U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 61
Pat Condell (minuut 7:06): "Islam is onze gezworen vijand. En niet ik [Condell] zeg dat, maar de Islam die het zegt. Lees de Koran en lees het daar terug. Het is een oorlogsverklaring tegen de mensheid." ...

ongeveer 1 jaar geleden door Vaartuig

REAGEER MET EEN EMOJI
36
1
4
3

@93 http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/

Je moslim-buurman is niet de norm. De meeste moslims zijn, voor onze normen en waarden, extremistisch en fundamentalistisch.

101 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@51 @52 Ik vind jullie behoorlijk zielig. Dat ontkennen en ontkennen, is al vaker voorbij gekomen dat het merendeel van de moslims die in Europa wonen liever de sharia hebben dan de grondwet.
En de koran staat altijd boven de wet.

103 etymologie    
ongeveer 1 jaar geleden door etymologie
2
Meld

@103
niets aan toe te voegen +++++++++++++

104 moeder    
ongeveer 1 jaar geleden door moeder
2
Meld

Natuurlijk heeft Geert Wilders op dat punt gelijk maar het is "bon ton" voor de zogenaamde links denkende en stemmend goedmens, om daar faliekant tegen te zijn. Liever de mohammedaan met z'n dubbele agenda omhelzen, dan de kritische Wilders zijn gelijk te geven. Brrr

105 nostradamus666    
ongeveer 1 jaar geleden door nostradamus666
3
Meld

Overigens proberen die onderzoeken een beeld te krijgen van de toestand nu (bijv. in Europa), en dat is al verontrustend. Maar wat als het er op aankomt?? Wat als de islam door wil drukken, waar kiezen de zgn. gematigde moslims dan voor??
Kijk naar de WO2, een handjevol Nazi's maken 60 miljoen doden! De duitse soldaten kozen voor hun land. Als het er op aankomt zullen de 'gematigde' moslims kiezen voor hun religie.

106 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
3
Meld

lees de geschiedenisboekjes eens na...

bijvoorbeeld dhr hitler
kwam uit gezin dat 'misfunctioneel' was

kan iemand mij vertellen wat dat als gevolg heeft voor een kind?

107 Grootmoeder    
ongeveer 1 jaar geleden door Grootmoeder
1
Meld

@107 Nee. Maar Adolf zijn onderbroek is nog wel te koop las ik gisteren. Die van mij ook trouwens.question

108 Rise of the Antichrist    
ongeveer 1 jaar geleden door Rise of the Antichrist
2
Meld

het ergste nog is dat links nederland, politici,politie islam aanslagen aan het ontkennen zijn..het is werkelijk niet te geloven..wat is het voordeel daarvan????

109 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
4
Meld

@109 Nee hoor, het zijn de aanhangers van extreem rechts die kennelijk vinden dat er te weinig aanslagen plaatsvinden. Het lijkt dat ze hopen dat er snel weer een gek met een truck inrijdt op een groep mensen, zodat ze over de rug van de slachtoffers hun gelijk kunnen halen. Ze blijven wegkijken en ontkennen dat het overgrote deel van de islam niets te maken wil hebben met gehersenspoelde terroristen, die op hun beurt de islam misbruiken voor hun aanslagen.

Als het haatzaaien van extreem rechts blijft doorgaan, is het een kwestie van tijd dat gematigde moslims zich buitengesloten zullen gaan voelen, waardoor sommigen de kant zullen kiezen voor IS en andere terroristische organisaties. Met alle ellendige gevolgen van dien.

110 Oceancloud    
ongeveer 1 jaar geleden door Oceancloud
13
Meld

@110 Linkse extremisten plegen misdaden en rechts extremisten krijgen de schuld. Extremisten deugen van geen kanten, links of rechts, maar wees nou eens realistisch.

111 Cody    
ongeveer 1 jaar geleden door Cody
3
Meld

Monotheisme, alle vormen, zijn impliciet vijandig aan al het andere. Zolang ze niet de meeste macht en verbreiding hebben zijn ze erg aggressief. Pas nadat de Christenen bijna de hele wereld geknecht hadden werden ze enigzins vreedzaam. Nu hier en daar het idee ontstaat dat de macht wordt aangetast zie je de aggressie weer verhogen.

112 Ketter    
ongeveer 1 jaar geleden door Ketter
1
Meld

Islam is een ziekte..een ernstige ziekte..

113 netcat    
ongeveer 1 jaar geleden door netcat
3
Meld

@110 " Als het haatzaaien van extreem rechts blijft doorgaan, is het een kwestie van tijd dat gematigde moslims zich buitengesloten zullen gaan voelen". weetje wie buiten gesloten zijn??? christenen in een land met meer islam dan de rest, dan ben je hardstikke dood...buiten dat draai je het enorm om...het geweld en verkrachtingen en intimidatie komt steeds van de islam kant..het is werkelijk niet te filmen wat voor enorme onzin jij praat..wanneer er dan wat van zeggen? tot je hele familie is verkracht en afgeslacht??? hoelang mag het islam geweld nog van jou door etteren?! afachuwelijk dat omdraaien en ontkennen van jou!! het is echt te belachelijk voor woorden! en dan nog wat: moslims voelen zich ALTIJD buiten gesloten!! hoe je ze ook pamperd..alles moet halal en islamitisch, zolang dat niet zo is ,voelen ze zich altijd buiten gesloten!!!!

114 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
3
Meld

@110 en zeg nou niet dat rechts meer aanslagen wil..dat is echt het domste wat men wil, daarom zeggen we er wat van en willen we geen islam(dus ook geen aanslagen meer) je kan het beter omdraaien, jij vind de islam geweldig en moet vooral hier komen, terwijl je notabene weet dat de islam , dood en verderd, verkrachtingen en intolerantie met zich mee brengt..al het bovengenoemde wil jij dus graag!!

115 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
3
Meld

@114 : DE moslims, DE moslims, DE moslims.

116 Wijhuis    
ongeveer 1 jaar geleden door Wijhuis
9
Meld

@110 "Als het haatzaaien van extreem rechts blijft doorgaan, is het een kwestie van tijd dat gematigde moslims zich buitengesloten zullen gaan voelen, waardoor sommigen de kant zullen kiezen voor IS en andere terroristische organisaties. Met alle ellendige gevolgen van dien."

Hoe gek kun je zijn..... ongelofelijk *zucht*

117 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
3
Meld

@116 ja en wij worden gezien als "de ongelovige honden" "ongelovige hoeren" etc!! maar dat is niet erg natuurlijk! weg met ons!

118 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
2
Meld

Wat een racistisch draadje zeg. Kan dat weg?

119 Conclusius    
ongeveer 1 jaar geleden door Conclusius
13
Meld

@95 Ja enorm. Ik blijf het ook gewoon zeggen, hè? Scheer niet alle moslims over één kam!

120 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
11
Meld

@119 Racistisch???

Tegen welk ras dan???

121 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
1
Meld

@121 ++ "Racistisch" stelt niet veel voor, dat murmelen ze zelfs nog in hun slaap.

122 Hans Brinker    
ongeveer 1 jaar geleden door Hans Brinker
1
Meld

@120 Als ik zeg dat het christendom een idiote religie is, scheer ik dan alle christenen over één kam?

123 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@119 Sinds wanneer zijn moslims een ras ??

124 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
1
Meld

@110 Precies. Alsof alle moslims aanslagen plegen. Veruit de meesten veroordelen de aanslagen.

125 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
14
Meld

@110 Het overgrote deel van moslims heeft er niets mee te maken. Het overgrote deel van 'de' islam wel.

126 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@123 Mijn punt is dat niet alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn. Als je reacties hier leest is dat wat velen denken.

127 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
12
Meld

@127 Waarom wil je de vraag niet beantwoorden?

Wat ik zie is mensen die kritiek uiten op 'de' islam, en mensen zoals jij die dan net doen alsof mensen alle moslims over één kam scheren om vooral de discussie maar niet aan te hoeven gaan.

128 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
1
Meld

@125 oohh het is altijd wel aardig stil na weer islamirische aanslagen, op scholen staan kinderen van 8 te juichen in de klas..ik denk dar jouw linkse hersens verbaasd zullen zijn als je te weten komt hoeveel moslims het niet veroordelen maar zelfs juichen! wat een naïve mensen zijn linksen zeg..die moslims zullen wel blij zijn met je..ze zulleb jou dan als laatst onthoofden (als je niet wil bekeren) maar dat zal je wel doen, want je vind islam zoooo fijn, alle ellende wat er vandaan komt(inclusief verkrachtingen) walgelijk figuur!

129 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@114
Mag ik vragen waar jij woont? Als ik zo lees wat er allemaal om je heen gebeurt is dat niet in Nederland.

130 PuurHagelslag    
ongeveer 1 jaar geleden door PuurHagelslag
7
Meld

@130 ik woon vlakbij ter apel, het is verschrikkelijk! maar het komt vanzelf jouw kant op hoor!

131 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@128 Omdat die niet relevant is. Ik heb je toch uitgelegd wat mijn punt is?

132 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
10
Meld

@126

Dat is arbitrair. Blijkbaar heeft de Islam maar weinig invloed op moslims wereldwijd om zich agressief op te stellen tegen niet gelovigen. Wat denk je wat er zal gaan gebeuren wanneer je de vrijheid, een grondrecht in Nederland, van het belijden van de Islam als religie bijvoorbeeld gaat verbieden? Het betreft een retorische vraag. Rigide repressief beleid wekt altijd weerstand op, terwijl de hier woonachtige moslims geen kwaad in de zin hebben lees ik op NK voortdurend reacties van mensen die maar al te graag zien dat moslims in hun rechten worden beknot.

Wat dat betreft zijn veel NK bezoekers erg inconsequent. Opkomen voor vermeende "vrijheden" door vrijheid bij anders denkenden te beknotten, een contradictio in terminis.

133 Drumpf    
ongeveer 1 jaar geleden door Drumpf
13
Meld

@63 Puurtje is voor de pure islam question

134 Pxf7+    
ongeveer 1 jaar geleden door Pxf7+
0
Meld

@133 de vrijheid van een doodscultuur beknotten, lijkt mij eerder een noodzaak, omdat waar dat gedrocht komt er een hoop bloed gaat vloeien..en dat is overal te zien..politiek correct blijven? dat kan, maar de islam is niet politiek correct hoor..ga maar na wat er dan gaat gebeuren...gewoon wat er in dat k*t boek van ze staat..en wij maar politiek correct blijven..kan je.als je vermoord ben toch nog tegen jezelf zeggen dat je politiek correct was:p

135 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@52 . Huh?Heb je het nou over de gemiddelde moslim?

136 Elpo    
ongeveer 1 jaar geleden door Elpo
0
Meld

@51 neehoor, het merendeel wil juist wel sharia hier, namelijk 70 %!!

137 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@130 Het kan niet anders of die man woont in de sharia driehoek.....

138 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@18 "De boze oude blanke man die gaat vertellen dat we allemaal gedoemd zijn door de moslims, die volgens hem allemaal terroristen zijn, verkrachters, werkeloos, enz."

Nee, natuurlijk niet zijn niet alle moslims terroristen en verkrachters, net zoals niet alle Duitsers nazi's waren tijdens de 2e wereldoorlog, maar een kleine groep domineerde de grote groep, die zich niet verzette, met groot leed en veel slachtoffers tot gevolg. Dit gaat onherroepelijk ook gebeuren als een kleine groep binnen de islam de macht gaat grijpen, en de grote groep gaat domineren, die zich ook niet gaat verzetten. Ik zie de islam momenteel als grootste bedreiging van ons land (en heel Europa), vele malen groter dan Wilders en Baudet. Het gevaar op een herhaling van de Holocaust bevindt zich niet bij Wilders en Baudet, maar bij de radicale islam.

139 wiseguy    
ongeveer 1 jaar geleden door wiseguy
0
Meld

@137 De nuance sorry vies woord gebiedt wel te zeggen dat de meeste moslims het dan hebben over het familierecht en niet het strafrecht.

140 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@132 Ja, en vervolgens stel ik je een vraag. Ik reageer, buiten die vraag om, ook nog op je reactie en dat laat je volledig links liggen.

@133 Nee, dat is niet arbitrair.

Wat je er vervolgens allemaal voor randzaken bijhaalt om het vooral maar niet te hoeven hebben over wat ik zeg, boeit me helemaal niets.

141 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@139 ". Dit gaat onherroepelijk ook gebeuren als een kleine groep binnen de islam de macht gaat grijpen". ik denk dat die " kleine groep" een stuk groter is dan dat wij denken..(zeker voor links naïf Nederland) dat geloof is het allerbeslangrijkste voor de gemiddelde moslim, dus strijden zullen ze

142 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
1
Meld

@141 Dat is omdat jij mij uit de tent probeert te lokken en ik daar geen zin in heb.

143 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
5
Meld

Gelukkig kunnen we bv Keulen weer goedpraten via islamitisch recht. Hier volgen de islamitische termen.
Taharrush=Islam= lastigvallen, aanranden en verkrachten van vrouwen in openbare ruimten door de overwinnaars.
Takiyya= islam= verplicht liegen tot eer van allah en de islam.
Jizya= islam= hoofdelijke extra belasting voor islamieten.
Soera 34. Mannen zijn de zaakwaarnemers van vrouwen. Mannen mogen hen vermanen en slaan.
Soera 282. Voor een rechtbank staat 1 man voor 2 vrouwen.
Christen families waren verplicht kinderen te leveren als lid van de Janisaren, of harem.
Ik kan nog wel een uurtje doorgaan. Ik weet nl waarover ik praat

144 Mollevanger    
ongeveer 1 jaar geleden door Mollevanger
1
Meld

@143 Nee hoor, ik probeer je helemaal niet uit de tent te lokken.

Ik stel je een simpele, relevante vraag. Als ik kritiek heb op het christendom, scheer ik dan alle christenen over één kam? Bij kritiek op de islam, doe jij wel net alsof je dan alle moslims over één kam scheert.

Als ik zeg dat de islam een barbaarse, achterlijke, idiote religie is, scheer ik dan alle moslims over één kam?

145 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
2
Meld

@129 Wat maakt het dat u denkt dat ze u niet zullen onthoofden of hebt u met uw rechtse hersens stiekem de koran uit uw hoofd geleerd ?....

146 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@140 Volgens mij heb je er geen benul van wat onder 'familierecht' valt als we het over de sharia hebben. Vrouwenonderdrukking is er een klein voorbeeld van.

147 Bluth    
ongeveer 1 jaar geleden door Bluth
1
Meld

@144 Laat zien hoe de islam al behoorlijk bezit van u genomen heeft trotse Europeanen hoeven de islamitische geschriften niet te kennen om krachtdadig op te treden.

148 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
4
Meld

Jizya= uiteraard "extra" belasting voor "niet" islamieten.
Janisaren waren een soort gruwelijk wrede SSsers, die eenmaal verplicht en hardhandig bekeerd de overwonnen volken onder de duim moesten houden.
Sorry.

149 Mollevanger    
ongeveer 1 jaar geleden door Mollevanger
0
Meld

@146 je ben gelijk rechts en islamofoob als je de islam kut vind..als je dat vind dan ben je eerder dan normaal, want je ziet wat er gebeurd in moslimlanden, je ziet hoe intolerant ze zijn naar alles..volgens mij heb je, als je de islam prima vind gewoon een hersenbeschadiging opgelopen..je vind het dus prima dat al de baardapen zitten te verkrachten en slachten? want ja, daar staat de islam voor, zeker als het om ongelovige gaat, kritiek hebben op de islam lijkt me een gezond iets als je ziet hoe veel dood en verderf er vandaan komt(tegenwoordig bijna elke week wel)

150 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
1
Meld

@147 Is niet relevant de Nederlandse wet staat boven de islamitische wet dus moslims en islam geïnteresseerden kunnen er op studeren tot ze een ons wegen maar het zal toch niet in effect reden.

151 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@148 daarom zie jij et gevaar er dus ook niet van!!

152 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
1
Meld

@150 Er zijn ook veel linksen die de islam niet zo geweldig vinden maar het punt bij u is dat u bepaalde zaken extreem uitvergroot ,we moeten uitgaan van de realiteit hier en nu in Nederland en die is niet dat moslims hier verkrachtend en slachtend door het leven gaan,
Je kan christendom in Nederland ook niet vergelijken met sommige andere landne dat is letterlijk een wereldvan vercshil.

153 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@145 , inderdaad. Zo denk ik er ook over. De islam is als een dronken voerende wijn. En teveel moslims drinken er teveel van. Ik heb niks tegen alcoholisten. Maar als ze van hun probleem mijn probleem maken, dan lijkt het me het verstandigst dat ze van die alcohol weg blijven. Ik ken mensen die als ze dronken zijn, onuitstaanbaar zijn en als ze nuchter zijn, hele fijne mensen zijn.
De islam kan maar beter ver hier vandaan blijven.

154 Ebbie    
ongeveer 1 jaar geleden door Ebbie
0
Meld

@125 "Alsof alle moslims aanslagen plegen. Veruit de meesten veroordelen de aanslagen."

Hoe weet jij dat?? Heb je een huis aan huis enquête gedaan??
Want je hoort ze verder niet.

155 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
2
Meld

@152 Je moet kijken naar de realiteit dus het beeld van de gehele moslimpopulatie wereldwijd de geschriften hebben namelijk niet voor alle volgelingen dezelfde zeggingskracht en worden niet altijd hetzelfde geduid.
Dus als je denkt dat alle moslims kent doordat je de geschriften dan ben je wel heel erg simpel.

156 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@153 als ze nu zo door die straten zouden lopen, dan verliezen ze dik..je moet kijken naar de hele wereld waar moslims wonen...nergens gaat de islam samen met iets anders, waarom zou dat hier wel zijn? wil je wachten tot ze.met meer zijn? dan ben je te laat..

157 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
1
Meld

@127 "Mijn punt is dat niet alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn. Als je reacties hier leest is dat wat velen denken."

Onzin natuurlijk. Niet alle moslims plegen aanslagen of zijn crimineel. Dat is evident. Niemand zal denken dat dat wel zo is. Raar dat jij dat denkt.

158 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
1
Meld

@155 Stel nou dat blijkt dat ze het massaal afkeuren dan zullen cynici zeggen dat ze proberen goed over te komen maar gewoon aan het liegen zijn.
Dat zijn mensen die ze gewoon het liefst weg hebben geen enkel vertrouwen in ze hebben.

159 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@156 je ben m.i pas simpel als je denkt dat een meerderheid met moslims in een land (of zelfs al 40%) dat er dan geen bloed zal vloeien..of.ik alle moslims ken? nee zeker niet..ik ken wel de islam, en dat is een gruwelijke mensonterende intolerante haat ideologie die aangehangen word door moslims...

160 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
1
Meld

@157 U legt me weer wat in de mond ik wil er geen moslims bij hebben trouwens de PVV (ja rustig maar ik weet dat u er niet op hebt gestemd) wil geen immigratie uit moslimlanden dat betekent dus dat niet moslims uit die landen niet mogen komen en moslims uit niet islamitische landen wel mogen komen.

161 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@159
Misschien is een leugendetector wel een optie? Wie zal het zeggen? Om dan te kijken of het wel echt is als die Moslims dan verklaren dat ze zelf die aanslagen wel afkeuren? question

162 rebo    
ongeveer 1 jaar geleden door rebo
1
Meld

@155 Wat een stomme opmerking. De moslims die ik spreek hoor ik het anders wel degelijk afkeuren.
@158 en raar, hè, dat ik dat denk? Ik lees wel eens wat reacties op NK. Of zou ik het allemaal verzonnen hebben, denk jij?

163 Kubusje    
ongeveer 1 jaar geleden door Kubusje
5
Meld

@141

En weer reageer je geagiteerd. Trouwens, als je niet boeit waarom reageer je dan?

Natuurlijk is het wel arbitrair. Als het "overgrote" deel van de Islam namelijk invloed zou hebben op de gematigde moslims wereldwijd, lees de absolute meerderheid, dan zou er sprake zijn van een wereldwijd probleem. Toch is daar geen sprake van.

164 Drumpf    
ongeveer 1 jaar geleden door Drumpf
4
Meld

@162 Dan gaan de cynici denken dat ze de leugendetector kunnen manipuleren op welke wijze dan ook...

165 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@163 "De moslims die ik spreek..."
Dat is bij lange na nog niet "het merendeel van alle moslims".

"en raar, hè, dat ik dat denk?"
Ja, heel raar dat jij denkt dat ik denk dat "alle moslims aanslagen plegen of crimineel zijn".

166 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
1
Meld

@161 ik wil je inderdaad niks in de mond leggen, dat is niet mijn bedoeling!

167 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@165
Misschien is dan een tweede leugendetector die zelf dan weer die eerste leugendetector controleert wel een optie. KomKom je moet je eigen niet zo gauw gewonnen geven.

168 rebo    
ongeveer 1 jaar geleden door rebo
0
Meld

@166 ik ken ook mensen " de moslims op mijn werk...bla bla" dat zijn die 3 geintegreerde moslims (veeeeeeel te weinig) maar die mensen op dat werk denken dat de gemiddelde moslim hetzelfde is als die op hun werk.. die hebben geen idee wat er in de schilderswijk gebeurt, wat er in haathutten gepredikt word, etc etc

169 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@160 Oeps "uw Hiddema " zegt het volgende :

"De Wet Bescherming Nederlandse Waarden wordt de eerste wet die de Forum voor Democratie na de verkiezingen van 15 maart zal indienen.

Deze wet biedt een stip aan de horizon. Een nieuw startpunt, een uitgestoken hand naar de gematigde islamieten. Maar stelt ook een zeer duidelijke grens tegen radicalisme.”

bron : perssupport.nl

170 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@170 Dat was 24 februari j.l.

171 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
1
Meld

@171 Ja en ? Is Hiddema als een blad ongeslagen ?

172 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@172 Waar maak jij dat uit op??

173 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
1
Meld

@170 mijn Hiddema? heheeh nou..ik vind dat Hiddema nog wel raardere dingen heeft gezegd..het is niet mijn Hiddema hoor..ik vind de rest van de politieke partijen al helemaal niks..je.moet ergens op stemmen toch? je moet wat..in dit geval vind ik het partijprogramma voor fvd het beste..de rest ziet het gevaar al helemaal niet..

174 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
1
Meld

@174 Afgaande op wat u verkondigt lijkt de PVV me meer een partij voor u die is aangaande het islam vraagstuk een stuk stelliger dan de FVD die laat de poort toch een stuk meer open.

175 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@173 Als dat niet zo is dan komt u met een non argument.

176 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@175 dat klopt! maar de rest van het Pvv programma spreekt mij helema niet aan, daarnaast wil niemand met de Pvv samenwerken, wat ik echt niet vind kunnen..de één na grootste partij, de rest van de politici hebben dus schijt aan enorm veel mensen, die terecht wel het islam probleem zien, die dagelijks ermee geconfronteerd worden..

177 henry86    
ongeveer 1 jaar geleden door henry86
0
Meld

@43 Verduidelijking: 'politicians..': 'without generalizing of course..' - 'zonder te veralgemenen natuurlijk..'

178 wy71    
ongeveer 1 jaar geleden door wy71
0
Meld

Al die verbeten en hardnekkige 'islam-liefhebbers' moeten maar eens denken aan het gezegde 'Als puntje bij paaltje komt...' t.t.z. als het echt serieus gaat worden met die islam-overwoekering alhier ...of ook 'als de rapen echt gaar zullen zijn' dan ondergaan al die zogeheten gematigde moslims misschien wel als op commando van hun zeg maar militaire clerus een of andere extreme metamorfose of gedaanteverwisseling (zie bijv. maar hoe 'verschrikkelijk gedwee' als robotten ze allemaal knielen en buigen of kruipen tot op de grond, op commando) het kan dus echt hoor en wie heeft een kristallen bol om het te ontkennen bij voorbaat?, zoiets moet je overigens heus niet aan het toeval overlaten natuurlijk.
Het enige wat telt voor die 'gasten' is natuurlijk de wet van de grote getallen of de brute macht (= hún 'democratie'), dat is toch ook de essentie van hun taqiyya, traag en gestaag naar de meerderheid zigzaggen maar denk eraan dat is wel 'over en out' of 'point of no-return' ook. Daar zorgen ze zelf wel voor, wees daar maar zeker van zie ook @144 , @149 (bijv. met 'eskaders' Janisaren of soort neo-islam 'koppensnellers' misschien nu al in de maak maak...).
En die beetje of mogelijk berekenende en opportunistische naïevelingen die denken dat het allemaal wel zal meevallen met die beruchte allesvernietigende 'Sharia' die er dan 'ingeval' ook zeker zal komen - god verhoede; wel die dient uitgerekend en precies om de Nationale wetten opzij te schuiven en ondergeschikt te maken aan hun eigen uiteraard zogeheten religieuze wetten of wat er ook moet voort doorgaan (= willekeurig absolutisme - denk maar even aan 'La Terreur' destijds in Frankrijk) en de vele actuele onthutsende berichten uit zogeheten theocratisch bestuurde moslimlanden of zelfs nu al in Londen en elders in Engeland. Zoiets krijgen we dan gegarandeerd alhier ook hoor. Je hebt toch al wel 'iets' gehoord van hun 'religieuze rechtspraak' he...Dat moeten we toch hier niet willen hebben!
Hier nog enkele links en duiding voor @100 , @127 , e.a. opportunistische en andere bedenkelijke 'epic-fail' 'islam-liefhebbers':
1) http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/11/16/verklaar-ook-de-successen-ons-vijandbeeld-in-perspectief (16 mei 15)
2) https://nos.nl/artikel/2176949-londense-imam-bidt-niet-voor-daders-aanslag-zij-kapen-ons-geloof.html (7 jun 17)
3) http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/ (8 jan 17)
4) http://www.golfbrekers.be/wie-de-koran-zaait-zal-de-jihad-oogsten/ (11 nov 1question
5) http://www.answering-islam.org/Dutch/g/islamengeweld.htm (nov 04)
6)Europe Is Killing Itself (= deze topic)
•Engels gesproken
•Ondertiteling in het Nederlands beschikbaar – instellen via tandwieltje
https://www.youtube.com/watch?v=ydPZRoLzu-E (7 sep 17)
7)ARD Redakteur packt aus - Tagesschau ist reine Propaganda
•Duits gesproken
•Ondertiteling in het Duits beschikbaar
https://www.youtube.com/watch?v=ko5-FGu7eBM (29 jan 17)
question KenFM im Gespräch mit: Volker Bräutigam und Friedhelm Klinkhammer
•Duits gesproken
https://www.youtube.com/watch?v=qdDxSdxh16w (5 dec 16)
duur: 1:50:19


179 wy71    
ongeveer 1 jaar geleden door wy71
1
Meld

@179 Sorry voor die 2 niet door mij geplaatste smiley's, dat zou niet mogen of kunnen gebeuren, maja...

180 wy71    
ongeveer 1 jaar geleden door wy71
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft bij 'habe es nicht gewusst&...
De Forum voor Democratie-leider reageert op d...

1 dag geleden door NOS

Brexit Partij : EU opent onderzoek naar kwist...
Europees Parlementair quaestor dringt aan op...

16 uur geleden door Crannbuidhe

Congresleden VS mogen van rechter financi&eum...
De Amerikaanse president Donald Trump kan het...

1 dag geleden door Nu.nl

Aan de kiezers van Nederland
Als je een snelle totstandkoming wilt van het...

4 uur geleden door Dirk2137

Kiezers zijn helemaal niet zo boos op de EU a...
Bijna alle politieke partijen spelen in hun c...

1 dag geleden door Mrs. K


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tante Annie
Tanya vindt kritiek op Baudet onterecht: ‘E...
@3Ga een heel eind met je mee maar dan komt...

minder dan een minuut geleden door Tante Annie

El Matador
Groningers woedend, boeren voeren actie: ‘D...
@18 Dat is wel een oplossing .Overigens is he...

minder dan een minuut geleden door El Matador

Aafje
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?...
En nog steeds probeert dwaas mij een persoonl...

minder dan een minuut geleden door Aafje

Anti-Prut
Het concept 'ras' is een leugen...
@53 Tussen mensen is dat verschil natuurlijk ...

1 minuut geleden door Anti-Prut

Kaksaboemsa
Massa-immigratie? Welke massa-immigratie?...
Hoe ver kun je je kop in het zand steken. Bij...

1 minuut geleden door Kaksaboemsa

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig