door website001internet in Politiek  ·  43 Reacties

  • 6
  • 640x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waar zijn de bewijzen NRC, dat Assad die gebruikt heeft?

4
1 Positivo

De door Obama bewapende tegenstanders Bashar al-Assad geven toe: de strijd was voor niets, West-Europa zit wel met de "vluchtelingen" opgescheept  

4
2 wijs

@2 Gelukkig weet je precies waar je het over hebt....

19
3 Andre6687

Ja met al die verschillende uitgangspunten daar om de strijd was dat te verwachten.

0
4 Lunatiek

Assad heeft gewonnen vooral dankzij logisch denkende mensen
die zich niet in de maling lieten nemen door CNN of Bert Koenders,
en gewonnen dankzij de Russische militairen.

4
5 Limburg

#3 leg het eens uit.
Mijn mening een georganiseerde oorlog tegen het bashar regiem.
Waarna bleek dat we op de verkeerde paarden hebben gewed.
Zie je ook in Libië..

1
6 Lunatiek

En maar herhalen, die leugen dat Assad chemische wapens zou hebben gebruikt. Ook al is er nooit iets dergelijks bewezen, integendeel is bewezen dat het de tegenstanders waren die Assad de schuld wilden geven. Al dat geklets over chemische wapens begon nadat Obama een streep in het zand trok en zei, dat als Assad chemische wapens ging gebruiken, dat US dan openlijk, in plaats van stiekem, zou gaan aanvallen, dat is echt geen toeval.

Hoe dan ook, als we een generatie verder zijn, en kinderen leren op school over Assad, dan weten hun ouders ze te vertellen, uit hun herinnering, dat Assad chemische wapens gebruikte tegen zijn eigen bevolking, omdat dat is wat er bij hun door pure herhaling in is gerammeid.

De oorlog is nog helemaal niet voorbij, overigens, die is pas voorbij als iedere vierkante centimeter van Syrië weer terug is onder Syrisch bewind. Ze doen nu net, alsof er een einde is gekomen aan het geweld, maar Turkije bezet nog grote delen in het Noorden, net als bij Irak, en US bezet ook nog een aantal steden en de omgeving, die ze eufemistisch "safe zones" noemen, waarbij ze niet vermelden, dat die zones alleen veilig zijn voor IS en US, maar dat het leger van de regering van Syrië er wordt weggeschoten door US.

Nu er kritiek kwam op US over dat ze steeds Syrische troepen aanvallen, hebben ze dus Israël maar eens verzocht hun vuile werk voor ze te doen. Daar zit Israël niet mee, ze willen graag weer meer steun van US en Syrië is één van de landen, die zowel de dag na de stichting van Israël als tijdens de zesdaagse oorlog in 1967 heeft geprobeerd, Israël te vernietigen. Ik dacht dat er wel een staakt het vuren was geweest, maar nooit een vrede is getekend, kan me vergissen.

7
7 Wendel

Mijn felicitaties voor Assad die zowel weerstand heeft weten te bieden aan IS als aan de US en vriendjes. Een zegen voor Syrië dat anders in anarchie en terrorisme uiteengevallen was. De nucleaire Arabische winter zoals we die in Irak, Libië en Egypte hebben zien voltrekken is gelukkig Syrië bespaard gebleven. Nu is het zaak het land weer op te bouwen en voor alle Syriërs in den vreemde om nu snel naar Syrië terug te gaan om mee te helpen aan de wederopbouw,

6
8 PFL

@8
Ook nog gefeliciteerd met de tienduizenden burgerslachtoffers ( voorzichtige schatting) en miljoenen ontheemden.
Wat een top president........

20
9 disclaimer x

@9 Ach, joh, maakt toch niet uit? Het belangrijkste is dat al die nare vluchtelingen zo snel mogelijk het land uit getrapt kunnen worden. Dat ze daar misschien hun leven niet zeker zijn omdat ze Assad niet steunen, dat is ons probleem toch niet? [/altr] [/s]

16
10 Neobullseye

* Verwijderd door de redactie *

11 Robin

* Verwijderd door de redactie *

12 Robin

* Verwijderd door de redactie *

13 Chat Baker

@12 En RT schrijft zeker wel de waarheid? >_>

13
14 Neobullseye

Mede dankzij Rusland krabbelt Syrië weer op als lichtpunt in een steeds donker wordende salafistisch midden oosten

2
15 chouffleur

@13 Nee, dat waren pro-russische separatisten. Óf je moet natuurlijk RT geloven met hun claim dat het een SU-25 was. Oh, wacht, het toestel was gewoon neergestort. Oh, wacht, het toestel was gevuld met lijken, en er was een bom aan bord. Oh, wacht, het was wél een BUK, maar die is door het gemene Oekraïne afgeschoten onder het mom van een false-flag. Oh, wacht...

11
16 Neobullseye

* Verwijderd door de redactie *

17 Chat Baker

@14 Ik vertrouw die inderdaad meer dan de corrupte linkse westerse MSM.

3
18 niet-alles-geloven

@7 "...Al dat geklets over chemische wapens begon nadat Obama een streep in het zand trok en zei, dat als Assad chemische wapens ging gebruiken, dat US dan openlijk, in plaats van stiekem, zou gaan aanvallen...."

Het pleit voor Obama dat hij niet daadwerkelijk Syrië aangevallen heeft ondanks de druk van de linkse globalistische lobby.....en mede dankzij de diplomatieke inzet van Poetin en Medvedev.....

Nu keren de rust en vrede weer terug voor de burgers in Syrië en kunnen miljoenen vluchtelingen terug voor wederopbouw en hebben de oorlogshitsers het nakijken....

1
19 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

20 Chat Baker

Aan de figuren die hier weer Kremlin propaganda spuien ten faveure van Assad. Die chemische wapens fabriek die de Israëlische luchtmacht heeft geraakt. Die was zeker niet van hem?

14
21 Gewoon een student

@14 "...En RT schrijft zeker wel de waarheid?...."

Verifieer eens het aantal fake-berichten of doofpotten over de oorlog in Syrië tussen westerse MSM en RT....!

4
22 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

23 Chat Baker

En alle complottertjes zijn weer samen. Tot zover dit draadje dus. *Begint met het verkopen van aluhoedjes*

10
24 Neobullseye

@9 ; Hoeveel slachtoffers waren er gevallen als Syrië een tweede Libië was geworden? Daar vallen nog dagelijks burgerslachtoffers maar daar hoor je nooit iets over.

2
25 Mariska3

@21 Néé joh, dat was natuurlijk een fabriek van de VS, die ze daar stiekem hebben neergeplempt zonder dat iemand dat wist. False flag, weet je wel?

12
26 Neobullseye

Vreemd dat men hier graag een nieuwe salafistische staat wil zien in die regio.
Assad is aleviet..

3
27 chouffleur

@25 Ook dat zou geen geweldige situatie zijn, nee. Er zijn eigenlijk geen goede opties in deze oorlog; dit is geen simpele strijd van goed tegen kwaad, dit is een vreselijk complexe situaties met tientallen kampen waarvan niet ééntje duidelijk goed is (IS is wel duidelijk slecht, maar dat hoeft eigenlijk niet gezegd te worden.)
Ik ben niet eens echt anti-Assad, en wil zelfs wel zo ver gaan om te zeggen dat een winst voor Assad de minst slechte optie is. Ik word alleen een beetje flauw van die verheiliging van Assad en Poetin enerzijds en de "alles is de schuld van de VS"-houding anderzijds op dit forum.

10
28 Neobullseye

@28 : Die verheiliging is een beetje een tegenreactie op het demoniseren van Assad door de media.

3
29 solidsteel

Dat Assad liegt, met steun van Putin over gebruik chemische wapens is allang duidelijk
Ook door VN bevestigd

Zie bv de aanvalvan Assad op Khan
Assad en Putin zeiden dat een opslagloods met chemische wapens van de rebellen was getroffen
De aanval was in april
Blijkt dat die loods al in februari in puin was geschoten
Zie sat beelden

https://www.terraserver.com/view?utf8=✓&search_text=&searchLat=&searchLng=&lat=35.450025&lng=36.649950&bbox=¢er=

Hoewel de feiten op tafel liggen dat Assad en Putin liegen zijn er nog steeds lieden die hun propaganda volgen
Triest

18
30 LGK

@30 . De zaken zijn niet zo zwart wit als u ze probeert te schetsen.
Feit is dat de US en Qatar een pijpleiding wilden van Qatar naar de Middellandse zee en daarvoor heb je controle over Syrië nodig.
Niemand zegt dat Assad een fijne vent is. Maar in de Arabische wereld waar vrijwel iedereen mekaar naar het leven staat is een "gematigde" dictator zoals Assad de minst slechte oplossing.
Feit is dat de US niets in Syrië te zoeken had. Daarnaast ben ik sterk anti-Putin, Putin is een sluwe schurk die volkomen illegaal De Krim heeft geannexeerd en op smerige wijze oorlog voert in Oostelijk Oekraïne maar dat neemt niet weg dat hij volkomen legaal aanwezig was in Syrië want hij was gevraagd door het wettige gezag daar om te helpen te terroristen uit te schakelen en in Syrië heeft hij dus wel degelijk een goede rol gespeeld. En natuurlijk zit daar eigen belang bij want Rusland heeft er baat bij als die pijpleiding tussen Qatar en de Middellandse zee er niet komt. Dat is beter voor de Russen om hun gas makkelijker te kunnen verkopen. Maar daardoor heeft Rusland wel voorkomen dat er in Syrië een zelfde soort anarchie of moslimterreur aan de macht kon komen zoals we in andere MO land hebben gezien en Assad is nog altijd de minst slechte oplossing voor een MO-land.

3
31 PFL

Maar dat vinden de voorstanders van Assad helemaal geen probleem hoor, dat hij chemische wapens op zijn eigen bevolking heeft losgelaten.
Nee, dat de USA tegen hem is, DAT is pas erg hoor..

11
32 BenErWeer

@31
Ik zit met smart te wachten op uw brief naar de slachtoffers van Assad, dat zij nou eenmaal gelukkig moeten zijn dat zij slachtoffers van Assad omdat hij nu eenmaal de minst slechte oplossing is.

Succes, en echt gelul van iemand die nog nooit een voet in dat soort landen heeft gezet noch ooit ervaring van strijd heeft mogen meemaken.

Ach, zo veilig vanaf een toetsenbord is het zo heeeerlijk afgeven op een land dat al meerdere malen in de geschiedenis blijkt heeft gegeven opofferingsbereid te zijn voor andere landen in de wereld die dat zelf niet durven of kunnen.

Ja, Rusland en Syrie, DAT zijn pas echte landen waar we zeer blij mee moeten wezen, die hebben alleen maar goede bedoelingen voor de mensen.
Iemand al een idee waar de Poetin die 2 miljard vandaan heeft die hij zijn dochter schonk?
Of zijn die president salarissen in Ruslanmd zo gigantisch.

10
33 BenErWeer

@33 . Begrijpend lezen is niet voor u weggelegd. Ik heb nergens ontkent dat er slachtoffers vallen.
Ik ga het niet nog een keer uitleggen als u het toch niet wilt begrijpen.

En uw insinuaties kloppen ook van geen kant. Ik heb ontelbare voetstappen in het midden oosten (IN vrijwel alle landen daar) staan en ik woonde in Libië ten tijde van de oorlog tussen Libië en Tsjaad (Chad) dus vertel geen onzin. Juist vanuit mijn persoonlijk ervaring met en in de Arabische wereld ben ik er van overtuigd dat democratie in de Arabische wereld een utopie is en zal blijven. Het beste dat de zaak daar in het gareel kan houden zijn gematigde dictators zoals Assad en Saddam en Ghadaffi. En dat doet af aan de wreedheden die ze soms beginnen of begaan. Maar het kan altijd erger en dan moet je nu juist zien te voorkomen.

2
34 PFL

Assad is een oorlogsmisdadiger, de vlag wordt hier uitgehangen zodra hij van het toneel is verdwenen. Hij heeft Aleppo volledig verwoest mijn zijn bombardementen van vatbommen op civiele doelen (oorlogsmisdaad volgens de Geneefse Conventies.

En onlangs wist The New Yorker nog beslag te leggen op documenten waaruit overduidelijk bewijs werd geleverd dat het Syrische regiem verantwoordelijkheid is m.b.t extreme martelingen en het doden van burgers. Bron: https://www.newyorker.com/magazine/2016/04/18/bashar-al-assads-war-crimes-exposed

De bewijzen stapelen zich op dat hooggeplaatste Syrische regeringsfunctionarissen, onder wie president Bashar al-Assad zelf, verantwoordelijk zijn voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. En dat resulteerde onlangs dat de commissie van de Verenigde Naties, die belast is met de oorlog in Syrië, kon vaststellen dat het 'genoeg bewijzen heeft om de Syrische president Bashar al-Assad te veroordelen wegens oorlogsmisdaden.

10
35 Drumpf

@30

Mee eens. Maar Assad's tijdperk is niet eeuwig. Ik overleef deze dictator wel, zodra hij van het toneel is verdwenen gaat hier een champagnefles open.

8
36 Drumpf

* Verwijderd door de redactie *

37 Chat Baker

@30 het is ook triest dat je steeds de vreemdste linkjes moet plaatsen voor je gelijk.

2
38 Eastwood

Waarom wordt er zo'n ophef gemaakt over chemische wapens. Bommen verminken ook en een nucleaire aanval zoals de VS heeft uitgevoerd op Japan is toch veel erger. Waarom mogen landen die wapens wel bezien? En land als Israël zal zonder enige twijfel hun kernwapens gebruiken als ze denken dat hun dat een voordeel geeft.

3
39 niet-alles-geloven

Zal een geweldige troost zijn voor de overlevenden en vluchtelingen van hun geweldige acties. Wanneer krijgt de VS de rekening hiervoor gepresenteerd.

1
40 niet-alles-geloven

@35 "....dat het 'genoeg bewijzen heeft om ..........te veroordelen wegens oorlogsmisdaden......"

Laat me raden!! Je hebt het nu over de Vietnamoorlog (3 miljoen doden!) en Bush, Blair, Obama en Clinton voor hun globalistische oorlogen en bloedige fiasco's in Irak, Afghanistan, Libië.....?!?!

1
41 CoolMemories

@35 je schijnt te vergeten dat aleppo ingenomen was door al nusra ,el zinki ook zo'n leuke groepering die kinderen live de strot door sneed .
Dat moderate rebbelenteam dat nu idlib terroriseert.

0
42 Lunatiek

@42 Drumpf is te lang blootgesteld aan éénzijdige westerse propaganda en kan nu niet meer objektief en onpartijdig redeneren....!

1
43 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

uit artikel:Sinds de privatisering in 1989 zijn de waterrekeningen in Groot-Brittannië met 360% gestegen, meer dan twee keer zoveel inflatie ...

1 minuut geleden geplaatst door eh

Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@47 Hoezo, zo ken ik er een paar? Jij geeft mij die link toch? Bekijk ik 'm, kom erachter dat je bewering er niet uit blijkt en dan wijs je naa...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Schildpad
Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) on X

Als ie nu 9x had gestemt voor de presidentsverkiezingen in 2019, maar nee, hij heeft totaal 9x gestemt in allerlij verschillenden verkiezingen i...

10 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@31 Tuurlijk zie jij wat anders, want je kijkt altijd weg....

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@46Een heleboel maar op dit draadje of je het niet oneerlijk vind dat mannen meedoen in vrouwensport terwijl zij fysiek veel sterker zijn....

14 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@28 ik zeg: "Doen!" ... 😎...

16 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ook een broetje bij ... ? 😎...

18 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
IS-woordvoerder roept tijdens toespraak op tot aanvallen tegen christenen en joden

De Islam, altijd maar doodmaken ... 😪...

19 minuten geleden geplaatst door Slavink

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@37 Ja zo ken ik er nog een paar.Hier een filmpje of kijk je dat niet??Is een andere zaak maar het laat toch zien dat het vaker geeurt dan d...

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Beautiful Romantic PornWorld End Harem DownloadAmourangelsMomhandjobHuge Dick PornPorn Old YoungBelly Stuffing PornhubCathern Zeta Jones NudeDanielle Yayala NudePainful Gay AnalHot Aunty Boobs PressProvocative Stepsister . Esmeralda DuarteProxy Paige GangbangBritania Razavi XxxNude Photos Of GranniesMum And Son Sexy Video ComOnlyfnasShotacon PornSexsexsexsexsexsexGrandmother Xxx VideoCecilia Rose NudeCemd-392Pawg Porn HubPorn Japanese Big TitsXxx Hindi Porn MovieHaitian VoksalVídeo PornoamadorSquirtgayXnxx Sil PackNx VidioX Video LiteCaley Cuco NakedCaseros XxWaaifumia PornCherie Deville SquirtSexyporn FrenchBridegangbangMallu MmsFree Porn MotherGym Gay Sex VideosEvil Angel VideoX Porn PleasePk SexRissa May All AloneTub 8Xvideos ShoplifterBigtitcreampieCutenudegirlsSalma Hayk PornForcing Porn VideosLesbian Groping3d Sex EmulatorGat Porn PicsAutumn Falls OnlyfansBayonetta PornXxx BoobsFesch6 NudesBindu Madhavi Sex VideoBest Filmed PornFree Mature Porn MoviesDiaper PornosIndian Girl VaginaJapanese Incest Game ShowIncestflix.cokGay Nifty EroticKyler QuninDesi Girl X VideoLeah Gotti FullWww Tamil XxxxBear Dancer PornFreeze Time PornMilf Casting CouchMiko Lee GangbangFor Her TubeMs-marshaeDoggystyle BlackedAster Rv HospitalIndian BlojobSouth Africa Sexy BfPorn Videos Xxx HdTelugu College Xxx VideosCallie Bundy NudeMimi Foust SextapeNude Celeb ScenesSexiest Female PornstarsSpankbang. OmOnly Fans Famosas NuasBoobs Pressing RomanceHigh Quality BfSusanna Gibson VirginiaKatorsex.comBrazzers Hardcore VideosSlaves PornLana Sharapova AnalSdc SwingWomen Of The Wwe NudeManuel FerretaPakistani Nude MujraNudes In GotTear Drop TitiesMrdeepfajesYuuvutuAriana James NudeOld Milf NudeLucie PinderAngela White Porn HdBeach Nude MiamiFrat Hazing PornNicolebun OnlyfansCompliance PornRiyal Sex VideosSolo FistingOnly Fans MilfGf Ki Seal TodiKayla Simmons LeakBuccwildMujeres Desnudas GrátisPhotos Of Miley Cyrus NudeSilk Smitha BfGirl MalishPorn JaponesasSniffeisNude Actress RealPunjabi Porn AudioXxx GarlJuri FeetPorn Indian Gf BfPornstar NamesHentaienglish DubGerman Teen PornPorn EthiopiCute Girl SexTeen Anal FuckHd Pron MovieSlutwife StoriesPorn Eva ElfieLinks De PornosLin EvelynYoujixPorn Viral MmsSmantha FlairPornobeM XhamstercomJapanhdvSherlyn Chopra Pron VideosLesbian Massage Porn VideosWhere Is LalgarhNangi MaaHorse DildoShoplifter.porno