• 41
  • 2382x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@547 @548 @549 @550

Het zijn gewoon hele grote oplichters. Neem enkel maar een Hogervorst. Eerst de zorg helemaal lopen verzieken en daarna als de sodemieter de pleiterik gaan uit de politiek. Naar het lucratieve goedbetaalde baantje wat hij daarna als dank daarvoor kreeg. En dat de zorg het komend jaar ook weer flink duurder gaat worden. En dat Hogervorst zijn vinger in zijn keel stak net als of hij moest kotsen van Woutertje Bos. Dat noem jij dan zeker wel waardig gedrag voor een politici? Dat zag je dan toch in de tijd van de verzuiling 40 jaar geleden niet dat politici dat onderling deden. Wat dat betreft is het tegenwoordig in Den Haag inderdaad een afspiegeling van de rest van de samenleving geworden met ook daar in Den Haag allemaal proleten.


Filmpje zie na 20 seconden het kotsen

1
551 rebo

@548
Nee hoor dat heeft bij mij niks met Wilders te maken. Want dat is van hetzelfde laken een pak net als de rest. Hij lult zogenaamd SP maar is in feite natuurlijk gewoon een VVD'er die wat extreme dingen zegt die de VVD misschien ook wel zou willen zeggen maar niet goed durft. Of dacht je dat ik misschien vergeten was dat nog op dezelfde avond van de verkiezingen in 2010 Wilders met zijn breekpunt AOW 65 jaar gelijk zijn reet afveegde. Om daarna gedoogsteun te kunnen gaan geven aan de VVD en het CDA in kabinet Rutte I

0
552 rebo

@547 @543 Waarschijnlijk voelen jullie je betrapt nu ik jullie heb ontmaskerd als neplinkse Jesse-volgelingen die voldoen aan het mijn omschrijving van @540
Ik kom zelf uit een ouderwetse linkse familie, dus ik weet heel goed waar ik het over heb en de Jesse's, Diederikken, Lodewijks e.d zijn yuppenjongens en die hebben nog nooit een vinger vuil gemaakt en kijken neer op arbeiders, zoals jullie ook doen. De enige echte linkse partij is de sp en zeker niet de pvda of groen links hahaha. Maar blijf maar lekker aan jullie waandenkbeelden vasthouden als jullie daar gelukkig van worden.

2
553 RoosjeB

Roos ik zit zelf in een identiteitscrisis wat dat betreft. En dat is vooral gekomen sinds Balkenende in 2002 op het toneel verscheen. Want dat betreft ben ik heel erg paranoïde geworden en vertrouw geen enkele politici meer. Ongeacht van welke partij dan ook. Ik zou zelf niet weten waarop ik nog zou moeten stemmen en ik denk zelf ook dat het in feite geen ene flikker uitmaakt waar je op stemt.

0
554 rebo

@554 Ik heb altijd sp gestemd, maar begin ook steeds meer richting politieke dakloosheid te gaan. Ik zal nooit op een rechtse partij stemmen, omdat dat tegen mijn gevoel ingaat en ik daar sowieso vrijwel niks mee heb, maar ik vind de sp op een aantal fronten verkeerd bezig en ik heb een bloedhekel aan groen links en de pvda, vooral vanwege dat yuppengehalte en de nepdoenerij van die figuren.

0
555 RoosjeB

@554 Ik vond Balkenende trouwens altijd al een onbetrouwbare griezel en Verhagen vond ik helemaal een onbetrouwbaar type. Ik heb sowieso niks met religieuze partijen.

0
556 RoosjeB

@547 Dat jij bejaard bent zegt niks over levenservaring die je hebt, jij bent bijvoorbeeld een gehypnostiseerde bejaarde die achter Jesse aan loopt te huppelen, ik denk dat er mensen van twintig zijn, met meer levenservaring die Jesse al doorzien.

1
557 RoosjeB

@555
Ik herken het bij mezelf wat je nu schrijft. Voor mij zijn Balkenende en Verhagen gewoon oorlogsmisdadigers die samen met Bush en Blair het cachot in zouden moeten. In die tijd zo rond 2002 en ook daarna nog heb ik ook op de SP gestemd. Dat was nog in de tijd van Jan Marijnissen en even daarna nog. Vooral ook omdat de SP de enige was die fel ageerde tegen die strontw.... ehhh grondwet bedoel ik en de SP fel tegen de verandering van de zorg was die Hogervorst voorstond. Toen heb ik in verkiezingen daarna ook nog gestemd op de Partij voor de Dieren eigenlijk meer door hun sociale programma en nu weet ik het inmiddels niet meer wat er nog overblijft. Ik geloof er gewoon niet meer in.

0
558 rebo

@558 Als ik je zo lees dan is het net alsof ik mijn vader hoor praten. Het is echt jammer dat de zaken er qua politiek momenteel op deze manier zo voor staan en ik heb ook de indruk dat heel veel mensen totaal niet weten waarom ze op een bepaalde partij stemmen en dat er ook een heleboel mensen zijn die teleurgesteld zijn en zich in geen enkele partij herkennen.

1
559 RoosjeB

@559
Ja maar ook al herken je je er wel in dan komt er natuurlijk toch niks van terecht. Zoals nu dat de verdeeldheid groter is dan ooit en je 4 of misschien straks wel 5 partijen nodig hebt om een coalitie te vormen. En ook omdat ik los daarvan het unheimliche gevoel heb dat politici feitelijk gewoon enkel nog maar werknemers zijn. Dat namelijk de bedrijven en banken en andere instituten (lees het grote geld) het op de achtergrond beslissen.

1
560 rebo

@558

"Vooral ook omdat de SP de enige was die fel ageerde tegen die strontw.... ehhh grondwet "

Ja, op een zeer demagogische wijze wel te verstaan, not my cup of tea.

2
561 Drumpf

@560 Dat gevoel krijg ik ook steeds vaker, dat het helemaal niet om het welbevinden van de inwoners van dit land gaat, maar puur om bedrijven en financiëel gewin en dat vind ik een griezelige ontwikkeling. En al die verschillende partijen zorgen ook voor problemen, een coalitie vormen is op deze manier vrijwel onmogelijk.

1
562 RoosjeB

@562
Tuuuurlijk
Shell, Unilever en Philips bepalen het beleid in NL
Shell, Unilever en Philips lachen om NL, dat is maar een klein afzet gebied voor hun producten

2
563 LGK

@563 Wat heerlijk voor dat je altijd alles beter denkt te weten, voelt dat nou lekker? Wel jammer dat daarom vrijwel alles volkomen langs je heen zal gaan, maar daar heb je in al je megalomane wijsheid natuurlijk toch geen weet van.

1
564 RoosjeB

@563 Trouwens wel jammer dat je het nodig vindt om een gesprek tussen Rebo en mij te verstoren, jammer dat ik je niet kan blokkeren.

1
565 RoosjeB

@561
Not your cup of tea maar de aanloop naar dat hele referendum was trouwens sowieso ene grote smerige verlakkerij. In de referendumwet was namelijk bepaald dat één miljoen euro beschikbaar was voor overheidscampagnes. Dit diende door de onafhankelijke Referendumcommissie verdeeld te worden. En toen besloot het kabinet zelf om 3,5 miljoen euro extra in een JA-campagne te stoppen, om de kiezer te bewegen voor de Grondwet te stemmen. Waardoor er voor de JA-campagne in ene tien keer zoveel geld beschikbaar was als voor de NEE-campagne.

1
566 rebo

@561 Had jij toen al stemrecht? Ik dacht dat je nu begin twintig was, maar blijkbaar ben ik slecht in het inschatten van leeftijden. Vorige week dacht ik dat wild rover boven de zeventig was en die is dus nog maar in de twintig.

0
567 RoosjeB

@565
Oei Roos dit gaat helemaal fout zie ik nu tot mijn grote schrik. Alert question

0
568 rebo

@568 Hahaha, bedankt voor het seintje! Ik kan maar beter stoppen, voor ik het weet zijn we weer vier uur verder en dan ben ik morgen moe en heb ik een boze man en kind.

0
569 RoosjeB

@568 Ik zie dat LGK zich in iemand anders vast heeft gebeten op een ander draadje, dus ik kan nu rustig afronden hahaha.

0
570 RoosjeB

@569
Ik lag er nu even uit want ik kreeg een melding dat NK er uit lag. Andere site waren wel gewoon bereikbaar. Een uur geleden of zo was het ook al maar toen duurde het wel een minuut of 20

0
571 rebo

Oke Roos ik ga er nu ook mee stoppen en wel te rusten en morgen weer gezond op. question

0
572 rebo

@571 Dat had ik ook een paar keer vanavond, heel vreemd. Weltrusten en een prettig weekend!

0
573 RoosjeB

@552
Ik zeg dan ook o.a. onder andere en ik noemde Wilders dus als voorbeeld, niet als enige oorzaak.
De trend om o.a. politici niet te vertrouwen wordt aangewakkerd door populisten met hun eigen agenda. " Vertrouw mij, ik heb het best met je voor, niet de elites of big pharma of .. etc."

Dat wil niet zeggen dat ik het met alle politici eens ben, dat kan namelijk niet, maar wel dat ik geloof dat de meesten menen wat ze zeggen en geloven in wat ze doen. Nogmaals, dat wil niet zeggen dat ik het met ze eens ben maar dat narrige wantrouwen, die bijna ziekelijke achterdocht van tegenwoordig voor de main stream media, politiek etc., vooral als het wordt gecombineerd met een blind vertrouwen in zo`n Wilders of Baudet, kwakzalvers en allerlei complot sites daar word ik - om het netjes te zeggen - niet blij van.

2
574 PuurHagelslag

@288 . Bont Uw aanwezigheid in ons land wordt niet op prijs gesteld , bij uw terugkeer op nieuwskoerier.

0
575 Meer van Minder

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
elsemiek
Offtopic

https://giphy.com/gifs/malibu-rum-malibu-pineapple-l0K4lO4ehLGUzqH84Zo ik zit 😀...

8 minuten geleden geplaatst door elsemiek

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@88 Ja graag gedaan. Met een beetje inzet van beide kanten komen we mogelijk ets dichter bij elkaar. Alleen ik laat Wilders zijn poot stijf ho...

14 minuten geleden geplaatst door VBOH

Vageali6888
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@12Stel je een Rus voor met een verrekijker op z'n uitkijktoren , die zag sinds 1991 de zwaarbewapende knokploeg van VS/Navo 1500 kilometer ...

14 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@87 Dat zou nog een mogelijkheid kunnen zijn voor iemand uit zo'n land, maar ik zal eerlijk zijn , ik zou eerder kijken in christelijke, joodse ...

22 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@86 Het is inderdaad een vreselijk groot probleem. Ik heb helaas ook geen pasklare oplossing. Maar ik weet wel dat ook Wilders geen bruikbare o...

23 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Het mooiste en indrukwekkende gevoel van mijn vrijheidsbeleving was en is nog steeds , het moment dat ik de man en zijn gezin kon bedanken dat...

23 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

21st Century Guy
Vanaf het schoolplein stuurden twee Rotterdammers een megadrugsimperium aan

Wat een ellende richten die crazy ass drugs dealers en gebruikers aan, je zou ze collectief permanent willen opsluiten....

27 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 " waar menskracht nodig is" Wat hebben mensen die gevlucht zijn daar mee te maken? Niets toch, want het zijn geen arbeidsmigr...

30 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@80 Tja het is voor mensen die de Nederlandse taal spreken al moeilijk om tegenwoordig nog psychische hulpverlening te krijgen. Laat staan dat...

30 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@83 We zijn maar een klein land dus vandaar niet onbeperkt. Maar we hebben natuurlijk wel de plicht om mensen die het nodig hebben opgevangen wo...

30 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
LovelyilithLexiscandyshopFull Hd Porn DownloadTelugu Audio Sex StoriesAllir HazeMichelle MoonsugarPornstar ActorGay Brutal.pornSindhu SexCathy Heaven MomTori PornTeenstripFrancaise PornoMultporniVideos Porn CartoonVídeo Amador PornôJapanese Teen AnalHolabulma XxxSexo Con Mi HermanaPornxx AnimeHoli Wala BfHot Romantic ClipsFrancesca FacellaJapenese Orgyسكس شيميلاتAdult Video ComCovet Island Of DesireLee StoneKathia NoblieLong Nails HandjobJav Gifs폰 허브Pornô ParódiaFotos D E PenesZaya CassidyImouto Wa Gal Kawaii HentaiFall Guy Heather ThomasPornhub BrazzersTami X VideoJapanese Time StopperMimi Faust PornJasmin LiveHomemade DpVegas Asian ClubPakustan PornX Hamster ManipurNew Lesbian PornNagma Sex VideoRaquel DevineAngel White PronGropingonbusPorn With A StorylineKennycomixManha18fxMadison MckinleyPornpasswordsFolle A Mi HermanastraXxx Big IndianPorn Videos Of Angela WhiteBig Tits SlappedHot NakedmomsAngel PhubAligator EscortRule 34 ArceeAletta OceanXnxx Lasbean3 Porn Star MoviesWww Taboo3 Comسكس المانجاTitsplaySuegras PornSexy Girls NakedPantyose TeaseX Masters ComBhojpuri Pron VideoSarah Shahi NudeDirty Talking GrannyCuck PmvGonzo Porn MovisTutor HimXnxxsex VidVivi HentaiHayden WinterDelhi Gay SexLes Porn PicsXxx Six VedeoMonkey MasturbatingHijaba PornSkylabustierreIncest ComicMy Vidster GaypornTele Gram PornAubrey Plaza BikiniLatins MilfJasmine James SexBengali Hot XxxMarathi Sadi SexHansika Motwani Leaked VideoMommy8 ComNipple PokiesGinger Lynn AllenWww.sunyleone Xxx.comGirl Licks Her Own PussyWomen Masturbating PornPornhub XhamsterOnlyfas GratisSexxx In The CarAngie Dickinson MudeRebel Rhyder GangbangSex With MamiRandy Reno PornReal Futa PornIndian First Time Sexy VideoBoobs Sucking OldModels Hot NudeFree Videos Download PornJapanese MagicmirrorBbw Ebony NakedCarlibanksCumshots In PornNaked BrunetesHindi Talking Porn VideoSaxy VidosDesi Naked DanceIndian Toilet Sex VideoFull Sexy Blue VideoHot Model PlayboyMarathi PusyMastrbationFetswingFree XxxpornvideosYoungmintVid Tube PornXhamsterloveMovie Porn VintageXconfedsionsVagankleNaruto Porn HamesThe Art Of Pussy EatingSerenity Cox GangbangHamster Free PornFamosas En PornReya UnshineBengali Blue Film SexSexo EnespanolSuperjavBodyswap PormVioladas Ao Extremoالسكس جديدMitsury Porn