Twee woningen in Sterrenwijk beklad: 'Geen moslims' (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Pegasus in Binnenland  ·  142 Reacties

  • 24
  • 1337x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@96 Heb je al onder die witte jurk van je buurman gekeken of hij een bomgordel draagt?

101 verwijderd23941

@75 : "Ik moet ook geen moslims als buren. Er woont er een een huis of 6 verder. Ik zal nooit gedag zeggen of met haar praten".

Je respecteert haar dus totaal niet maar verwacht vast en zeker wèl dat ze jou respecteert! Want dát horen "die moslims" wel te doen! Toch?

25
102 Wijhuis

@86 Wendel

Ow, is dat tegenwoordig Amsterdam? Dat wist ik niet. De laatste keer dat ik er langs reed lag de Sterrenwijk nog in Utrecht question

En er dan ook nog een heel verhaal omheen verzinnen. Hebt u er al eens over gedacht om een fictie-boek te schrijven?

15
103 ~ Echelon II ~

** gebruiker verwijderd **

@103 Ligt nog niet zo héél lang in Utrecht hoor. Pas vanaf het begin van de 20e eeuw. question

104 verwijderd23941

@96 Straks straat BBQ ik vraag me af hoe dat gaat.

Die wordt halal natuurlijk dat kan niet anders...

8
105 21st Century Guy

@101 Dat doe je allen om te kijken of ze besneden zijn...

6
106 21st Century Guy

@105 Nee, dat kan best anders, hoeft niet halal te zijn, van beesten die je onverdoofd laat creperen. Dit is NL.
Uit principe mijd ik de het bedrijfsretaurant imdat daar uitsluitend ' halal' voedsel te krijgen is. Ja doei, dan ga ik wel naar buiten een schnitzeltje met ketjangsaus halen. Pleur toch allemaal op zeg met dat achterlijke moslimknuffelen.

6
107 Herr Wolf

@107 Hoewel u vast geen collega's hebt, heb ik het vermoeden dat alle anderen die bij dat bedrijf werken heel blij zijn met deze oplossing.

14
108 ben22

@32 Vwpeter
" ben blij met me garage die van de week me busje weer helemaal in orde gemaakt hebben."

Kijk maar uit dat ze er niet een paar gasflessen in hebben gemonteerd. Je weet maar nooit met moslims.
Hadden ze baarden in die garage?

6
109 Natayo the Bobcat

@99 Vrijbuitertje
" Ik ben letterlijk weggegaan uit voornamelijk islamitisch bezaait wijk omdat mijn dochter geen aansluiting kreeg bij islamitische kinderen in de buurt, ze werd bespuugt en uitgescholden constant."

Heel herkenbaar, hetzelfde meegemaakt. Ik ben er zelfs de stad voor uitgegaan. Een wijkje opschuiven werkt niet. Dan ben je 5 jaar later weer aan de beurt.
Die Marokkaanse jongeren zijn erg agressief en racistisch, ook tegen "donkere" kinderen.

6
110 Natayo the Bobcat

Hoor ik net op tv, er is geen Europese islam, er is islam in Europa.

3
111 chouffleur

@110 Haha, wordt zeker goed geregeld door de regering. Wanneer er een probleem is, dan sturen wij die mensen naar een andere buurt, wordt dat bijna een no go zone, dan sturen we weer zoveel mensen ergens anders heen, en ze blijven de echte problemen maar ontwijken.

3
112 etymologie

@112 Of de gemeentes, maar die krijgen toch de regels van de regering.
Ik vind Antillianen erger kwa overlast als het je buren zijn. Jezus die schreeuwen altijd, letterlijk altijd. En spelen domino en slaan de stenen keihard op tafel, zoveel meer.
Toevallig woonde hiervoor ook een Antilliaans gezin en die waren juist zeer rustig.

1
113 etymologie

@8 je moet het niet omdraaien.. veel moslims zorgen voor de ellende, daarom willen mensen geen moslims meer naast hun hebben wonen.. logisch toch? ook die lui die zeggen : zo ging dat in de 2e wereldoorlog ook.. ja maar dan andersom.. de aanhangers van de religie van ''de vrede'' willen ons vervolgen.. de mensen willen gewoon geen moslims meer in de buurt.. logisch watn dat is het probleem!

6
114 henry86

@104 Kubusje

Toch zijn minimaal 14 mensen het toch niet met ons eens question

7
115 ~ Echelon II ~

Oud nieuws, stond vorige week hier ook al. Maar ja, lekker stemming maken gaat er wel weer in bij extreem-links he.

4
116 B55

@107 ...nee .... vlees uit de bio industrie is beter...en die stalbranden zijn minder etg voor dieren ?
Schei toch uit over zogenaamde diervriendelijke overwegingen. Of je eet biologisch vlees en dat hooguit 2 x per week of je eet helemaal geen vlees. Halal en bio industrie zijn beiden schuldig aan wreedheden jegens dieren

4
117 Katte_kop

@117 Je doet nu net alsof de bio-industrie moedwillig dieren laat lijden. Ja, er zijn misstanden binnen de bio-industrie, grove misstanden. Deze misstanden zijn de reden dat ik geen vlees meer eet. Echter, is halal/koosjer slachter hoe je het ook wilt zien pure dierenmishandeling.

3
118 Bluth

Het idee al: je buren gedenken jou in hun frequente dagelijkse gebeden als brandstof voor de hel. Toch wel luguber.

3
119 schrootflint

** gebruiker verwijderd **

O dat was toch waar Ghanezen zouden gaan wonen ?

en dom-extreem-rechts maar denken dat Ghanezen moslim zijn, haha,
stuur die suffo's naar school aub.

@118
het gaat niet over de bio-industrie, maar over de onnozelheid van racisitisch rechts

120 ---deleteduser---

@8 +++++++++

Inmiddels 33 klaphandjes. Maar zolang de redactie van dit h**tsitje het allemaal geweldig vindt wat hier gebeurt, zal er op NK niks veranderen.

5
121 rolstoeltje

@112 Ik vraag me nog steeds af, waar zijn die no-go wijken in Nederland dan?

2
122 Aliaz

** gebruiker verwijderd **

@121

daarom, en maar aankomen met ''300 extreemrechtselingen''

of jet zijn er maar 2 hier, soms denk ik dat, met 100 nicks, vanaf het PVV kantoor.
zou me ook niets verbazen trouwens. je wordt belazerd waar je bijstaat door dat soort mensen.

123 ---deleteduser---

@122

Eigenlijk zijn het trillende-beentjes wijken. Wijken waar schijtluizen niet in durven omdat ze zich te veel laten opnaaien op NK.

7
124 Liwwie

,,Het zal wel iets zijn van 'eigen volk eerst'. Mensen hier willen graag eerst de eigen mensen hier hebben wonen. Maar we zijn niet allemaal racisten. Het zijn er maar een handjevol.’’
Maw 'eigen volk eerst' mag niet. Toch vreemd, iedereen doet het...

2
125 RobP

@125

Neh..... jullie extreem rechtserds denken altijd maar dat 'iedereen' zoals extreem rechtserds denken. Daarom is het ook telkens zo huilie-huilie na verkiezingen.

4
126 Liwwie

Dit is wel een gevalletje trieste lui die dit soort woorden gaan schilderen. Totaal geen aanleiding voor, geen bewijs, geen reden. Enkel uiten van frustratie. Dit moet je niet doen. Simpelweg een beetje belachelijk dit en ik hoop dat de betreffende personen gevonden worden. Wat een mafketels.

4
127 Gezond boerenverstand

@120 Ik reageer op @117 . Leuk hoe je mij eruit pikt en niet @117 , of al die andere reacties over halal-slacht.

Wel heel erg doorzichtig natuurlijk. question

3
128 Bluth

@127

Tja, dat krijg je met tokkies mentaliteit in de buurt. Die moeten hun kleine l*beep*l compenseren met hersenloze acties.

2
129 Drumpf

@126 Je woon in een flat. Flat staat in brand, wie red/help je het eerst? En wie daarna?

3
130 RobP

@121
question

Die handjes, evenals duimpjes omhoog / omlaag, moet je volstrekt niet serieus nemen. Misschien moeilijk te geloven maar op NK zitten figuren die 24/7 de tijd hebben om met diverse accounts iemand de hemel in te duimen of als een Romeinse keizer een posting extreem kunnen afkeuren question Same story met die iconen bovenin, het zegt vrijwel niets, behalve dat op NK een handvol hersenloze amoebe's hun mening uiten, what else is new?

1
131 Drumpf

Tijd om het te gaan uitvechten denk ik.

1
132 God is dood

Ze doen het zelf ook bij homo's. En dan staan de huizen niet leeg, maar wonen er mensen met een goede baan en flinke hypotheek, die behalve met emotionele schade ook met een behoorlijk financieel probleem zitten.

2
133 Vilseledd

@129 : Ik probeer me voor te stellen wat ik zou doen als dit bij mijn Turkse vriend gebeurd. Goudeerlijke vent die altijd voor anderen klaar staat. Ik zou woest worden op deze eencelligen die dit soort teksten gaan kladderen op een woning.

Je mag boos worden op de schuldigen. Boos worden op onschuldige mensen en in dit geval ook nog eens mensen die er niets mee te maken hebben, is simpelweg te dom voor woorden.

1
134 Gezond boerenverstand

@123 Doortje

Waarom maak je toch zoveel reclame voor de PVV? Het is elke keer "PVV dit, PVV dat". Het lijkt wel alsof je dagelijks bij het partijkantoor over de vloer komt en precies weet wat PVV-politici en PVV-stemmers denken en voelen.

Zo ken je hen meer macht toe dan ze in werkelijkheid hebben, volgens mij. Ik denk dat de gemiddelde PVV-stemmer eens in de 4 jaar dat hokje rood kleurt en verder niet eens zo politiek bewust is, laat staan vervelende streken uithaalt. Een grote waffel over moslims in het algemeen maar dat geldt niet voor hun collega Mo, Issam of Hamid, want dat zijn eigenlijk best toffe kerels.

Volgens mij zit de gemiddelde PVV-stemmer na gedane arbeid gewoon thuis lekker met een pilsje in de tuin en verder niks. En jij bent de enige die zich dáár dag in dag uit over opwindt. Zonde van je energie toch?

6
135 ~ Echelon II ~

@131 Drumpf

question question question question question

4
136 ~ Echelon II ~

@134 Maar over deze mensen hebben we het toch nooit, evenmin als over mijn Marokkaanse collega, die altijd klaar staat voor anderen, voor wie niets te veel is, altijd tijdig en correct antwoordt en harder werkt dan menig Hollandse collega.

3
137 Vilseledd

@134 Gezond Boerenverstand

Dit is gebeurd bij leegstaande woningen. Ook niet fijn voor de mensen met een migratie-achtergrond die daar al wel in de buurt wonen, alsof alle mensen met een Turkse of Noordafrikaanse achtergrond nog beleidend moslim zijn (maar dit terzijde), maar eigenlijk is het een protest tegen het toewijzingsbeleid van de woningbouwvereniging, m.n. als het gaat om huisvesting voor statushouders.

Het is de 'gewone man' die zich niet realiseert dat hij voor protest tegen beleid bij de juiste instanties moet aankloppen en het probleem voorleggen. En nu is het Sterrenwijk, de volgende keer is het Kanaleneiland of Overvecht waar de concentratie nieuwe Nederlanders hoger en hoger wordt.

Dit is vermoedelijk werk van een stel opgefokte jongeren. Ik zie dit de brave huisvader met 2,1 kind nog niet doen, u wel?

Eigenlijk denk ik dat het met de xenofobie nogal meevalt. Er wordt misschien wel veel over geouwehoerd, maar of er in de dagelijkse praktijk naar gehandeld wordt?

7
138 ~ Echelon II ~

@137
Zolang je het niet over specifieke Marokkanen of specifieke moslims hebt maar over de moslims of de Marokkanen heb je het óók over je leuke Marokaanse collega.

1
139 PuurHagelslag

@118 helemaal eens. Maar ik vind beiden dierenmishandeling

@120 het gaat niet over politieke ideologien maar over dierenmishandeling.
Jouw beperkte hokjesgeest komt niet verder dan rechts links en pvv obsessie. Dus bemoei je niet met discussies van volwassen mensen over totaal andere onderwerpen. Want mishandeling en wreedheden zijn niet voorbehouden aan links/rechts maar aan totaal gemis aan empathie en respect voor het leven. Iets wat jou totaal vreemd is gelet op je vele postings waarin je slechts reageert op vermeende aanvallen op jouw ideologieën of beter..gedachtenkronkels. ik heb je werkelijk nog nooit ergens kunnen betrappen op medeleven.

1
140 Katte_kop

@128 neem het niet persoonlijk...ze reageert als door een wesp gestoken als ze maar een klein beetje het (waan-) idee koestert over vermeende rechtse uitingen. Ik vermoed een vorm van een hele ernstige pvv fobie.
Dat heb ik dan weer met pechtold question

1
141 Katte_kop

@138 correctie

beleidend = belijdend

6
142 ~ Echelon II ~

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Kim Jong-un
Fleur Agema (PVV): ‘Hugo de Jonge was de beste zorgminister die ik in 17 jaar heb gehad’

Een incapabele schoolmeester op misschien wel het belangrijkste departement zetten leek mij geen goed plan en nu een ex-nieuwslezeres nog minder...

1 minuut geleden geplaatst door Kim Jong-un

Kim Jong-un
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Arme kinderen want die moeten de prijs betalen. De schade komt ook, misschien niet gelijk maar komen doet het. Je kunt niet straffeloos allerlei...

4 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Nicks R. Van
Gemeenten: opvangbeleid asielzoekers zorgwekkend

Het kan ook niet lukken met deze strategie. Hoe kun je nou steeds mensen onderdak toezeggen die er niet is? ...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Oeps112
Absurde tijden nu moeten zelfs speelgoedauto's wijken voor klimaatwaanzin

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/absurde-tijden-nu-moeten-zelfs-speelgoedautos-wijken-voor-klimaatwaanzin...

8 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
COA-baas in Ter Apel stapt op wegens 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@TS: loopt al een draadje!...

11 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Feldwebell
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@21Ook George kennan ondersteunt je laffe leugenachtige inborst niet. We gaan niet lijdzaam toezien hoe Rusland haar agenda uitrolt puur o...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@75 Dat is dan het werk van de AIVD. Maar volgens mij zijn die inmiddels overbelast door de soevereinen. 😉...

36 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Biscanna
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Dat zou kabouter obesitas wel willen, maar niemand wil gelukkig met deze kabouter om tafel....

43 minuten geleden geplaatst door Biscanna

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@74 wildersfanBinnen links zijn 'wokes' de jongste vermomming van de totalitaristen. De lui die iedereen willen opsluiten in 'strijdende col...

44 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Hendrianus
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@28 Ja, ik vond de opmerking van @22 'Dat komt natuurlijk van links.", net als u, best storend Dus ik dacht, ik haak even in met een andere in...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Poonam XnxxSleeping Porn HotRyoko-murakamiKingcomix.WacortsCyberpunk 2077 SexJaylene TioDannielle Colby NudeNew BazzersIndian Sex Videos LeakedBengali Bf Dekhte ChaiXxxspy CamHayley VernonJadyn RyleePieck PornPorndigIndian Mallu Aunty Sex VideosEbony PluseFotos De Mulheres NuaTeem Porn HdXnxx Romantic SexXxx TelegramIndian CosplayDesi Hot FilmMalayalam Padam SexNude Malayalam MoviePornography PornTumblrsexLieux De DraguAdultsexWww Hot X VideoPorn MaaShakeela Sexy PhotoMandakini Hot SceneJapani Bf Sexy VideoSunney Leone Sexy VedioHardwoodbabyy NudeTelugu Andhra Aunty Sex VideosNew Porn 4kGigi Hadid SexKianna Dior BlowjobsBuff Girl PornEmma Magnolia PornPorn VigrinAidra FroxOffice XxxSex Indian Aunty VideoForcet AnalMilf Photos NudeAngreji Sex Movie HdStripchqtPornoanal.سكيس انميMaturelesbianpornSexy Boudi XvideoFree Japanise PornTeenpirnSite De CornoNude Petite WomenXvideos1Sexo Con Mi SobrinaCynthia BrimhallXnxx Hindi Full MovieHottest Blonde PornstarWomen Butt NakedBorderlands Lilith PornBadangels666Bangla Bf Video DownloadSexxyjaimeLick My PussyAmerican Bf SexMonique FuentesXxx AjayLow PornIndian GangbangedHierdexEros GuiasXnx Big TitsReal Sex XvideosDevika Sex MovieFilmyzilla XxxXxx Sex Video MarathiKapde Utarti Hui LadkiDancing Bear CumshotsRichestpornstarsSex Model ComTtavesti PornosuStepmoher FriendsBbc Cuck PornDrsgon Ball Porn ComicsAvery.leigh PornSanny Leone Sexy ComXvideo Novinhas Do TiktokFingering Licking GoodFlash PornSexy Suhagraat VideoPorn Fuck VideoSuny Leon Sexi VideoCuckold BreedingFree Gay Porn VideoHorny StepsisCoco Love LockPerscope PornUberhormyRedd.itBlog De FolieFilm Pour Adulte XFamodas PeladasOne Piece Porn GamesVideos.xpornoVideo Bokep Kebaya MerahChristina Hendeicks BoobsSofia Ansari HotSai Tamhankar SexDesi Pooping VideoHotporn VediosSquirtingpussysMonstrous BbcBrother And Sisterporn VideosHentais LaAnal Big AsssNilou HentaiSexy TiktokNo Nudes PornHuge Boobs PovAunt Cass Buttjob Redmoa VidTrisha Paytas PornJoss LecalfHot Korean Guy PornA I Big TitsShoplyfter RedditNude Teen SelfiesJennie Jacques NudeCj Miles ModelTwogirlonecupX Bengali Video ComTamil Naked AuntyNaomi Swann FootjobShemale Cum ShotsAssfucking MaturesRomantic Sex Full MovieIndian Wedding XxxWw Sexy Movie ComNevarkyPorn Pic AmateurAcasadasbrasileirimhasMujeres MastunbandoseGira MadnsGay Porn StsrsWww Brazzers Porn Com