Buitenland
  • 26
Na de aanslagen in Spanje van afgelopen week is het aantal aanvallen op islamitische doelwitten in het land drastisch gestegen.Ten minste vier moskeeën in Granada, Fuenlabrada, Logroño en Sevilla hebben de afgelopen dagen melding gemaakt van vernielingen en aanvallen. ...

10 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
41
2
9
1

@300 zeg dat tegen moslims aub

301 Ikke44    
10 maanden geleden door Ikke44
2
Meld

Dat gaat dus niet helpen, dat wakkert de 'problemen' en tegenstellingen alleen maar aan! (Maakt het alleen maar erger)
Voor mensen die nu op een idee gekomen zijn, doe het niet! Aub...peace!

302 rEmco44    
10 maanden geleden door rEmco44
15
Meld

@302

Wat denkt u? Zouden de aanslagen misschien de problemen en tegenstellingen aanwakkeren? En is dit slecht een reactie daarop?

Misschien moeten ze stoppen met aanslagen plegen. Zou dat een idee zijn?

303 Caliber    
10 maanden geleden door Caliber
4
Meld

"Vijandigheid tegen de islam", brult vervolgens het burgerplatform. Dat moslims elkaar (diverse stromingen) om zeep helpen in islamitische landen, dáár hoor je ze niet over. Ten eerste hoort de islam niet in Europa thuis, democratie, gelijkheid en gelijkwaardigheid, niet iets waar de islam in uitblinkt. Ten tweede vind ik 4 aanvallen (hoe verwerpelijk ook)niet écht een drastische stijging. Dat echter steeds meer Europeanen het "gezeik" met- en door moslims zat worden is een feit.

304 Sneeuwbal    
10 maanden geleden door Sneeuwbal
3
Meld

@11 onze moskeen hehe eindelijk geeft ze het toe dat ze wel islamiet is. Geheel per ongeluk. On topic goed bezig Spanje zou hier ook zo moeten gaan.

305 Auwie    
10 maanden geleden door Auwie
3
Meld

Geweld roept altijd geweld op. Dat het uiteindelijk leidt tot alleen maar verliezers is een les die velen maar niet willen leren ondanks eeuwen van bloedevergieten van vooral onschuldigen.
Nee ... ik ben niet blij dat een religieuze ideologie zo'n prominente plaars probeert in te nemen in een maatschappij die streeft naar vrijheid en gelijkwaardigheid. Ja..ik kan me groen en geel ergeren aan doorgedraaide religekkies en wegkijkers en ontjenners. Maar vooralsnog blijf ik proberen daar niet één van te worden door dezelfde retoriek te hanteren en/of geweld aan te hangen. Ik heb me voorgenomen naar het individu te blijven kijken en me niet te layrn lijden door emoties die vreselijk logisch en verklaarbaar zijn maar het doel van vrijheid en gelijkwaardigheid voorbij schieten

306 Katte_kop    
10 maanden geleden door Katte_kop
1
Meld

@305 "Ja maar, ik bedoel onze moskeeën in de zin van, moskeeën in Nederland."

question

307 Bluth    
10 maanden geleden door Bluth
2
Meld

@303 Zucht. U denkt dat alle moslims verantwoordelijk zijn voor die paar die aanslagen plegen en daarom fysiek mogen worden aangevallen? Mag ik dan ook alle mannen aanvallen vanwege die paar die zich bezighouden met verkrachtingen? Of ligt het dan opeens weer heel anders?

308 Aliaz    
10 maanden geleden door Aliaz
15
Meld

Aanvallen? Protest zal je bedoelen! Graffiti, vuurwerk en gescheld van wat enkelingen. Zelfs als er gewonden vallen dan is het nog niet te vergelijken met de demonstratie in Hamburg. Moslims moeten zich niet aanstellen en eens serieus in de spiegel gaan kijken.

309 Dune    
10 maanden geleden door Dune
4
Meld

@309 tuurlijk kerel - wat als jouw familie wat vuurwerk en gescheld krijgt ... niet aanstellen?

310 radicalenradar    
10 maanden geleden door radicalenradar
20
Meld

@304 op basis van resultaten uit het verleden hoort extreem rechts ook niet thuis in Europa - kunt u alvast vertrekken? Komen wij wel zwaaien.

311 radicalenradar    
10 maanden geleden door radicalenradar
17
Meld

Winter is comming

312 Videles    
10 maanden geleden door Videles
1
Meld

Uit direct soort berichtgeving zie je de kleuring van de pers, als je dit al terreur durft te noemen..

313 Xmod    
10 maanden geleden door Xmod
1
Meld

@313 duh..terreur zit nl ook id bedoeling van je actie. U schijnt gekleurd te zijn, dat je aanvallen op onschuldige mensen niet in dezelfde maat veroordeeld.

314 God is dood    
10 maanden geleden door God is dood
9
Meld

@302 Geweld tegen moskeen gaat inderdaad niet helpen. Moskeeën zullen hierdoor niet stoopen met de verwerping van westerse waarden zoals de grondwet, tolerantie en vrijheid. In Denemarken heeft de regering maatregelen tegen men tegen moskeeën genomen nadat Deense politici links en rechts waren geschokt na het zien van een *documentaire over de imams in de gematigde moskeeën, ze namen gezamleijk actie.

Ook daar had de islamitische -en europese gemeenschap het probleem duidelijk zo lang ontkend dat er direct actie nodig was om escalatie te voorkomen.

De moskeeën worden daar nu door de overheid (linkse en rechtse partijen) aangepakt om de normen, waarden ,wetten en vrijheden voor alle mensen te beschermen; voor moslims en niet moslims.

Bron* : https://zembla.vara.nl/nieuws/dit-gebeurde-er-in-denemarken-na-undercover-in-de-moskee

315 Ruud100    
10 maanden geleden door Ruud100
0
Meld

@79 @85 @96 Onze overheid, voor zover die nog bestaat kan naar eigen zeggen actie nemen; PvdA Minister Asscher stelde "‘Onverdraagzaamheid wordt uitgedragen. Ook al is dit misschien niet onwettig, het is volstrekt ongewenst en ook dan kunnen we actie ondernemen.’ ".

Bron : http://www.elsevier.nl/nederland/article/2015/12/asscher-snel-actie-tegen-moskee-utrecht-2736365W/

Maar wil ons parlement dat ook?

Onze minister van sociale zaken Asscher riep namelijk ook diezelfde moslims op om "hun vrijheid te verdedigen". Volgens hem moeten de moslims de strijd aan gaan met hen die vinden dat er een "dreiging van terreur en radicalisering" is.Het parlement legt de bal bij de moslims, die moeten het zelf oplossen.

Bron : http://www.nu.nl/politiek/4214257/asscher-wil-moslims-vrijheid-verdedigen.html

Dat staat in een schril contrast met wat de overheid in Denemarken tegen moslim-terreur doet @315

316 Ruud100    
10 maanden geleden door Ruud100
0
Meld

@302 Deze reacties zijn anders precies wat de terroristen willen. Meer haat en nijd in Europa. IS is blij met jou!

317 Utrecht_83    
10 maanden geleden door Utrecht_83
11
Meld

@317 is natuurlijk @303

318 Utrecht_83    
10 maanden geleden door Utrecht_83
9
Meld

"een brute golf van vijandigheid tegen de islam"

"In Sevilla werden de muren van de hoofdmoskee beklad met leuzen"

"In Granada rookbommen en vuurpijlen"

Als ze dit al bruut vinden, hoe bewoorden ze dan wel niet de acties vanuit hun eigen gelederen? En waarom niet publiekelijk met zovelen, is toch vrij simpel een hele moskee te laten bewegen om een demonstratie tegen terreur te organiseren (met eventueel vele andere moskeeën).

Maar nee , helaas...........

En ja dan begrijp ik wel de frustratie bij de Spaanse burgers, niet dat het goed is.

319 BUZZDDT    
10 maanden geleden door BUZZDDT
1
Meld

@317 Onzin.
De enige oplossing tegen geweld is meer geweld.
Je kunt gaan bleren wat je wil maar de geschiedenis is het bewijs.
Met sommige mensen kun praten, maar zieke figuren die zover heen zijn zien een geprek als een knieval. En dat is het ook in dit geval.

Je probeert je als bezorgde burger te profileren maar je bent duidelijk een vazal.

320 Rex    
10 maanden geleden door Rex
1
Meld

@320
Want de geschiedenis heeft bewezen dat al het geweld wat tot nu toe is gebruikt het geweld heeft 'opgelost'? Je bent er een van de 'f*cking for virginity' school?
Geweld lost niets op, dát heeft de geschiedenis bewezen.

321 PuurHagelslag    
10 maanden geleden door PuurHagelslag
7
Meld

@320 Geweld tegen IS prima, daar hoef je van mij geen thee mee te gaan drinken. Maar aanslagen vergelden door een willekeurige moskeeen aan te vallen helpt niet.
Je bent zelf ziek in je hoofd als je denkt dat je terreur kunt vergelden met geweld tegen onschuldigen.
En ik zou een vazal zijn omdat ik het niet eens ben met meer willekeurig geweld? Droeftoeter. Je bent precies als de terroristen, je bent alleen toevallig niet in de zandbak geboren.

322 Utrecht_83    
10 maanden geleden door Utrecht_83
8
Meld

na, genoeg gelezen, zolang als een draadje als dit alleen de wijzende vingertjes over en weer schieten, zal het er niet beter op worden.

323 Gradje    
10 maanden geleden door Gradje
1
Meld

De bekende video van de Europa bedreigende imam is nu 'gecensureerd' (= niet meer beschikbaar...). De titel was 'Imam Al Aqsa moskee bevestigt verovering EU via immigratie door moslims' Ze willen ons nu blijkbaar echt vitale informatie ontzeggen om obscure redenen.
Men moet goed beseffen dat die import-islam fundamenteel vijandig staan tegenover meer christen Europa en Spanje uiteraard (La Reconquista...) en ons sowieso 'hun' islam via hun taquyya infiltratiesysteem willen opdringen, 'willens nillens'.
Die houding is niet nieuw natuurlijk, Europa vecht al eeuwenlang tegen de islam (zie bijv. Het beleg van Wenen 2x: 1529, 1683) maar dat wordt nu zelfs ontkend of genegeerd door de EU potentaten als merkel en co 'exoten' van VN/EU/EP; zie ook de beruchte 'omvolking' plannen of zeg maar de Europese volkeren hun identiteit afpakken en ze in één grote 'melting pot' laten sudderen en verbasteren of zoiets...
De tijden zijn wel veranderd maar islam blijft islam (Erdogan) t.t.z. het is en blijft een verover-ideologie en dat is een constante doorheen de geschiedenis. Dus denk aan het gezegde 'Als den vreemde komt is het vechten geblazen' daar waar het nog niet te laat is...
De gretigheid waarmee ze, de 'links-liberale' politiek vooral, nu die wereldvreemde islam omarmen bewijst dat ze met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid over de hele lijn gecorrumpeerd worden met smeergeld van Saoedi-Arabië e.a. anders kan je zo een anti-volkse operatie toch niet begrijpen...
https://ejbron.wordpress.com/2017/04/05/de-islam-de-leugen-taqiyya-als-heilige-plicht-ter-misleiding-van-ongelovigen/
Dat corrumperen was hoogstwaarschijnlijk ook het geval al in de jaren 1970 met die beruchte christen annex verkapte communist ene Tijl De Clerck waarmee het allemaal begonnen is (de islamisering ramp).
https://nl.wikipedia.org/wiki/Tijl_Declercq
Alles is te koop voor die 'tapijtverkopers' moet je weten.

324 wy71    
10 maanden geleden door wy71
2
Meld

@308

Zucht, denkt u dat alle gewone burgers verantwoordelijk zijn voor de problemen in midden oosten? En dat ze daarom maar naar willekeur afgeslacht mogen worden.

En ja, ik hou alle moslims in Nederland verantwoordelijk voor de aanslagen zolang ze niet massaal de straat opgaan om hun afkeer te uiten.

325 Caliber    
10 maanden geleden door Caliber
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@325
dat doen ze wereldwijd al sinds sept 2014.
ik heb het al 1000x gepost,

je wilt het niet zien dus.
alle biblebelters waren ook niet verantwoordelijk voor de terreur van Joseph Kony, 20 jaar lang, in the Name of the Lord, of recenter voor de KKK die zich christenen noemen.

326 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@325
en burgers stemmen voor politici en beleid, ook nog.
dus ja, Nederland is mede-verantwoordelijk.

327 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@324
verover-ideologie?

sinds wanneer doen moslims een poging om mensen te bekeren? helemaal niet zelfs.
de meeste slachtoffers van terreur zijn nog altijd moslims namelijk.

328 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Spanje staat anders de tegenover aanslagen. Daar benoemen ze niet eerst het beroep van de dader of zijn ziekte.Er wordt niet om de hete brij heen gedraaid.Daarbij ze hebben genoeg ervaring met hoe terrorisme aanpakken uit de tijd met de ETA.

329 Rapunzel    
10 maanden geleden door Rapunzel
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@329

het gaat over ongefundeerd, lukraak wraakacties uitvoeren.

check de geschiedenis, het heeft nog nooit iets opgelost.
mensen die dit doen, zijn geen haar beter als de terroristen

330 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@321 Gericht en proportioneel geweld is vaak genoeg naast noodzakelijk ook effectief gebleken. Dom, ongecontroleerd geweld tegen onschuldige partijen is een ander verhaal.

331 Civ    
10 maanden geleden door Civ
1
Meld

@325 Wanneer ging jij de straat op toen onze bondgenoten een illegale oorlog begonnen?

332 Utrecht_83    
10 maanden geleden door Utrecht_83
5
Meld

@332 Er is destijds wel degelijk massaal gedemonstreerd tegen de Irakoorlog, ook in Nederland.

333 Civ    
10 maanden geleden door Civ
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

334 hk-sr    
10 maanden geleden door hk-sr

@333 Ik betwijfel ten zeerste dat Caliber daar bij was.

335 Utrecht_83    
10 maanden geleden door Utrecht_83
5
Meld

@328
"sinds wanneer doen moslims een poging om mensen te bekeren? helemaal niet zelfs. "

Wederom je zoveelste leugen....en er maar stug mee doorgaan

15.000 korans voor niet-moslims op Koningsdag
http://www.telegraaf.nl/binnenland/23971973/__15.000_korans_voor_niet-moslims_op_Koningsdag__.html

Islam in Nederland Straat-Dawah
https://youtu.be/aRDPrjZaADo

Straat Dawah NL Anasheed Sir ilaa naadi s siraaj YouTube
https://youtu.be/VDmUnPdFZGE

Straat-Dawah.NL - Dawah in Rotterdam - Ramadan Offensief 2.0
https://youtu.be/kTq0njfLtK4

Straat Dawah.NL - Dawah in Volendam, Edam
https://youtu.be/EgUkWmzvQq4

Straat-Dawah.NL - Dawah in Rotterdam
https://youtu.be/XMWsMm-fOFI

Dawah = het uitnodigen naar de Islam

336 Lias    
10 maanden geleden door Lias
0
Meld

@335 Maar dat was toch geen vereiste? Hij sprak van 'massaal de straat op gaan'.

337 Civ    
10 maanden geleden door Civ
0
Meld

Geestelijk gestoorden, die niets anders willen dan olie op het vuur gooien.

In hun domheid helpers van terreurbewegingen.

338 Biesbush    
10 maanden geleden door Biesbush
3
Meld

Mensen krijgen nooit de regering die ze verdienen, kijk maar weer hoe het hier toegaat.

Waarom moeten wij opgezadeld worden mest zoveel moskeeën omdat ze ook de boel in dit land willen veroveren, het eigen volk ziet het gebeuren de politiek kijkt de andere kant op en doet er dus niets tegen.

Straks gaat er een grote strijd ontstaan omdat de politici nalaten om tijdig een stop toe te passen en grenzen te stellen aan de islam instroom.
Overal hebben ze al hun voet tussen de deur gekregen, kijk maar in Gem. Amsterdam etc. en allerlei buurt committees en zelfs een foute schijnheilige politieke partij die ook al een lange arm van Erdo blijkt te zijn.

Slaap maar lekker door hoor politici tot het echt fout gaat.

339 corretje    
10 maanden geleden door corretje
0
Meld

@337 Als hij dat wel van moslims verwacht en zelf niet doet dan is hij een grote hypocriet of niet dan? Dus ja, dat is voor mij wel een vereiste.
Los daarvan vind ik dus helemaal niet dat "moslims" de straat op moeten om tegen IS te demonstreren aangezien het ter plekke op de grond moslims zijn die tegen IS strijden! Dan alle moslims verantwoordelijkhouden is knettergek.

340 Utrecht_83    
10 maanden geleden door Utrecht_83
5
Meld

@338 Of gewoon gefrustreerde, boze mensen die wild om zich heen slaan. Wat evengoed heel dom is.

341 Civ    
10 maanden geleden door Civ
0
Meld

@341 Geestelijke gestoordheid zou hen in elk geval nog vrijpleiten van de verantwoordelijkheid van hun daden...

342 Biesbush    
10 maanden geleden door Biesbush
5
Meld

@331 inderdaad. Landen als Duitsland (RAF),het Verenigd Koninkrijk (IRA) en Spanje (ETA) hebben jarenlang met binnenlands terrorisme te maken gehad. Daar werd toen veel kalmer en rationeler op gereageerd. Die houding is effectief geweest.

Mensen lijken nu veel angstiger, terwijl we nu in een veel vreedzamere wereld leven dan in de hoogtij dagen van genoemde terroristische organisaties.

Veel vrediger? Ja, er zijn nu wereldwijd veel minder aanslagen en het aantal doden door oorlogsgeweld en terrorisme is gering vergeleken met de jaren 80 en 90.

Dat mensen zo angstig zijn heeft alles te maken met het feit dat al het nieuws ons nu 24/7 bereikt.

343 Myth63    
10 maanden geleden door Myth63
3
Meld

@334 Je kunt je ook niet bekeren tot de islam. Mensen zouden eens wat meer moeite moeten doen om zich in te lezen in het enge wereldje dat islam heet. Volgens de koran wordt ieder mens als moslim geboren (Fitra). Niet-moslims zijn afgedwaald dus afvalligen. Je kunt vervolgens tot inkeer komen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Fitra

En die moslimslachtoffers betreft voornamelijk sjiieten. Dat zijn in de ogen van de 90% soennieten ook afvallige moslims waar ze al 1400 jaar mee in oorlog zijn. Islam is een giftige ideologie waar moslims - en met name hun vrouwen - het slachtoffer van zijn. Ik weet zeker dat een heel groot deel van de moslims het liefst zou willen uitstappen, maar de geloofsregels maken dit onmogelijk. Doodstraf en excommunicatie vallen je dan ten deel.

344 Dune    
10 maanden geleden door Dune
0
Meld

@343 Dat mensen zo angstig zijn heeft meer redenen. De aanslagen van RAF, ETA en IRA waren gericht tegen de overheidsdoelen. De aanslagen van islamisten zijn gericht tegen willekeurige burgers net als de PLO dat in het verleden deed, ook moslims. Daarnaast zijn de aanslagen onderdeel van een veel breder probleem met moslims: straatterreur, shariawijken, haatimams, antisemitisme, homofobie en vrouwenonderdrukking. Om er maar een paar te noemen. Er zijn genoeg kritische en veranderingsgezinde moslims maar die worden overschreeuwd door middeleeuwse fundamentalisten.

345 Dune    
10 maanden geleden door Dune
0
Meld

Wie haat zaait zal haat oogsten!

346 psje    
10 maanden geleden door psje
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

347 OneStone    
10 maanden geleden door OneStone

Ik praat deze acties op moskeeën niet goed, maar ik snap deze reacties op de terreur van de afgelopen week wel. Spanje heeft een recente geschiedenis met bloederige terreur, en met dit in het achterhoofd kun je begrijpen dat de Spanjaarden hier heel fel en emotioneel tegen de afgelopen aanslagen ageren. Het zijn ongetwijfeld ook acties die voortkomen uit onmacht en de behoefte een signaal af te geven naar de overheid. Deze kan net als vele andere Europese landen alleen maar doen aan symptoom bestrijding. Het probleem is dat islam een ideologie is die zich verschuild achter een geloof. Zolang vrijheid van geloof een groot goed is in de westerse maatschappij kunnen moslims met extremistische trekjes heel lastig opgespoord worden. Ik ben van mening dat moslim extremisten die door de veiligheidsdiensten in de gaten gehouden worden het topje van de ijsberg zijn. Maar dat de symphatie tan aanzien van het Islamitisch geloof steeds meer deuken oploopt staat buiten kijf met de afgelopen terreur aanslagen het afgelopen jaar. Verder verbaast het me nog steeds dat de situatie in Nederland gebagatelliseerd wordt als men de lijn wil trekken naar landen of steden waar al diverse aanslagen gepleegd zijn. Ik vind dat behoorlijk naïef want terreur kent geen grenzen. We zijn naar mijn mening tot nu toe heel goed weg gekomen. Is geen doemdenken maar eerder realistisch.

348 Mvid-    
10 maanden geleden door Mvid-
0
Meld

@345 Iedereen die nog enig sympathie op kan brengen voor het islamitisch geloof wil vooral benadrukken dat de gematigde moslim zich aanpast en de westerse normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan en prima integreren. In grote lijnen zal dit kloppen echter als ik een discussie aan gaat met collega's die "gematigd" moslim zijn. Moet ik helaas constateren dat hun houding tav homo's een sterke vorm van afkeer laat zien. De positie van de vrouw is er nog steeds een die sterk ondergeschikt is aan de man. Zelf noemen ze zich na 20 jaar verblijf in Nederland geïntegreerd ,ze hebben werk, betalen belasting en hebben opgroeiende kinderen. Maar de Koran bepaald nog heel sterk hun cultuur en hun waarden, en die zijn op aardig wat vlakken niet verenigbaar met de westerse manier van leven. De multiculturele samenleving bestaat niet zolang dit soort culturele barrières tussen mensen blijven bestaan.

349 Mvid-    
10 maanden geleden door Mvid-
0
Meld

@328
"""
de meeste slachtoffers van terreur zijn nog altijd moslims namelijk.
"""
Waarmee je weer eens pijnlijk aantoont dat de islam een ideologie van dood en verderf is.

350 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
0
Meld

@328 "de meeste slachtoffers van terreur zijn nog altijd moslims namelijk. "

Dat komt omdat de daders bijna altijd moslim zijn.

351 B55    
10 maanden geleden door B55
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Rome: reddingsschip moet maar naar Nederland
Italië weigert een reddingsschip toe te laten...

17 uur geleden door AD

Geert Wilders doet aangifte tegen DENK-politi...
PVV-leider Geert Wilders doet aangifte tegen...

18 uur geleden door Tuttifrutti

‘Detentiecentra VS geven kinderen kalme...
Immigrantenkinderen krijgen in Amerikaanse op...

23 uur geleden door Moskowfiets

'Forse belastingverhoging nodig voor gas...
Om te zorgen dat klein- en grootverbruikers v...

1 dag geleden door NOS

Nederland zuiveren
Ik vraag me af wat er “nep” is aan de bewerin...

13 uur geleden door Brynnar


ADVERTENTIE


Laatste reacties
rEmco44
Baudet met mond vol tanden: ‘Hebben jullie ...
@288 Gezien bij Jinek, bedoelde ik......

1 minuut geleden door rEmco44

zeikenderechter
Baudet in verhit debat met Rutte over immigra...
Van TBC naar dikke BMW. Dat rijmt....

1 minuut geleden door zeikenderechter

hippodepippo
Volgens Trump ontmantelde Noord-Korea vier te...
@5Ja hoor, je hebt helemaal gelijk. Trump...

2 minuten geleden door hippodepippo

zeikenderechter
Volgens Trump ontmantelde Noord-Korea vier te...
Tijdens de Big Mac hoorde ie 'ze hebben vier ...

2 minuten geleden door zeikenderechter

FeHa
Spaanse Marokkaan met 356 kilo drugs in zijn ...
@6 daar heb je een punt ! Maar toch: "All...

3 minuten geleden door FeHa

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig