door Lion of Judah in Buitenland  ·  87 Reacties

  • 21
  • 1392x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dus Israel houdt niet de palestijnen voor het lapje voor wat betreft de tweestatenoplossing, het is hendrianus die ons voor het lapje probeert te houden voor wat er loos is in Israel.

4
51 Lion of Judah

@40

Je kan natuurlijk je verzet ook opgeven en je oren laten hangen naar de wensen van je bezetter. Zo zit echter de menselijke natuur niet in elkaar.

19
52 Hendrianus

Nogmaals, het is lachwekkend dat de israelische media een amerikaan opvoeren als palestijn. Blijkbaar is dat de enige die ze kunnen vinden.....

9
53 Hollander1967

@52
Waar gaan de leden van de terroristische organisaties; hamas, hezbollah en aanhangers heen mocht er "vrede" door de arabieren worden aangeboden?

2
54 Hatschikidee

@50

Je doet mij zo denken aan reageerder 'Elia'. Kennelijk geeft deze reageerder invulling aan, ' ga heen en vermenigvuldigd u'.

18
55 Hendrianus

De uitingen van een zwakzinnige of een volksverrader. Met de feiten op de grond heeft het niets te maken. Misschien is hij wel gehersenspoeld door de Mossad.

Bovendien is hij helemaal geen moslim maar een christen. Zijn christelijke ouders hebben hem dus geleerd om Israël te haten. Die haat heeft niets te maken met de islam maar met het onrecht dat het Palestijnse volk is aangedaan.

Lees maar eens wat hij verloochent.
https://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_Christians

9
56 manpower

@56 "Misschien is hij wel gehersenspoeld door de Mossad."
De Mossad kan veel, maar dat helaas niet.

2
57 Yisrael

@54

Zo ben ik benieuwd waar de terreur Israeli heen gaan die nu in bezet gebied wonen.

16
58 Hendrianus

Rake opmerking van Yisrael: er worden constant pro-Palestijnse Joden opgevoerd en dan roept niemand "propaganda!" En zo wordt er constant met twee maten gemeten. Westelijke-Sahara, Tibet, Noord-Cyprus, geen reageerder die zich daarvoor interesseert: no Jews, no news.

2
59 Mrs. K

@58
Wat zijn "terreur" Israeli?
Ik heb toch heel wat gezien.
was toch een gewone vraag want dat is één van de hoofdreden dat de terroristische organisaties nooit vrede kunnen accepteren.
Ben benieuwd.

3
60 Hatschikidee

@58 Welke? Die onschuldige burgers die neergestoken worden door Arabieren? Israëli's blijven daar lekker wonen. Volgens mij is het afvoeren van een heel volk uit een bepaald gebied afgeschaft sinds WWII, al blijken er keer op keer nog steeds voorstanders van te bestaan.

2
61 Mrs. K

@58 Een kolonist is iets anders dan een terrorist. Daarbij lijkt het me handig om eerst maar eens grenzen vast te stellen.

3
62 Yisrael

@59 Weet je wat lachwekkend is aan de hypocrisie ten aanzien van andere bezette gebieden als Noord-Cyprus en de Westelijke Sahara (wat in feite bezet EU grondgebied is)? Er wordt dan als argument aangevoerd dat de inwoners van die gebieden ten minste staatsburgerschap hebben gekregen van de bezettende macht. Heel het probleem met de Palestijnen is dus opgelost als Israël gewoon heel Palestina annexeert en die mensen een paspoort geeft. De anti-Israël kliek steunt in dat opzicht dus de gedachte van een groot Israël question

5
63 Yisrael

Omdat daar 'de waarheid' staat is die bullshit waar!?

2
64 Louis Vandaal

@61

Ariel Sharon heeft 'een heel volk' afgevoerd uit Gaza, dat was geloof ik ver na WWII.

14
65 Hendrianus

@62

Een Israelische staatsburger die na 1967 op de Westbank is gaan wonen pleegt met die daad terreur. Deze creëert namelijk bewust een obstakel op weg naar een oplossing van het Israelisch/Palestijns
conflict. De vierde confentie van Geneve verbied nadrukkelijk dat de bezetter een deel van zijn volk overbrengt naar bezet gebied. In feite werkt de kolonist mee aan een oorlogsmisdaad.

16
66 Hendrianus

@63

Komt met dat paspoort ook gelijke rechten? Waarom denk jij dat Israel niet als staat maar als Joodse
staat erkend wil worden door de Palestijnen?

16
67 Hendrianus

@59

Jammer voor je, dit draadje gaat niet over Cyprus, Tibet of de westelijke Sahara maar over Israel. Je kan natuurlijk zelf een draadje daarover openen i.p.v. hier te komen huilebalken.

15
68 Hendrianus

@66 "Deze creëert namelijk bewust een obstakel op weg naar een oplossing van het Israelisch/Palestijns
conflict."

Dat is niet helemaal waar. Een 'oplossing van het Israelisch/Palestijns conflict' is breed te interpreteren. Jij hebt een bepaald beeld van de tweestatenoplossing als oplossing voor ogen; zij streven een andersoortige oplossing na.

Met die Conventie van Genève shit heb je wel een punt, ik ben dan ook geen nadrukkelijk voorstander van de kolonisten/kolonisatie. Echter onderbouwt dat dit feit je daadwerkelijke punt niet: dat kolonisten terroristen zijn.

2
69 Yisrael

@67 Het was maar puur hypothetisch. Maar ik ben eigenlijk wel benieuwd; steun jij de gedachte van een groot Israël met gelijke rechten voor iedereen?

Ik doe dat absoluut niet. Juist vanwege het feit dat Israël een Joodse staat is en Palestijnen (andere minderheden ook, zij het in stuk mindere mate) verpesten dat alleen maar.

4
70 Yisrael

@68 Het gaat haar niet over die gevallen an sich, ze toont slechts de enorme hypocrisie aan.

3
71 Yisrael

@7

"Andersom is dat ondenkbaar!!"

Wat een onzin

Een arts/dokter staat boven politiek en zal iedereen helpen die het nodig heeft

Zo ook bv in Afganistan, waar een VS arts een ingebrachte gewonde zal behandelen op basis van ernst verwonding en niet op basis of die Amerikaan is of IS

7
72 LGK

Nu nog het verhaal van de israelier die bekeert is en bekent dat israel een kampbeul is voor de palestijnen. Vrede komt van twee kanten.

5
73 mats6

@72
Een gewonde Israëlische soldaat haalt in moslim-gebied meestal het ziekenhuis niet!!

2
74 PeKa

@66 Jodenhaters noemen het nu al "terreur" als een Jood in Judea gaat wonen.

Om Joden zwart te maken wordt de grootste onzin verzonnen.

3
75 goedmens

@70

Er zijn nu al geen gelijke rechten voor Joden en andere bevolkingsgroepen in Israel. De éénstaatoplossing kan alleen maar bestaan bij het verdere inperken van de rechten van niet Joden.Die oplossing is dus geen oplossing.

Ik ga voor de tweestatenoplossing met een gedeeld Jeruzalem en een aantal nederzettingen lijft Israel in óf een niet gedeeld Jeruzalem en alle nederzettingen worden ontruimd.

Nu stevent Israel af op een éénstaat oplossing met ongelijke burgerrechten, geen vrede en meer en meer verzet van Palestijnse zijde.

15
76 Hendrianus

Een Israelische staatsburger die zich vestigt in door Israel bezet gebied is na zo'n vijftig jaar koloniseren en weerstand daar tegen toch wel op de hoogte van de vierde conventie van Geneve? Dan lijkt het mij verder niet moeilijk als diverse onderhandelaars de kolonisatie als een obstakel ziet de individuele kolonist daar dus aan bij draagt. Aangezien Israel niet van plan is in te binden en via deze sluipende kolonisatie steeds meer feiten aan de grond creeërt zie ik dat als terreur tegen de Palestijnen woonachtig in bezet gebied. En wie maakt de kolonisatie een feit? De Israelische overheid én de individuele kolonist. De individuele kolonist is geen onschuldige burger meer die zich toevallig in bezet gebied nestelt.

12
77 Hendrianus

@71

Die hypocrisie bestaat niet want het is niet zo dat als je interesse hebt in het Israelisch/Palestijnse conflict je óók belangstelling moet hebben voor Tibet, de westelijke Sahara en Cyprus. Dat maakt het individu wel uit. Als iemand eicellen bestudeerd moét deze dan ool bloedcellen bestuderen?
No 'eicellen' no news? question.

Het is ook door personen die over deze 'hypocrisie' beginnen dan ook alleen maar bedoeld om reageerders in de negatieve hoek te duwen. kom dan met argumenten i.p.v. dom gezwets. Over dom gezwets gesproken, @75 is daar, ook nog eens scheldend, voorbeeld van.

13
78 Hendrianus

Israëli's vertellen de (andere?) waarheid over Israël. Beide fragmenten zijn niet de woorden van een bekeerling maar zijn de woorden van Israëli's, en hun kijk op het verleden en heden van de staat Israël. Bij het opnieuw beluisteren hoorde ik een zekere teleurstelling over de weg die Israël al decennia geleden is ingeslagen.

Er ligt een decennium tussen beide fragmenten, maar ze hebben m.i. nog niet aan actualiteit ingeboet, integendeel IHMO.

https://www.vpro.nl/speel~POMS_VPRO_368655~arthur-glikson-bouwen-en-breken-in-het-beloofde-land~.html

https://www.vpro.nl/speel~POMS_VPRO_473120~mijn-beloofde-land~.html?npo_cc=126&

17
79 ~ Echelon II ~

Eigenlijk wel grappig. Volgens sommige mensen hier bestaan Palestijnen niet. Iemand anders heeft zelfs de moeite genomen om de 'geschiedenis' van de Palestijnen als boek met 100 plus lege pagina's op de markt te brengen, maar als een Palestijn Allah voor Jahweh inruilt is het ineens positief nieuws en bestaat de Palestijn als Palestijn weer wel.

Hmmm, vreemd.

16
80 ~ Echelon II ~

Hier zijn dus minimaal 8 mensen, zie @79 , die het met de door mij geplaatste VPRO radiofragmenten, waarop Israëli's hun mening over Israël geven, oneens zijn.

Wil iemand van de minners mij uitleggen waarom?

15
81 ~ Echelon II ~

@78 Iedereen begrijpt dat iemand die zich helemaal op Israel concentreert om dat helemaal af te branden terwijl hij andere veel ergere zaken negeert, en daarbij grove leugens over Joden vertelt, zoals jij dat doet, dat dat gewoon een ordinaire Jodenhater is.

4
82 Lion of Judah

@82

'Iedereen begrijpt......." Dat is een drogredenering omdat je niet kunt weten wat iedereen begrijpt èn omdat het inhoud dat als iemand het niet begrijpt deze dom moet zijn.

'..en daarbij grove leugens over Joden vertelt..." Toon aan!

'.. een ordinaire Jodenhater is...' een smerige ad hominem.

'..om dat helemaal af te branden..' De Israelische illegale kolonisatie en annexatie politiek en de
apartheid, inderdaad die brand ik helemaal af.

12
83 Hendrianus

@83 Hendrianus

Inderdaad. In de Zembla documentaire "Zwijgen over Israël" werd al pijnlijk duidelijk hoe kwalijk het zwijgen van de wereld voor Israël en de stabiliteit in het Midden-Oosten was, en we zijn nu ca 15 jaar verder.

https://m.youtube.com/playlist?list=PLRNAg2ZokmYKu4lkbng3GJVT4_li93NUe

14
84 ~ Echelon II ~

@83 Voor hendrianus die leugens vertelt over Israel kijk hierboven in @50 .

En inderdaad, je brandt Israel helemaal af. Je abnormale negatieve fixatie op de enige Joodse staat bewijst wat je bent.

3
85 Lion of Judah

@85

Nee, ik brand de kolonisatie/annexatie/apartheid politiek van Israel af. Dat dergelijke nuances niet aan je besteed zijn is overduidelijk. Je uitgangspunt klopt dus niet en dan kan je conclusie uiteraard ook niet kloppen. En dat doet hij dus ook niet.

12
86 Hendrianus

@84

Zeer interessante reeks intervieuws, bedankt

12
87 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ach jeee daar hebben we er weer een, een van de vele verhaaltjes vertellers tegen redelijke vergoeding!...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@69Al wéér niet goed gelezen!.Ik heb het over vluchtelingen, niet over asielzoekers. Niet alle vluchtelingen zijn asielzoekers en niet all...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

32 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

33 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

34 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

35 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

36 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Princess Ellie IdolMonicca Belucci NudeBj PositionsPajasLetsjeckCélébrité NuesBeautiful Girl BlowjobTiedpornBlackanalpornAndreína DeluxeK0rean PornLive Chat Phone SexLily CarterSexnoteCumming On Face PicsBami PornXxx PootosMoti Ladki XxxLina ShisutaDesi Chut Ki Chudai VideoMaron NatsukiAnime Train PornEsperanza Gomez 2023Jav Porn WifeMidnight HentaiGay Porn MuslcePussy Licking ImagesWww Digitalplayground ComTo The Hilt Kamylaمٌوَقًْع سِكِسِNude PicksAmanda Cerny NqkedXxxx Porn MoviesBisexual Cuck PornErotica OnlineNude Jennifer TaylorRubber DildoTouching Big BoobsSunny Leone Desi Sexy VideoWife Stripping For FriendsNubilefulmsCeleb Feet RedditSpartanas AcompLisa Marie TaskerAunty Saree ChangeSex With ProfessorSoftcore PornXxx Porn BhabhiCam Porn VideosMeguri PornXx Hot IndianSkin To The MaxNhentai..netXvidroAymi YoshikawaChristina LindbergChastiy LynnNaked Porn LadiesFriend Sex VideoAnal SexxBest Latina Porn ActressesBreeolsonGhar Me SexTamil Heroine BfDadcreampieOn The Phone Blow JobBreak Point Madi CollinsStarwars Parody PornLol PornhubHot Actress SexDoctor And Nurse PornMarathi Zavazavi AudioLesbian Hypno PornFree Porn TrailersMichigan NudesSexy Video Ful MovieceBest Indian Sex PornJapanese PublicsexDogs Out PornUtherverseFree Ruff PornAbela Danger Porn VideoKira Noir Porn VideoQueenie Sateen Double BlowjobBedoage.Javhd.onlineJuegos PornSnapchat Nudes Redditالسكس صينيRenee PropsXhamster Hot VideosBest Friend XnxxReal Taboo PornRoyce Swells XxxIndian Porn.xomOnlyfan NudesUnblock Pornhub VideoThe Addams Family PornVani SexKajal Sexy FilmBlackbbwMyfreeca.sBest Porn PicsPornomadrastraLets Have SexSe X TwitterCream Pie OrgiesMandi May PornXmxx IndiaTrending Porn VideosXxtvGeeta XxxHindi Xxx Hd BfPorn Oil Massage JapaneseKawaiigirlBlackedpornKama TamilHairy Mature AnalBlue Film ChalayenSon Creampies MotherLesbian Porn Videos TeensVideos PronoXgayvideosFingering In WomenVidéo Pornographique.Perfect Girl PornChina Hot SexCleaning PornChicktokVintage Porn MagazinesElixxxoficDaughter Seduces MotherEbony Bbw MasturbatingBunni XxxMat6tuneBlacked.comPornassGay BreedingYoujixzFapcamsKarmenkarma OnlyfansPissing HentaiFabswingeraHavannah BleuXnxx Marathi Sex VideoPrivate SocityHot Blond PornFree Lesbian Porn VodeosFree Hardcore Porn MoviesOnlyfans Rips