XANDERNIEUWS (nl.hoax.wikia.com)


Xandernieuws (of Xander Nieuws) is een complottheorieënwebsite en haatblog die allerhande pseudowetenschap, kwakzalverij en andere complottheorieën publiceert en aanprijst. Veel inhoud wordt geïnspireerd door complotdenker Alex Jones[1]. ...

door Karnemelk in Gezondheid  ·  229 Reacties

  • 0
  • 9105x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@193 Die wolk van u heeft geen zilveren maar fascistische randjes.

8
201 rampage

@201

U bent niet erg scherp op de details hè?

11
202 zeikenderechter

@200
Tja, als je in je benauwde denkwereld blijft zitten, blijf je een kokervisie houden.

6
203 JCA

@200 Lijkt me stug, je reageert niet op feiten, zie @171

5
204 Proemevla

@200

Aha. En dat enkel omdat ik die complottersites die niet goed bekend staan niet moet. Hou toch op. Ik ben echt veel te oud voor die onzin.

13
205 MayDay

@202 Dat zou kunnen, maar ik hoor graag van u in detail de voordelen die u ziet.
Dan kunnen we hier in detail over verder discuseren

3
206 rampage

@171 Hoe kunt u dit denken? Medische wetenschap en vaccinatieprogramma's hebben een behoorlijk handje geholpen. Pokken, bijvoorbeeld, is door vaccinatie volledig uitgeroeid. En daar gingen toch indertijd heel veel mensen aan dood - als ik het goed heb was het de doodsoorzaak van eentiende van de mensen. En in elk geval de voornaamste doodsoorzaak van kinderen.

8
207 Smiling

@200

Hear hear.

"Few men think; yet all will have opinions" - George Berkely

11
208 zeikenderechter

@206

Die heb ik uitgebreid beschreven! Anders waren we nu niet op het punt waar we nu zijn!

Maar goed, nogmaals dan: anti-vaxxers (dubbel x heb ik net geleerd) vallen eerder dood aan enge ziekten - VRIJWILLIG!!! - omdat ze Xanderling geloven. Het voordeel: over 50 jaar kunnen we weer gewoon het nieuws lezen.

11
209 zeikenderechter
210 MayDay

@207 Voor mijn lieve minners: zijn pokken nog niet uitgeroeid? Waren ze geen belangrijke doodsoorzaak? Heeft het vaccinatieprogramma daar geen bijdrage aan geleverd? Of mag ik überhaupt geen vraagtekens zetten bij de visie van @171 ? Zegt u het me?

8
211 Smiling

@211

De complottheorie: Pokken zijn uitgevonden door de NOS. Fred Emmer was de eerste die erover klaagde, zodat ze een jaar later konden berichten dat de pokken waren uitgeroeid. In een grote show met Mies Bouwman. Allemaal voor de kijkcijfers. En iets met Big Pharma.

10
212 zeikenderechter

@211 Je komt met feiten aanzetten op een site die hier nog minder voor open lijkt te staan dan Nujij, iets waarvan ik nooit gedacht had dat het mogelijk was. Hoe dan ook, dat is dus de reden van alle minnetjes.

7
213 Neobullseye

Ik zei het al. De gekkies hebben hier de tent overgenomen, maar wie het laatst lacht lacht het best.

11
214 MayDay

@211

Niet getreurd. Toen ik vraagtekens zetten bij Xanders alien haat in @45 en @46 kreeg ik nog veel meer minnen om m'n best grote oren.

Pokken en Aliens, dat zijn kennelijk gevoelige onderwerpen.

10
215 zeikenderechter

@215 Ik zal er geen seconde minder om slapen, ik snap het alleen niet. Het bevestigt wel mijn vermoeden dat mensen hier feiten en meningen volstrekt door elkaar halen - hoe kun je het anders met een feit oneens zijn? Een zorgelijke ontwikkeling, vind ik.

9
216 Smiling

Ik zou niet huilie gaan doen vanwege een paar minnetjes.
Er wordt denk ik gemind omdat men een bepaalde blog wilt uitschakelen/ in de ban wil doen en
niet vanwege de inhoud.

1
217 koeke

@216

Ja, alleen moet je je afvragen of die groep niet alleen maar meer 'vocal' geworden is door het internet. Piskijkers en theebladlezers waren er altijd. Misschien zijn ze alleen meer georganiseerd nu, op xanderlinge websites enzo. Daar ben ik nog niet uit. Dat het fenomeen op zichzelf bizar is ben ik met u eens.

9
218 zeikenderechter

Nou, zo te zien krijgt Xandernieuws de gutmenschen wel op de kast en dat is heel positief zou ik zeggen en spreekt enorm in het voordeel van Xandernieuws.

Zeg maar de rechtse evenknie van het linkse blogje Sargasso.

10
219 AJAX***

@210 Dat is geen reactie op de feiten die ik aantoonde dat 'jagers/natives' net zo oud werden, dat het alleen vaak niet zo ver kwam door fysieke gevaren, niet omdat er geen vaccins of moderne medische wetenschap waren.

Jij o.a. beweerde dat dat niet zo was.

@171

4
220 Proemevla

@209 Om in detail te gaan, ziet u in de anti-vaxxers (dubbel x) complot denkers?
Om zo vrij te zijn, dat lijkt me wel, aangezien er gerefereerd wordt naar "gewoon nieuws lezen" en dit dus breder gepositioneerd wordt. Waarbij er dus gesuggereerd wordt dat de wereld beter af is als de complot denkers vrijwillig dood gaan. Nu weten we dat vrijwillig doodgaan doorgaans niet iets is wat complot denkers voorstaan, Zij waarschuwen de mensen om zich heen voor onvoorziene gevaren om juist langer in leven te blijven of staan bepaalde denkwijze voor (of je het hier dan mee eens bent of niet). Het is dus uiterst dubieus om te suggereren dat deze mensen vrijwillig dood willen gaan.
Waarbij er dus feitelijk een wens wordt geuit om anders denkende dood te laten gaan, zodat het eigen superieure gedachtegoed zal prevaleren. En dat noemt men ook wel fascisme.

6
221 rampage

@219 Sinds wanneer heeft Sargasso het over UFO's, gif eb chips in vaccinaties, chemtrails enzovoort? Sinds wanneer zegt Sargasso, of welk zichzelf respecterend nieuwsmedium dan ook van welke stroming dan ook, dat ons politiek stelsel overgenomen is door reptilians of andere aliens? Het gaat helemaal niet om links of rechts, het gaat erom dat Xandernieuws bovengenoemde aluhoedjesverhalen als feit verspreid. Als je het mij vraagt is Xandernieuws rechts noemen niets minder dan een belediging voor rechts.

11
222 Neobullseye

@211 Wat je denkt dat mijn visie is, niet wat mijn visie is.

Ik gaf alleen tegenargumenten op de bewering dat 'we' steeds ouder worden, dat is niet waar, geldt alleen voor deze tijd.

5
223 Proemevla

@221

Ik heb nergens gesuggereerd dat ze WILLEN. Alleen maar dat ze GAAN. Als ze niet WILLEN dan zijn ze DOMBO als ze hun prikjes niet halen.

En ik ben nu eenmaal een optimistisch mens. Always look at the bright side.

Jeez. Buzzkill. Zelfs m'n zilveren randje wordt me niet gegund.

Heeft u uw prikjes gehad?

7
224 zeikenderechter

@222 ''Sinds wanneer heeft Sargasso het over UFO's, .........''

Ik neem er één element uit , zomaar een fact check :
http://sargasso.nl/?s=ufo&submit=Zoek

3
225 El Matador

@223 Geldt alleen voor deze tijd? Hoe bedoelt u dat? Volgens mij stijgt de leeftijd waarop mensen sterven tenminste de afgelopen eeuw. Ook als je de kindersterfte niet meerekent. Jagers/verzamelaars die hun veertigste haalden, werden zeventig, schrijft uw bron. Momenteel sterven de meeste mannen als ze tachtig zijn, en vrouwen op hun vijfentachtigste.

1
226 Smiling

@222 Sargasso heeft het weer over vluchtelingen hoaxes en andere linkse sprookjes.

Sargasso is de linkse evenknie van Xandernieuws maar blijkbaar vinden de gutmenschen dat alleen zij het recht hebben op zo'n blogje.

12
227 AJAX***

@224 Ik heb al mijn prikjes gehad. Dat wil niet zeggen dat ik het eens ben met het vaccinatie verdien model, dat alle adjuvanten in vaccinaties onschadelijk zijn. Dat de huidige griep vaccinatie nog steeds moet anticiperen op een onvoorspelbare mutatie waardoor er geen of maar gedeeltelijke werking van uit kan gaan. Op 92 jarige leeftijd zou u toch moeten weten dat niks in het leven zwart wit is maar alles bestaat uit grijstinten.

5
228 rampage

Dan kom ik dus op hoaxwiki in de hoop dat ik daar argumenten vindt waarom xandernieuws een hoax-site is. Maar wat ik aantref is kinderachtige beschuldigingen zonder enige inhoud en regelmatig gebruik van het woordje "onzin". Ik ben altijd geïnteresseerd in goede debunking, maar hoaxwiki is gewoon lachwekkend.

6
229 Dune

Discussie gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

Wanneer allerlei dierenhelpers de handen uit de mouwen steken zijn de ex-eigenaren verzekerd van een goede opvang voor hun gedumpte huisdier. Da...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Misschien wel ja. Maar jij hebt zelf de term "ongebouwde kerels" toegevoegd, toch? Daaruit blijkt dat je het spannend vindt. Anders had je dat ...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

De hoteleigenaren zijn reuze blij: alle kamers bezet en gegarandeerde betaling! Wat wil een mens nog meer?...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

Hugo kan er maar beter mee stoppen. Deze man kan het gewoonweg niet. Alles wat uit zijn handen komt is prutswerk, niet goed doordacht. Functie e...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Elk jaar krijgen we weer dit gezeur over die zomertijd. Afschaffen die onzin. Laat de tijd zo zijn zoals die is. Niemand die er last van heeft e...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Nou, met deze oplossing hoef ik verder niet meer mee te denken over de lasten van de vasten ...== Vanuit het geloof zijn er meerdere uitzond...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Reconquista
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

In ieder geval beter dan aan een boom in het bos vastbinden maar ik vraag me af waarom de eigenaar ze niet gewoon naar het asiel heeft gebracht....

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Maar die druk is er wel degelijkex collega Achmed nam altijd verlof mer Ramadan,ging ie naar Marokko om zn hoog bejaarde moedertje te overtu...

9 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Slavink
LIVE | ’Palestijnse terrorist geeft in verhoor verkrachting van Israëlische vrouw op 7 oktober toe’

De Israelische soldaten hebben deze knul toch netter behandeld dan de Russische soldaten met de daders van de City-Hall-aanslag....

9 minuten geleden geplaatst door Slavink

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Voor mij zijn het ook mensen hoor!!!! Kijk, dat jij er geen probleem mee hebt dat de "gewone vrouw" binnen de sport geen schijn van kans ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Porn LWaybigpornFortnitepornDoraemon Shizuka NudeDesisex InMila Milkshake PornAlexa Grace OnlyfansVer Videos Gratis PornosSavannah GoldBoobsex XxxFull Sex Telugu VideoFatherand DaughtersexKameron Diaz PornVideos Pornos Sem VírusPakixxxGay Porn HairXxnx HXxx Videos In KannadaChanel Preston BlackedMadam And Student Xxx VideoFprced CreampiePorn PervmomGibi PornProject Zomboid Sex ModChinas XxxRule 34.xxUrbabydollxo PornErotiTop Of Porn StarAlexsis Faye NudeHdsexcomHentai Rpg GameBhoomika Sex VideosNude WorkoutMistress MiraPorn Mutual MasturbateAtk ModelsNew HenatiRangiku PornLesbian Gym PornPuthiya Tamil Sex VideoPorn WitchcraftCamron Diez PornGay Socks Porn초코밀크 신상 일베Desi Naked BathBdsntubeBottom Diaries MyvidsterAdult SiteFaketit PornWwwpornvideoGoblin Slayer SexualPorntorrentAnalized.comFive Nights At Freddy's PornNude Old LadiesLoise Griffen PornGemme Arterton NudeXnxx DeepthroatEnemaroticaAsian RimjobZayhilfigerPinup FileYongmotherDesixnxx.netFilmes Pornô AntigoCojiendo A Una NegraRiley ReighnHappyendingmassageBoob Play GifFemdom TamilRose Kelly LeakedFake Taxi Sex VideosHumping The BedJennifer Lawrence Video LeakedXnxx BrezzersBudha Budhi Sex VideoAaliyah Hadid BbcStepmom Seduction PornMadgalkrisLesbian SquirtongLexi Luna BlackAssistir Filme PôrnoPorno PagoPorn MalaysiaaBoods SexHollywood Film Sex VideoGay Seduction PornMallu Masala PornPorn Maa BetaXxxs MoveMona DevineVos Stars NuesPornos BSatine PhoenixCumming In SisterAdultfriendfinder.comsTaylor Swift NudaMasagingFeral Frenzy PornXhamsterlivLive XnxxMrxtoonKavitha BhabhiMissjohndough Porn498ddh-181Big Natural Tits PicsNude CelensFilms Pornographie GratuiteFull Sex MoveClub Sventeen ComEmily Faye Miller Pornافلام سكس عربيBig Tit PawgsEnglish Sex Blue FilmBest Henta ITamil Nude ImagesRina NanaseDesi Hot ChudaiAbha Paul Web SeriesLesbian LickingpussyOldmansexEbony Deep AnalHidden Cam MasturbatAnime Sex ComSonam Kapoor PornCamera 6 Step Mom XxxChatrubat18yrs SexMegan Hall.sextapeThisvid PornJapanses Pornسکسی الکسیسOverwatch FootjobKay OnlyfansKhloe Kingsley PornHd PornolarımJaimie Alexander NakedClit LickingFree Porn Videos Free DownloadDaughtet SwapLive PornographiqueBig Titty LatinaHomegrown PornSexy Nora FatehiAdriana Chechik GangAnal ChuggingVietnameese PornMorbocornudosSmokeandpoke