door Vaartuig in Politiek  ·  180 Reacties

  • 61
  • 1443x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@147 Is niet relevant de Nederlandse wet staat boven de islamitische wet dus moslims en islam geïnteresseerden kunnen er op studeren tot ze een ons wegen maar het zal toch niet in effect reden.

2
151 21st Century Guy

@148 daarom zie jij et gevaar er dus ook niet van!!

1
152 henry86

@150 Er zijn ook veel linksen die de islam niet zo geweldig vinden maar het punt bij u is dat u bepaalde zaken extreem uitvergroot ,we moeten uitgaan van de realiteit hier en nu in Nederland en die is niet dat moslims hier verkrachtend en slachtend door het leven gaan,
Je kan christendom in Nederland ook niet vergelijken met sommige andere landne dat is letterlijk een wereldvan vercshil.

2
153 21st Century Guy

@145 , inderdaad. Zo denk ik er ook over. De islam is als een dronken voerende wijn. En teveel moslims drinken er teveel van. Ik heb niks tegen alcoholisten. Maar als ze van hun probleem mijn probleem maken, dan lijkt het me het verstandigst dat ze van die alcohol weg blijven. Ik ken mensen die als ze dronken zijn, onuitstaanbaar zijn en als ze nuchter zijn, hele fijne mensen zijn.
De islam kan maar beter ver hier vandaan blijven.

0
154 Ebbie

@125 "Alsof alle moslims aanslagen plegen. Veruit de meesten veroordelen de aanslagen."

Hoe weet jij dat?? Heb je een huis aan huis enquête gedaan??
Want je hoort ze verder niet.

2
155 PeKa

@152 Je moet kijken naar de realiteit dus het beeld van de gehele moslimpopulatie wereldwijd de geschriften hebben namelijk niet voor alle volgelingen dezelfde zeggingskracht en worden niet altijd hetzelfde geduid.
Dus als je denkt dat alle moslims kent doordat je de geschriften dan ben je wel heel erg simpel.

2
156 21st Century Guy

@153 als ze nu zo door die straten zouden lopen, dan verliezen ze dik..je moet kijken naar de hele wereld waar moslims wonen...nergens gaat de islam samen met iets anders, waarom zou dat hier wel zijn? wil je wachten tot ze.met meer zijn? dan ben je te laat..

1
157 henry86

@127 "Mijn punt is dat niet alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn. Als je reacties hier leest is dat wat velen denken."

Onzin natuurlijk. Niet alle moslims plegen aanslagen of zijn crimineel. Dat is evident. Niemand zal denken dat dat wel zo is. Raar dat jij dat denkt.

1
158 PeKa

@155 Stel nou dat blijkt dat ze het massaal afkeuren dan zullen cynici zeggen dat ze proberen goed over te komen maar gewoon aan het liegen zijn.
Dat zijn mensen die ze gewoon het liefst weg hebben geen enkel vertrouwen in ze hebben.

2
159 21st Century Guy

@156 je ben m.i pas simpel als je denkt dat een meerderheid met moslims in een land (of zelfs al 40%) dat er dan geen bloed zal vloeien..of.ik alle moslims ken? nee zeker niet..ik ken wel de islam, en dat is een gruwelijke mensonterende intolerante haat ideologie die aangehangen word door moslims...

1
160 henry86

@157 U legt me weer wat in de mond ik wil er geen moslims bij hebben trouwens de PVV (ja rustig maar ik weet dat u er niet op hebt gestemd) wil geen immigratie uit moslimlanden dat betekent dus dat niet moslims uit die landen niet mogen komen en moslims uit niet islamitische landen wel mogen komen.

1
161 21st Century Guy

@159
Misschien is een leugendetector wel een optie? Wie zal het zeggen? Om dan te kijken of het wel echt is als die Moslims dan verklaren dat ze zelf die aanslagen wel afkeuren? question

1
162 rebo

** gebruiker verwijderd **

@155 Wat een stomme opmerking. De moslims die ik spreek hoor ik het anders wel degelijk afkeuren.
@158 en raar, hè, dat ik dat denk? Ik lees wel eens wat reacties op NK. Of zou ik het allemaal verzonnen hebben, denk jij?

163 verwijderd23941

@141

En weer reageer je geagiteerd. Trouwens, als je niet boeit waarom reageer je dan?

Natuurlijk is het wel arbitrair. Als het "overgrote" deel van de Islam namelijk invloed zou hebben op de gematigde moslims wereldwijd, lees de absolute meerderheid, dan zou er sprake zijn van een wereldwijd probleem. Toch is daar geen sprake van.

4
164 Drumpf

@162 Dan gaan de cynici denken dat ze de leugendetector kunnen manipuleren op welke wijze dan ook...

1
165 21st Century Guy

@163 "De moslims die ik spreek..."
Dat is bij lange na nog niet "het merendeel van alle moslims".

"en raar, hè, dat ik dat denk?"
Ja, heel raar dat jij denkt dat ik denk dat "alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn".

1
166 PeKa

@161 ik wil je inderdaad niks in de mond leggen, dat is niet mijn bedoeling!

0
167 henry86

@165
Misschien is dan een tweede leugendetector die zelf dan weer die eerste leugendetector controleert wel een optie. KomKom je moet je eigen niet zo gauw gewonnen geven.

0
168 rebo

@166 ik ken ook mensen " de moslims op mijn werk...bla bla" dat zijn die 3 geintegreerde moslims (veeeeeeel te weinig) maar die mensen op dat werk denken dat de gemiddelde moslim hetzelfde is als die op hun werk.. die hebben geen idee wat er in de schilderswijk gebeurt, wat er in haathutten gepredikt word, etc etc

0
169 henry86

@160 Oeps "uw Hiddema " zegt het volgende :

"De Wet Bescherming Nederlandse Waarden wordt de eerste wet die de Forum voor Democratie na de verkiezingen van 15 maart zal indienen.

Deze wet biedt een stip aan de horizon. Een nieuw startpunt, een uitgestoken hand naar de gematigde islamieten. Maar stelt ook een zeer duidelijke grens tegen radicalisme.”

bron : perssupport.nl

3
170 21st Century Guy

@170 Dat was 24 februari j.l.

1
171 PeKa

@171 Ja en ? Is Hiddema als een blad ongeslagen ?

3
172 21st Century Guy

@172 Waar maak jij dat uit op??

1
173 PeKa

@170 mijn Hiddema? heheeh nou..ik vind dat Hiddema nog wel raardere dingen heeft gezegd..het is niet mijn Hiddema hoor..ik vind de rest van de politieke partijen al helemaal niks..je.moet ergens op stemmen toch? je moet wat..in dit geval vind ik het partijprogramma voor fvd het beste..de rest ziet het gevaar al helemaal niet..

1
174 henry86

@174 Afgaande op wat u verkondigt lijkt de PVV me meer een partij voor u die is aangaande het islam vraagstuk een stuk stelliger dan de FVD die laat de poort toch een stuk meer open.

0
175 21st Century Guy

@173 Als dat niet zo is dan komt u met een non argument.

0
176 21st Century Guy

@175 dat klopt! maar de rest van het Pvv programma spreekt mij helema niet aan, daarnaast wil niemand met de Pvv samenwerken, wat ik echt niet vind kunnen..de één na grootste partij, de rest van de politici hebben dus schijt aan enorm veel mensen, die terecht wel het islam probleem zien, die dagelijks ermee geconfronteerd worden..

0
177 henry86

@43 Verduidelijking: 'politicians..': 'without generalizing of course..' - 'zonder te veralgemenen natuurlijk..'

0
178 wy71

Al die verbeten en hardnekkige 'islam-liefhebbers' moeten maar eens denken aan het gezegde 'Als puntje bij paaltje komt...' t.t.z. als het echt serieus gaat worden met die islam-overwoekering alhier ...of ook 'als de rapen echt gaar zullen zijn' dan ondergaan al die zogeheten gematigde moslims misschien wel als op commando van hun zeg maar militaire clerus een of andere extreme metamorfose of gedaanteverwisseling (zie bijv. maar hoe 'verschrikkelijk gedwee' als robotten ze allemaal knielen en buigen of kruipen tot op de grond, op commando) het kan dus echt hoor en wie heeft een kristallen bol om het te ontkennen bij voorbaat?, zoiets moet je overigens heus niet aan het toeval overlaten natuurlijk.
Het enige wat telt voor die 'gasten' is natuurlijk de wet van de grote getallen of de brute macht (= hún 'democratie'), dat is toch ook de essentie van hun taqiyya, traag en gestaag naar de meerderheid zigzaggen maar denk eraan dat is wel 'over en out' of 'point of no-return' ook. Daar zorgen ze zelf wel voor, wees daar maar zeker van zie ook @144 , @149 (bijv. met 'eskaders' Janisaren of soort neo-islam 'koppensnellers' misschien nu al in de maak maak...).
En die beetje of mogelijk berekenende en opportunistische naïevelingen die denken dat het allemaal wel zal meevallen met die beruchte allesvernietigende 'Sharia' die er dan 'ingeval' ook zeker zal komen - god verhoede; wel die dient uitgerekend en precies om de Nationale wetten opzij te schuiven en ondergeschikt te maken aan hun eigen uiteraard zogeheten religieuze wetten of wat er ook moet voort doorgaan (= willekeurig absolutisme - denk maar even aan 'La Terreur' destijds in Frankrijk) en de vele actuele onthutsende berichten uit zogeheten theocratisch bestuurde moslimlanden of zelfs nu al in Londen en elders in Engeland. Zoiets krijgen we dan gegarandeerd alhier ook hoor. Je hebt toch al wel 'iets' gehoord van hun 'religieuze rechtspraak' he...Dat moeten we toch hier niet willen hebben!
Hier nog enkele links en duiding voor @100 , @127 , e.a. opportunistische en andere bedenkelijke 'epic-fail' 'islam-liefhebbers':
1) http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/11/16/verklaar-ook-de-successen-ons-vijandbeeld-in-perspectief (16 mei 15)
2) https://nos.nl/artikel/2176949-londense-imam-bidt-niet-voor-daders-aanslag-zij-kapen-ons-geloof.html (7 jun 17)
3) http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/ (8 jan 17)
4) http://www.golfbrekers.be/wie-de-koran-zaait-zal-de-jihad-oogsten/ (11 nov 1question
5) http://www.answering-islam.org/Dutch/g/islamengeweld.htm (nov 04)
6)Europe Is Killing Itself (= deze topic)
•Engels gesproken
•Ondertiteling in het Nederlands beschikbaar – instellen via tandwieltje
(7 sep 17)
7)ARD Redakteur packt aus - Tagesschau ist reine Propaganda
•Duits gesproken
•Ondertiteling in het Duits beschikbaar
(29 jan 17)
question KenFM im Gespräch mit: Volker Bräutigam und Friedhelm Klinkhammer
•Duits gesproken
(5 dec 16)
duur: 1:50:19

1
179 wy71

@179 Sorry voor die 2 niet door mij geplaatste smiley's, dat zou niet mogen of kunnen gebeuren, maja...

0
180 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Wel grappig dat anderen bepalen wie je nieuwe flam is . Je hoeft je dan niet eens meer ergens te laten zien of er is wel weer een nieuwe in beel...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Reconquista
Moeder die kind van 16 maanden tien dagen alleen thuis liet, veroordeeld tot levenslang wegens moord

""Candelario, die kampt met depressie en aanverwante geestelijke gezondheidsproblemen,""Gelukkig is dat in de VS geen excuus voor een lagere...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@86 Ik neem toch liever niet youtube kanaal spoor 4 als referentie, maar hoop op gedegen bevolkingsonderzoek....

8 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Graaier1000
Offtopic

Goedemorgen MARCUSAURELIUS en allemaal 😉Goden heb ik niet in de aanbieding, wel een liedje:https://youtu.be/1o26nu7NN8w?si=aNMWy7fKDi_7...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@85 Ik woon zelf in het zuidelijke deel en hier zijn autochtone/witte mensen in de meerderheid , er zijn ook buiten Centrum en Zuid wel postcod...

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@83 Almere is behoorlijk aan het verkleuren vanuit Amsterdam zijn ook veel mensen met Surinaamse, Marokkaanse en andere niet Europese roots er k...

14 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80 Ik maak de laatste weken tramritten in Amsterdam , via youtube kanaal spoor 4 , uit nostalgie en om wat voorbeelden voor een schilderij ...

14 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Graaier1000
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80,Op uw inschatting is denk ik de grachtengordel en de zuid-as weer een uitzondering....

16 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@81 Als je een beetje linguïstisch onderlegd bent kun je wel horen of mensen Russisch , Fins, Arabisch of een Amazigh taal spreken....

20 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

rebo
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80 Die zitten volgens mij allemaal wel zo een beetje in Almere vermoed ik. Op dezelfde manier zoals dat de originele Haagse Schilderswijkers nu...

22 minuten geleden geplaatst door rebo

NK. App
Blue Xxxx VideoFree Download Porn VideSpankbang JapaneseHikaru Shida NudeTokyonightstyleAshley Matheson NudeX Vid EoXxx Sex Video BhojpuriShelia OrtegaBeggar XxxSonagachi AdultAsianpinayAlinity SextapeVideos Pornos De ColombianosXnxx Indian New VideoFree Videos Of Naked WomenRhodes PornRara AbzaiEnglish HentaiCumdripVideo Xxx NewIndian Clg Xxx VideoBlack Man Fuck White GirlThighingPetit PornStories LiteroticaPorn MamieBull Sex VideoGroup Sex Video Indianسکس افغPorn With English SubtitlesFree Xxx MuviesBj In PantiesVivian Foxs First GloryholeNelonstubeMonster CockHot Milk SexTessa Fowler HotBlack Thirl PornPorn.mamaMargotrobbie NakedSweet BlackpussyThaipornBollywood ActressesxxxPurna SexVery Hard PornIndian Xxx Rap VideoKaylavoid NudesThamilsexvideoBelle Delphine Nude LeaksShruti Sexy VideoNewsexyvideosPorn Tricky SpaGot AnynudesErotics ComicPornstars LisFull Lenght Movie PornDesi Selfie SexHot Girlporn VideosPorn Video Download Mp4Free Indian FuckNo Hands DeepthroatBenaughtPorndude ComicsX FantazyDirtyshipsSexy Jennifer Love HewitDesi Sex AudioWorld Top Porn VideoHapoy Ending PornFee Asian PornLeaked Nude CelebaGay Porn JapaneseIndian Girls Sex ImagesSexfullvideoHot Mother And Son Sex VideoStarfire And Raven PornWeierd PornLilmermaidxxShraddha Srinath SexHpornstarsBus Sex ClipsKemono.oartyJacquie EyDick DrainersAshley Tissale NudeArianarealtv PornHire A PornstarNakedpicturesJerk Off On CamHent BdsmBigbootyandbeast10Smoking Fetish StoriesIndian Xnxn ComTeen ThroatedPorncomics 3dHentai LésbicoXvideo BraseleiroRajasthani NudeCumbegMayuki ItouPorn SupermodelCdnaturallyLesbian Masssage PornHd Muslim Sex VideoPublicslutsHentairead MangaGay Arbic PornCherry Crush NudeDaisy Head NudeMaria NagaiAnime Tentacle PornInduan MilfHijab. PornoPornon XvideosBrandibraidsElle AlexanderAntarvasna Audio Sex StorySonam Bajwa PornYisela AvendanoDesimompornEbony Cartoon PornءاشةسفثقMotherless InuitTheobrobine HentaiWww Hindi Porn MovieLila Love CreampieSamfrank LeakP O Rn HdPron HuvBusty EboniesBlack Horny MomSissyfagotSloan Rider AnalSexo CoreanasLily LarimarExhibitionism HentaiEgytion PornHd Porn Beautiful GirlKanika Mann NudeXxx ShootingPutá LocuraWw Xx Sunny LeoneXxnmFemdom BootsPuremature PornAsian Bcc PornCei CuckoldPorn Gaes야앵니