Door Israëli's walgelijke moorddadige illegale bezetting misschien? Doordat Israel kinderen door de kop schiet als ze demonstreren?

11
59 Dian

@45 zwak antwoord. Wel duidelijk dat als het op Israelisch beleid aankomt je een 'blind spot' hebt. Met opmerkingen als " het doel heiligt de middelen'" sla je elke discussie zelf gelijk dood. Kan niet anders dan concluderen dat je als het op Israel aankomt je om het even wat krom is altijd rechtpraat.

7
60 BlackNinja

@57 Israel steunt inderdaad terreur organisaties... Is het dan een terreurstaat?

10
61 Dian

@56 Zoals Palestijnen als vrijheidsstrijders worden gezien, kan je dat van de MEK ook zeggen. Waren alleen wat minder succesvol in het uitbuiten van de slachtofferrol. MEK wordt door niemand - behalve Iran - nog als terroristen gezien.

1
62 Yisrael

@58 Mensen vermoorden is ook verboden en dat juich jij ook toe, dus ja.

1
63 Yisrael

@57

Destijds Hamas betrekken bij democratische processen was een betere optie geweest. Nu heeft Hamas geleerd dat de uitkomst van een verkiezing geen waarde heeft.

16
64 Hendrianus

@59 Verreweg de meeste doden zijn gevallen in Gaza tijdens de tweede intifada. Dat Hamas menselijke schilden gebruikt en raketinstallaties op scholen en ziekenhuizen bouwt, moet je hen verwijten.

1
65 Yisrael

@60 Dan kan ik niet anders dan concluderen dat je nog nooit iets van me gelezen hebt over Israëlisch beleid. Dat je dan weigert dat op te zoeken en zodoende een bepaald beeld van me krijgt dat niet klopt, interesseert me geen fuck.

3
66 Yisrael

@64 Terroristen betrekken bij verkiezingen, jahoor.

2
67 Yisrael

@62 Palestijnen zijn een volk de MEK een terreurgroep zoals Hamas. Wat een vergelijking....
9/28/2012 is het van de lijst in de VS, veel andere landen zien het gewoon als een terreur groep.

Ze hebben ook westerlingen gedood ook nog eens en Israel steunt ze...

10
68 Dian
69 Dian

@67 Terroristen die politiek worden houden vaak op of plegen minder terreur dus het had een hoop raketten gescheeld waarschijnlijk...

11
70 Dian

@66 joh als je gaat schelden is het wel goed hoor...wat een slappe reactie. De groeten.

7
71 BlackNinja

@68 Is al een tijdje van menig terreurlijst verdwenen. Israëlische steun in de tijd dat het nog als terroristisch gezien werd, veroordeel ik bij deze.

0
72 Yisrael

"De BDS-taktiek om met antisemitische borden voor winkels in Berlijn te staan, lijkt op “de niet te accepteren methoden die in de nazitijd werden gebruikt.”

En terecht, dergelijk "kauft nicht bei Juden" gedrag heeft in het verleden al voor genoeg ellende gezorgd.

2
73 greenmango

@70 'waarschijnlijk'? Dat is nogal wat om te veronderstellen.

Sowieso worden die raketten en die andere zooi tegenwoordig toch allemaal uit de lucht geschoten.

0
74 Yisrael

@71 Schelden heeft een beledigend aspect in zich. Met 'fuck' beledig ik je niet, het is niets meer dan een simpele krachtterm. Stel je dus niet zo aan.

2
75 Yisrael

Het is ieder zijn goed recht om bepaalde producten uit overtuiging niet te willen kopen. Zelf vermijd ik alles waar halal op staat. Dat betekent echter niet dat ik met een bord met de tekst "boycot halal" door de supermarkt banjer en mensen lastig val die wel halal producten aan willen schaffen. Dat is gewoon gestoord gedrag, net zoals de BDS een gestoorde drammerige organisatie is. Die moet je niet al te veel ruimte geven.

1
76 greenmango

* Verwijderd door de redactie *

77 Hendrianus

@67

Hamas is destijds uitgenodigd om aan de verkiezingen deel te nemen. Het doel was de politieke Hamas sterker te maken t.o.v. de militante. Abbas bezweerde overigens t.o.v. de VS dat Hamas de verkiezingen niet zou winnen. Dat pakte anders uit en gingen de poppen aan het dansen.

16
78 Hendrianus

@73

Het lijkt er op masr het is het niet. Niet dat anti BDS er mee zit die duwen graag mee om BDS als neo--nazi's neer te zetten. BDS is geen voorstander om Joden te boycotten maar om de Israelische stast te boycotten om hen tot ander beleid te dwingen.

Goederen die bijv. in de VS door Joden gefabriceerd worden kun je rustig kopen. Dat tegenstanders van de BDS beweging dat verschil tussen hen en de toenmalige nazi praktijken niet (willen) zien heeft alles te maken met wat Yisrael al eerder schreef, 'het doel heiligt de middelen'.
Beter kun je je, zoals het SWC wel doet, niet verlagen door dit soort praktijken.

17
79 Hendrianus

@76

Met een bord voor een supermarkt gaan staan om bekendheid te geven aan de BDS beweging is niets mis mee. Mensen lastig vallen is naturlijk niet de methode en dat geldt ook voor mensen die BDS activisten lastig vallen.

17
80 Hendrianus

Dat BDS is zelf heel erg druk aan het uitoefenen, en het zou me niets verbazen als ze minimaal werden gesteund, misschien zelfs aangestuurd en getraind, door een soort centrum als "Open Society" of een soortgelijk iets van die gebroeders Mohn. Dat dan een andere stichting daar tegenin gaat, is dus niet onderdrukken van een mening, die de mensen spontaan hebben bedacht, zoals hier wordt voorgesteld.

Er is al jaren steeds meer pro-Palestina en anti-Israël propaganda, en dat is ook niet spontaan gebeurd. SA is de belangrijkste figuur in de VN, en zit zelfs de mensenrechtencommissie voor. Terwijl zij vrouwen uit bijvoorbeeld Fiji lieten overkomen met beloftes van licht werk voor een goed salaris voor een paar jaar, en daarna met de poet naar huis. Dan kwamen ze daar, werden hun paspoorten afgepakt, allerlei smoesjes verzonnen over kosten van levensonderhoud, en als ze mazzel hadden mochten ze naar huis, zonder geld. Slavernij 2.0.

DIE hebben het voortouw bij het propageren van islam overal en het onderdrukken van ieder ander, en vooral de joden, die het allermeest.

Zolang mensen zelf denken en een mening vormen, en zich daarover verenigen, is één ding. Alleen wordt dat soort dingen juist onderdrukt, als het niet in het politiek-correcte plaatje past.

3
81 Wendel

@80 De BDS doet meer dan "met een bord voor de supermarkt" staan. Ze gaan de supermarkt wel degelijk binnen, zijn luidruchtig en intimiderend. Het is gewoon tuig

Kijk zelf maar:

1
82 greenmango

Ook in dit artikel wordt duidelijk gemaakt dat SWC de plank flink mis slaat,
http://blogs.timesofisrael.com/berlin-pro-israel-politician-on-swc-list-of-antisemitic-slurs/

15
83 Hendrianus

En dan hier het door SWC scheinheilige prijzen van de Berlijnse burgermeester,

http://www.wiesenthal.com/site/apps/nlnet/content.aspx?c=lsKWLbPJLnF&b=8776547&ct=15004037¬oc=1

15
84 Hendrianus

@82

Zoals gezegd, winkels binnengaan en daar een demonstratie houden vind ik brutaal en ongemanierd. Ga lekker voor die winkel staan en hinder daarbij uiteraard geen klanten. De op de filmpjes getoonde protesten zijn tamelijk belachelijk. Tuig? Nee, natuurlijk niet. Tuig zijn zij die doorgaan met de kolonisatie van door Israel bezet gebied en zij die er zelfs anno 2017 als Israelische staatsburger burger nog naar verhuizen.

15
85 Hendrianus

@80 Hendrianus

Ik vind met borden voor winkels gaan staan eigenlijk nogal knullig, helemaal niet zoals ik de #BDS ken. Op zo'n bord kun je toch niet uitleggen wat je doet en waarom.

En door veel mensen zal het toch uitgelegd worden als antisemitisme, daar zorgt de pro-Israël lobby wel voor. Dat het een mensenrechten-beweging is, cf de boycot van Chili en Zuid-Afrika, wil er bij veel mensen niet in, zeker niet in Duitsland waar kritiek van joden dubbel hard aankomt.

Ik vind het erg dat in Duitsland en de USA de vvmu aan de kant wordt gezet om #BDS tegen te gaan, maar aan de andere kant ook weer niet. Blijkbaar heeft het toch effect anders zouden mensen niet zoveel moeite doen om het te laten verbieden question

En zolang we bedrijven en banken nog kunnen duidelijk maken dat investeren in bezet gebied niet oké is, en instellingen als o.a.de ASN bank, Triodos, Vitens en het PGGM daar de redelijkheid ook van inzien, gaat het best goed. Tenslotte gaat het om het nederzettingenbeleid en de onmenselijke behandeling van de burgers in de Palestijnse gebieden toch? Voor mij is het in ieder geval niet zo dat ik tegen Israël an sich ben, maar ik koop niets wat buiten de grenzen van 1967 wordt geproduceerd, of van bedrijven die daarin investeren, maar dat krijg ik niet uitgelegd op één bord.

Ik houd het bij het overtuigen van mensen in m'n directe omgeving, en dat lukt aardig.

Ik heb overwogen om tot een totaalboycot over te gaan maar Yisrael hier heeft me toch weten te overtuigen om m'n boycot te beperken tot producten uit de illegale nederzettingen. Het gaat om het signaal wat we afgeven, of niet soms?

15
86 ~ Echelon II ~

@86

Zolang Israel weigert te stoppen met bouwen, aankondigt richting de ěèn miljoen kolonisten te willen
gaan en de tweestatenoplossing niet omarmt vind ik een totaal boycot van Israel gerechtvaardigt.

De manier van demonstreren is voor iedereen anders. Sommigen willen puur protesteren anderen willen een actievere vorm, het zij zo. Misschien kun je je de ophef herinneren over een demonstratie waaraan mevr. Duisenberg en de hr. van Bommel meededen. Tijdens die demonstratie werd er een leus over gas en Joden geschreeuwd. Dat is precies de reden waarom ik nooit deel zal nemen aan demonstraties tegen de praktijken van Israel. Voor je het weet vliegen de meest vreselijke leuzen je om de oren.

Verder wens ik je succes met het promoten van de boycot aangaande producten uit de door Israel bezette gebieden.

17
87 Hendrianus

@87 Hendrianus

Er zijn zoveel andere manieren dan de straat op gaan. Afgezien van het feit dat een demonstratie vooral veel verkeerd volk aantrekt, en daarmee de pro-Israël lobby in de kaart speelt, werkt een Twitterstorm beter (zoals na operation Protective Edge). En die paar aankopen van particulieren zal ze worst zijn. Investeerders wegtrekken, de publiciteit zoeken als Garnier alle vrouwen in de IDF een pakket verzorgingsproducten cadeau doet enz. werkt veel beter. Die laatste heeft publiekelijk excuses gemaakt (uit angst teveel klanten te verliezen).

Zolang wij netjes blijven, en schreewlelijkerds buiten de deur houden, kunnen we bedrijven blijven bewerken, en dat is veel effectiever dan die Palestijnse vlag van Gretta Duisenberg. Die wekt alleen irritatie op. Zo lekker zijn de Palestijnen, hoe begrijpelijk dan ook, ook niet altijd bezig.

Ik wil inspelen op de redelijkheid. De pro-Israël lobby doet al gek genoeg door (hier) op de man te spelen, te proberen de aandacht af te leiden etc.

13
88 ~ Echelon II ~

@88

Wijze woorden waar ik mij in kan vinden. Ook ik erger mij als fout volk bijvoorbeeld vergelijkingen maken met nazi Duitsland of Gaza een concentratiekamp noemen. Daar speel je, zoals je terecht opmerkt, alleen pro Israel mee in de kaart.

Dat gezegd hebbende ben ik ook maar een mens. Heel soms vlieg ik wat kort door de bocht. Vergeleken met sommige pro Israel reageerders, die het botweg door het hoofd schieten van een overmeesterde verzetspleger goedpraten, nooit tè ver over de top. Nu ja, dat denk ik zelf.

Verrekte goede uiteenzetting van je, lees ik niet vaak hier.

16
89 Hendrianus

Verbijsterend dat een Duitse politicus zò onder druk wordt gezet door een buitenlandse mogendheid! question

13
90 Uit Den Haag

@15 Yisrael

Je schrijft:
Chantage die wel werkt.

Wel, dan zijn we het er over eens dat een enkele Duitse politicus bezwijkt voor chantage.
Dat hierdoor de naoorlogse Duitse democratische beginselen worden aangerand, interesseert je blijkbaar totaal niet ....... question

10
91 Uit Den Haag

De burgemeester van Berlijn maakt geen wetten, die kan alles wel verzinnen en roepen, maar uiteindelijk velt een rechter het oordeel, ook in Duitsland. Dit snijdt alleen publicitair hout.

De manier waarop is ook opmerkelijk
"De belofte volgde onder druk van het Simon Wiesenthal Centrum in Los Angeles, dat dreigde om de burgemeester van Berlijn, Michael Müller, op de jaarlijkse lijst te zetten van de tien ergste antisemitische incidenten wegens het volgens het SWC niet sterk genoeg veroordelen van BDS en andere extreme antizionistische activiteiten in de Duitse hoofdstad."

Ordinaire chantage, een soort voet tussen je deur...........

8
92 HenkG

@92

Deze burgemeester heeft alleen de macht om geen zalen aan de BDS beweging te verhuren die onder het bezit van Berlijn vallen. Een verbod op een demonstratie kan inderdaad aangevochten worden via een advocaat. Dat is moeilijk als de burgermeester het gooit op de openbare orde. Een rechter zal daar niet snel niet in mee gaan.

SWC te Los Angeles krijgt het nog druk. Hoeveel steden zijn er nog te gaan? Moet een interessante database zijn bij SWC. Welke stad, welk chantage middel, resultaat, herhaling nodig, 'antisemitische info door de stad niet juist gepareerd', etc. En daar verdien je dan je brood mee.

14
93 Hendrianus

@91 Als het niets met Israël te maken zou hebben, zou het jou ook ineens niet meer interesseren dus ja. Het interesseert me inderdaad geen fuck. Overigens is daadwerkelijke chantage strafbaar. Die gast zou gewoon aangifte kunnen doen dus.

2
94 Yisrael

@93
Ja ok, over gemeentebezit kan de gemeente ( vraag is of dat de burgemeester is!) beslissen. Over andere zaaltjes niet. En ik weet niet hoe het in Duitsland zit met het recht op vereniging. Je moet in NL goede redenen hebben om een groep categorisch zalen te ontzeggen, redenen waar eigenlijk een rechtelijke uitspraak voor dient te zijn, of directe vrees voor verstoring van openbare orde.

Ik vind de actie van het SWC niet slim. Want als die burgemeester op die lijst 10 ergste antisemitische incidenten hoort, dan valt het met het antisemitisme kennelijk nog wel mee!
Want dan zijn er hooguit 9 ergere incidenten dan deze.
Ik denk niet dat men daarbij stil stond toen het dreigement geuit is....... En zo schieten ze zich in eigen voet bij dat SWC, want ze degraderen antisemitisme tot een goedkoop chantagemiddel.

5
95 HenkG

@94

" Het interesseert me inderdaad geen fuck. "

Meh, niet liegen nu. Als hofleverancier in dit draadje met 35 op in totaal 96 reacties klets je nu toch echt uit je nek.

Verder draait het niet zozeer om chantage maar meer om politieke druk, een "nette" manier van chantage in deze context waardoor het in een ander perspectief wordt geplaatst.

Verder vind ik het maar het een vreemde beslissing van Berlijn. Ik denk niet dat het in Nederland overgenomen zal gaan worden aangezien vrijheid van meningsuiting een groot goed is hier in Nederland en normaal gesproken ook in Duitsland. Bovendien bestaan er gewoon mogelijkheden om in geval van racisme of haat retoriek t.a.v Israel dit aan te pakken.

Maar goed, vrijheid van meningsuiting en persvrijheid bestaat in Israel vrijwel niet, dus dat Israel hiervoor aan het lobbyen is wereldwijd kan ik dan wel plaatsen.

8
96 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@27 Ik kijk juist heel goed en zie toch iets anders dan jij. Nu kijk ik gewoon met mijn ogen en jij met je onderbuik. Dat zal het wel zijn waar...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

@2Deze arrogante De Jonge, zou op mogelijke lijstjes staan, om Aboutaleb op te volgen. Nou gezegend ben je als gemeente, met zo'n prutser en g...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Slavink
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgebouwde kerels? Mij lijken het afgebouwde kerels ... 😎...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Tussenderegels
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@4 Klopt Bram.. Mijn ervaring als werkgever is ook dat mensen best wel verschillend oud worden. Sommigen gaan nog prima, anderen zijn helemaal ...

4 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@2Het is uiteindelijk de belastingbetaler, die al deze verspilde gelden mag ophoesten.Nog gekker is dat Nederland het enige land in Europa i...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Slavink
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Het gaat dus ook goed, niet meer op Omtzigt stemmen en op de PVV stemmen bij de Euroverkiezingen ......

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Een oplossing bijvoorbeeld is kijken of de asielaanvragers van enige nut voor ons land kunnen zijn. Dan wordt zo'n aanvraag meer een sollicitati...

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

GreyB
Scotland was 'hoodwinked' by Donald Trump, says former aide

Goh, wie verwacht dat nou, lol.....

9 minuten geleden geplaatst door GreyB

Botlleneck
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@6.En niemand bij de CDA die zegt,Hugo nou ff niet jongen...

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Mac Benac
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Dan moet je juist oppassen....

15 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Indian Hot Bhabi ComPorn Deep WebCam4 ItalienDee ThroatKatara PornDevan MejiSex With Mia KhalifaPornohub YoungOmegle NakedWww Tarzan Xxx ComLesbian Poop PornLa Folla DormidaWomen Nude PublicAnacondacocksFree Porn StoruesMilkmanbookVoyeurs On The BeachXxx Video ViralXnxx Com HindeNaked ButtGirl Opening Her ClothesLauren JasmineStep Sibiling CaughtPorn GrandpaKoreanseksPorn Star Lily ThaiErimeInadn XnxxDeepika Sexy VideoPorn Desi TeacherMature GapersDanielle Ftv ComBrixley BenzXxx Hd Video HdIndian Boobs ImagesXxx Teen DesiHindi X PictureDildo BeltMonster 3dpornNickie Minaj PornHidden Cam In Asian Massage ParlorAmine BondageMom Jerking SonMarco Sullivan PornNatasha BluFsiblogsCheating Wife SexstoriesAnal Step MomNani Pelekai PornLaura Prepone NudeVellama SexBubbapornKhalifa MiyaHemastarAnalincestWoman MasterbatingVioladas PornBella Thorneonlyfans LeaksHindi Sex Video InHusband Friend Sex VideoBokepojolNaughty MschinimaZvideos OnlyfansSexiest Salma HayekKate Mara NakedSaroja Sex VideoTiktoc PornEnglish Mein Sex MovieTop 10 Pron VideoSex Video Very Very HotZoey Zimmer PornGina Gearson PornReddpicsHentaideepthroatMissionary SexualTeeb Gay PornHysterical LiteratureCartoon Sex MoviePron Hindi AudioFilem SemiCamell Toe PornCock SuckingNewsexstory ComWakfuckAna Belle EvansFilms Porno FrançaisXxx Video MadamBhabhi BrazzersDadcreampiePokemon MistypornMommybot Swap: Behind The ScenesSxyyCristiana Love NudesOvertime Megan NudesIndian Hot Bhabhi Sex VideoIndian Office SexXxxx Video AssamHot Bhabi BathBest English Adult MoviesPorn De FamososPeepholecam.comUnion Booty PornGoddess Of Victory PornEshbgoshXxxpornmoviesقصص جنسيكPron HunRuby2downBalls In AssCumming PantyhoseFree Strip ChatTakeda Hiromitsu NhentaiSixsome SexSuperhead Vs Mr MarcusChicas NudeBig Tits FuckingPorn Gays AsianRadha Sex VideoAsia Argento NudeErect NipsBikkake PornHottest Porn GifFamke Janssen NudeFullxnxxPorn Video Hd HotKeisha Grey NudesRoughest BlowjobsNamitha XxTeens Latina PornVideos Pornode InsestoCelebroulleChris-diamond.pornstarCheating Porn MoviesCrying Sexy VideosDance Nude WomenEastern Ct EscortsPegging Porn GifBondge PornXxx Hindi ClipAmruta Khanvilkar XxxWomen And DogsexUoung AnalSherlyn Chopra XxxMe Valio VergaAmateur GilfYullia NovaVnagirlsMassage Porn ClipsSex. ComJeunnes Femmes Nues