door Hadito in Overig  ·  116 Reacties

  • 22
  • 1094x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Moslims zijn indringers en hebben overal ter wereld ruzie met autochtonen. Ja, na pakweg 10 generaties zijn blanken in de US wel degelijk autochtonen. Dus ligt het aan de binnendringende moslims en niet aan al die totaal verschillende autochtonen overal ter wereld. Kijk maar naar landen in Azië, Afrika, Oceanië, OVERAL proberen moslims uit alle macht binnen te dringen omdat in de landen waar ze vandaan komen, nauwelijks iets wordt gepresteerd, behalve oliegeld ontvangen van die zo verfoeide landen, en de lagere klassen dus geen rechten hebben en geen cent om hun kont te krabben. En als ze dan worden toegelaten op het smoesje "zielig", en er worden er meer en meer toegelaten, dan bereiken ze een kritische massa en beginnen de aanslagen.

8
101 Wendel

@100

Volgens mij wordt er gesteld dat iedereen van die groepen even schuldig is.
De ene groep is echter wat vaker schuldig dan de andere, maar het blijft niettemin even fout en schuldig.

3
102 Aufklärung

@102
Als er in de VS evenveel moslims als extreemrechtse mensen zouden wonen, dan zou het aantal dodelijke slachtoffers van moslimterreur 40x hoger liggen dan dat van extreemrechts!!

3
103 PeKa

Ik ben zelf afkomstig uit de West en heb de bijbehorende getinte huid. Net zoals mijn kinderen en meeste kleinkinderen.

Als ik de "Black Lives Matter" beweging in de VS zie, dan denk ik toch meteen: "En al die zwarte Amerikanen die door andere zwarte Amerikanen worden vermoord?"
En wat is erger in de (zwarte) wijken: de dreiging van blanken die menen dat ze superieur zijn, of die van gangs, die elkaar bevechten?
Is het voor een moeder, een vader, een broer of zuster erger dat iemand is vermoord door een racist of door een bendelid? Het verdriet is gelijk. Hadden zwarten die door zwarten vermoord werden geen burgerrechten?

Vervolgens schieten de dodelijke afrekeningen tussen Marokkanen of Antillianen in Nederland door het hoofd. Het moorden kan zich ook doodgemoedereerd op Hollandse bodem ontwikkelen. Terwijl de politiek het politie-apparaat uit de wijken terugtrekt en op afstand plaatst.
Ook hier groeien jongeren op in een land waarin men veel politiek correcte en bevlogen woorden uitstort, maar waarin niemand van jongs af aan duidelijke kaders stelt en richting geeft.
Behalve dan djihadistische ronselaars.


Wie kunnen wel richting geven? De meeste jeugdwerkers kun je wel afschrijven. Dat heb ik in de jaren 80 en 90 al gezien. Op een enkeling na, die fysiek en psychologisch een geweldenaar is. Maar de meesten zijn dat niet.
Het winnen van de goodwill van jongeren, door ze te lijmen? Ik heb het nooit zien werken.
Daar hebben ze minachting voor. Een ledig truukje, dat ze het idee moet geven dat ze erbij horen. Maar waar is dat op gebaseerd? In dat opzicht biedt de lijmer niets.


Zelf, in mijn eigen jonge jaren, jaren 50, had ik strenge doch rechtvaardige leermeesters.Dat hielp wel. Ze hielden je kort, lieten je streven naar hun waardering en gaven de leerling al na enkele weken het zelfvertrouwen dat hij iets leerde en een nieuwe wereld zich opende.
Wat was je trots als die strenge man zei dat hij de teugels iets liet vieren, omdat hij erop vertrouwde dat er iets goeds uit je handen zou komen.

In het bedrijf waar ik werkte, werd ik ook uitverkoren een strenge leermeester te worden en degenen die mij gedrild hadden, leerden me alle kneepjes. Het bleek een zaak van hechte onderlinge samenwerking. Altijd de leerling een stap voor zijn; enigszins overrompelen en dat gebruiken om zijn aandacht en leergierigheid te belonen.
We hebben gelachen over hoe we leerlingen aanpakten, maar ook vakmensen opgeleid, die dezelfde trots gingen voelen als wij.
Dat is de echte waardering en acceptatie in het leven.

Politiek, overheden, ouders zijn niet bereid een dergelijke omgeving te scheppen.
In weerwil van alle overleg, loze woorden en geldstromen.
Dus zal een deel van de jongeren altijd ontsporen. Jongeren "in mijn tijd'' waren ook weerspannig en gaven zich niet meteen gewonnen. Maar ze waren ook altijd onzeker, bang iets fout te doen en vroegen zich, op de grens tussen kind zijn en de volwassenheid, af of zij die plek in de wereld wel zouden verwerven. Dat is wat wij, strenge leermeesters hun boden: die mogelijkheid.
Dan leren ze snel.


In Europa is extreem rechts momenteel niet het grootste gevaar.
Het is een idiote coalitie tussen extreem links en gewelddadige islamitische sekten.
Extreem links heeft in de jaren 60 en 70 besloten dat het nazisme de hele westerse cultuur verdacht had gemaakt. Wat hun goed uitkwam, omdat ze toch nog wilden afrekenen met het kapitalisme.
Dus moet het verdachte, schuldige deel uit de westerse cultuur nu vervangen worden door delen van andere culturen.
Stompzinnige gedachte, want het marxisme overgezet uit de westerse cultuur naar de Russische of Chinese culturen heeft daar alleen maar miljoenen doden opgeleverd.
Maar vanuit dat implantatiestreven omarmt men nu de extreme islam. Die wil ook de westerse kapitalistische cultuur, -ja, iedere vorm van cultuur -, afbreken.

Beide hebben een belang bij het oppikken van jongeren die geen richting meer zien. Zo is de cirkel weer rond. Helaas.

2
104 stanley.staatsman

In de titel ontbreekt het woord 'alternatieve'.

0
105 Soare

* Verwijderd door de redactie *

106 Pxf7+

@106

Ik weet niet hoeveel kleuters met wapens jij kent. Zo redenerend kan je ook zeggen dat de kans klein is dat je door een terrorist was neergeschoten.

1
107 Aufklärung

Je bent wel wel een linksknuffelaar. Je heb het over Amerika en niet over Europa. Who cares,

1
108 Kaksaboemsa

* Verwijderd door de redactie *

109 Pxf7+

@109

Okay. Na enig onderzoek:

Aantal kleuters met wapens: 0
Aantal moslims met wapens: x miljoen

Aantal doden door kleuters > aantal doden terroristische moslims

Antwoord: de kans dat je daardoor doodgaat is van beide zeer gering.

1
110 Aufklärung

@110
Heb je de moslimkleuters verrekend??

0
111 PeKa

Goed dat er eindelijk eens wat nuance wordt aangebracht en dat Rechtse ideologieën ook eens verantwoordelijk wordt gemaakt voor dit geweld. Want verantwoordelijk is ook de rechtse cultuur van uitsluiting, haatzaaierij, en stigmatisering.

Vanochtend kopte het AD paginagroot over de aanslagen in Barcelona "Weer Marokkanen, Toeval?" Bijna alle aanslagen blijkt te zijn gepleegd door in europa wonende noord afrikanen waaronder voor de helft, marokkanen. Uit de analyse blijkt dat turkse moslims een betere band hebben met het moederland en dat zij ook beter zijn geworteld in onze maatschappij dan marokkaanse europeanen. Ik vind het goed dat deze feiten worden vrijgegeven!

Waarom? Bijvoorbeeld omdat hieruit blijkt dat de oorzaak voor dit geweld op zich niks met de islam te maken heeft. Had dat wel het geval geweest dan zouden ook turkse of indonesische moslims in europa massaal naar het geweld hebben gegrepen uit naam van de jihad! En dat gebeurt dus niet volgens het AD. Het zijn voornamelijk noord afrikanen.

Dan moet er dus een andere oorzaak dan de islam ten grondslag liggen aan het geweld dat deze noord afrikanen plegen. En dan komen we op de splitsing welke noord afrikanen dit geweld plegen en welke niet. Noord afrikaanse ingenieurs of dokters met een moslim achtergrond zijn nog niet betrapt op jihadisme of haat tegenover het westen. De maatschappelijke positie speelt dus een rol. En die maatschappelijke positie wordt nou juist bepaald door de verrechtste samenleving waarin we leven. Een samenleving van ieder voor zich en zgn. eigen verantwoordelijkheid voorgelogen door media en politiek.

#103 claimt simpelweg dat in europa het geweld wordt veroorzaakt door links en faalt jammerlijk om dan aan te geven waar het zwarte geweld in de VS al decennia door wordt veroorzaakt. Dat geweld wordt veroorzaakt door armoede, uitzichtloosheid en uitsluiting van zwarte mensen in een superrechtse VS. Ik kan stanley.staatsman vertellen dat het inmiddels volledig wegbezuinigde jeugdwerk in de jaren 70 en 80 in europa veel ellende heeft opgelost. Niet zozeer uw psychologen of maatschappelijk werkers waren de oplossing maar simpelweg het openen van buurthuizen en organiseren van gezamenlijke activiteiten. Hier in Den Haag reden in de zomer sportbussen met sportspullen die jongeren samenbracht op het sportveld. In buurthuizen werd naast gezelligheid ook een cursusaanbod gegeven. Een heleboel jongeren, ook van noord afrikaanse afkomst, hebben daar veel baat bij gehad. Dat is mijn persoonlijke ervaring.

Het probleem ligt primair op rechts. Kansloze jongeren zien in een georgansieerde islamitische jihad een middel om eindelijk ook eens 'macht' te laten voelen. Want angst is macht. Dat is de reden waarom deze jongeren zich daarbij aansluiten. In het AD zegt Ahmeddine C. in de haagse schilderswijk tegen noord afrikaanse jongeren: "jullie zullen er toch nooit bij horen!". Hij maakt gebruik van de uitsluiting die rechts beleid de afgelopen decennia heeft veroorzaakt. Het wegnemen van sociale structuren zoals jeugdhonken en samenkomstmogelijkheden. De treitervlogger Ismail Ilgun grijpt niet naar de Jihad maar uit zijn onvrede ook op een manier die de maatschappij niet bevalt. Door zijn optreden maakt hij mensen bang voor hem en daarmee ervaart hij macht.

Dit is het verhaal dat Rechts probeert te verbloemen. Het terugbrengen van sociale mogelijkheden voor jongeren in de maatschappij is bittere noodzaak in deze sterk geindividualiseerde alleenleving. De verantwoordelijkheid voor het schrappen daarvan ligt aan onze rechterzijde. De maatschappij moet weer socialer worden gemaakt.

2
112 Hollander1967

De poster die ik bedoel @122 = 104

1
113 Hollander1967

@111

Vertel eens.
Wat doen moslimkleuters?

Ik heb daar geen gegevens over. Jij waarschijnlijk wel, anders zou je het niet noemen.

1
114 Aufklärung

@112 naïef
De aanslagplegers in Barcelona waren helemaal geen kansarme jongeren. Ze hadden daar een prettig bestaan aldus familie en buurtgenoten. Ook de aanslagplegers 11/9 waren geen zielige mannen, kwamen uit gegoede families en sommige hadden gestudeerd.
Verreweg de meeste Syriëgangers woonde in Marokko voor zij naar Syrië vertrokken dus dat verhaal van vara/Joop klopt niet.
Het begint eigenlijk allemaal met de opvoeding. Jongens die van kleins af aan hun gang mogen gaan en als prinsjes opgevoed worden en vanaf het moment dat ze kunnen lopen tot in de avond op straat hangen.
Daar krijg je over het algemeen geen leuke mannen van.

1
115 Kaksaboemsa

@112 "En dan komen we op de splitsing welke noord afrikanen dit geweld plegen en welke niet. Noord afrikaanse ingenieurs of dokters met een moslim achtergrond zijn nog niet betrapt op jihadisme of haat tegenover het westen. De maatschappelijke positie speelt dus een rol. "
Aha, dat verklaart waarom een 22-23 jarige student op een uni in Duitsland, geboren in Duitsland, uit Marokkaanse ouders, besloot om zijn broeders in Palestina te helpen en zich probeerde op te blazen in een bus in Israël.

1
116 RobP

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Dipika Padukone PornTonights Girlfirend PornBig Natural Breasts NudeTrans Femboy Getting FuckedDick RiderDoctor Xxx HdXhamster FingeringAssglassesChuda Chudir GalpoSexy Video Hd XxxxDesi Village Blue FilmMarica Hase CreampieAmature PirnEronmePorn TrabestisPorn TorretCortana PornNora Fatehi XKatrina KaifxxxvideoGranny Loves BbcDaisy Stone Sis Loves MeSpankbang.comkErome AnalSteffy MorenoTeens Russia PornBig Titis StepmomPrisonlesbiansOnlyfans RankingsCoqnPorn BellyHorny Lily Sex VideoWww Xx Video HindiIndian Best Sex ComTelugu Heroins Sex VideosBhabi Xxx Hd VideoXnxxbigassActrices Del PornAsian New PornstarsXvideos.gay NacionaisBisexualxxxMadelyn Marie Sex VideosMatur PirnJohnny Sins ArmySpreader Bar BondageWwe LesbianPorn Free To ViewNikki Glaser NudeBlack Man Sex Video HdNew Odia Sexy VideoHot PussyassSexy Rhona MitraHomemade SextapesTe EscortsViolet Myers IafdStrippers In The Hood PornhubAmber Ajami LeakedDesi Actress SexHindi Saxy Video ComProm PornStormy Daniels Blowjobسكس اوكرانيةAiden ValentineTasty Black VideosSneaky CreampieBbw HentaiWww.tubegloreFree SextingAirika CalNora Fatehi Xxx SexTegan PresleyTamil House Wife PornCfnmnetPorn XNuddes DiscordQuadrinhos PonosPawg SquirtSweetmargs NudeHot Sexy WomenAnn XxxIndian Full Length Porn VideosMisha Maver3 Orangutans 1 BlenderSister MasturbatingPorn Star Nude VideoCute Hentai GirlXxx Sanny LiyanSexy Naked TeacherSexiest Femboy PornPorenxxxSankaku ChannelTubeponstarsSexo XxxsFollando.gordasBig Cok XxxScreaming Anal PornCartoonpornvideos ComPorn Movies Story BasedTelugu Xnxx Videos ComVillage Bhabhi Xxx VideoFor The Love Of TiddiesPictures Of Wives NakedHot Sister Sex ComRial SexAdult BlackpornWomen With Huge TitsPatardasIndian Model Porn VideoTub8 SexBeti PornOrritas TubeBlacked Porn SiteArunachal Sex VideoTransgender MasturbationKinkymarieMia Collins PornSex Video MarvadiVanessa JamesXxx Hot SareeBrezzer IndianBig Boobs Teen XxxEve OnfirePorn Japanese Oil Massage3d Dog SexLouyse Hills PornXxxporn ComicsExtramile RedditDesi Fakes ComXxx 360300 Sex Video2xx MovieKaren Gillan PornhubCarolinasamani OnlyfansMs Aline FootjobVictoria June VrReddit Extra MileTeen Sex PronAnon-ibFortnite LynxpornMetart.vomBoafodsCandace VonPrincessbelleeeMagicmuffinCyberpunk Rebecca PornRussian TeenpussySsbbw GilfAshemale Porn TubesPictoa.comAndriod 18 PornSpokane Skip The Games