door morandi in Binnenland  ·  150 Reacties

  • 11
  • 1336x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99
Wat draaien?

@100
LOL...

6
101 GreyB

@96 @97
Weet je wat het is? Iedereen hier denkt er het zijne van in dit speciale geval. Maar jij kan net zo min bewijzen dat het niet zo is. Zoals ook ik niet kan bewijzen dat het wel zo is.

Want er zijn namelijk ook sommige Moslims die wel aan de Ramadan doen ondanks dat het niet verstandig voor ze is gezien hun medische achtergrond of hun lichamelijk zware werkzaamheden.

3
102 rebo

@102
Wij hoeven ook niks te bewijzen, dat moet de politie doen..En de politie zegt dat het niks met terrorisme te maken heeft! Waarom complotters het toch blijven denken, is hun probleem...
De betreffende man is er mooit klaar mee, zijn persoonsgegevens zijn door het riool van NL in de openbaarheid gebracht en zal altijd een stempel op zijn naam hebben.

Een moslims met zware suikerziekte KAN gewoonweg niet aan Ramadan doen, want dan zou hij iedere dag in coma (kunnen) raken. Suikerpatienten hebben meerdere malen per dag op vaste tijdstippen insuline nodig en horen op tijd te eten..

7
103 GreyB

@100
Als het dan bij een Marokkaanse diabetes toevallig ook nog eens precies tijdens de Ramadan gebeurd dan kan dat eventueel vragen oproepen. Vind je dat zo gek?

7
104 rebo

@104
Wat klets je toch? Er bestaat geen "Marokkaanse diabetes", net zo min als Duitse diabetes of Amerikaanse diabetes. Die vragen worden opgeroepen door onderbuikjes en niet door weldenkend NL..

5
105 GreyB

@105
Je begrijpt heus wel hoe ik het bedoelde. Kom nou toch.

5
106 rebo

@85
Als u mij kunt vertellen wat de verklaring van die mevrouw nog mogelijk had kunnen toevoegen aan de bekende feiten, deel het. Volgens mij waren er 100+ getuigen, als je er 10 gehoord hebt, dan is het volgens mij wel klaar toch?

5
107 AJ74

@105
Het ging tussen ons de hele tijd al over de Ramadan en diabetes en dan zou jij niet hebben begrepen dat ik met Marokkaans eigenlijk bedoelde Islam ofwel Ramadan ofwel lage bloedsuikerspiegel opdat moment. Er zijn er hier misschien die echt zo dom zijn dat ze het dan niet zouden begrijpen maar van jou geloof ik daar geen zak van.

4
108 rebo

@108
Je bedoelt dus dat het in het geval van een Marokkaan om de ramadan ZOU HEBBEN KUNNEN gaan? Ramadan heeft niks met suikerziekte/diabetes te maken.
Ja, dat zou gekund hebben, maar dat was niet het geval. Het gaat hier om een zware suikerpatient met een insulinepomp. Dat was al vrij snel duidelijk..
Het feit dat men het niet gelooft, heeft puur met het feit dat hij Marokkaan is te maken. Die kunnen blijkbaar geen suikerpatient zijn en ongelukken krijgen..

7
109 GreyB

@104
Die kans is tijdens de ramadan stukken groter dan buiten de ramadan wanneer er op uur en tijd gegeten wordt door iemand met diabetes.

1
110 Gradje

@109
Nee maar het is toch heel onverstandig om als diabetespatiënt aan de Ramadan mee te doen. In zo verre heeft de Ramadan er dan toch wel mee te maken. Maar jij kan niet bewijzen dat die vent er niet toch aan meedeed. Zoals ook ik niet kan bewijzen dat het wel zo is. En er zijn ook dingen achtergehouden die naderhand aan het licht kwamen. Dat het een Marokkaan was doet op zich inderdaad niet ter zake. Maar omdat het dan ook nog eens precies tijdens de Ramadan gebeurd (toeval) en Marokkanen overwegend Moslim zijn kan dat eventueel vragen oproepen.

4
111 rebo

@111
Maar wie zegt dat hij mee deed aan de Ramadan? Waar haal jij die info vandaan?
Mensen met suikerziekte wordt sterk afgeraden om te vasten, vanwege de kans in coma te raken. Dus de kans dat deze man mee deed aan de ramadan is vrij klein. Dat zal tijdens de rechtszaak wel duidelijk worden..
Maar dan nog is het geen aanslag. Maar een ongeluk, met op zijn ergst 'dood door schuld'.

5
112 GreyB

Ach ja, GeenStijl is wel een beetje kansloos (al doen ze wel meer dan de gemiddelde journalist of de vele blogs die enkel kopiëren en plakken van de grote persbureaus, dat moet je ze toch wel meegeven). Maar goed, dat is de Telegraaf ook. Het enige stukje kwaliteit daar is de Financiële Telegraaf dus om nou te gaan jammeren dat GeenStijl een smet op het blazoen van het concern zou zijn is ook een beetje vreemd als de rest van het blazoen ook niet veel voor stelt.

3
113 progressiefliberaal

Het was dus een ramadan gerelateerde aanslag door een Marokkaan die toevallig suikerziekte had en niet doorhad dat je aan de achterkant van het station (en op talloze ander plaatsen) veel meer schade had kunnen toebrengen?
Het moet toch wel ontzettend vermoeiend zijn als je overal wat achter zoekt, complotten ziet en alleen GS en GW vertrouwt.

6
114 PuurHagelslag

@112
"Maar dan nog is het geen aanslag. Maar een ongeluk, met op zijn ergst 'dood door schuld'."

Ehhh... volgens mij had ik zelf al bij @94 gezegd dat ik er vanuit ging dat het geen aanslag was. En zei ik daar ook dat de Ramadan eventueel zeer wel tot de mogelijkheden behoorde. Ik durf het dus niet met de volle 100% zekerheid te zeggen. Maar ik vind het niet gek dat veel mensen het als een eventuele mogelijkheid zien.

3
115 rebo

Laten we wel wezen, de politie heeft niet alle info gedeeld. Als er open was gereageerd door de politie was er niets te lekken of gs-actie geweest. Voor zover ik het begrepen heb is GS vooral boos op de politie en niet zozeer op de bestuurder vannde auto. @112 waar haal jij vandaanndat die NIET mee deed aan de rammadan. Je vergeet dat diabetes niet duidelijk zichtbaar is voor iedereen en dat er een zeer grote sociale druk is om mee te doen. Ook als er wat anders geadviseerd wordt. Alleen al die druk kan er voor zorgen dat men niet meer volgens het vaste patroon eet. dit kan dus ook al probpeken geven bij suikerpatienten.

5
116 Merlinswit

Jullie vergeten de camera's, die 'toevallig' 'niet werkten'. Hadden we niet ooit ook zoiets met 'zelfdenkende' fotorolletjes?

6
117 Vilseledd

@117
Die filmrolletjes hadden voor het mooie waarschijnlijk net even iets te veel gekeken naar Mission: Impossible. Dat was in de jaren 70 op de TV zo een spionage serie over geheime agenten. De opdrachten stonden dan op een tape die zichzelf na afluistering vernietigde. This recording will self-destruct in five seconds. question

0
118 rebo

@5 Wat mij betreft mag het ook een staande ovatie zijn.

2
119 jantje van leiden

@119 Gewoon een journalist op de loonlijst, die zijn baas de kont likt.

3
120 Vilseledd

Ach sjonnie, ooit leek je best goed maar na je illegale underkaffer operatie naar Lips vind ik je enkel nog zielig.

Een week ervoor had brandpunt de man gewoon gebeld en kockelman een interview afgenomen.

En jij zat illegaal het complete gezin te filmen vanuit de inbraak in de naast gelegen woning.

Je stond compleet voor lul en gaf geen barst om de privacy van die kinderen enz.
Maar nu de selectieve verontwaardiging.

Ga vliegen triest mannetje.

4
121 Eastwood

** gebruiker verwijderd **

Deze man heeft groot gelijk.

122 verwijderd23941

Die John van de Heuvel is nou ook niet bepaald een brein ha ha en dat je een column in de Telegraaf schrijft is natuurlijk helemaal geen aanbeveling.

2
123 Al

@4 @7
Ach gut…. zie dat doortje en grey weer bezig zijn met karaktermoord door leugentjes te verzinnen over het bestaan van Fien, nog even en ze is ook nog een nazi…… triest…..

4
124 Lias

@6
" Zo gratuit om alles wat niet strookt met je eigen ideeen af te doen als 'extreem rechts,' , 'alt right' , fascistisch, nazieprakrijken etc."

Precies, tegenwoordig is dat doorsnee voor regressief links ook op NK question

3
125 Lias

Kom niet aan john zijn maatjes..hahaha goed!

3
126 God is dood

Het stuk van John van de Heuvel. Erg goed. De eerste zin van Krapuul is natuurlijk weer net zo stemmingsmakend als GeenStijl zelf. Probeer nu eens normaal commentaar te geven zonder de woorden xenofoob, racisme, fascistisch of nazi. Dat worden korte stukjes dan.

1
127 Gezond boerenverstand

Het is kleinschaliger maar toch te vergelijken met de MH17-ramp.
Bij die vliegramp , grote kans dat als de separatisten/Russen het hebben gedaan dat dat niet de bedoeling was , maar hoe dan ook , zij zijn de kwaadaardige schuldigen..........idem hier bij het station-incident : Marokkanen /moslims zijn de kwaadaardige schuldigen............
De Putin/Rusland haters blijven maar schreeuwen over de MH17 , en de moslim haters kunnen niet accepteren dat suikerziekte de hoofdrol zou kunnen spelen .
Er schijnt niet zoveel ruimte voor nuance te zijn.

7
128 eh

Er zitten wat rare luchtjes deze zaak. Aan de andere kant heb ik een collega met suiker die wel eens een hypo krijgt. Die vertoond inderdaad heel raar gedrag op dat moment. Gedrag welke wel strookt met dit verhaal.

0
129 Hefan430

@128
Te vergelijken? Heb zelden zo'n rare redenatie (want een vergelijking is het natuurlijk niet) waar ik totaal geen hout van kan snijden

2
130 Hefan430

@130
*gelezen

1
131 Hefan430

@128
Ja maar de kans dat het inderdaad separatisten zijn geweest met een BUK en met behulp van Russische deskundige om die installatie te bedienen acht ik toch wel bijzonder groot. En dat ze zich daarna de tyfus zijn geschrokken toen ze er achter kwamen dat het een verkeersvliegtuig was die per vergissing naar beneden is gehaald daar twijfel ik eigenlijk ook niet aan. Maar ja toen was het kwaad natuurlijk al geschied en zie je er dan nog maar eens uit te redden zonder gezichtsverlies. Want twee weken daarvoor op 30 juni 2014 had NAVO-opperbevelhebber generaal Philip Breedlove op een openbare persconferentie in het Pentagon hiervoor namelijk al had gewaarschuwd. Dat separatisten door Rusland werden getraind in het gebruik van mobiele lanceerinstallaties voor luchtdoelraketten.

1
132 rebo

Wat een niveau en discussievervuiling hier! Dadelijk is D66 aan de beurt. De kenmerken van fascisme volgens mijn HAVO-schriftje eind jaren 80: 1 Anti-democratisch (leidersbeginsel, Befehl = Befehl, geen ruimte voor individu); 2 Nationalistisch (liefde voor eigen volk, Du bist nichts, dein Volk ist alles); 3 Geweld lost problemen op (compromissen leiden niet tot oplossing); 4 Corporatistisch (werkgevers en werknemers werken samen binnen het bedrijf). GeenStijl scoort slechts een half puntje op kenmerk 2. Op 1 krijgen ze aftrekpunten om hun inzet voor het referendum. Op kenmerk 3 heb ik ze nog niet kunnen betrappen. Kenmerk 4, ja het gaat lekker tussen de TMG en GeenStijl. Wat is er al die jaren met mn belastingcenten voor onderwijs gebeurd? Dieptriest.

4
133 Botter

@129
"Aan de andere kant heb ik een collega met suiker die wel eens een hypo krijgt. Die vertoond inderdaad heel raar gedrag op dat moment. Gedrag welke wel strookt met dit verhaal. "

Tot zo ver waren Grey en ik het ook wel met elkaar eens. Grote vraag blijft natuurlijk of die man er echt niks aan kon doen dat hij ondanks alle voorzorgen toch een hypo kreeg. Of heeft hij ondanks zijn diabetes toch aan het vasten van de Ramadan meegedaan en dan moedwillig het risico om een hypo te kunnen krijgen genomen. Wie het antwoord zeker weet mag het hier zeggen.

2
134 rebo

@129
Dan is eigenlijk elke zwaar diabeet vanwege een hypo-unawareness een gevaar/ongeleid projectiel op de weg.

3
135 Lias

Zijn er ook andere bronnen dan deze extreem-links fascistische website die dit verhaal bevestigen ?

3
136 B55

@134
Zou goed kunnen. Die collega heeft soms niet eens door dat hij in een hypo glijdt. Hij begint dan een beetje te lallen en als wij dan niet aangeven dat hij iets van suiker moet nemen of geven wordt het al erger. Maar goed dat is een hele andere discussie dan hier over wel of geen terroristische actie

1
137 Hefan430

@135
Klopt

2
138 Hefan430

** gebruiker verwijderd **

@133

++++

139 ---deleteduser---

@133
En zo is het maar net. Maar hoe serieus kun je iemand met kritiek op Geenstijl nemen die schrijft: "het fascistische hoaxblog GeenStijl"?
Nederland wordt steeds extremer.

3
140 Sterke

oja, hier hadden ze een mevrouw opgetrommeld die een heel verhaal houd. toch? dat was dat toch?? Ik weet nog steeds niet wie ze is en of ze echt bij de NS werkt en of dat verhaal echt is... wel dat ik 49 minnetjes heb gekregen voor een doodnormale vraag...

Dat de meesten hier de nieuwsmedia niet vertrouwen zal allemaal best, maar ik vertrouw niet verifieerbare bronnen nog minder....

0
141 pizzafried

@133 de gevaarlijksten zijn zij die doen alsof ze je vriend zijn...dat men meegewerkt heeft aan een referendum hoeft nog niet te betekenen dat ze democratisch zijn...het land is er door verscheurt....17 procent jastemmers tegen over 13 procent neestemmers en bijna 70 procent waarvan we eigenlijk niet weten waarom ze niet zijn gaan stemmen...en wat ze dan hadden gestemd als ze wel zijn gegaan, waardoor we eigenlijk met een resultaat zitten waar dikke vraagtekens aan hangen, die door de neestemmers net zo goed was verketterd als die uitslag op een ja was gevallen (want ja,Rutte ging er gewoon mee door, en dat wordt, al dan niet terecht, verketterd)....puntje 3, daar zorgen de lezers wel voor, zeker de manier waarop die reageren....en wat betreft puntje 4: De enige reden waarom Geenstijl mag blijven is puur vanwege de reclame inkomsten van Dumpert...

1
142 pizzafried

Geen Stijl?

Was dat niet die website die het voortouw nam in het publiekelijk belasteren van Demmink?
Die vent die nu van alle blaam gezuiverd is?

En die nu NAW gegevens van de 'vermeende moslimterrorist' aka suikerpatiënt met een hypo publiceren?

Geen Stijl heeft niet alleen Geen Stijl, ze bedrijven ook op een uiterst kwalijke en onverantwoordelijke wijze hun journalistieke werk.

Geen Stijl is daarmee een gevaar voor onze samenleving, en moet worden aangepakt.
De vrijheid van meningsuiting kent grenzen, Geen Stijl gaat daar consequent overheen.
Aanpakken die handel.
.

5
143 hippodepippo

@143 Waar staat NAW voor ?
en heeft Geen Stijl dat gepubliceerd
Nee alleen de N dus

2
144 Ikke44

@143 Omdat Geen Stijl kritisch is over je vriendjes wil je censuur dacht het niet

5
145 Ikke44

Krapuul en GeenStijl zijn allebei tijdverspilling voor mensen met werkende hersens.

0
146 Ketter

john is gewoon jaloers hij had het nieuws willen brengen snap het nu
dat is alles

3
147 Ikke44

Terecht. Dit was zeer onbehoorlijk van GeenStijl. Ik kan vaak vreselijk lachen om GS maar dit ging te ver. Onder het topic stond een duidelijke suggestie dat het terrorisme geweest zou kunnen zijn. Om iemand door het slijk te halen die zich nu waarschijnlijk enorm schuldig voelt wegens een ongeluk dat hij veroorzaakt heeft vind ik laf. Hiermee werd twijfel gezaaid en een volksgericht georganiseerd terwijl het onderzoek al is afgerond. Ook al staat buiten kijf dat de politie beter had communiceren, dit ging te ver.

1
148 Mrs. K

^kunnen

1
149 Mrs. K

@144 als ze de W ook hebben verklapt, is A vaak relatief makkelijk te achterhalen question

0
150 pizzafried

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@35 Ja, die laat zich weer eens in de broek kijken. (Ik bedoel dit niet letterlijk uiteraard, dit voor de mensen die dit niet zelf kunnen bed...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

@6De minner blijkbaar niet....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Ik wens ons marine schip alle sterkte en succes toe....

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Kan je die stelling ook omdraaien? Kan je gelijk zien of die marineschepen nog wel effectief genoeg zijn. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Kennedy kiest extreem-linkse gescheiden immigrantenslet met een miljardenfortuin als running mate - Dissident.one

Tjee ik dacht even die senator john kennedy....

13 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Baudet toont KEIHARDE HYPOCRISIE van NAVO in Tweede Kamer | FVD

Dat waren geen artikel 5 oorlogen in ieder geval. En zie waartoe die oorlogen hebben geleid. Alleen maar ellende en nog eens ellende. ...

16 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
GroenLinkser woest dat haar partij verklaring tegen Jodenhaat ondertekent: 'Leidt aandacht af van moslimhaat' - NieuwRechts.nl

"jongerenpartij van GroenLinks, is niet te spreken over linkse partijen" Groenlinks heeft getekend. Misschien een idee om je kritiek eerst inte...

19 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@17Wederom geen inhoudelijk antwoord. Ga Wagensveld bij staan joh, misschien bereikt ie dan nog wat. Triest figuur....

20 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@16 Sta je nog steeds voor die spiegel. Begin een beetje meelij met je te hebben. Ik groet je nu voor de laatste keer. Bye bye. ...

21 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Rape Mama PornIndian Karnataka Sex VideoCumin Me DaddyFirst PainalEscorts GirlsNakednudewomenLucie WieldAleta OceanBeautiful Gurl PornBaby Doll NightyHentai Anime TvDehati SexNicole Doshi PovVackroom Casting CouchTs4renteuEbony DeepthroatJhenna Greey CumMilf FamilyKamathipura XxxXxx SunilionSaniy Leyon XxxBlack Raw PornHentai Step SisterExclusiva SexIndias XvideoRajabokepNude Next DoorBrother Sister NakedPusy PornBlack Porn WebsitesMia Khalifa's BirthdayVixen CokEva AdamTamil Boob PressIndian Very Hot Porn VideosReal Incest XxxPinkyxxx PornWomen Seducing WomenMarla Maples NudeAnimated Sex StoriesFree Snapchat NudesBosnian Beauty PornPassion Porn ComBrazzers YoungIndian Porn GirlfriendAsian Subtitle PornIndial AnalHot Sexy Girl XvideoBug Anime TittiesAngela White And ManualPainful DeflorationClash Royale Princess PornHot Bhabhi BfSaiilormoonxxxActress Boobs VideosXxx Desi Aunty ComTrans OrgyToro PornPorn BackshotsSommer Ray SextapeHuhe CumshotsTamil Actress Xxx Sex VideoGranny PornoSex ChattingVideo Beurettes.comGroobygirlaFrat Porn GayPornes.conCumshot CloseupsHindi Bollywood Sex VideoPersia Monir OnlyfansPorn Indian RealUltra Hd Porn MoviesBeating My MeatJijaji Chat Par Koi HaiDpuble AnalNatasha Nice Movies And Tv ShowsEscort 6Mangas OroginePornohd 4kTamil Aunty Blue FilmDoble Penetracion PornDani Daniels Hd XxxBlack Porn MidgetsAallissYong NudesOne Piece Porn ComicdWomen Nude PosingCartoon Wala Sex VideoInternetcicksTeen Age Porn TubePorn Hd VideowHoodflixxxHot Wofe PornHentai GallerieMeisga Tate NudeDaddy Jerking OffXxteenFree Step Mom PornThumzellaBrother And Sister Blue FilmSkipthegames ChattanoogaHot Nude MonsChachasexHd Porn K TubeTelugu Serial Actress Sex VideosSperm ShotsPorn AnimatorsRelatopornoXxnx IndenAnalforceSunny Leone Porn Video With HusbandGay Dl PornPelículas Porn OnlineVideos Porn MomsEbony NudedHot Chudai HindiTürlçe Altyazılı PornKayala PornTop Celebs NudeXhamsterxxxFree Po TubeGay PornhunkBig Booty Milf PornJad FireKefla SexWrong Hole Sex VideoAdult Sex PornDrunk Anal PornMotorboating PornLista PornoNude Girl Old ManMinami AziawaThothublolCitronne MoiGinebra BelluiBf Video First TimeHot Indian Girl XnxxXxx GamGf Bf Hot RomancePriyanka Chopra Nude SceneXxxwrestlingCryin AnalJav GameshowPornstar AustralianOutdoor BondageElizabeth BioshockSleeping Sister Xnxx ComMassage Porn VediosThe Pornd Ude