door turkije in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 16
  • 1475x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@50 Nee helemaal niet opvallend. The best predictor of future behavior is past behavior.
Simpel kijk om je heen en dan is het gauw duidelijk!

51 verwijderd110

@50
Ongelofelijk.Ze gooien christenen uit de kerk, vermoorden moslims maar wat haal jij eruit?
De uitspraken van een extremistische monnik die de boel loopt op te stoken tegen minderheden.
Typerend dat je toevallig (?) het stukje erboven niet meeneemt.

"Veel Sri Lankaanse boeddhisten, onder wie prominente monniken, zijn bang dat de dominantie van hun geloof wordt bedreigd door de religieuze minderheden. Ambtenaren maken het christenen daarom met allerlei bureaucratische trucs lastig om nieuwe kerken te stichten. En extremisten wakkeren de haat jegens minderheden aan. Moslims worden getreiterd, hun winkels worden in brand gestoken, moskeeën worden aangevallen. Bij een anti-islamitische pogrom kwamen in 2014 drie moslims om."

Niet alleen moslims zijn het slachtoffer van die 'arme' 'geweldloze' boedhisten maar ook christenen.

26
52 PuurHagelslag

Maar goed, paarlen voor de zwijnen en tegen een muur praten heeft waarschijnlijk meer effect. De moslimhaat heeft hier het normale denken verdrongen.
Triest.

27
53 PuurHagelslag

Wat een reacties hierboven. Een moslim uit Marokko kun je niet vergelijken met een moslim uit Bosnië. En een moslim uit Iran kun je al helemaal niet op één hoop vegen met een moslim uit Saoudi Arabië.

24
54 Eric

Ach welnee, hooguit onverschillig.

3
55 Wild Rover

En dan maar volhouden dat recht-extremisme geen gevaar is hier. Na 10 jaar verbaal gif zie je nu het effect.

De 'bezorgde burger' die z'n schouders ophaalt over moord op honderden onschuldigen: zo krijg je dat voor elkaar.

27
56 zeikenderechter

@54
En allemaal denken die moslims dat zij de ware islam zijn, en boven de rest van de mensheid staan.
Vandaar dat overal waar de moslims zijn, het uit de hand loopt en op oorlog uitdraait.

6
57 Marrie

@56
Volgens mij is de voorbeeldmossssssslim, Mo, de uitvinder van het verbale gif.

6
58 Marrie

@57 Vandaar dat overal waar de moslims zijn, het uit de hand loopt en op oorlog uitdraait.

Dan kunnen ze de hand schudden van Europeanen kijk maar eens naar de geschiedenis van pakweg de laatste 1000 jaar en hoe vaak het op oorlog is uitgedraaid in de werelddelen waar moslims en Europeanen hun gezicht hebben laten zien.

20
59 21st Century Guy

Tot voor kort had de politie in dit land de geweldsmonopolie, helaas is dat met de komst van al die moslims niet meer zo..

5
60 Xmod

@59
Je hoeft niet in het verleden te turen, kijk om je heen in het heden, ,dan zie je wat er wereldwijd gebeurt.

5
61 Marrie

@54 O nee, ze hebben toch iets heel gemeen gemeen.

Haha

3
62 Xmod

@61 Ook in heden zijn moslims en Europeanen niet vies van oorlog voeren.

16
63 21st Century Guy

How many times Muslims invaded Europe vs. Europeans invaded Muslim countries?

1
64 Rapunzel

@43 en waar was u toen deze gruwelijkheden gebeurden? Ging u de straat op? Of geldt het alleen voor "de eigen" groep die dat moeten doen?

16
65 mo

@65
Ja, de eigen groep, de islamieten! hadden de straat op moeten gaan en massaal uit de islam stappen, zoals de katholieken onder ons deden, toen het misbruik schandaal van de katholieke kerk losbarste.
Dat de islam wereldwijd wordt uitgekotst, hebben ze helemaal aan zichzelf te danken.
De islamieten zijn aan Allah voorbij gelopen , en zijn blind van haat en frustraties, achter Mohammed aan gegaan.

6
66 Marrie

@65
En mo, als je een goed moslim bent, dan zorg je voor je broeders en zusters, dat ze niet achter de haatpredikers in de moskeeën aan gaan.
Islamieten hebben een eigen verantwoordelijkheid, dus neem die.

5
67 Marrie

@66 Aha Ok het was mij even ontgaan dat er geen katholieken meer zijn

16
68 mo

@37 behalve dan dat ze zich ook Moslims noemen en als er aanslagen gepleegd dan zijn er mensen die om de een of andere dat als een reden zien om een feestje te bouwen ?

Het koste niet veel moeite om deze video te


Dus in Myanmar heeft blijkbaar een groep die zich Rohingya rebellen een aanval gepleegd en
wat het leger doet is een reactie daarop en dat lees ik niet in dit artikel.

natuurlijk hebben de vredelievende Rohingya moslims niets te maken met die aanslagen.
(what else is new).

0
69 nosuchname

@37 Een gematigde moslim dat is een moslim die zonder munitie zit.

5
70 Urk

Die Rohingya moeten het wel héél bont gemaakt hebben, dat ze zelfs boeddhistische priesters ( boeddhisten staan bekend om hun verdraagzaamheid en vreedzaamheid ) zover krijgen om oorlog te voeren....
Laat mij raden: onafhankelijkheid eisen en daarbij zichzelf alle middelen oorloven zoals aanslagen plegen, onschuldigen opblazen, mensen gijzelen en onthoofden.
U weet, het zelfde riedeltje overal waar er een aanzienlijke islamitische gemeenschap leeft " naast " / tussen anderen.
Hoe heet zoiets, stenen gooien in de put waar je ook uit drinkt.

3
71 Syrious

@46 : Fana-grefo's die zich wegens boeddistische tolerantie mochten vestigen in Sri Lanka waar de meerderheid boeddistisch is laten zich ter plekke ontstellend beledigend uit over het boeddhisme. Aanbidding van demonen, zwarte maggie enzo. Die gekken zijn idioot fel gekant tegen boeddisme. Hun aggresieve bekeringstaktieken stinken een uur in de wind. Dat moet je boeddisten niet flikken want dan krijg je hele grote problemen. Ik heb ooit in een piepklein dorpje in Friesland gewoond waar een meerderheid aan incestueuze zwarte kousen heerschte; men verdacht mij ook van boeddisme.

Ik kreeg 'controleurs' aan de deur (voet tussen de deur, nee werd niet geaccepteerd!!!) die mij van alles wilden aansmeren over het grefodom met de nadruk op dom. En mijn toen 6-jarige zoontje probeerden te hersenspoelen en tegen mij op te zetten omdat ik 'demonen aanbad'. Ik ben voor geen meter boeddistisch maar atheïstisch is voor die kneuzen een brug te ver, daar kunnen ze hun hersens niet omheen vouwen dus hadden ze deze conclusie maar getrokken. ALLE fana-religie = HERSENROT. Soennie-Islam is 95% fana en dus 95% hersenrot.

In Thailand, met 4!!!!!% moslims (net zoveel als in Myanmar), worden in het zuiden autochtone boeddisten waaronder monniken afgeslacht en verjaagd door fana-moslims, vaak in dienst van of aangestuurd door de usual suspects (Soros et al). In Bangladesh heeft ISIS vaste voet aan de grond en wordt alles wat niet Soennie is op groffe wijze vervolgd. Allebei buurlanden van Myanmar. Zoals al eerder gezegd, boeddisten zijn geweldloos tot ze zich genoodzaakt zien zichzelf te verdedigen, wat door de boeddha wel degelijk wordt toegestaan. En dan nemen ze geen halve maatregelen. En terecht. http://www.bbc.com/news/world-asia-36292457

3
72 Ness

@6 Doe maar geen moeite. Nederlanders moeten Moslims niet. ..................., ...................., .............., Oeps...... ik was de verkiezingsuitslag van 15 maart 2017 ff vergeten. Sorry.
Correctie: Nederlanders zijn verzot op Moslims.

3
73 Flipper

Hé?
Watte?
Ik versta je niet!

2
74 Dunkelheit

Myanmar, jaag ze allemaal het land uit, zo vlug mogelijk!. Binnen 5 jaar krijg je er de kans niet meer voor dan wordt je overspoelt door dit fascistische en moordend geloof!

6
75 Balando

@70 Een Urker zonder vishengel is geen Urker ?....

9
76 21st Century Guy

Wat denk je dat er gaat gebeuren als hier in Europa de burgeroorlogen uitbreken? Precies hetzelfde als in Birma. Reken daar maar op want de politiek doet niets.

4
77 manpower

@75 Dan zal u hier ook wel voor zijn :Neder,land jaag ze allemaal het land uit, zo vlug mogelijk!. Binnen 5 jaar krijg je er de kans niet meer voor dan wordt je overspoelt door dit fascistische en moordend geloof!

8
78 21st Century Guy

persbureau AA ? Anonieme Alcoholisten ??

2
79 B55

Zit dit blogje ook zo verwontwaardigd te zeiken over alle christenen die vermoord worden uit naam van hun geloof ?

3
80 Eastwood

Wereld is helemaal niet blind en doof, ze kan zich zelfs nog dingen herinneren zoals boko haram en isis. Wordt daar al fatsoenlijk vanuit de moslimwereld tegenopgetreden? Zijn de turkjes al opgepakt die juichend de straat oprenden na een aanslag? Enz...

2
81 Scholar002

Onschuldige Nazi's werden in '45 ook slachtoffer van de strijd tegen het nazisme. Velen sneuvelden. Helaas vallen er in dat soort situaties altijd onschuldige slachtoffers.

Dat Birma schoon genoeg had van de islam terreur is echter goed te begrijpen. Als de islam maar genoeg macht opeist dan kan dit soort dingen overal gebeuren. Zelfs in ons land. Op enig moment komen de ongelovigen ( of moet ik volgens de koran zeggen; onreine honden) een keer in opstand.
De kruik gaat zolang te water tot ze barst en al dat islamterrorisme geeft al aardig wat barstjes in de kruik.

1
82 PFL

Zoals Doortje altijd zegt; ik eet er niet minder boterhammen door...

1
83 ActiveRush

@83
Dus het moreel ijkpunt is of je er al dan niet minder boterhammen door eet.

Interessant.

1
84 Arthur2000

@59 : U kent vast wel Dr Bill Warner en zijn "dynamic battle map" van alle oorlogen waarmee de islam vanaf 600 AD de klassieke wereld vernietigde en ons in de middeleeuwen stortte en hield:


Vanaf 5.00 komt die kaart in beeld en de honderden veroverings-oorlogen die werden gevochten door islam.

Dat ze nu een nieuwe strategie hebben, minaretten zijn bajonetten, de oorlog via de baarmoeder, zoals Erdogan het uitdrukt, maakt het niet minder een veroveringsoorlog.

3
85 Wendel

@85 Die veroveringsoorlogen zijn zowel door moslims als Europeanen gehouden en zijn volgens de moderne westerse standaard immoreel.

10
86 21st Century Guy

De Birmeense Deus Vult. En gelijk hebben ze.

1
87 Scholar002

De Moslims daar zijn zelf begonnen met moorden ...maar hadden zich verkeken op de grote van het leger daar . En nu beginnen ze te janken . En veel nieuwssites doen daar nog aan mee ook ...ongelofelijk . Maar de Moslims zijn zelf al een tijdje geleden begonnen met moorden daarzo . http://time.com/4915473/myanmar-rakhine-militant-attack/ Daar heb ik dus geen medelijden mee...

0
88 Camaro

Er wordt daar een oude rekening vereffend. De "Rohingya's" stonden tijdens de tweede wereldoorlog aan de verkeerde kant (namelijk die van de Britten). Zij hebben zich op uiterst wrede wijze gekeerd tegen de Birmese vrijheidsstrijders. Bovendien hebben zij, meer recent, massaal getracht met vervalste persoonsgegevens de Birmese nationaliteit te verkrijgen. In Bangla Desh worden ze ook gehaat, omdat zij in conflict met (West) Pakistan aan de verkeerde kant stonden. "Rohingya's" hebben altijd hoge eisen gesteld. Zij willen al vanaf de onafhankelijkheid van Birma zich afscheiden. Hen ontbreekt iedere bereidheid tot integratie. Tegenwoordig bedienen ze zich met een grote mond van de dreiging met jihad. Zoals inmiddels gebruikelijk is onder moslims. De Arabische invloed is enorm toegenomen. De Arabisering van het conflict en het gebruiken van de godsdienst als middel om je gelijk te halen, hebben de zaak geëscaleerd. De boeddhisten kan worden nagedragen dat zij bij het verjagen van de moslims geen onderscheid maken tussen de erkende geïntegreerde moslims, die afstammen van veel oudere moslim-immigranten uit de pré-koloniale Indiase koninkrijken, en de "Rohingya's", de dwarsliggers uit Chittagong. Ook de boeddhisten maken daarmee de fout de religie als selectiemiddel te gebruiken in een politiek conflict. Gelet op de eerder genoemde vervalste persoonsbewijzen is het ook wel moeilijk het onderscheid te maken.

0
89 schrootflint

Als Birma de moslims terug naar hun thuisland jaagt krijgen ze in ieder geval niet dezelfde moorddadige moslimbewegingen op hun dak als bv de Filipijnen en Syrië.
De Birmezen beschermen hun eigen kinderen ook tegen toekomstig uitdijend kwaad.

0
90 Mollevanger

Inderdaad ...de Moslims zijn daar natuurlijk zelf begonnen , in principe hoef je daar noggeeneens op internet naar te gaan zoeken over hoe het daar is begonnen Want Myanmaris is voor het grootste deel Boeddhistisch ...Nou ....als er een vreedzame religie is ..is het wel Boeddhisme .
En de Islam is een en al haat ...en die haten andere religies ..maar dat moeten ze ook want dat staat ook in hun haat boek . Gelukkig voor de mensen in Myanmar hebben ze daar een goed leger die deze terroristen afmaakt .

2
91 AcerPredator

Hysterische titel ...tjongejonge.... .de wereld is niet blind of doof !!! De wereld weet dat deze moslims zelf zijn begonnen met moorden in Myanmar ! Daarom denken de meeste mensen :
: "slacht deze zieke terroristen maar af " of "goed gedaan van het leger" of "bescherm je mensen tegen dit kwaad " of "ze verdienen het deze haat zieke wezens " Alleen de salafisten of de ultra linkse blinde mensen hebben medelijden met deze haatwezens .

2
92 Camaro

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Plottertje doet melodramatisch zelfmoord Ik lig er geen minuut wakker van...

zojuist geplaatst door Rinze

veld1866
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@16 In feite is het technisch gezien ook een Afrikaanse uitvinding omdat daar het geslacht Homo ontstaan is. Maar ik reageer op je omdat er twee...

4 minuten geleden geplaatst door veld1866

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@56 Helpen, dat weet je....

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@54Lijkt me logisch dat een raket die een uur in de lucht is makkelijker te detecteren en onderscheppen is dan eentje die op 5 minuten afsta...

5 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@110 Je bent dom Biscanna. Dat is alles wat ik je te zeggen heb....

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@55China vind de onafhankelijkheid illegaal, en ze willen Taiwan terugpakken.Helpen of niet ?...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@53 Hoezo terugpakken? De regering is destijds juist gevlucht naar Taiwan. Weet je helemaal niets of ben je weer voor de dictator? Dat laatste...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@49 De russische onderscheppings kwaliteit is al overduidelijk aangetoond met die drones die Oekraïne stuurde.Dus dat argument kan ook in d...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@43"Illegaal veroverd terrein"Moeten we China ook militair steunen bij het terugpakken van Taiwan ? :)...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Tall Naked MenAmber Moody OnlyfansMixed WrestlingOnlyfans VideosRelato EroticoBlack Porn TwitterThick PornosOnlyfans Leaked SitesXvideos ParaAi UeheraPati Patni Ka Sex VideoKiriko Overwatch HentaiFinger Me DaddySublimedorectoryAnxx Free PornHope Harper PornstarXxx Hindi 2019Erotic AdmrPorn Free Porn TubeSdc SwingXxx Hd Bf VideoSakshi XxxBlonde Reverse CowgirlDesi Viral XnxxGay Brutal.pornYab Yum Sexual PositionPorn Pics Of CelebsUp Close Cream PieAtadaki SeiekiClothed UnclothedGag Bang PornPorn Video OutdoorXnxx Mom Son BathroomTheeroticmonkeyVanessa VeracruzBlondie FreseerThe Amzing World Of Gumball PornSex Vedios NewFriends With Benefits SexBoobs Pressed ForcefullyMadhuri Dixit Hot SexyBest Hot Sexy PornVideos Of Male MasterbationSwingers ComNude Boobs MilfDisi XnxxCzechstreets ComAdult ChudachudiBlowjobs In MoviesMomand Son PornBiggest Tits HardcoreCoqnu GratuitNikol Kidman NudeRumahperjakaChinesexnxxNaked Men GifPriyanka Chopra Sex BfAnistasia RosePising PornShadbase.com动漫 HNues Pour VousHitomi Tanaka VideoSex DesPooja Joshi SexMother Son Hot SexSudanese PornJuicy SextapesMelhores Filmes PornDesi Xnxx ComLokal BfSister Up SkirtLacy StarrMspalomares PornIpronMia Khalifa V21 Natural Sex VideoSex Hd Son And MomSex New XxxxSheza_druqхен тянPublic MasturbatingDickgirlon MaleGravity Falls NakedIndian Xxx MmsAva Addams SelfiesWoozysfmPorn Lesbian HornyLara_lia_IfeelmyselfpornTabitha Swatosh PornUkdiapergirlsAsain Gay PornGay Sex Stories TamilBoobs DabanaXxx Beauty VideoApollostone1776 LeakedBf Sexy Film BhojpuriHot Indian Bhabi SexBlack Porn 4kMeagapersonalsAmadoras PornPregnant Indian Teen Sex GalleriesMikaylah OnlyfansLong Hair Girls Sex VideosDancing Bear PartyFingering GirlfriendWorld First Porn MovieHentai Porn DownloadGia Duddy NudeSex WebcamYur Porn SexyFnia PornHelena LockeIndian Aunty Pron VideoLadyboy Sex XxxHijab Girl PornMasterbating CaughtXvid Kim KardashianBig Tites PicturesLady Voyeur Sex SceneXnxx Sex Video HdToday Xxx VideoXxx VishnupriyaFoot FemdomHindi Movie ChudaiSexy Bp FilmJail FuckPunjabi Hd Sexy FilmLushdtoriesJapan Top PornstarsPorn. GifsXxx PetiteKerolay Chaves OnlyfansXxx Porn First TimeItalian Blue FilmBrizzer ComBrother Sister Po RnDreamgf.aiBlack Porn LesbBbwbbcNatasha Nice Xxx VideoSarah Illustrates LeakKorean Erotic SceneSunny Leone Porn Videos ComClassroom For Heroes HentaiAnimated MonsterpornSarah Illustrates NakedFlip Flap TiktokPornôs Sem Vírus