door 7Butterfly7 in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 6
  • 1120x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zahlen, bitches question

5
1 BlackNinja

Art. 50 is an enormous bitch.

0
2 tripomatic

En anders? Komen dat de Heinkels en Messersmits?

16
3 RazorBlade

We the British are going pay this in due time. *uitgesproken met stiff upperlip*

2
4 21st Century Guy

Ik vind dat merkel de opvang van gelukzoekers moet betalen.

14
5 Positivo

Wir haben der V3 heute.
Und Wir sind bereit

17
6 chouffleur

@1 Mit euro's oder punden ?....

5
7 21st Century Guy

Ze moet zich een een beetje koest houden. Wie denkt ze wel dat ze is. Oud DDR figuur die anderen de les probeert te lezen? .

19
8 PFL

Europa ist teuer, Und sie sollen der steuer zahlen. Gleich..

13
9 chouffleur

GB betaalt niks.

15
10 Rolmops

@7 Euros naturlich..Der Pfund ist worth scheiße.

5
11 BlackNinja

Don't mention the war..

9
12 chouffleur

Toen Frankrijk Duitsland met een gigabedrag opscheepte vanwege een vermeende schuld aan dat land weten we waartoe dat heeft geleid. Dit lijkt me olie op het vuur van alle EU tegenstanders

12
13 Katte_kop

Ze heeft geld nodig voor haar geliefde immigranten anders schaft ze het niet.

12
14 Kaksaboemsa

Der fuhrer hat gesprochen

11
15 visvogel

Scheiden doet lijden. Maar Brexit gaat niet door, hoor. Vroeg of laat wordt men in Engeland verstandig. In Schotland was men het al.

12
16 Conclusius

"Het is geen 'boete' of 'scheidingsrekening' maar een verplichting die bij het verlaten van de EU hoort."

Zal best, maar ik kan me toch niet onttrekken aan de gedachte dat er wel degelijk een signaal wordt uitgezonden naar andere potentiele vertrekkers.

Het EU kaartenhuis mocht eens helemaal in elkaar storten.

8
17 Mappie

@16 heb jij een glazen bol...

Misschien gaat het wel erg goed zonder dat europese juk....en handelen gaat toch wel door.
Denk dat de britten over 10 jaar de vruchten gaan plukken, eigen wetten bepalen en wij gevangen zitten in het europese web..

Dat kan ook natuurlijk ipv dat Europa blijven likken

8
18 kaassnitsel

@13 er is een wezenlijk verschil tussen herstelbetalingen nav een oorlog en ordinair wanbetalen als je een club wilt verlaten en je openstaande rekening niet betaalt.

6
19 BlackNinja

Wat een fascistoïde gebral. Zij zou toch beter moeten weten. De EU is een misgeboorte, een kaartenhuis dat op instorten staat. Het wordt met kunstgrepen en desinformatie nog bij elkaar gehouden. Wie betaalt dan de uitgebuite burgers?

12
20 watnu

Van de Britten wordt verwacht dat ze een boete betalen omdat ze de gore moed hadden om uit de EU te treden. Niet omdat er schade wordt geleden. En dat is niet zozeer om de Britten te treffen als wel om andere landen te ontmoedigen om hetzelfde te doen. Als dat geen fascisme is dan eet ik mijn hoed op.

Als je de huur opzegt omdat je gaat verhuizen dan lijdt je huisbaas ook een relatieve schade, maar niemand heeft ooit durven eisen dat de vertrekkende partij dan een scheidingsboete moet betalen.

12
21 manpower

Dank mutti!!!

3
22 God is dood

@21 duidelijk nooit van borg en opzegtermijnen gehoord. En afspraken over het afleveren van het appartement.

6
23 Utrecht_83

@20 @21
Ik neem aan dat jullie de kosten van uittreden graag op je willen nemen?

6
24 GreyB

Wat een afgang voor een zogenoemde staatsvrouw, het zit wel diep geloof ik. Het lijkt mij eerder dat ze op die manier andere landen angst wil aanpraten dan dat het ergens op gebaseerd is. Stel je voor dat Engeland op termijn laat zien dat de EU gemist kan worden, dat kan ze niet aan lijkt het.

10
25 Al

The EU's ugly face roars again

8
26 Seconda

@21 mooie analogie, even op vootborduren: als jij een jaarcontract metje verhuurder afsluit en na 1 maand vertrekt zul je toch echt zeker een paar maandjes nog huur door moeten betalen. Je rekeningen niet betalen heet niet 'boete' maar wanbetalen.

6
27 BlackNinja

@21 En @27

Verspilde moeite hier.
Het spul hier is zo verzot op hun eigen anti EU gebral dat ze de rekening van 60 miljard gráág zelf betalen....

9
28 Janzzen

Inderdaad, liever helemaal naar de klote dan slaaf van die verrotte EU te moeten zijn. EU , werknemer van de multinationals. Alleen zij worden beter van dat zooitje.

10
29 Ceesje

@8 Idd,laten ze eerst zelf de Navo bijdrage maar eens van die schamele 1.2% BNP verhogen naar 2%,en met terugwerkende kracht betalen,dan hebben ze genoeg aan zichzelf!
Het zelfde geldt voor Nederland,die ook zo nodig altijd vooraan wil staan met een grote waffel.
Als dat geregeld is,mag ze het VK wel de maat nemen.

8
30 Hannie1

Merkel heeft groot gelijk natuurlijk. De Britten zullen en hoeven niet alles te betalen, daar gaan de onderhandelingen over, maar dat de Britse regering flink gaat dokken at the end is een no-brainer. Anders geen deal, en daar hebben de Britten al helemaal geen profijt van.

6
31 Drumpf

@27
dan ben je gewoon je borg kwijt die je vooruit hebt moeten betalen verder niets.

7
32 ongelovenloos

en waarom zal merkel daar voor moeten waarschuwen? zit er voor haar ook wat in het vat dan.
dat beseft het VK zelf ook wel en zijn daar toch mee bezig dus wat wilt zij nu dan met haar waarschuwing bereiken.

7
33 ongelovenloos

@21
Je schreef: "Van de Britten wordt verwacht dat ze een boete betalen omdat ze de gore moed hadden om uit de EU te treden. Niet omdat er schade wordt geleden. "

Utter BS.

Je hebt overduidelijk geen flauw benul waar je over spreekt. Met de EU lidmaatschap erken je ook de consequenties van uittreding. De Britse regering heeft onder talloze EU maatregelen hun handtekening gezet, hier is gewoon sprake van contractbreuk en derhalve schade. Denk bijvoorbeeld aan al die pensioenen die aan Britse EU medewerkers betaald moeten gaan worden door, lees, de EU. Engeland kan niet verwachten dat dit doorgaat zonder straks ook maar één cent te hoeven betalen. Er zijn daarnaast talloze contracten geaccordeerd door de Britse regering waardoor bedrijven gingen investeren, door nu eenzijdig alles achteraf op te zeggen is er sprake van een financiële schade voor beide partijen maar aangezien de Britse kiezer besloten heeft tot contractbreuk is het evident dat de financiële gevolgen bij de Britten komen te liggen.

Als jij een contract accepteert met een handtekening en je trekt je opeens terug ben je ook verantwoordelijk voor de consequenties.


Je schreef: "En dat is niet zozeer om de Britten te treffen als wel om andere landen te ontmoedigen om hetzelfde te doen."

Het is niet om de Britten te treffen, er wordt wel degelijk financiële schade geleden door toedoen van uittreding. Natuurlijk telt het óók als afschrikking, maar wel één die het gevolg is van het niet nakomen van reeds gemaakte afspraken. Heel normaal.

Je schreef: "Als dat geen fascisme is dan eet ik mijn hoed op."

Start eating.

Je schreef: "Als je de huur opzegt omdat je gaat verhuizen dan lijdt je huisbaas ook een relatieve schade, maar niemand heeft ooit durven eisen dat de vertrekkende partij dan een scheidingsboete moet betalen."

Domme vergelijking. Als iemand een pand huur voor zijn/haar bedrijf voor een vast periode van vijf jaar dan zit daar ook een boete aan vast waneer je vroegtijdig vertrekt. De Britten 'wisten' dat er financiële gevolgen toen ze besloten de EU te verlaten, gevolgen die het netto resultaat zijn van gemaakt afspraken die de Britse regering opeens besluit niet na te komen.

Volledig lidmaatschap van de EU komt met verplichtingen, als je daarmee akkoord gaat zijn de consequenties ook voor het land wat besluit deze verplichtingen niet na te komen.

3
34 Drumpf

Engeland heeft als netto betaler genoeg gedaan voor de EU. Bizar dat zij nog meer gaan eisen. Toont wederom aan dat het gedoemd is tot falen.

5
35 CrashOverride

@19 wel een gehoord van een wurgcontract?

3
36 Katte_kop

@31 . Hahahaha, anders geen deal? En gaat de EU dan een kernbom op London gooien als de Britten het belang van hun eigen burgers boven dat van de EU stellen? De hoogste tijd dat wij ook het fascistoide EU clubje stappen samen met de Britten weer een sterk Noord_Europa opbouwen zonder miljoenen immigranten die hier niet thuis horen. en zonder bemoeienis van Brussel.

5
37 PFL

** gebruiker verwijderd **

@37

''fastoide clubje''

eerst Mabel lid van het KH noemen en nu deze onzin weer.

Europa is wat je stemt. Nationaal en rechtstreeks. door 505 miljoen Europeanen.

38 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@16
denk t ook.

39 ---deleteduser---

@23
Nee, want dat is niet contractueel vastgelegd.

2
40 manpower

@27
Er is geen sprake van contractbreuk. Het is toegestaan om de EU te verlaten. Over opzegtermijnen en vertrekboetes is niets vastgelegd. Slordig, maar dat zijn we van de EU gewend.
@34
Gelul. Bij de oprichting van de EU is voorzien in uittreding van landen. Men is er alleen altijd vanuit gegaan dat dit nooit zou gebeuren.

Dus van contractbreuk is geen sprake. Je kunt ook de huur van je roerend of onroerend goed opzeggen. Zonder vergaande gevolgen. In dat licht moet je het zien. En dat daarbij onvoorziene kosten optreden ligt aan de EU. Ze hadden dit moeten en kunnen voorzien. Er is geen enkele reden om de UK daarvoor op te laten draaien.

2
41 manpower

Ik dacht dat deelname aan de EU een vrije keuze was. Dat is het volgens de EU hotemetoten enTimmerfranzen blijkbaar niet.
Laten ook wij uit de EU stappen nu het nog kan. Over een paar jaar lukt dat alleen nog met kanonnen.
Hitler wroet juichend op uit zijn graf. Het is hem toch nog gelukt.

1
42 Mollevanger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

zojuist geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Ja, bij die gelovigen zaten ook veel zogenaamde deugers, ze zaten meestal voorin de kerk, slijmen bij de dominee, en konden mensen met een a...

11 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
LIVE | Rutte over Poetin: 'Ik heb de man veel gesproken, dat is geen sterke vent'

Rutte is aan het opscheppen....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging o...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

34 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@67 Volgens mij was Socrates ook een deuger. Met deugers loopt het vaak niet goed af. De meute wil ze graag lynchen. Ik benijd ze in ieder geval...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Ronin
Muziekdraadje

@2912Veel sterkte de komende periode, Nighthawk....

1 uur geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Dubai Porn VideoMonamour Movie CastErothubPov Dildo RideAsian GayfuckPorn Latest VideosShweta BhabhiJaldi SexWww Milf PornNo Bra In PublicSleping Mom PornJav ComixFilme Pornô Com CoroasDigitalprincxss NudeKarissa And Kristina ShannonChachi Ki Chudai HindiLadyboy AmyParodi PornAustralian Porn MoviesXx Movie FilmEliza Ibarra GangbangBlowjibBdsm PornstarsThe Pirate Bay TorrentJasmine James NudeDownload Video Sex KoreaHannaowo PornHentia Videos FreeLitterotica.frDesenhos HentaiAnushkasenxxxGirls AssholeXxxxxx Www ComHouse Wife Xxx ComHeels And PornJapanese Mom Hd PornCumming CompalationKorean Big CocksSkip The Games DaytonBangali Bhabhi Sex VideoWife Sex With Husband FriendIndian Naked WifeSisterlaw PornCaneltoe PornFamily FucksPrya RaiFree Black Amature PornNetorare HentaiMen CumminfMmm XnxxSada BfFisting PronBangla VhotiVideo De Sexo GratisStephjc NudeKelly LebrocknudeNaked AuntieXxx Sadi WaliAnal Jenna JamesonBig Sexy TitsFootjob XxxLena PaulpornoMia Khalifa OornLisa Genshin Impact PornBoobs CummingTitty CumshotsJasminx OnlyfansLesbians Eat ScatSports Porn VideosKorean Male NudeTonga PornBokep Indiaسكس لوطD4swijgVantage XxxTamil Local Sex VideoBlackshemalevideoCyndi Sinclair PornVeronicaperasso Onlyfans LeaksAnastasya KhosasihPron Hd MoviJeux De Sexe GratuitVídeos Pornográfico GrátisMangahetaiCyberpunk 2077 Sex ScenesAl ParkerEva Mendes Training DayTegan DonatoHolly Hendrix PornhubIndian PeggingPeliculas Para Adultos EnFree Maturr PornNude SweedishLushpornTop Porn ActresImagepornoسکس میا خلیفهMia MakolvaIndian Sadi SexPussy Eating VideoKarishma Kapoor SexAlexa RydellBang Podcast Porn3d Porn ComivsBbc DickflashSpicydrea Onlyfans LeaksNew Blue Sex VideoDesi College Porn VideoForced Breeding PornTheleaksbaySite Por'oFotos Caseiras De Mulheres NuasBdsm VideoYuka HonjuMobilexshareBernadette Peters TittiesBig Ass Girl SexMilfhomemadeالسكس القويVídeos De Sexo BrasileiroPoses NakedNew Xxx LiveIndian Real Xxx VideosCzech StreetpornNaruto SakurapornCarolina Ramirez PornDonkey PonkeyMallu Actress NakedGay Porn Real Dad And SonReal Porn For FreeMalik DelgaytWww Berzzar ComWet T Shrt ContestBlogfefolieBarbara Palvin NakedAsian Xxx HdSri Lanka XvideoZoe BrittonFree Indoan PornAgeplayaudioLacey Chabert NudeFree Porn Gang BangGey SexSex Club DanceSexy Adult Blue FilmCarmen De LuzHot Milf BoobsSunny Leone Indian Sex VideoShalu Menon XnxxTheodora Day Creampie