door Moskowfiets in Media  ·  140 Reacties

  • 21
  • 1456x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 dat is daar gebruikelijk om de oorsprong en de afkomst van de bron gewoon plat te walsen, uitwissen, ausradieren, etc. Goed gebruik

5
101 chouffleur

Boverstaande was voor @99

2
102 Lunatiek

Graffiti, vuurpijlen en rookbommetjes.
Erg hoor.

0
103 IJzervreter

@9
Voor die tijd hadden zij anders geen moeite om een rede te vinden. Als islamieten massaal op kunnen staan als er een aanval op een moskee heeft plaats gevonden,waarom dan niet als IS hun landgenoten afslacht.

1
104 kelly11

@9
Voor die tijd hadden zij anders geen moeite om een rede te vinden. Als islamieten massaal op kunnen staan als er een aanval op een moskee heeft plaats gevonden,waarom dan niet als IS hun landgenoten afslacht.

1
105 kelly11

@104
Omdat moslims net zo slecht zijn als IS, alleen durven ze er niet voor uit te komen.

Kijk eens hoeveel moslims op de grond liggen voor zo'n haatimam !

6
106 Heldere kijk op NL

@106 even voor de duidelijkheid, de IS bestaat uit alleen maar moslims.

2
107 Niet wit niet zwart

Geen doden, geen gewonden, geen persoonlijke bezittingen vernield.

Wel boodschap afgeleverd.

Netjes.

3
108 Walster

@108
Zelfs geen varkenskop achtergelaten. Waar maken die islamitische schreeuwers zich druk over ?

4
109 Heldere kijk op NL

@87 Het zou fijn zijn als u gelijk had maar alleen de radicaal aanpakken lost helaas het probleem niet op. De problematiek is veel breder dan alleen de radicalen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat de problematiek in de islamitische-samenleving in Europa al onstaat in de gematigde moskeeën (dus niet alleen in de radicale-islam). Een NPO documentaire* over dit onderzoek toont dat de gematigde moskeeën breed voor verwerping van westerse waarden zoals de grondwet, tolerantie en vrijheden pleiten.

De NPO documaintaire heeft dit in moskeeën in Denemarken in beeld gebracht. Deense politici links en rechts waren geschokt na het zien van een documentaire over de imams in de gematigde moskeeën en namen actie.

De islam -en europese gemeenschap in het algemeen heeft het probleem duidelijk zo lang ontkend dat de gematigde moskeeën daar nu door de overheid (linkse en rechtse partijen) aangepakt moeten worden om de normen, waarden ,wetten en vrijheden voor allen mensen te kunnen handhaven; voor moslims en niet moslims.

Bron* : https://zembla.vara.nl/nieuws/dit-gebeurde-er-in-denemarken-na-undercover-in-de-moskee

2
110 Ruud100

* Verwijderd door de redactie *

111 muxer

@5 @9 waar komt dat toch vandaan de we weten wat moslim-terroristen willen of wat ze blij maakt.... en wat maakt dat eigenlijk uit wat ze willen? Op de Facebook pagina van de moslim-terrorist in Barcelona stond "dood aan alle ongelovigen". We gaan daar toch geen rekening mee houden?

En wat moslims willen? Dat lijkt me niet relevant voor anderen omdat de mening van "de moslim" helemaal niet eenduidig is, daarnaast betreft het een religie, geloof: dat is prive en dat doet men voor zichzelf, vanuit zichzelf. Ook een moslim kan zijn omgeving zijn wil niet opleggen te veranderen. Het veranderen van de wereld om een gedachtengoed heen is ideologisch, zolang de islam niet als ideologie beschouwd wordt is er er geen reden om de vrije samen leving van Europa aan te passen aan moslims.

1
112 Ruud100

Mooi zo al is 4 moskees wel heel weinig. Ze zouden het meer massaal moeten doen. Gewoon alle moskees aanvallen. De bron van het kwaad aanpakken

4
113 Jan met de korte achternaam

Bij "een tsunami van haat en geweld tegen moslims" verwacht ik tegenwoordig wat grafitti en een hotdog, ofzo. Maar nee, "In Sevilla werden de muren van de hoofdmoskee beklad met leuzen. In Granada vielen leden van de rechts radicale organisatie Hogar Social met rookbommen en vuurpijlen een moskee aan."

Wow, dat is echt een tsunami van haat en geweld, net zoiets als de Europeanen voor hun kiezen krijgen met al die aanslagen met inmiddels over de duizend? doden en nog veel meer gewonden, alles bij elkaar. DAT is natuurlijk absoluut geen tsunami van haat en geweld van de kant van moslims, als wij dat zouden zeggen waren wij rechtse hysterici en nazi's enzo.

Ze mogen van geluk spreken dat het hierbij is gebleven, tot nu toe. En MISSCHIEN is het een goed idee om niet vertederd te gaan lachen, als je kleuter halsafsnij-gebaren maakt naar andere kleuters, MISSCHIEN is het voor hun eigen veiligheid een beter, om ze uit te leggen, dat dat toch niet zo'n goed idee is.

Want de Spanjaarden hebben veel recenter dan wij moeten vechten tegen hun eigen overheid (Franco) om de aggressie en onderdrukking weg te krijgen, en decennia na Franco lopen er nog steeds behoorlijk repressieve politie-agenten rond, hier en daar, met een mentaliteit waar de honden geen brood van lusten. De Spanjaarden gaan wèl gelijk allemaal de straat op, als de overheid mensen hun huizen afpakt, hun inkomsten, of andere zaken waarmee de overheid hun leven verpest.

Ze herinneren zich nog veel te goed, eraan herinnerd door die nog overgebleven minkukels van agenten, dat je moet vechten voor wat je lief is, anders ben je het kwijt. ZIJ hebben als enige land in Europa de islamitische overheersing aan den lijve ondervonden, ook nog. Vergis je niet in de Spanjaarden.

5
114 Wendel

@12 , Zo denken die extremisten ook, in plaats van diegene te slaan die hun ook slaan gaan ze onschuldigen slaan die er niets mee te maken hebben.

Wil jij jouw dan verlagen tot dat niveau?

8
115 NLsandman

mensen worden islam moe, hier in Nederland ook kan het parlement niks doen tegen radicale imams. Wat is er loos met Nederland.

2
116 DONKEY R



Stuck Mojo - Open Season

2
117 Tsaar

Van mij mogen ze opgeruimd worden, hier hebben wij geen behoefte aan die rare imams die de aangeleverde ophitsende teksten voorlezen.

Hier is het meer van leven en laten leven zonder bloedbaden.

Waarom gaan jullie toch niet lekker terug naar jullie fijne landen als je hier zo ongelukkig bent met de vrede die hier heerst.

2
118 corretje

** gebruiker verwijderd **

@118
nou vind ik ook, wij hebben geen beheofte aan rare imams die ophitsende teksten leveren.

waarom dan Wilders
TPO
Baudet
Opiniezzzzz
EJ Bron(zin)
Niemoller
Dagelijkse standaard en al die andere bagger-blogs?

119 ---deleteduser---

@119 u noemt websites en individuele personen als imams..
Vreemd, bedoeld u niet uw eigen parochie waar links recht is en rechts krom?

5
120 chouffleur

@118
"Van mij mogen ze opgeruimd worden".
Gebruik je hersens eens. Wat hebben deze moslims verkeerd gedaan? Iedereen met maar een beetje gezond verstand hoort dit geweld te veroordelen en niet goed te praten.

5
121 Mrs. K

@116 Dan kan het parlement wel, naar eigen zeggen; PvdA Minister Asscher stelde "‘Onverdraagzaamheid wordt uitgedragen. Ook al is dit misschien niet onwettig, het is volstrekt ongewenst en ook dan kunnen we actie ondernemen.’ ".

Bron : http://www.elsevier.nl/nederland/article/2015/12/asscher-snel-actie-tegen-moskee-utrecht-2736365W/

Maar wil ons parlement dat ook? Onze minister van sociale zaken Asscher riep namelijk ook diezelfde moslims op om "hun vrijheid te verdedigen". Volgens hem moeten de moslims de strijd aan gaan met hen die vinden dat er een "dreiging van terreur en radicalisering" is.

Het parlement legt de bal bij de moslims, die moeten het zelf oplossen.

Bron : http://www.nu.nl/politiek/4214257/asscher-wil-moslims-vrijheid-verdedigen.html

1
122 Ruud100

Ach ander land.. Er moet blijkbaar geventileerd of stoom afgeblazen worden.
Neem als islam het signaal serieus.

4
123 chouffleur

Weer een product van iemand die gelooft dat het woord tsunami is uitgevonden door geert en de betekenis heeft van best een boel, maar ja dan heeft hij/zij het over 4. Doei.

3
124 ben22

* Verwijderd door de redactie *

125 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

126 Pxf7+

Ik praat het geweld niet goed maar heb al vaker gezegd dat ik niet weet waar en wanneer het gebeurd maar er komt een burger oorlog waarbij 40-45 kinderspiel was. En dan zeggen de politici ich habe es nicht gewust.

2
127 Framazi

** gebruiker verwijderd **

Ware het niet dat er al zoveel mensen zijn vermoord door verknipte moslim idioten dan kan ik om de tekst "tsunami" wel lachen in dit geval , de spelde prikjes die nu door boze Spaanse burgers worden uitgevoerd om uiting te geven aan hun frustratie over de aanslagen door deze randdebielen staan niet in verhouding tot de misdaden die door hersensloze lozers gepleegd werden .

128 verwijderd682241

80% van NK vind dat je dit gewoon oogluikend kan toestaan. Alleen maar omdat men denkt dat alle moslims terroristen zijn. Het is erg triest gesteld met het relativeringsvermogen van mensen. Blijkbaar is het nog steeds mogelijk om mensen op te ruien tegenover een bepaalde groep waarbij het geoorloofd is om misdaden te plegen tegen deze groep. We zouden onszelf ook eens een spiegel voor kunnen houden en leren relativeren dat er met 1 miljard moslims in de wereld wel een ander probleem zou zijn als die allemaal 'slecht' zijn.

1
129 jp1980

@129

Ja, maar ohwee als je ze alt-right noemt question

Dan gaan ze stuiteren.

2
130 zeikenderechter

@129
Ik noem het zondebok politiek. Mensen gaan ook steigeren wanneer ik parallellen trek tussen de PVV en de NSDAP. Politiek gewin door een zondebok aan te wijzen. Een stukje in de psychologie van de mens wil een zondebok voor alle problemen in de wereld. Moslimterrorisme is een probleem, maar er zijn zoveel grotere problemen in de wereld. #disclaimer ik zeg niet dat PVV staat voor exterminatie van Moslims.

0
131 jp1980

@129 je vergeet in je verhaal de misdaden die moslims doen
en ook onder rechts heb je terroristen

1
132 Ikke44

@132
En waarom is dat relevant in mijn verhaal?

0
133 jp1980

* Verwijderd door de redactie *

134 The Crusader

@133 waarom niet ?
Je zegt nu maar een kant van het verhaal

1
135 Ikke44

Niet dat het de juiste manier is, maar je oogst uiteindelijk toch wat je zaait.

2
136 Al

Een druppel op een gloeiende plaat.

1
137 Oneliner

@135
Er zijn honderden invalshoeken vanwaar je een onderwerp kan belichten. Ik kies de invalshoek waar ik waarde aan hecht. Jij de jouwe. Ik voel mij niet genoodzaakt de invalshoek die jij relevant vind te belichten in mijn stuk. Voor mij doen individuen misdaden. Alle bevolkingsgroepen kennen misdadigers. Daarom is het bij mij not done om iemand z'n etniciteit of godsdienst te reflecteren op hoe crimineel iemand is. En zelfs dan nog vind ik het not done om eigenrichting toe te passen op misdadigers, tenzij noodweer. Dus wat mij betreft wat hier gebeurd in Spanje, het kan wat mij betreft niet fouter als je onze westerse en menselijke normen omarmt.

Het verloochenen van deze westerse en menselijke normen is potentieel gevaarlijker dan een (hoe verwerpelijk ook) terroristische aanslag. Dit kan een maatschappij ontwrichten tot proporties van een wereldoorlog zoals wij die 70 jaar geleden hebben gekend.

0
138 jp1980

@114 Wendel je bent geweldig. Amen zuster, amen! Ik moest denken aan de Catalaanse onafhankelijkheids demonstratie van bijna een jaar geleden. Daar waren een honderdduizenden mensen op straat; ongekend waar ook in Europa.

1
139 case

@138 geklets allemaal
Het is gewoon een reactie op als moslims zich gedragen is er niks aan de hand
"Voor mij doen individuen misdaden" voor mij dus ook
Dus waarom dit verhaal zeg dat tegen degene die aanslagen doen

"Het verloochenen van deze westerse en menselijke normen is potentieel gevaarlijker dan een (hoe verwerpelijk ook) terroristische aanslag. Dit kan een maatschappij ontwrichten tot proporties van een wereldoorlog zoals wij die 70 jaar geleden hebben gekend."

Mee eens dat moslims dat doen

2
140 Ikke44

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

@4 Klopt Bram.. Mijn ervaring als werkgever is ook dat mensen best wel verschillend oud worden. Sommigen gaan nog prima, anderen zijn helemaal ...

3 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@2Het is uiteindelijk de belastingbetaler, die al deze verspilde gelden mag ophoesten.Nog gekker is dat Nederland het enige land in Europa i...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Slavink
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Het gaat dus ook goed, niet meer op Omtzigt stemmen en op de PVV stemmen bij de Euroverkiezingen ......

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Een oplossing bijvoorbeeld is kijken of de asielaanvragers van enige nut voor ons land kunnen zijn. Dan wordt zo'n aanvraag meer een sollicitati...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

GreyB
Scotland was 'hoodwinked' by Donald Trump, says former aide

Goh, wie verwacht dat nou, lol.....

7 minuten geleden geplaatst door GreyB

Botlleneck
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@6.En niemand bij de CDA die zegt,Hugo nou ff niet jongen...

10 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Mac Benac
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Dan moet je juist oppassen....

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Hond gedumpt op station Purmerend: achtergelaten met tas vol spullen

Penoze-stad....

15 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Rooibos
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

@1Helemaal mee eens. Functie elders !Laat hem maar lekker samen gaan hokken met z'n WEF vrouwetje, Ayfer Koç. ...

16 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Nicks R. Van
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@5 Het probleem is dat Hugo dat werkelijk denkt!...

17 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Kari Byron NudesAnime AdultWww Xnxx Pron ComNatalia Dyer XxxBoob Sucking TeacherAnime 18Mom And Son HentaiPorn With SkirtsImagefappornLesbian Porn VidieosOldermen NudeTitani Nude Scene夏晴子Www Milf Porn ComWhite BrazzersI Know That Girl Laundromat PornFree Porn Videos TeenagersThe Best PornstarMortal Kombat PornHayboystubeXx Movie ComLesbian Eaten OutBoo LooPornhub AsiatiquesScadel PlanetHot Sex LickingIndian Dex VideosTannu Xx VideoBest Homemade FleshlightLauren Alexis TwerkPurn TvIndia Love LeakedKuwari Dulhan MovieIndian Seducing VideosTamil ActressxxxRomantic Sex In OfficeShower Scene In Starship TroopersAeya FaeAnal X VideoBbc69comChut Ki Chudai Hindi VideoWww Xxx Video Free DownloadShiela OrtegaLesbian Sex ArtBendover PantiesGym Balls SexCunningulingusLoteroticaWww.pornographie .comAnime Porn ComKali Roses AnalHindi X BlueVillage Tamil Sex VideoLesbian FistingSoap2day CcPorn CelebridadesPrankojolHot Granny Sex VideosXnxx CompilationHttps Www Brazzers ComCreampiedOld Age Aunty SexBf Com MovieDaddaughter PornBackroom Casting Couch CreampiePaordy PornBellessa DilmsCaroon Gay PornCarissa MontgomeryIndian Gay Site ComChinese Teen Sex VideoFree Arab Sex VideoLittle AsiansBella Poarch And Tyga SextapeReddit Nsfw RandomXvideos Pornô GrátisCorinna NudePeach HentiaMayseeds OnlyfansPaoli Dam XvideoIndian Xxx ViAds BrazzerAriana Grande NudeYoya PornChandni Hindi MoviePorn Of BhabhiPolice Woman Sex VideoSexy Photo ChutXvodoesImogenlucie OnlyfansKristen Johnston NudeઝંડOnline Cam GirlsAdrian HushAhego FacialSexy Bf LatestHannha HaysPorn Massage CenterSex AudioKalkata Sex VideoAunty Porn HotMilfed.comTay Melo.nudeMom Lesbian Daughter PornGlassfish PornBackpagepro.comTelugu Sex Videos PleaseDeepika Padukone Xxx SexDubai Sex VideoBoob GrabItalian Vintage Porn MoviesVery Painful XxxBlack Porn.comListcralwrHot Nude MothersXxxthailandBf Bf Sexy Video BfBig Tity BlackKyler QuinJulia Nickson NudeKichan Xxx VideosTittyattackImagem De SexoPounding DoggyMalavika HotSmall Boobs XnxxDesi Mallu Hot VideosIncestouslyAlex Adams Sidney SummersCrazy SexingIndian Lovers FuckingKachi ChutReshma Hot SeenHot Pants XxxR 34 PornAfghanistan PornPornografia De JaponShagmagScarlettkissesxo SquirtTop Celebs NudeVídeos Pornos GratuitoPornos D LesbianasHijra FuckNeha Singh PornLatest Bf MovieJija Sali Ka RomanceKorian XxTorturous HandjobHentaitentacleXhamsters Live Cam