door Havermout in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 3
  • 1109x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Een Noord-Koreaanse raket heeft maandag het luchtruim van Japan geschonden. Het projectiel is in de Japanse zee terechtgekomen."

Dat zal in Noord-Korea met veel bombarie wel weer als een succesvolle raketlancering geframed worden. Die tv-lezeres zal wel weer vol enthousiasme een propagandaverhaaltje ophangen.

1
1 tripomatic

Zo te zien heeft de grote leider bij de lancering een schrammetje opgelopen aan zijn vinger, want er er zit ,n pleister op.

1
2 Marrie

Ik hoop van ganser dat de Koreanen weer éen natie zullen worden net zoals dat met onze oosterburen is gebeurd.

4
3 21st Century Guy

Kan dat tuig niet in hun eigen luchtruim blijven?

1
4 VaY

** gebruiker verwijderd **

@4 : Kunnen ze wel, maar doen ze niet.
Zoiets wordt ook wel provoceren genoemd.
En wat @1 : zegt, deze lancering zal richting de trieste Noord-Koreanen gebracht worden als wederom een overwinning van het vaderland.

5 verwijderd23596913

Die dikzak is echt gestoord

1
6 wijs

Ik denk dat Noord-Korea straks in één klap van alle problemen af is.

5
7 RazorBlade

@1 "Dat zal in Noord-Korea met veel bombarie wel weer als een succesvolle raketlancering geframed worden. Die tv-lezeres zal wel weer vol enthousiasme een propagandaverhaaltje ophangen."

Dit was een succesvolle lancering.

2
8 MetBoerenVerstand

* Verwijderd door de redactie *

9 Chat Baker

Dit gaat een keer fout, als N-Korea het Japanse luchtruim blijft schenden. Een keer voelt Japan zich zo bedreigd dat ze zo'n raket wel uit de lucht schieten en misschien zelfs verder gaan dan dat alleen. En dan moeten sommige randdebielen hier niet komen roepen dat Amerika aan het provoceren is.

4
10 A Passenger

Zorgwekkend. Temeer omdat deze provocatie de ergste provocatie is sinds jaren. Daarnaast claimt Zuid Korea aanwijzingen te hebben dat Noord Korea binnenkort een nucleaire test gaat uitoefenen.

0
11 Drumpf

Dit gaat echt de verkeerde kant op, die man moet gestopt worden, maar hoe vraag je je af,het gaat hoe dan ook veel mensenlevens kosten, vooral bij een nucleaire oorlog, moet er niet aan denken, deze man is gestoord.

0
12 lisaaatjuh

Kan die man niet eens eindelijk gestopt worden en dat volk gered worden van zijn onderdrukking?

0
13 FonTok

Ik vind het verontrustend dat Japan zichzelf niet beter verdedigt en zo'n raket al uit de lucht schiet voordat die bij het Japanse vaste land komt. Hoog tijd dat Japan de technologie krijgt om deze raketten al minimaal 100 km voor de Japanse kust uit de lucht kan schieten.

1
14 PFL

@14

Dat durven de Japanners cq de Amerikanen niet. Stel eens voor de de zogenaamde allermodernste nieuwste Amerikaanse anti luchtafweersysteem THAAD niet 100% werk dan sla je natuurlijk een grote flater. Net zoals de Patriot luchtafweersysteem. Dat systeem werkt voor geen meter. Ik heb zelfs een vermoeden dat de zogenaamde THAAD luchtafweersysteem gewoon een Patriot is in een nieuw jasje. De buitenkant is ietsje anders maar het binnenwerk is exact hetzelfde. Er hangt alleen maar een ander prijskaartje aan die Japan en Z-Korea moeten betalen voor hun veiligheid. Geldklopperij! Kassa voor de Amerikaanse wapenindustrie.

5
15 TitaMagic

Dit is waarschijnlijk een waarschuwing van NK voor de Amerikanen en ZK die op dit moment samen een militaire oefening houden. Er zijn 50.000 Amerikaanse en Z-Koreaanse militairen bij deze oefening betrokken. Kan me best wel voorstellen dat NK hier behoorlijk nerveus van wordt. Waarom stoppen de Amerikanen en ZK niet met deze gigantische militaire oefening. Kappen met dat provoceren want straks breekt de pleuris uit en daar is niemand bij gebaat.

11
16 TitaMagic

** gebruiker verwijderd **

@16 Meen je dit echt? Je praat deze lancering goed omdat USA en ZK een oefening houden? Deze oefening is de eerste dit jaar. Weet je hoeveel raketten en nucleaire testen NK dit jaar al heeft gedaan? Dan kun je toch niet serieus menen dat de oefening de aanleiding is. Die oefening is juist een reactie op het vele provoceren door Kimmetje, en dan gooi hij er nog fijn een luchtruimschending bij op.

17 verwijderd92142543

@17

Het is actie reactie. De lancering is nog niet door de N-Koreaanse staatsmedia bevestigd. We weten dus nog niet of het wel om een N-Koreaanse raket gaat. Normaal gesproken wordt na iedere N-Koreaanse raketlancering door de Staatsmedia/televisie bevestigd. Afwachten dus. Laten we dus maar hopen dat het niet om een false flag actie van de Amerikanen en ZK gaat. Ze houden op dit moment een oefening waar 50.000 Amerikaanse en Z-Koreaanse militairen bij betrokken zijn. De laatste tijd werken de AEGIS navigatie systeem van de Amerikanen ook niet zo opperbest getuige de 2 aanvaringen die Amerikaanse marine/oorlogsschepen gehad hebben met olietankers in de Fylipijnen en deze week nog in de buurt van Singapore. Afwachten dus of het wel om een N-Koreaanse raket gaat.

8
18 TitaMagic

@18 ah.... jij gelooft de Noord Koreaanse staatsmedia...

@14 [ Ik vind het verontrustend dat Japan zichzelf niet beter verdedigt ]
Volgens mij heeft Japan wel degelijk de mogelijkheid zo'n raket te onderscheppen, maar heeft men dat niet gedaan om onnodige escalatie te voorkomen. Je kunt er over twisten of dat een juiste beslissing was.

1
19 TedjeR

!19

De N-Koreaanse Staatsmedia/televisie heeft de mogelijke lancering nog niet bevestigd. Normaal gesproken doet NK dat altijd. Je hebt waarschijnlijk dat N-Koreaanse vrouwtje heel vaak op het Journaal gezien.gezien die dan met veel bombarie een raketlancering bekend maakt. Die heb ik vandaag nog niet gezien. Afwachten dus of het wel om een N-Koreaanse raket gaat. Kan een false flag actie van de Amerikanen en ZK zijn. Alles is toch mogelijk. Dat hebben we vaker in het M-Oosten en elders in de wereld gezien.

6
20 TitaMagic

@14

op radio 1 kwam dit onderwerp ter sprake, het blijkt dat het uit de lucht halen van raketten op zeer hoge hoogtes een zeer lastige gebeuren betreft. Volgens kenners funderen de beweringen van het Amerikaanse leger dat hun systemen met 90% zekerheid raketten uit de lucht kunnen plukken op drijfzand. Het daadwerkelijke slagingspercentage zou beduidend lager liggen.

Nee, je kunt Japan weinig verwijten. Mocht er een oorlog uitbreken en Noord Korea zou alles afvuren wat ze in huis hebben dan kan je gerust spreken van een ramp van ongekende schaal. Men, met name Amerika en diens bondgenoten, zal moeten accepteren dat Noord Korea aanstonds kernwapens heeft. Een oorlog voeren is zo extreem riskant omdat Seoul slechts enkele tientallen kilometers van de grens met Noord Korea ligt met een totale populatie van Seoul en de omgeving van miljoenen burgers.

Ik geloof ook niet dat Trump zo gek is om Noord Korea aan te vallen, mits Noord Korea daadwerkelijk omliggende landen aanvalt met een raket wat op soeverein grondgebied terecht komt.

Men moet gewoon gaan onderhandelen. Noord Korea heeft, hoe vervelend ook, Trump bij de pussy..... eh balls...

3
21 Drumpf

@19

Sorry Ted, op Radio 1 werd gemeld dat Japan zulk afweerraketten niet in huis heeft, alleen wel voor lager vliegende raketten, maar niet voor raketten die op grote hoogtes over Japan vliegen. Uiteraard gaan er nu wel stemmen op om wel zo'n systeem operationeel te krijgen. Maar dan nog, bij talloze raketten in een mogelijke oorlog zullen er altijd wel een paar zijn die hun doel zullen treffen.

1
22 Drumpf

@20 u staat hier glashard te beweren dat zuid Korea en de VS de boosdoeners zijn??? Ik denk dat u zich eens moet verdiepen in de historie van noord Korea sinds de 2e we. Door dit te stellen maakt u zich op zijn minst een beetje belachelijk nog nergens in de hedendaagse geschiedenis is een regime zo verschrikkelijk dictoriaal en niets ontzienend naar haar eigen bevolking en machtswellustig naar alles wat dit regime kapatilistisch vindt. Sinds de oprichting van noord Korea is het alleen maar bezig met provoceren en machtswellustige spelletjes.
Van het vermoorden van eigen familie leden tot het ontvoeren van Japanners niets is te gek. Alles is geoorloofd daar de leider denkt dat hij de spreekbuis is van God.. .en God is zijn overleden vader.
Ik slel voor dat u gaat emigreren naar noord Korea daar zult u het vast wel naar u zin hebben.

1
23 Jojotje

@22 ik had anders begrepen... maar een dergelijk systeem lijkt nu inderdaad achterstallig.

@20 je denkt toch niet dat NK-staatsmedia hoog van de toren gaan blazen over wat feitelijk een oorlogshandeling is? Dat is wel het stomste dat je kunt doen... tenzij je echt een oorlog wilt.

0
24 TedjeR

@21 het is juist aan China en Rusland om noord Korea in te binden dit zijn de 2 grootmachten die noord Korea gefaciliteerd hebben in het worden van een doctoraal bewind met een psychopathische familie als leiders.

1
25 Jojotje

@16

Er is nooit een vredesverdrag getekend, na de Koreaanse Oorlog! Noord-Korea wilde slechts een wapenstilstand, géén vrede! Dus oefenen de Amerikanen en Zuid-Koreanen, want sinds eind jaren '50 blijft Noord-Korea agressief en onbetrouwbaar.
Weet je eigenlijk wil iets af van de ontstaansgeschiedenis van Noord- en Zuid-Korea af? Ik vrees van niet, als je zo praat...

Het Dikke Mannetje-met-de-dronken-kapper mag wel uitkijken; straks krijgt hij een kruisraket in z'n overdadige, bombastische paleis...

0
26 weerman

Waarom zouden ze de raket niet uit de lucht schieten? 1) of ze kunnen het niet 2) Ze hebben een reden het niet te doen, maar welke?

0
27 rubbie

@27

Zodra zo'n raket door systemen wordt opgemerkt, wordt de -parabole- baan berekend. Men weet binnen enkele seconden precies waar het ding zal neerkomen. En bij deze raket was de conclusie al heel snel dat-ie in zee terecht zou komen, en niet op een Japanse stad. Dus dan gaat men daar geen -dure- anti-raket raket op afschieten.
Het werkt net als het Iron Dome-systeem van Israël. Bliksemsnel wordt de baan berekend -die altijd aan natuurkundige wetten zal voldoen- en Iron Dome besluit dan snel of het wel, of niet een anti-raket raket moet afvuren. Hangt dus allemaal van het landingsgebied af.

0
28 weerman

Blufpoker totdat de één zijn hand overspeelt.

0
29 Nerva

@16
Er is altijd íemand bij gebaat.

En ik snap niet dat je zoveel minnen krijgt. Je hebt gewoon gelijk.

3
30 Boudicca2000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Zie hier genoeg hoofd doekjes die in de middagpauze van school de supermarkt uitkomen,knagend aan een broodje...

2 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

GreyB
Kremlin-vriendelijk verleden blijft de PVV achtervolgen

@4Alleen Nazi.one en Oeps.nl voldoen hier op deze baggersite NK nog blijkbaar.....

3 minuten geleden geplaatst door GreyB

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6 Deugend englinks is natuurlijk helemaal gewend aan messentrekkende, verkrachtende, stelende moslims. Ik kan er maar niet aan wennen, en zie e...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6"" Strijders die geen direct gevaar vormen mag je krijgsgevangen maken maar niet zonder enig proces executeren.""Ik denk dat Hamas jouw ...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

icnivad
Hoofdcommissaris Bryan Isaacs geïnstalleerd als korpschef Surinaamse politie

In het lijstje ernaast staan al wat klusjes voor hem, naast het opsporen van Bouterse....

17 minuten geleden geplaatst door icnivad

LoydMorris
OM wil bestuur Stichting Islamitische School Amsterdam schorsen en ontslaan

Dit wordt herrie in de tent. . . . 😏...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@13Doe niet zo dom Bennie Bob, als je ze voorbij loopt zie je die telefoon een meter uitsteken onder die hoofddoek, en als ik dan achterin ben...

22 minuten geleden geplaatst door Marrie1

icnivad
Hormoontherapie bij overgang populair: 'Niet voor iedereen nodig'

Als ik die chagrijnige koppen van de 50+ers zie dan zou ik het zelfs verplicht willen stellen! 😀...

23 minuten geleden geplaatst door icnivad

icnivad
Het Zwanenwater wordt niet zomaar weer gifvrij

De stervende zwaan in het zwanenmeer....

25 minuten geleden geplaatst door icnivad

Bram brabant
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

67 is normaal volgens Den Haag.Maar die zijn niet van deze wereld.Ga eens een week met een echt zwaar beroep mee. Bv stukadoor stratenmaker ...

28 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Sex Full Hd HindiLeah Gotti PornhubLesbainsexSydney SweeneysexPorn Video VillageBhabhi MastiIndian Nude Girl SexTrisha Payyas NudeJenny Scordamaglia FuckHot Indian Teen Sex VideosXv PornWwe Hot VideoPublic GroapingCammodelXnxx College StudentsJapanese Crossdresser PornSkmj-430Japanese Sex Hd VideosBbw Sitting FaceObidentlyLive NipslipsIndian Porn AcctressVideo Pornos En HdWifes First AnalEva Amurri NakedXxx SanilounTati Evans OnlyfansChyna Porn VideosMomther Daughter PornMature HanjobPorn OiledBonecas PornXxx Sex Film VideoNaughty BrazzersPornos RápidosBig Old Men CocksLana Rain HimenoMia Monroe Onlyfans LeakedIndian Bhabhi Hd SexWww Kannada Xxx ComRelatos Pornمواقع افلام أباحيهPet Life HentaiXxx Video Mom NewJesseswitchEmilly BabeNeiva Mara Only.fansAunty Sex Video HindiPorn In AirplaneJapanese Porn MooviesHd PornofilmeFilmes Pornô Das BrasileirinhasElan CarterJulian Rios PornPentration PornSex Xxnx HdSeductive TeaseBondage PornFoto Bugil IndoSxymrnHqs PornFilipion PornJaidah Rae PornScoreland ComDaughter Seduces DadOhmibod TortureWww Xxx MocSex Desi Vedio80's PornstarsIggy Azalea RedditJc Wilds Molly LittleTeens Rough PornOld XxTelugu Actress Sex VideosSwathi XnxxGora BfKianna Dior BlowjobNaked BoobeisOaxaca PornDadcrishEsme La ChapinaxxxPoopeegirlsSqiirting PornLesbian Porn HentiCarton PornoAmy Rose HentaiCrystal Clark PornAnul Sex VideoDirtyroyletteGigi Hadid NudMarina GoldxxIndian Sex Movie ComeKalkata Sax VideoJapenese Wife PornCumcum PornTattoo Ninja KittyArab Slut In Hijab Tries Anal With A DildoPapa Coje HijaHorrors PornGigi Hadid NudeDakotagrim PornHindi English BfXxxx VidosePorn SavedAlejandra GilMateur Porn TubeNaomie Harris NudeTop Of PornstarCartoon AnalingusFemale Sex Video4k XnxxMalayalam Porn FilmWww Hindi Audio Sex ComXx VideosJamaican GaypornFilme Cine PrivéBecki Falwell PhotosCosplay FuckingWww Free Indian Sex ComBhai Bahan XxnxTayormadeclipsFree Pornography Older WomenBangla Xnxx VideoBdsm Slave PornBangladeshi Village PornBoobs Kiss HardJav UncecoredLana Rhoads AnalPresident Lee PornEhentai ForumsFenexoChatropolis WhochatMegapetsonalsDry HumpingHairy MaturepussyMonster High PornMovie XnxxSex JapanBeautiful Women XxxAndriya Sex VideosDonna Edmondson NudeXxx UrinJapenese Forced PornSucking Nut OutDeepika SharmaSky Rojo Sex SceneNanga Blue PictureHaley Wilde마나토기Scrollable Reddit