door Inter in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 21
  • 984x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bij Joopnstopown ze nu hun vingers diep in de oren.

1
1 Kaksaboemsa

@1 stoppen ze

1
2 Kaksaboemsa

Met dank aan Obama, Clinton en de NATO die zo nodig het welvarende en moderne Libië onder de socialiste/weldoener Khadaffi naar de islamitische middeleeuwen moesten bombarderen.....waardoor een gapend gat aan de Noord-kust v Afrika ontstond waarlangs miljoenen de Middellandse Zee konden bereiken om naar Europa te vluchten!

Khadaffi zelf heeft Europa hier nog voor gewaarschuwd ...!

3
3 CoolMemories

Dovemansoren.... Ze willen het niet weten, want liever vernielen ze een hoop om de transitie naar de EU te bekrachtigen.

1
4 sparta

Merkel heeft beloofd dat alle vluchtelingen na de oorlog weer terug gaan. Oh ja, dat was een leugen.

1
5 Boelie

Brussel zal niets met deze waarschuwingen doen want massa-migratie als middel voor unificatie, opheffen van staten en grenzen als opstapje naar de NWO is juist de bedoeling van Brussel....!

4
6 CoolMemories

"Al-Sarraj wil, om het aantal illegale migranten dat de oversteek wagen te verminderen, afrekenen met de talrijke mensensmokkelaars die opereren in de Middellandse Zee. "

Niks mis mee. Als je mensensmokkelaars het werken onmogelijk maakt zullen ook minder mensen de oversteek wagen lijkt me.

1
7 tripomatic

* Verwijderd door de redactie *

8 Undertaker

Als zo verder gaat, Dan zitten die al die personen, die ons belazerd hebben, Met een pluchestoel in Amerika,

2
9 Bets Muts

En wat wil Libië terug in ruil voor deze goede raad?

11
10 ~ Echelon II ~

Het valt op dat sommige linkse mensen zich nu met overgave storten op nazi's als afleidingsmanoeuvre voor het moslimterrorisme.

1
11 Kaksaboemsa

@5 Terug? nooit van zijn leven die mensen krijg je hier nooit meer weg ze hebben gezien wat voor makke schapen we hier zijn.

1
12 wijs

Nazi's zijn fout. Jihadisten zijn fout. Maar dat heeft niets met massaimmigratie te maken. Het meeste terrorisme is home grown. En van massaimmigratie in Europa is geen sprake. Het gaat om een paar honderdduizend mensen op een bevolking van een half miljard.

20
13 Conclusius

Als zelfs de leiders uit moslimlanden de EU gaan waarschuwen , zal er toch wel ergens een alarmbelletje gaan rinkelen bij onze verlichte leiders.

1
14 Positivo

@13 Conclusius

Vergeet niet de inwoners van het voormalig Oostblok van dat half miljard Europeanen af te trekken.

Helaas verspreiden de migranten zich niet vrijwillig over de hele EU, en zijn de landen met wat minder inwoners per vierkante kilometer weinig genegen om migranten op te nemen. Daartegenover is ons land, één van de kleinere qua oppervlakte, wel heel erg populair.

Een half miljard mensen moet inderdaad wel wat kunnen hebben maar ik heb wel eens de indruk dat de grens van het absorbtievermogen van de Nederlandse bevolking is bereikt. De wachtlijsten voor huurwoningen, de wetenschap dat vele nieuwkomers nooit een substantiële bijdrage aan ons sociale-zekerheidsstelsel zullen gaan leveren, vermoedelijk de eerstkomende generaties niet gemakkelijk op zullen gaan in de Nederlandse samenleving …

Ik wil best financieel bijdragen aan de opvang elders in Europa maar een kleine adempauze om de boel in eigen land weer op de rails te krijgen lijkt me wel fijn.

5
15 ~ Echelon II ~

Libie heeft liever een stabiel Europa. Niet alleen de handel, ontwikkelingshulp, maar het zal ook niet in WWIII: Europe edition (of een andere grote oorlog) gesleept willen worden, iets wat sneller gebeurd bij zware economische tijden en grote culture verschillen tussen volken.

En vreemd genoeg doen (vaak jonge en opgefokte) ongeschoolde mannen die je taal niet kunnen spreken niet veel voor (economische) stabiliteit. Who knew?

0
16 eenechtewetenschapper

Hij wil een deal vergelijkbaar met wat Rutte met Erdogan heeft gemaakt , volgens mij.

3
17 eh

Fayez Al-Sarraj een zeer wijze man, dit inzicht hebben de leiders in Den Haag niet.

0
18 Dissident

Ja, wat dat betreft hebben we het aan de bemoeienis van met name de Amerikanen te danken dat Libië nu zo'n zooitje is...met als gevolg dat half Afrika hier naar toe kan komen!

1
19 rEmco44

@19 Amerikanen = Obama

0
20 wijs

Ze zeggen wel eens: een gewaarschuwd mens....

Een dit is niet eens de eerste waarschuwing uit die contreien....

Veel ezels in Europa kunnen we wel stellen...

0
21 Congo

Dit roept jan met de pet al jaren.
Daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben
Ze komen hier de boel opvreten, en daarna te vernietigen zoals ze in hun eigen land ook gedaan hebben
Je wel eens afgevraagd waarom het een puinhoop is in hun thuis landen?

0
22 Hein2

tja ,Libie wil vangen natuurlijk

2
23 morandi

En mocht er ooit een 3e wereldoorlog uitbreken mag het duidelijk zijn dat de massa migratie daar de oorzaak van is.

1
24 jbruntink

Wat vind antifa er van? Want dit zijn nazi uitspraken. question

Het lijkt wel alsof EU een beetje een groot experiment is om te kijken of mensen wel met elkaar kunnen omgaan en elke vorm van extremisme te bestrijden (de hoop erop).

0
25 DikkeTor

Wij staan erbij er kijken erna! Ze zitten te slapen in Den Haag ze verkopen je ziel nog aan de duivel door al die migranten binnen te halen!En het blijft maar door gaan en wie hoor je erover in de haag Het is een gigantisch probleem waar ze veel te makkelijk over denken! want de rekening krijgen wij nog gepresenteerd. Steden verpauperen omdat ze zich niet aanpassen zitten met hun eigen volk in goedkope huurhuizen. En werken zullen ze niet doen dat heeft het verleden wel bewezen. Tot hoelang kan dat doorgaan. Zo gauw ze terug kunnen moeten ze terug het is niet meer op te brengen. Wij waren vorige week in vlaardingen op het plein waar de markt is allemaal donkere mensen afrikaanse vrouwen aan hun kledin te zien. Met een schare kinderen of zwanger. Jongens die doelloos rond lopen en een halve midag in de hema zitten met een flesje cola. Nou die zijn niet zo gelukkig de verveling loopt van hun gezicht af. Wille wij ze dat aan doen? Stoppen met die heilloze weg als die jongens niet verder komen dan zijn het tweederangsburgers en dat gaat niet goed. Hopelijk willen ze dat is eens zien en gl en d66 tot inzien komen. want wie betaald dat allemaal?

0
26 mooi weer

Rutte heeft zeker weer verbaasd gereageerd.

0
27 upanddown

@13
Paar honderdduizend? van januari tot september 2016 alleen al 1.038.810 asiel aanvragen over heel Europa. Hierbij zitten dus nog niet eens de vele duizenden illegalen

http://www.werkwijzervluchtelingen.nl/feiten-cijfers/aantallen-herkomst.aspx

En wanneer is het massa immigratie en wanneer niet?

0
28 Hefan430

@28 Kijk in alleen al in alle grote steden alleen in NL al, het begint steeds meer op het midden oosten te lijken. Zo ook in de rest van Europa.

0
29 Vrijbuitertje

Je kan waarschuwen wat je wilt, je wordt dan voor nationalist en extreem rechts uitgemaakt. Europa moet en zal kapot, dat te danken aan de globalisten.

0
30 DONKEY R

Europa wil niet luisteren en zeker niet naar Libië, zelfs niet naar haar eigen inwoners.

2
31 manpower

"Het gevaar voor terroristische aanslagen neemt volgens Al-Sarraj immers alleen maar toe naarmate we meer migranten verwelkomen."
dat is toch een logische redenering .
en omdat er geen stop op het binnen laten komt en er al helemaal niet gescreend word is het een kwestie van tijd dat er terreuraanslagen elkaar nog sneller opvolgen.
de burgers weten dat maar in de bovenlaag doet men alsof hun neus bloed.

0
32 ongelovenloos

@32
Wat zou je willen screenen? Een terrorist ziet er net zo uit als een normaal mens.

0
33 Sterke

Het was toch cultuurverrijking? Of heb ik iets gemist?

0
34 schrootflint

hier luisteren ze niet.. rutte zal na elke aanslag geschokt zijn, thats all, zal nooit toegeven dat de islam er mee te maken heeft..

0
35 henry86

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

44 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

1 uur geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

1 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Malayalam Blue Film Malayalam Blue FilmPehredar WebDesi Bhabhi Ki Hot VideoExconda PornReddit PornstarlethqVídeo De Pornô Em PortuguêsAunt Judy.pornhubDog Style PossitionMisscarriejune NudesPorhobJamielizMomandsonsexForced ThroatfuckingIndian Video Sex ComX MaterPorn Videos With English SubtitlesHot Sexy Lady XxxBest Hardcore Porn MoviesIndian Saree SexXxxx Teen VideoRissa Too CuteThumbizllaVrshemaleAdrianna NicoleSexy SistersNaked Men's PenisesPorn Dude ComFreeuse FamilyJav SubtileLexiscandyshopMomslaveBojepPornography TheaterXhamster Free VideoBestassTru Kait Public AgentGirl Fart PornIndian Bhabhi SwxCaeroon XxxMalu Trevejo BootyPorn IdeosStepmoyher FriendsIndian Aunty SecBreast Sucking Sex VideosFlash A BoobTeentitans PornVideos Para MasturvaseMovie Stars In The NudeLibrary BdsmXxx Veduos HdXnxx OilTelugu XxnLivvalittleSister And Sister XxxNude PundaiPorno AOnion BootypornSpice PornXxxnpornSky Bri Mia MalkovaHentai BlackedErotic GamesPornoorzełFoafodaBlacked.comMastram VideoHindi Blue Full MovieHindi Gandi FilmSt Andrews Cross BdsmShea Briar LeaksJapanese Porn Movie DownloadTurnd On PodcastAmature Anal PornButthole GirlElena Anaya NudeDirector SexSex For Money XnxxBangla Bf HotBoobs KissStepmom PorbAnal Porn DesiDesi Sxey VideoAmature PornvideoWomen At The Nude BeachMom MasturbatinPorn3d VideoBlack On Black BlowjobsPelículas PornogratisSoap2day.idAnon PornVideos Caseros Reales PornosTamil Girls XxTaboo Forced PornR TipofmypenisFucking With CondomJamie Chung SexySex In Cinema HallHindi Sixx VideoVideo PrnoHomade SextapeSteven Universe HentaiBrazzrs Porn VideosBig Veiny TittiesDownload Onlyfans Incognita2Audrey Bitoni OnlyfansIndian Boobs ImageNew Sex Video 2017Muslim Sex KahaniImanijyneDeep LushNunsexmoviesNude In KoreaReal Brother/sister PornMini Lilly NudeCheroke D Ass XxxBollywood Celebrity PornDuter PornJappanes Massage PornJuegos De SexoCharlotte Ross NudeChachi Ki Gand MariAlina Becker LeakedOlivia Rodrigo Xxx4k Pov PornPorn Tik ToksPorm Games MobileStockings-teaseVideos ProstitutesSung Hi Lee NudeKowaremonoHindi Desi Sexy Film3gp King JapanAnima BondageSexual.gif PornCuming In MommyWhite Teenagers PornKyootbot NudesFallando Con Mi HermanaDoctor Porn GayJk痴漢電車vrTeen Love SexSara Jay Fuck ShemaleNessa Rule 34Porn Mother And SonKloe La Maravilla18 & AbusedCarly CuccoFemale Goblin HentaiAlyssadivineWomenmasturbating