door Febee in Binnenland  ·  71 Reacties

  • 26
  • 945x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die man woont hier nu eenmaal en heeft het recht om een boekhandel te beginnen en te " draaien".
En hij heeft het recht om de godganse dag met zijn kont omhoog allah te prijzen.
Je kan het hem eigenlijk niet kwalijk nemen. Hij doet nu eenmaal wat in zijn aard ligt.

(of allah het zo fijn vindt om de hele dag naar die kontjes te kijken is vraag twee, wie zal het antwoord weten?)

Maar goed. Het probleem (en oplossing) ligt een paar stappen terug. Grenzen dicht en geen godsdienstwaanzinnigen meer toelaten.
Criminele en radicale moslims direct uitzetten. De partijen van het "partijkartel" gaan dit nooit doen dus willen we deze gekte stoppen zullen we massaal op andere partijen moeten stemmen.

1
51 Natayo the Bobcat

Welke idioot heeft dit soort gekken een verblijfsvergunning gegeven?

0
52 wijs

@52 Merkel..Wir schaften...sry het was net lunchpauze...shaffen das.

0
53 Rapunzel

@52 En welke idioten treden er niet tegen op
Gebiedsverbod is dus een wassen neus andere imam ervoor en gewoon doorgaan

1
54 Ikke44

@52 Waarschijnlijk is Merkel gewoon verkeerd begrepen.

0
55 Rapunzel

Het wordt de hoogste tijd om deze boze dwerg in een raket te stoppen en die richting Syrië of Libanon te schieten (daar komt dit mannetje vandaan) en ze daar maar uit te laten zoeken wat ze met hem willen. Voor zulke boosaardige boekhandelaars is geen plaats in Nederland.

1
56 RoosjeB

@56 Misschien is een gratis abonnement voor een openbare bibliotheek iets voor deze imam. Een winkel vol korans beperkt een beetje zou je denken.

0
57 Rapunzel

Dat de regering deze frauderende parasiet Nederland nog niet uitgeschopt heeft, begrijp ik niet..

0
58 Lias

@58 Deze en andere regeringen hebben nog nooit iemand het land uitgeschopt wat ze ook hebben geflikt, daar hebben ze geen ballen voor

0
59 wijs

Moet toevallig niet de riolerin open die dag en moeten ze toevallig ook niet per ongeluk met wat drilboren werken..

Oh...wist u dat niet, wel hebben echt een berichtje achter gelaten, maar misschien kunt u geen Nederlands lezen

0
60 Oester

** gebruiker verwijderd **

Mogen er ook motoren in de straat? Eens kijken wat er gebeurt als een paar motorclubs gehoor geven aan deze oproep.

61 verwijderd5929219

Slappe heelmeesters maken stinkende wonden, Men is altijd véél te slap geweest.

0
62 Kaksaboemsa

Nou, de confrontatie dus...
In Den Haag en binnenkort ook in Utrecht.
Maar die in Den Haag, daarbij gaat het om een zelf benoemd religieus leider, erg charismatisch en met groten aanhang trouwe mede bidders
Die vertrouwend op z'n kennis van de Nederlandse mores, zoals hij die als Syrische vluchteling tot nu toe altijd heeft mogen ervaren.
Die de confrontatie aangaat met lokale politici, waarvan hij weet dat ze altijd tot een laatste compromis bereidheid zijn om geweld te vermijden.

Ook zal hij wel geloven in de volledige steun van- en de bescherming door zijn allah en natuurlijk op de vastberadenheid van zijn bevlogen volgelingen (uit de Haagse Schilderwijk?, of misschien ook al wel van die (al) stilletjes teruggekeerde jihadgangers uit (gevallen) IS gebieden in Syrië. IS jihadisten die bij thuiskomst meteen van de radar verdwenen zijn. maar waarvan we echt wel weten dat ze allang in Nederland zijn en door familie en vrienden als helden voor het geloof vertroeteld en voor de overheid verborgen worden).

Dus mogen van mij de 'beroepsmatige Nederlandse verantwoordelijken' (en daarmee bedoel ik nu eens niet ambtenaren met een visie á la Amsterdam, of bestuurders en die politici met een heilplan, maar zij die zich in Nederland beroepsmatig met de materie bezighouden), indien ze zich enige noodzakelijke vastberadenheid hebben voorgenomen, naast die pelotons ME en arrestatieteams ook wel wat zwaar bewapende Mariniers en andere onderdelen van de krijgsmacht die gespecialiseerd zijn in het uitstampen van terrorisme, achter de hand houden.

En het lijkt me zinvol om, naast het voorlopig niet langer toepasbaar verklaren van enkele grondwetsartikelen, gelijktijdig de vele betrokken ambtenaren, bestuurders (beide voorkomend uit gemeentelijke, provinciale en landelijk overheden) en politici, (maar dat natuurlijk enkel vanwege mogelijke dreiging tegen nationale veiligheid), door middel van een door 'nood gedwongen korte vakantie op een Waddeneiland' te concentreren tot dat de 'beroepsmatige Nederlandse verantwoordelijken' als oordeel kunnen vellen dat dankzij hun maatregelen de situatie in Nederland weer dusdanig genormaliseerd is, dat zij (de op het Waddeneiland verblijvende) zonder gevaar voor hun leven hun taken kunnen hervatten...

0
63 tegenzinnig

Natuurlijk zoekt hij de confrontatie. Hij word gecoached door de beste juristen en wil het zoveelste stukje terrein veroveren voor islam via een juridisch precedent, namelijk het recht, overal op straat te gaan liggen bidden. Oostenrijk heeft daarop gereageerd, door een regering te kiezen, die paal en perk heeft gesteld aan islam in Oostenrijk, dat zal Nederland, het laffe meelopertje, niet doen, dat weet hij ook.

Oostenrijk heeft immers de vorige ronde de islam een halt toegeroepen, toen ze al in Constantinopel zaten met hun zegetocht, en meegeholpen ze Europa uit te trappen. Dat hebben de islamieten Europa nooit vergeven, wij mogen dat niet want wij zijn geboren om hun slavenhandel goudgeld op te brengen en hun melkkoe-dhimmies en slaven te zijn, vinden zij.

1
64 Wendel

Waar zijn boeddhisten als je ze nodig hebt..

0
65 chouffleur

Ik mag aannemen dat er in ieder geval foto,s zijn gemaakt van die Allah bidders die nu mee gaan doen aan de provocaties van de haatsjeik ?
En de moslims laten weer eens ondubbelzinnig zien, dat ze schijt hebben aan Nederland, en zich verheven voelen boven de niet-moslim.
We weten nu in ieder geval weer duidelijk waar de moslims voor staan.

0
66 Marrie

Ze blijven doorgaan met provocaties, deze ideologie aanhangers! Ontruimen en met harde hand eens gaan optreden in plaats van het gedoogbeleid en zachte aanpak om dit provocerende "tuig", dat alle maatregelen aan zijn laars lapt en blijft provoceren, uitzetten, maar ze blijven wel genieten van alle "geneugten" alhier! onbegrijpelijk dat hier weinig of niets aan wordt gedaan en zo gaat het steeds verder en verder tot.......?

0
67 Widaan

Als er geen vergunning voor is afgegeven dan behoort de hermandad hier tegen op te treden. Als een massagesalon een happy end levert als service dan is een gemeente er als de kippen bij om op te treden terwijl van die service niemand last heeft. Als een haatzaaier een boekhandel misbruikt dan dient daar toch zeker ook tegen te worden opgetreden.

1
68 PFL

** gebruiker verwijderd **

@68
Dit is er in de laatste 3 weken ondernomen tegen deze haatimam (waar hij dus sch**t aan heeft)
15.08.2017 AD;
De omstreden prediker Fawaz Jneid is niet langer welkom in een deel van Den Haag. Mede op verzoek van burgemeester Krikke krijgt hij een gebiedsverbod van de NCTV voor Schilderswijk en Transvaal. Met een nieuwe anti-terreurwet kan de NCTV sinds kort een gebiedsverbod of meldplicht opleggen aan mensen die radicaliseren en een potentieel gevaar vormen. Dat gebeurt bij Fawaz nu voor een half jaar. Als hij toch in de wijken komt, kan de politie hem aanhouden. De maatregel is voor zover bekend nog weinig toegepast.
10.08.2017 NOS;
Burgemeester Krikke van Den Haag heeft de stichting Qanitoen een ultimatum gesteld. Binnen tien dagen moet de stichting ophouden het pand aan de Cilliersstraat als gebedsruimte te gebruiken.
"Laat er geen enkel misverstand over bestaan: het pand van de stichting mag uitsluitend als bedrijfsruimte worden gebruikt. Enig ander gebruik, bijvoorbeeld als gebedsruimte, is niet toegestaan en zal niet worden toegestaan", aldus burgemeester Krikke.
25.08.2017 De Volkskrant;
Het Haagse stadsbestuur spant een kort geding aan tegen de omstreden islamitische stichting Qanitoen. Volgens de gemeente werd vrijdag in het pand van de stichting een gebedsdienst gehouden, terwijl het gebouw alleen mag worden gebruikt als bedrijfsruimte. Imam Fawaz Jneid, die een gebiedsverbod heeft gekregen, was volgens de gemeente niet aanwezig in het pand.

69 verwijderd2420

Ik vraag me af of je geen papieren hoeft te hebben om een boekhandel te beginnen.

1
70 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@70
Geen diploma's verplicht (wel aan te raden).

71 verwijderd2420

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Offtopic

Wat ruik ik toch een rare stank hier....

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Offtopic

@2356 " weer iedereen begint uit te schelden" Aantoonbaar en voor iedereen zichtbaar, was dat niet ik maar jij. ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

@2358 "Ik denk dat mensen wegblijven door Prikkelmans,Bop en Tokkifee" Zie 2354 :-) ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Offtopic

"mijn gescheld naar bepaalde personen toe en dat er mensen zijn die daardoor reden zagen om te stoppen met NK" En maar wel steeds an...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
“Verandering van strategie”: Duitse militaire expert roept de NAVO op om Rusland rechtstreeks te confronteren - Dissident.one

De moffen gaan er weer voor, het blijft een ziek volk, en ze hebben weer veel linkse woke nsb ers op hun hand....

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

spookrijder
Offtopic

@2366 Dat had ik ook gemist, zoals ik wel meer mis. Maar Elske moet natuurlijk ook terugkomen, net als wel meer reaguurders. Ik was aangenaa...

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Offtopic

@2365 "dit gedrocht" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rio Grande
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

@9"Jij ziet natuurlijk veel liever dat ze zich zonder slag of stoot overgeven aan die agressor"Er valt niets meer over te geven. Rusland h...

8 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@127 Kun jij dan nooit eens één keer een serieze reactie geven?Waarom mijn autisme erbij halen?Slaat nergens op.Menig uurtje aan de te...

10 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Offtopic

@2364 De heren Brinkert en Yisrael mogen wat mij betreft ook wel terugkomen. Beetje leven in de brouwerij en wat humor daar houd ik wel van....

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Hirakud SexKristy BlackDehati Bhabhi PornJadelove OnlyfansCell Phone PornClaire Dames AnalBaddiehub.ocmCaseiros PornôCamren Diaz PornPorn Sex VideosNude CelebriteExtreme Sex SitesLena Foxx OnlyfansBreana BeachSofía Vergara NideAnime Hentai AnalDoggie Blow JobKim Kardashian XlxxFfb PornNude WomanBig SexyassBigass AnalNaked Nicki MinjaKajal SexxJean MichaelsBarbie Reyes PornPornográficos DeFree PetitepornNude Sexy CelebsSimilaires PornKafka Star Rail HentaiBhavana Hot BoobsAmouranth DeepfakePorn XmxxP H O R N H U BPornografia Gay VideoRiley TeidShojuo RamoneThighingHypnosis OrgasmPornsonAnine Porn UncensoredBlack Chyna OnlyfansAudrey Bitoni BlowDebi Sue VoorheesPorn Hub NursingOdia Sxe VideoXnxn Sexy VideoGirlnextdoornudeSybel StallonNiksindian Full PornPonrBrazzers Old ManCartoonpirnBig Boobs Sleeping PornPulptoonsXxxoornFetlifwBig Naturals NudeAcompanhantes FamosasHands Free CumshotSexy Asin PornOpen Romance VideoThalia Diaz PornAmirabrieHuge Tits Blonde MilfAshley Fires MomAfrican Porn'sSuccubus CovenantBbw Threesome PornSunny Bf VideoFotos Fe Mulheres NuasSleeping XnxxvideoSpongeknob SquarenutsBig Maked BoobsRead Hentia MangaVidéos Gratuites PornographiqueHorse Anal PornDoctor Fuck VideoBlonde Porn VideosXxx Hindi Audio KahaniBrother Sister FuckRiley Reid BlackmailPhotoacompaPornos Vintage FrançaisPorn SitwsRosszlaynokJezebel VezirForced Fuck VideosSunny Leone Fucking XvideosMallika Sherawat BoobsSex Punjabi ComDesi Bus SexDesipapaPorn LinkedNsfw LingerieDeep SebukeD Art Hentaoفیلم سوپرسکسی ایرانی جدیدAvavillain LeakTenticol PornChinese BjWww.imagefap. OmTamil Sxs VideoDutchxthinIndian Bbc Sex VideoFat Pussy LipsHypnhubSouth Africa Xxx VideoMissalice_94Poran Sex HdKyllie QuinAshleyyyreyyy LeakedOld Woman Sex VideoPonestarCarey Mulligan Nudeسكسي.مصرىTherealdelilah NudeKorean Cartoon PornErotic MasturbationKorean Only FansSimspsons Porn ComicsJohnny Depp NudeDeep Anal BbcHentai FiguresDanny D New VideoIndian Teen Forced SexBrother Wife In EnglishPorn Sharing My WifeLesbian Sex TapeIndian Wild PornAfrican Teen Sex VideosGranny BetCamila Morrone NudeKendra Lust Sexy VideoGoddesssupremePeriod PornSquitersViva Street.Cum Swallow ClipsEat MyassXhub VideoSavannah Sixx NudesKannada Sex PhotoHot Brother And Sister Sex VideoDanny Phantom Gay PornPrince Yahshua XxxAncesoredHindi Bangla BfWww Sex Web Series