Europa is onvoorstelbaar laag gezonken (hpdetijd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door morandi in Politiek  ·  25 Reacties

  • 4
  • 566x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

denk eerder dat dit eu praktijken zijn ipv europa....
andere landen in ''europa'' buiten de eu hebben aanzienlijk minder last en zinken niet zo laag tot dergelijke daden

2
1 kovichni

Of gaat het de goede kant uit met het bestrijden van de mensensmokkel door de NGO's die daar dik geld aan verdienen!

Of denk iedereen werkelijk dat het toeval is dat wanneer de ene route geblokkeerd word er ineens 1000 km verderop een nieuwe is.

Zoiets kan alleen als er grote organisaties achter zitten die contacten hebben in alle landen op die routes!

1
2 Zie Hier

het plan werkt van onze politic werkt!... europa zal eb moet kapot, en zal geislamiseerd worden

1
3 henry86

De huidige lummels in het EU parlement hebben geen notie van wat er buiten allemaal aan de gang en aan de hand is. Vreemde wereldburgers die ons willen voorschrijven wat we moeten doen en zelf te stom zijn om voor de duvel te dansen. Overal waar ze komen wordt het een puinhoop en maken ze er een zooitje van. Hoe lang moeten wij nog onder de gesel van dit achterlijk bestuurlijk college blijven. Wat Libië betreft en wat daar allemaal gebeurd, lijken ze wel een club souteneurs.

1
4 TC

** gebruiker verwijderd **

@1 , idd. Net zo chantabel als met Khadaffi in 2003. Dat mag op dat niveau.

5 gebruiker-verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@4 , dat zure zooitje in Brussel heeft ook een bovenliggende bestuurslaag.

6 gebruiker-verwijderd

Hp niet van de realiteit dus

2
7 chouffleur

Het gaat allang niet meer om vluchtelingen maar om illegale immigranten die zonder geldige reden of zonder visum Europa willen binnendringen.
Als je dat risico wil nemen dan moet je ook de consequenties aanvaarden.
Europa als zodanig heeft daar geen verantwoordelijkheid in, overigens mocht het gaan om dat bedrag dan is dat klein bier ten opzichte van de schade die immigranten hier aanrichten.

1
8 chouffleur

De Turkije-deal, verdrinkingsdoden en nu de Libië-deal zijn allemaal het gevolg van de enorme lafheid van onze EU-leiders. Ze zijn volledig de regie kwijt en laten zich misleiden door korte termijn mensenleed met als gevolg veel meer mensenleed. Haal die wortel weg en sluit de Europese grenzen. Vang echte vluchtelingen op in fatsoenlijke kampen in de regio. Stop met geven van valse hoop.

2
9 Dune

* Verwijderd door de redactie *

10 moeder

@9 en hoe ga je dat doen? Een muur bouwen in de Middellandse zee? Hoe ga je die veilige kampen fatsoenlijk inrichten in die landen als Libie? Gaan we dat land dan bezetten? Hoeveel militairen heb je nodig om in landen als Libie veilige gebieden te creëren. Hoeveel mensen gaan we dan opvangen in die kampen er zijn er 250 miljoen op de vlucht al zouden we 10% moeten gaan opvangen dan praat je over een populatie van de omvang van Belgie en Nederland samen. Vervolgens vang je dus 90% niet op dus dat lost het vluchtelingen probleem helemaal niet op. En wat gaat dat kosten 25 miljoen x 10.000 euro per jaar = 250 miljard?

Het is allemaal geklets van iemand van de zijlijn van iemand die geen idee waar hij het over heeft.

11
11 mike45

@11 Ik heb het over oorlogsvluchtelingen als gevolg van 'onze' oorlogen in het Midden-Oosten en opvang in veilige buurlanden. De economische migranten uit Afrika komen hierheen omdat wij hen die mogelijkheid geven. Het is helemaal niet zo moeilijk om de Middellandse Zee volledig af te sluiten met marineschepen. Of om de asielaanvraag uitsluitend in Afrika bij een Europese ambassade te behandelen.

Ik zag gisteren dat een Afghaans gezin van zes in Duitsland 2500 euro per maand aan uitkering ontvangt. Dat zijn vijf jaarsalarissen in een gemiddeld Afrikaans land. Wat zou jij doen als je met hard werken 30.000 per jaar verdient en je ziet dat je in een ander land 150.000 per maand krijgt zonder te werken? En daar in Afrika hebben we het dus niet over een 9-5 kantoorbaan, maar over 16 uur per dag zwoegen in de brandende hitte. Vind je het gek dat miljoenen hun koffer pakken om hierheen te komen?

1
12 Dune

@12 85%

1. Van alle vluchtelingen worden al in de regio opgevangen, slechts 15% komt naar Europa waarvan 0,26% naar Nederland. Dat is de Nederlandse bijdrage aan de opvang van oorlogsvluchtelingen uit het midden oosten.

2. Hoe kun je nu de Middenlandse zee afsluiten met marine schepen? En wat gaan we dan doen schieten op die bootjes met mensen die de oversteek proberen te maken.

3. Ben je wel eens in Afrika geweest daar is helemaal geen werk, in de meeste landen is een werkeloosheid van 80%. Je krijgt daar alleen een baan als je de juiste vrienden op de juiste plaats hebt en bereid bent om te betalen om ergens een baan te krijgen. Het is dus inderdaad niet vreemd dat mensen hun leven wagen om naar Europa te komen. Althans een klein gedeelte dan.

4. Mensen uit Afghanistan zijn wel degelijk vluchtelingen, dat is absoluut een heel gevaarlijk land vergelijkbaar met Syrie, die mensen kunnen er ook niks aan doen dat het levensonderhoud en de daarbij behorende uitkeringen in Nederland en Duitsland zo hoog zijn. Dat heeft een vergelijkbaar Nederlanders gezin in de bijstand ook per maand. En volgens vele hier is dat absolute armoede tenminste als het om Nederlanders gaat dan. Bij vluchtelingen is dan in eens rijkdom?

8
13 mike45

@13 alles wat illegaal Europa in wil is immigrant, geen vluchteling.
De regeling is nu zo dat in een veilig land er een aanvraag ingediend kan worden om asiel te verkrijgen in een Europees land naar keuze van de beoordeling van de asiel selecteur.
Zo werkt dat en niet anders.

0
14 chouffleur

@13 Die 85% kan net zo goed 100% zijn. Een asielzoeker in Europa kost 10 tot 20 keer zo veel als opvang in een kamp in de regio. Dus de kosten van die 15% zijn grofweg 2 tot 3 keer zo hoog als de totale kosten van opvang van die 85% in de regio. Dat is waanzin. Dat is asociaal.

0
15 Dune

@13 En over dat schieten op bootjes gesproken. Dat is precies wat de Amerikaanse kustwacht doet als ze een speedboot van drugssmokkelaars onderscheppen. Als zo'n boot niet wil stoppen dan krijgen ze eerst een schot voor de boeg, luiteren ze nog steeds niet dan wordt de boot stukgeschoten.

0
16 Dune

@16 Ja, maar in dit geval bestaat de smokkelwaar uit mensen en het staat niet zo goed als je die samen met de boeven naar de haaien schiet, vooral niet als er ook kinderen bij zitten.

0
17 Civ

@17 Het zijn ook geen snelle boten dus die zijn makkelijk te enteren zonder geweld. Vervolgens afzetten op het Libische strand waar ze zijn vertrokken.

0
18 Dune

Europa ( Brussel ) heeft het totaal niet meer in hand, alle losse touwtjes vallen door hun vingers.

0
19 Dissident

Migratie-experts vermoeden dat Minitti (minister binnenlandse zaken Italie) de architect is van een deal tussen de Italiaanse geheime dienst en Libische smokkelaars (De Standaard 31 augustus). In ruil voor miljoenen dollars, een paar ton voedselhulp en een vrachtwagen vol medicijnen, stopten de smokkelaars met smokkelen. In plaats daarvan patrouilleren ze nu met jeeps langs de stranden. Migranten die toch willen oversteken, worden opgesloten in detentiekampen.
Voor al-Amu en zijn bende zijn er nog voordelen aan de samenwerking met Italië. De migratiestroom krijgt meer internationale aandacht dan de lucratieve oliesmokkel. Nadat zijn naam in een rapport van de VN-Veiligheidsraad was opgedoken, begon hij zich naar verluidt zorgen te maken. ‘Hij wil niet op een lijst met oorlogsmisdadigers terechtkomen’, zegt Samir. ‘De strijd tegen migratie geeft hem nieuw krediet.’
Al-Amu (brigade 4question was eerst de grootste smokkelbaas voor migranten die naar Europa wilden en zou ook banden hebben met de Libische tak van Islamitische Staat, die tot 2016 geleid werd door zijn neef Abdallah Dabbashi. Abdallahs IS-trainingskamp, vijf kilometer ten zuiden van Sabratha, werd in 2015 gebombardeerd door de Amerikanen. Een jaar later verdween Abdallah naar Afghanistan. ‘Het geld van de Libische smokkel vloeit nog gedeeltelijk naar radicaal islamitische milities’, zegt Samir.
In de oude visverwerkingsfabriek en de boerderijen rond Sabratha (Libie) heeft de Brigade 48 van al-Amu eigen detentiekampen. ‘Strijders die goed werk hebben geleverd, worden ’s nachts toegelaten tot de loodsen. Daar mogen ze een Afrikaanse vrouw uitkiezen en haar verkrachten’, vertelt Samir. Al-Amu heeft grote delen van de oude toeristische infrastructuur langs de kuststeden overgenomen en trakteert zijn bendes geregeld op feesten in de lege luxehotels, met een overvloedig aanbod aan alcohol, drugs en seksslavinnen.

Het artikel (Link) is gratis te lezen na aanmelding met je mailadres:
http://www.standaard.be/cnt/dmf20170901_03048757

Diezelfde leider Al-Amu die zo veel geld en goederen/wapens van Italie/Europaheeft ontvangen is nu weer verdreven door een andere groep in Libie:
https://www.libyaherald.com/2017/07/30/local-islamist-militias-forced-out-of-sabratha-by-pro-lna-force/

https://www.oneworld.nl/crisis/waarom-neemt-het-aantal-migranten-vanuit-libie-ineens-af

Wat een zooitje daar!!!!

0
20 Nieuwsgierig

@20 de emoticon was niet de bedoeling moet een 8 dus (brigade 4question zijn!

0
21 Nieuwsgierig

Foute titel.
EU is onvoorstelbaar laag gezonken, moet er staan.
Wees gerust, deze EU zal niet overleven.

0
22 abessijntje

@20 Diezelfde pipo, Ahmed ‘al-Amu’ Dabbashi ?????
Als dit zo is, en ik denk dat het dezelfde persoon is waar Italie/Europa nu zaken mee doet/deed.
waar zijn ze in godsnaam mee bezig!!!

http://carnegieendowment.org/2016/05/12/struggling-to-fight-islamic-state-in-fractured-libya-pub-63582

0
23 Nieuwsgierig

@20 dus de mensensmokkelaars hebben de volledige controle over Libië en niet de lybische elite die zeer de rest van de wereld me aan tafel zit bij onderhandelingen.

Als is beter als vrouwen en kinderen niet verdrinken en dat het jonge tuig Europa niet binnen kan komen.

0
24 niet-alles-geloven

Wat doet Meredith Greer zelf eigenlijk?

Neem aan dat ze zelf vluchtelingen al in huis heeft genomen? Geld dat ze niet nodig heeft, direct doneert aan vluchtelingenhulp? Voedsel wat ze niet eet, opstuurt naar Afrika, alsmede ook kleding dat ze niet meer aantrekt?

Of schrijft ze er alleen maar over, zoals wij ook doen op nieuwskoerier?

0
25 Borderless

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@3Stuur de IRS even een mailtje hoe ze dat moeten regelen. Zou een makkie voor je moeten zijn....

zojuist geplaatst door Snorrie

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@28"schelden, beledigen, op de persoon spelen."Man, ik gaf gewoon mijn mening. Doe niet zo zielig. Zielig zijn/voelen is een keuze.Ik wa...

1 minuut geleden geplaatst door Malinois

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@23 We moeten ze inderdaad niet onderschatten. Een serieuze oorlog tegen de NAVO gaat jaren voorbereiding eisen, waarvan we nu al een begin zi...

1 minuut geleden geplaatst door Feldwebell

Benzardi
GeenStijl: Beroepsmafklapper Frank van der Linde gaat op 4 mei demonstreren tegen... Martin Bosma

Oppakken voor 4 mei, probleem opgelost...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Querulijn Xaverius
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Wat een enorme PAARDENLUL is die Mac Benac!...

4 minuten geleden geplaatst door Querulijn Xaverius

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@30 Neem je de rest van je accounts ook mee?...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

progressiefliberaal
Veelgebruikte zoetstof in snoep en frisdrank mogelijk schadelijk voor gezondheid

Dat is al de zoveelste.Maar dit is dus ook wat je krijgt als je net doet alsof suiker een enorm probleem is (en daar hoge belastingen op hef...

5 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@7 Neem me niet kwalijk dat ik op een openbaar forum reageer.🙏...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@16 Oh okay. Ik wist ff niet welke kant het uitging....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@5Dan moet je buiten blijven.Hoe moeilijk kan het zijn?...

9 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Amilia Onyx CreampieCreamieMarcela KatBonnie Rotten FeetXxx Por VideoIndian Pussy Sex VideoCeleb Naked LeaksFittest PornstarSylvia Saint PornIndian Couple Porn VideosYukahonjoPaheal 34Oncam MeXvideo Hot VideoVal2legit XxxGoliath DildoPawg In Booty ShortsPornolandia ComNude Females HotMarathi FuckSex KamamSexy Nangi FilmHot Scene PornHairy Women PussySex China ComReal Incest SexBig Tit ArabSuper Deepthroat The GameBlackpussy HairyPorn ParodyGangbanged TeacherBeautiful Woman PornHoldthemoan RedditCnnamadorSocialmeidagirlsSexting PicsAmenda Cerny OnlyfansSuhagrat KaMr Peabody And Sherman PornPawg Rides BbcMarathi Video SexBodybuilder PussySexvvidPornserverVintage NudeKenda Wilkinson NudeNaked Dana PlatoDies XxxSunny Leone MassageSunny Leopne PornFacial CumpliationPorn Comics.comRomatoc PornSex Chilli ComTruyện HẻntaiIndian Bhabhi Hot NudeMia Khalifa BoobiesPawg ModelsJe Montre MaAssistir Xvideos Red GratisCock CelebritiesSimbu SexSazon De Puerto Rico LeakedRctd 526Hindi Xxxx Video ComBideos PornosxxxCartoons NakedBokep TiktokAdult-fanfictionPornos JavPornode VideoNicoledoshi PornBigcock TwitterXxnnxx Video HdMia Khalifa Pron VideoDo The Wife PornDirty Porn XxxHardcore Couple PornDancing Bear StripperDamplips.comChat Avenue.comFamous Porn DtarsAssistir Filmes Pornô GratuitoBig Asses XvideosMiamimeangirlsAvneet Kaur NudeFree Hd Indian PornEtherealqosEvanna Lynch NudeXnxx 1st TimePornstatMuslim Desi PornJulie Sex VideosFucked Up Family PornJess Ryan XxxFakehub ComIndian Celebs NudeNurse Wala BfWww Sex PhotoDevar Bhabhi Desi XxxViolet Gem PornMackenzie Moss PornFree Xrated PornPorn Free GamesCelebrity TittsHottest Teens NakedTamil Sxe MovieBf Blue Picture Video MeinFree Women PornMolly Bennett PornIndian TwinksMalayalam Sex Audio VideoNaked WokmenIndian Hot SaxTabooblowjobsPorn Rule 341337x.tpReddit Tube PytPornos 20Cumming In Deep ThroatPayten List NakedHair Brush MasturbateHindi Web SeriessexDeepthroat TwitterHot Homemade PornHasin SexReddit HomemadeKatrina Kaif BlowjobXxx Hot SexualContis CnnHq RentaiAmanda Cherry PlayboyGirls Squirting Videos91 秦先生Cfnm AnimatedNaked PhotoOvertimemeganPorn JijaUnwantedcumshotsTickling TorcherShortsex StoriesFree Granny Porn VideosFilme Prono GratisLexi Luna MinaHot Girl Xxx PhotoLatest Hd SexBooty Pics NakedRubi Rose AssBeanybean99Marathi Hot Sex Video