door Havermout in Buitenland  ·  144 Reacties

  • 3
  • 867x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@100
nou uhm, er zullen ongetwijfeld goeie dingen gebeuren, maar zo'n helden zijn het ook niet overal.
https://www.google.nl/search?q=vn+soldaten+verkrachten&oq=vn+soldaten+verkrachten&aqs=chrome..69i57.10616j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

101 ---deleteduser---

@96 Haha, heerlijk dit.

Het zijn christenen die zij-aan-zij met moslims hebben gevochten, omdat de toenmalig president geld van hun had gestolen. Toen de coup eenmaal was gelukt, zijn deze christenen alleen gelaten door de moslim-rebellen.

Jij doet een poging om het heel anders over te laten komen. En je hebt wel vaker dingen geroepen die gewoonweg niet waar zijn... question

2
102 Bluth

@101 Het gaat daar op geen enkele wijze over! Waar slaat het in vredesnaam op om dat erbij te halen? Kun je mij dat uitleggen?

2
103 Bluth

@53 Hadden de moslims daar daar wel iets te zoeken, Doortje?

Get your facts straight, toch?

1
104 Nieuwsgierig

@102 Weltrusten Bluth...

5
105 Dian

@104

Even veel of even weinig als de christenen.

7
106 Liwwie

@105 Dat is gewoon een feitelijke weergave van de video waarmee je op de proppen kwam.

Jij doet voorkomen alsof christenen zij-aan-zij vochten met de moslim-rebellen omdat ze eenzelfde doel hadden of iets dergelijks. Ze zijn misbruikt, en in de steek gelaten en kunnen nu geen kant meer op omdat bij beide kanten hun leven niet zeker zijn.

Maar goed, ren maar weer weg Dian.

1
107 Bluth

@107 Nee dat heb ik niet gezegd ik zeg dat alle milities voor 2013 uit meerdere religieuze groepen bestonden dat is wat ik zeg. hangt een beetje samen met de reacties waarin ik zei dat de geschiedenis daar niet begon in 2013 zoals veel mensen in dit draadje het doen voorkomen. Dat nog steeds moslims meevechten met Christenen tegen rebellen en vice versa dat zei ik ook ergens. Jij legt iemand vervolgens woorden in de mond. Wat jij er verder allemaal van wil maken interesseert me geen reet.

Ik zeg dat het een stammenstrijd is die oversloeg in interreligieus geweld. En dat er nog steeds aan beide kanten mensen zijn die niets van zowel Anti balaka als Seleka moeten hebben.

Je wil dat ik dingen aantoon maar weerlegt niks...

4
108 Dian

Waarom is er in islamitische landen geen vrijheid van geloof ? Zijn ze bang dat ze de islam de rug toe keren ? Waarom wil je mensen onder dwang houden en doodstraf op bekering of verlaten van de islam ! En wat vinden de moslims ervan dat in islamitische landen geen vrijheid van geloof is !

2
109 wildersaandemacht

@109

'Waarom is er in islamitische landen geen vrijheid van geloof ?'

Waarom propageer jij en je maat in je gebruikersnaam hetzelfde voor Nederland? Is gewoon inherent aan religie als het te groot wordt.

7
110 Liwwie

@110 dat is niet mijn vraag ! graag inhoudelijk reageren , waarom is er geen vrijheid van geloof in de islamitische wereld , en wat vinden moslims ervan dat minderheden in islamitische landen zwaar gediscrimineerd worden , Onthoofdingen , af gooien van gebouwen tot martelingen omdat je christenen bent !

1
111 wildersaandemacht

@111

'graag inhoudelijk reagere'

Waarom zou ik. Ben geen moslim. Maar toch heb ik 'm enigszins beantwoord met een contravraag. Je bent namelijk zelf niet anders. Verder, als je SGP en CU hun gang laat gaan, dan krijg je precies hetzelfde.

7
112 Liwwie

@112 en weer wijk je af van de vraag , waarom is er geen vrijheid van godsdienst en worden minderheden vermoord in islamitische landen !
Verder kan ik je vertellen dat in het westen gewoon vrijheid van geloof is ,dus verzin eens iets anders . Want de SGP is totaal niet te vergelijken met moslim landen die minderheden vermoorden omdat ze een ander geloof aanhangen .

1
113 wildersaandemacht

Door wie is dit geheel ontstaan...juist de moslims die christenen aanvielen, en vermoorden! de moslim is echt een ziek 'iets'. M.O.S.L.I.M. Met Ons Samen Leven Is Moeilijk!

1
114 Arkan

Binnenkort weer o.a Quinsy en Simons volop in het nieuws, om te janken over het slavenverleden van hun voorouders gekoppeld aan die racistische Zwarte Piet. Over de hedendaagse ellende in Afrika, waar "zwart" elkaar afmaakt (stammen- en religeuze oorlogen) en met name de kinderslavenhandel welig tiert, hoor je ze niet!.

1
115 Sneeuwbal

@112
Je reageert anders vrijwillig op @ 109 de vraag werd je niet opgedrongen of zo.

2
116 kelly11

@113

'Want de SGP is totaal niet te vergelijken met moslim landen die minderheden vermoorden omdat ze een ander geloof aanhangen .'

Kijk eens in het partijprogramma. Verder, ik woon niet in een islamitisch land wel in Nederland waar CU mij een levenbeschouwelijke visie probeert op te leggen.

5
117 Liwwie

@116

Hoezo? @109 progageert al tijden religieuze onvrijheden voor Nederland. Die vraag stel ik dus als wedervraag op @109 .

7
118 Liwwie

@118 tot 3 keer toe stel ik een vraag , ik krijg daar geen antwoordt op maar verwijten van Christenen doen dat ook en dat soort bagger . Ik weet als ik deze vraag stel aan moslims :Waarom discrimineert moslimlanden minderheden en is er geen vrijheid van geloof en wat vinden jullie als moslim zijnde daarvan ?" Tot ik dan of geen antwoordt krijg of nog erger ze praten het goed ,met het argument " zijn nu eenmaal de regels van dat land "

1
119 wildersaandemacht

@101 Wie is er in 2012 in dat land een coup begonnen?
De Seleka rebellen!
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.1584182

2
120 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@120
ja, en?
je vergeet kolonisatie, zendingsdrift van christenen, pas sinds de jaren 60 onafhankelijk van de Fransen.

121 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@109
hoezo is er in moslimlanden geen vrijheid van geloof?
over welk moslimland heb je het trouwens.

maar in de landen die er zijn, zoals Saoedie, sja, daar willen wij dus niet op lijken, of wel dan.

122 ---deleteduser---

@101 Doortje, Ik wil overigens de daden van de VN soldaten niet goedpraten dit is walgelijk van welk geloof ze dan ook waren!

0
123 Nieuwsgierig

@121 Kom op zeg! Kan je niets anders verkondigen? N et alsof de moslims daar niet gedwongen mensen tot hun geloof hebben bekeerd! En mensen hebben vermoord!!! Get your facts straight!

2
124 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@113
welke minderheden worden vermoord in moslimlanden.
doe even concreet, land - minderheid, wanneer

de Kopten hoorden sinds jaar en dag bij Egypte, de laatste tijd is daar gedoe om.
Waarom? Omdat er in het hele land gedoe is.

De joden wonen o.a. in Marokko, opgevangen toen ze door de christenen uit Europa werden verdreven. Daarna kozen er velen om naar Israel te gaan.
Maar dankzij Mohamed V werden ze niet aan Hitler uitgeleverd.

Christenen wonen overal, ook in moslimlanden, zonder problemen.
Alleen zijn sommige landen de zendingsdrift spuugzat en terecht.

Indonesie , grootste moslimland ter wereld, met christenen en hindoe.
https://www.eo.nl/geloven/nieuws/item/moslims-beschermen-kerk-in-egypte/
http://www.benarnews.org/english/news/indonesian/muslim-christmas-12272016165441.html
https://www.christiantoday.com/article/nigeria.200.young.muslims.protect.christians.from.attack/45069.htm

https://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2015/12/22/muslims-protected-christians-from-extremists-in-kenya-bus-attack-reports-say/?utm_term=.692eb2c88071

en nu niet meer van die onzin verkondigen.

125 ---deleteduser---

@122 SA is wel de bakermat van het islamitisch geloof en iedere moslim moet eens in zijn leven daar naartoe en ze bidden elke dag met hun hoofd daar naartoe. Salafisten leven zoals de oorsprong van hun geloof maar gelukkig lijken we daar niet op en kan iedereen mits aan de regels gehouden zijn geloof belijden, wat ben ik blij dat ik hier woon!

2
126 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@124
je hoeft niet zo te schreeuwen hoor.
maar met een losse flodder uit de historie, ben je er echt nog niet.


lees dit pover CAR
n 1899 kregen 17 bedrijven toestemming van de Franse regering om grote gebieden in Centraal-Afrika te exploiteren. De bedrijven dreven handel door Europese goederen te verkopen en inheemse goederen te exporteren naar Europa. De inheemse bevolking werd vaak met bruut geweld gedwongen om voor de bedrijven te werken. Tegelijkertijd legde de Franse overheid de inwoners belastingen op en werd het verlenen van arbeid voor de Franse staat verplicht.
In de jaren twintig verbeterden de Fransen de infrastructuur en de gezondheidszorg. Nieuwe vormen van gedwongen arbeid werden geïntroduceerd, bijvoorbeeld bij de aanleg van de Congo-spoorlijn (Pointe-Noire-Brazzaville). Veel arbeiders stierven aan ziekte of uitputting.
In de jaren dertig werd veel katoen, thee en koffie verbouwd in de Centraal-Afrikaanse Republiek. Ook werd er goud en diamant gedolven.

GOUD EN DIAMANT

en jij maar over religie ratelen.
het bericht van de VN geeft aan de moslim afgeslacht worden.
En jij het maar willen omdraaien.
De burgeroorlog in CAR heeft niet 1 schuldige en zit wel wat complexer in elkaar dan jij wil doen voorkomen.

de meeste conflicten op de wereld gaan trouwens helemaal niet over religie maar over geld en macht.

127 ---deleteduser---

Oh wat een drama allemaal. Hopen dat dat niet volledig gaat escaleren. Geloof brengt soms zoveel narigheid met zich mee damn.

2
128 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@126
iedere moslim moet eens in zijn leven daarnaartoe.

welnee, niks moet, ook weer zo'n vooroordeel.

129 ---deleteduser---

@126 gedoe, noem het maar gedoe en bagatelliseer het vermoorden van kopten en het in brand steken van hun kerken! Hou eens op over zendingsdrift van de christenen de moslims doen/deden er net zo hard aan mee. Maar jij vindt dat niet de moeite waard om te belichten omdat je het maar van 1 kant bekijkt.

2
130 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@123
zo zie je maar, in oorlogen lijkt van alles geoorloofd, en ook dat heeft niets met geloof te maken.

131 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@130
huh, waar bagatelliseer ik wat, je zit wat in te vullen voor mij wederom.

moslims doen niet aan zendingsdrift op de schaal waarop christenen dat hebben vertoond en nog.
ooit een folder in de bus gehad of je moslim wilt worden? aangesproken op straat?
nou dan.

132 ---deleteduser---

@127 Schreeuwen doe ik alleen met hoofdletters!!!!

2
133 Nieuwsgierig

Een instabiel land in Midden-Afrika waar dreigt de pleuris uit te breken. Goh wat verrassend.

0
134 tripomatic

@131 Niet altijd maar wel vaak zoals in het midden oosten al eeuwenlang het geval is tussen Soennieten en Sjiieten.

1
135 Nieuwsgierig

** gebruiker verwijderd **

@135
net als tussen katholieken en protestanten bedoel je?
in Ierland worden nog steeds bommen ontmanteld.

je kunt jezelf wel op de borst slaan over het christendom, het is geen haar beter.
echt niet.

136 ---deleteduser---

@119
"tot 3 keer toe stel ik een vraag"

Ja, een behoorlijk hypocriete vraag, aangezien je held zelf de godsdienstvrijheid in Nederland en Europa om zeep wil helpen. En jij gaat vragen waarom er elders geen godsdienstvrijheid is? Helemaal niet hypocriet hoor...

2
137 NKreaguurder

** gebruiker verwijderd **

@137
+++

138 ---deleteduser---

Met grote dank aan de ophitsers die religie en/of etnische afkomst misbruiken om macht te vergaren.
En wat heeft de christeljke zendingsdrang gebracht in die landen? De verlossing van God? Nee, onrust en de dood?

12
139 Hendrianus

Nou, ik stel voor dat mijnheer Macron het Vreemdelingenlegioen stuurt om de genocide te voorkomen en tegelijkertijd miljarden aan steun gaat geven om het land te stabiliseren. Frankrijk heeft een speciale verantwoordelijkheid voor dat land vanwege honderd jaar koloniale uitbuiting.

1
140 Conclusius

Ach hekken eromheen en af en toe een drone sturen om te zien wie er wint,
Who cares? Stammenstrijd tussen religendefecte types

2
141 chouffleur

Blijkbaar verdragen zij elkaar niet, tsja dan moet er één volk wijken, zo gaat dat in Afrika en zo is dat altijd gegaan.
Darwin.

1
142 chouffleur

@136 ; Begin je nu weer dom te ratelen over de onafhankelijkheidsstrijd in bezet Ierland?

0
143 Mariska3

* Verwijderd door de redactie *

144 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

28 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

4 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Funny Sex CartoonsStreamsexBlackpussy LesbiansEsperanza Gomez CreampieDesi Wife SuckingMom Sleeping NudeXxxmoiMia Khalifa Ki Bf VideoDiamond Jackson Porn VideosNaked TheacherAshley Adams NudePatricia Velasquez NudeReddit BallbustingXعراقيBig Tits BrunettsBony-057Ts Holly SweetMia Khalifa Without DressJapanese Mom Pron VideoSuhagrat PronMolly BennettViolet Meyers PornHuge Tits Asian MilfNeha Sharma SexPorn Videos DownloaderLesbian Free Porn ClipsAloha Tube ComRabbintfinderFemme Nue MangaBbw Francaise PornBokep AvtubeHot Teens NakNadia LoveHuge Titted MomsXnxx Telugu StoryMia Khalifa Xxx BpXvideo TamannaHard PorVintage Hairy PussieMature Tube VideosPhatass PornMom Pov.comJessi DubaiAmerican Aunty Sex VideoMrinalini Chatterjee NudeWww Kerala X VideosPakistan College Sex VideoVídeo Pornô Com LésbicaIndian Porn Sex HdNude In The RainKieraplease NudePornoxxx GratisIos Sex GamesTeenage Sexy SelfieSouiresno0ornoNaked And Afraid Of Love Uncensored2lipstubeMinijello NudeSubmissive Gay PornVillageantysexMaturetbeCadey MercuryAp Telugu Sex VideosImmeagnlive60 Plys MilfsIncesthentai ComicsPooja XxxBap BetiPost Op Trans PornSouth Park Porn WendyPornstarscenesHulk And Black Widow PornMother And Daughter PormAlex Marin VideosPornography SitesBianka PornXcideoPlus Sized Models NudeTrading Places Jamie Lee CurtisSquirt LeggingsHomemade Family PornGranny Deep ThroatVirgo Peridot TwerkXhpsterPhun IrgHotwifeIn Car NudeTeri Hatcher NakedKelly Gale NakedSports Xxx VideoBbc BdsmLeah Hotti PornNick Jacobs PornPetite Blonde BbcLolylipsGay Thung PornBeautiful Nude Women PhotosAbigaiil Morris And Johnny SinsLot Lizzard PornBackroomcastingcouch.ccomPornography EthiopiaGemme Arterton NudeReverse NtrKareena Kapoor Xxx BfPornhub Most ViewedAria Sloane PornBest Blowjobs EbonyFree Extreme PornPornostar VidioDeathxxxButtholegirlChor PornFingering TutorialNude PablicInthecrackNude LesbeiansVillagewifesexTamil Sex AntiesReverse CowgirlsFamily Bi PornBig White Butt PornUgandasexIfeelmyselfZoe Saldana NideInurl:javCathy HeavrnSkip The Games ColumbiaSexy Video ExerciseXhamster DeMilf BangXxxn Sex VedioAugust Ames PovBlackmail PornhubDolly Leigh DickdrainersXtitsNayanthara Xxx Photos90's Porn StarsHot Naked ChocksXxx Vidio PornoLive Xxx Video ComMallu Masala XxxHomemade Anal Cream PieJulianne Moore NudeTxreemarieVideo Sexs HdMonica MazarratieMegan Marx PornhubHamster Price In DelhiIndianhardcore