door Vaartuig in Politiek  ·  180 Reacties

  • 61
  • 1448x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@147 Is niet relevant de Nederlandse wet staat boven de islamitische wet dus moslims en islam geïnteresseerden kunnen er op studeren tot ze een ons wegen maar het zal toch niet in effect reden.

2
151 21st Century Guy

@148 daarom zie jij et gevaar er dus ook niet van!!

1
152 henry86

@150 Er zijn ook veel linksen die de islam niet zo geweldig vinden maar het punt bij u is dat u bepaalde zaken extreem uitvergroot ,we moeten uitgaan van de realiteit hier en nu in Nederland en die is niet dat moslims hier verkrachtend en slachtend door het leven gaan,
Je kan christendom in Nederland ook niet vergelijken met sommige andere landne dat is letterlijk een wereldvan vercshil.

2
153 21st Century Guy

@145 , inderdaad. Zo denk ik er ook over. De islam is als een dronken voerende wijn. En teveel moslims drinken er teveel van. Ik heb niks tegen alcoholisten. Maar als ze van hun probleem mijn probleem maken, dan lijkt het me het verstandigst dat ze van die alcohol weg blijven. Ik ken mensen die als ze dronken zijn, onuitstaanbaar zijn en als ze nuchter zijn, hele fijne mensen zijn.
De islam kan maar beter ver hier vandaan blijven.

0
154 Ebbie

@125 "Alsof alle moslims aanslagen plegen. Veruit de meesten veroordelen de aanslagen."

Hoe weet jij dat?? Heb je een huis aan huis enquête gedaan??
Want je hoort ze verder niet.

2
155 PeKa

@152 Je moet kijken naar de realiteit dus het beeld van de gehele moslimpopulatie wereldwijd de geschriften hebben namelijk niet voor alle volgelingen dezelfde zeggingskracht en worden niet altijd hetzelfde geduid.
Dus als je denkt dat alle moslims kent doordat je de geschriften dan ben je wel heel erg simpel.

2
156 21st Century Guy

@153 als ze nu zo door die straten zouden lopen, dan verliezen ze dik..je moet kijken naar de hele wereld waar moslims wonen...nergens gaat de islam samen met iets anders, waarom zou dat hier wel zijn? wil je wachten tot ze.met meer zijn? dan ben je te laat..

1
157 henry86

@127 "Mijn punt is dat niet alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn. Als je reacties hier leest is dat wat velen denken."

Onzin natuurlijk. Niet alle moslims plegen aanslagen of zijn crimineel. Dat is evident. Niemand zal denken dat dat wel zo is. Raar dat jij dat denkt.

1
158 PeKa

@155 Stel nou dat blijkt dat ze het massaal afkeuren dan zullen cynici zeggen dat ze proberen goed over te komen maar gewoon aan het liegen zijn.
Dat zijn mensen die ze gewoon het liefst weg hebben geen enkel vertrouwen in ze hebben.

2
159 21st Century Guy

@156 je ben m.i pas simpel als je denkt dat een meerderheid met moslims in een land (of zelfs al 40%) dat er dan geen bloed zal vloeien..of.ik alle moslims ken? nee zeker niet..ik ken wel de islam, en dat is een gruwelijke mensonterende intolerante haat ideologie die aangehangen word door moslims...

1
160 henry86

@157 U legt me weer wat in de mond ik wil er geen moslims bij hebben trouwens de PVV (ja rustig maar ik weet dat u er niet op hebt gestemd) wil geen immigratie uit moslimlanden dat betekent dus dat niet moslims uit die landen niet mogen komen en moslims uit niet islamitische landen wel mogen komen.

1
161 21st Century Guy

@159
Misschien is een leugendetector wel een optie? Wie zal het zeggen? Om dan te kijken of het wel echt is als die Moslims dan verklaren dat ze zelf die aanslagen wel afkeuren? question

1
162 rebo

** gebruiker verwijderd **

@155 Wat een stomme opmerking. De moslims die ik spreek hoor ik het anders wel degelijk afkeuren.
@158 en raar, hè, dat ik dat denk? Ik lees wel eens wat reacties op NK. Of zou ik het allemaal verzonnen hebben, denk jij?

163 verwijderd23941

@141

En weer reageer je geagiteerd. Trouwens, als je niet boeit waarom reageer je dan?

Natuurlijk is het wel arbitrair. Als het "overgrote" deel van de Islam namelijk invloed zou hebben op de gematigde moslims wereldwijd, lees de absolute meerderheid, dan zou er sprake zijn van een wereldwijd probleem. Toch is daar geen sprake van.

4
164 Drumpf

@162 Dan gaan de cynici denken dat ze de leugendetector kunnen manipuleren op welke wijze dan ook...

1
165 21st Century Guy

@163 "De moslims die ik spreek..."
Dat is bij lange na nog niet "het merendeel van alle moslims".

"en raar, hè, dat ik dat denk?"
Ja, heel raar dat jij denkt dat ik denk dat "alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn".

1
166 PeKa

@161 ik wil je inderdaad niks in de mond leggen, dat is niet mijn bedoeling!

0
167 henry86

@165
Misschien is dan een tweede leugendetector die zelf dan weer die eerste leugendetector controleert wel een optie. KomKom je moet je eigen niet zo gauw gewonnen geven.

0
168 rebo

@166 ik ken ook mensen " de moslims op mijn werk...bla bla" dat zijn die 3 geintegreerde moslims (veeeeeeel te weinig) maar die mensen op dat werk denken dat de gemiddelde moslim hetzelfde is als die op hun werk.. die hebben geen idee wat er in de schilderswijk gebeurt, wat er in haathutten gepredikt word, etc etc

0
169 henry86

@160 Oeps "uw Hiddema " zegt het volgende :

"De Wet Bescherming Nederlandse Waarden wordt de eerste wet die de Forum voor Democratie na de verkiezingen van 15 maart zal indienen.

Deze wet biedt een stip aan de horizon. Een nieuw startpunt, een uitgestoken hand naar de gematigde islamieten. Maar stelt ook een zeer duidelijke grens tegen radicalisme.”

bron : perssupport.nl

3
170 21st Century Guy

@170 Dat was 24 februari j.l.

1
171 PeKa

@171 Ja en ? Is Hiddema als een blad ongeslagen ?

3
172 21st Century Guy

@172 Waar maak jij dat uit op??

1
173 PeKa

@170 mijn Hiddema? heheeh nou..ik vind dat Hiddema nog wel raardere dingen heeft gezegd..het is niet mijn Hiddema hoor..ik vind de rest van de politieke partijen al helemaal niks..je.moet ergens op stemmen toch? je moet wat..in dit geval vind ik het partijprogramma voor fvd het beste..de rest ziet het gevaar al helemaal niet..

1
174 henry86

@174 Afgaande op wat u verkondigt lijkt de PVV me meer een partij voor u die is aangaande het islam vraagstuk een stuk stelliger dan de FVD die laat de poort toch een stuk meer open.

0
175 21st Century Guy

@173 Als dat niet zo is dan komt u met een non argument.

0
176 21st Century Guy

@175 dat klopt! maar de rest van het Pvv programma spreekt mij helema niet aan, daarnaast wil niemand met de Pvv samenwerken, wat ik echt niet vind kunnen..de één na grootste partij, de rest van de politici hebben dus schijt aan enorm veel mensen, die terecht wel het islam probleem zien, die dagelijks ermee geconfronteerd worden..

0
177 henry86

@43 Verduidelijking: 'politicians..': 'without generalizing of course..' - 'zonder te veralgemenen natuurlijk..'

0
178 wy71

Al die verbeten en hardnekkige 'islam-liefhebbers' moeten maar eens denken aan het gezegde 'Als puntje bij paaltje komt...' t.t.z. als het echt serieus gaat worden met die islam-overwoekering alhier ...of ook 'als de rapen echt gaar zullen zijn' dan ondergaan al die zogeheten gematigde moslims misschien wel als op commando van hun zeg maar militaire clerus een of andere extreme metamorfose of gedaanteverwisseling (zie bijv. maar hoe 'verschrikkelijk gedwee' als robotten ze allemaal knielen en buigen of kruipen tot op de grond, op commando) het kan dus echt hoor en wie heeft een kristallen bol om het te ontkennen bij voorbaat?, zoiets moet je overigens heus niet aan het toeval overlaten natuurlijk.
Het enige wat telt voor die 'gasten' is natuurlijk de wet van de grote getallen of de brute macht (= hún 'democratie'), dat is toch ook de essentie van hun taqiyya, traag en gestaag naar de meerderheid zigzaggen maar denk eraan dat is wel 'over en out' of 'point of no-return' ook. Daar zorgen ze zelf wel voor, wees daar maar zeker van zie ook @144 , @149 (bijv. met 'eskaders' Janisaren of soort neo-islam 'koppensnellers' misschien nu al in de maak maak...).
En die beetje of mogelijk berekenende en opportunistische naïevelingen die denken dat het allemaal wel zal meevallen met die beruchte allesvernietigende 'Sharia' die er dan 'ingeval' ook zeker zal komen - god verhoede; wel die dient uitgerekend en precies om de Nationale wetten opzij te schuiven en ondergeschikt te maken aan hun eigen uiteraard zogeheten religieuze wetten of wat er ook moet voort doorgaan (= willekeurig absolutisme - denk maar even aan 'La Terreur' destijds in Frankrijk) en de vele actuele onthutsende berichten uit zogeheten theocratisch bestuurde moslimlanden of zelfs nu al in Londen en elders in Engeland. Zoiets krijgen we dan gegarandeerd alhier ook hoor. Je hebt toch al wel 'iets' gehoord van hun 'religieuze rechtspraak' he...Dat moeten we toch hier niet willen hebben!
Hier nog enkele links en duiding voor @100 , @127 , e.a. opportunistische en andere bedenkelijke 'epic-fail' 'islam-liefhebbers':
1) http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/11/16/verklaar-ook-de-successen-ons-vijandbeeld-in-perspectief (16 mei 15)
2) https://nos.nl/artikel/2176949-londense-imam-bidt-niet-voor-daders-aanslag-zij-kapen-ons-geloof.html (7 jun 17)
3) http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/ (8 jan 17)
4) http://www.golfbrekers.be/wie-de-koran-zaait-zal-de-jihad-oogsten/ (11 nov 1question
5) http://www.answering-islam.org/Dutch/g/islamengeweld.htm (nov 04)
6)Europe Is Killing Itself (= deze topic)
•Engels gesproken
•Ondertiteling in het Nederlands beschikbaar – instellen via tandwieltje
(7 sep 17)
7)ARD Redakteur packt aus - Tagesschau ist reine Propaganda
•Duits gesproken
•Ondertiteling in het Duits beschikbaar
(29 jan 17)
question KenFM im Gespräch mit: Volker Bräutigam und Friedhelm Klinkhammer
•Duits gesproken
(5 dec 16)
duur: 1:50:19

1
179 wy71

@179 Sorry voor die 2 niet door mij geplaatste smiley's, dat zou niet mogen of kunnen gebeuren, maja...

0
180 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

zojuist geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

3 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

15 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

15 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

17 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

19 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Sauth Actress XxxListcrawlwrRarbvFree PronUflashHot Romantic Hindi VideoSexolog LiveShycloudfractalsMaplestar Spy X FamilyBf Fucking VideoAunty Hot Boobs VideoHypno Hub4 Girls FingerpwintBest Position XxxCelebrities HavingsexLesbianas CogerNice Sex VideoLaararosePineapplebrat LeakHairy TouchNaked Women SwimBbw PaegDigital Play GroundMultpornsJacquie Et LichelPeludasxxxRomantic Sex XxxXmaster Sex VideoWomen MastrubatingSooteeNublies Porn ComChikan VideoStickham PornPorn Game AppYoutub PornosYoymii.comTraike PatrolMuslim Sex PictureAnmie Rape PornJapan Old Sex VideoIndian Suhagrat X VideosLana Rhoades First PornRocco Siffredi AnalBf Chuda ChudiDesi Bf XxxxAhaana Krishna HotViolet Myers FeetSex Ullu3 MovsMom Teach SrxCums In DaughterWoman Sucks PussyXxx In WifeSpankbagCelibrity Nude PicturesPorn Hub PreminumAnime With NudityWww. Pornhub.comPorno Dorcel8 Muses ForumsCumontitsPaige-woolenBrazzesa HdAdriana SephoraButt Plug In Public PornPornwebsitesMyjentaigalleryRima Dutta NudeFree Sec VideoTrasexulOhmibod CamShemalexhamsterChoot XxxSexauntiesOpd PussySpicy CamSnow BunnyHindi Phone Sex VideoAlexxxa RoseSexual Discord ServersTrixhentaoVideos BdsmKobeni PornGoogle Kannada Sex VideoSwap SexSssh.comWwwxxxfNew Telugu Sex MoviesDaddy Fingering Meبث مباشرة سكسPornos GraficosShy Gal PornNicole Murkovski IndexxxAnimation HentaiSierra SkeBryce Howard NudePornô Caseiro GrátisBlow Jobs BlackTitfuck HentaiRaw Black BjsMamaxxxLexi NicoleWww Xxx Six Video ComPicture Of People NakedPinkchyuFc2-ppv-3709901Fashion PornhubTik Tok NakedMinecraft Anime PornMesagge XxxBangla Sex BfHow To Get FuckedXxxpor NoAlien Cartoon PornYou Pirn ComAttack On Titan PorncomicsSrikakulam Sex VideosBlack And White Sex ComXxx Videos HiPesia PeleBigg Titts PornDreemz98 OnlyfansXxx Sexi HdPlayboi Tv SwingXxx Videos SBabita Ji Ki ChudaiAccident XvideoVideo Bokep Indo ViralNategotkeys OnlyfansSheck PornThickassdalphinePundai PhotosNaked NudeTelugu Aunty Sex TalkBigtitsMrsoverlander NudeNude Shailene WoodleyRenee ReaIndian Sex BathroomHot Porn Step SisSlimmaseratiYuuie NudesAdult Desi Web SeriesBlow Job ExtremeXxxnx XxLatina Riding PornNo Panty TeensSex Video Johnny SinsCollege Girl Boobs PressBf Video Old Man