@110 " laagopgeleiden ... mooie omschrijving jezelf" Zegt degen die niet eens zijn eigen nick correct weet te spellen. ...
@110Ook jij behoort tot de laagopgeleiden. Je haalt ze er zo uit....
@108."omdat het voornamelijk laagopgeleiden zijn die hier reageren."Mooie omschrijving jezelfJij reageert wel erg veel....
@10 Het heeft dan niet zoveel waarde voor ons....
Ik ging er wel uit dat dit item wat clicks zou scoren, maar zoveel .., en dan de manier waarop ... :-( ...
@9 Natuurlijk niet.Doorzichtige Russische propaganda....
@104Nou, dat ben jij dat niet. Want is overduidelijk dat jij niet veel onderwijs gehad hebt.Ja, wat wil je op een forum waar hoogopgelei...
@104 "Denken kun je beter overlaten aan mensen die dat kunnen" Ik denk dat jij heel fatsoenlijk, aardig en ontwikkeld bent. ...
@103 Dan moet ik je teleurstellen Bop.Ik was degene die de pesters het vuur aan de schenen legde.Eigenlijk wat ik hier ook doe ....
Poppenkast!!!!! Slechts 35% van de Nederlandse kiezers staat achter deze formatie. Daarnaast dalen deze formerende partijen in de peilingen en hebben zij samen nog maar 71 virtuele zetels!!!!
""Ja er is afstemming tussen ons. Zalm en Dijsselbloem zijn als twee postduiven die een stukje opvliegen", zei de minister na afloop van een overleg over de begroting. Hij verwacht dat de begroting volgende week klaar is en dan naar de Raad van State kan. "
Kijk, begroting is dus geregeld. Da's goed nieuws.
@1 Dat geschreeuw de hele tijd, word je daar niet enorm moe van?
@1 "in de peilingen en hebben zij samen nog maar 71 virtuele zetels!!!!"
Nog altijd meer dan 35%. Verder had die 65% dan maar anders moeten stemmen.
Duif met geroosterde appel en Limburgse appelstroopjus
Ingrediënten
·Een handvol politici of 750 g aardappelen, in blokjes van 2 cm
·4 Elstar appels
·1 teentje knoflook, geperst
·4 duiven
·200 ml wildfond
·cognac
·4 eetlepels Limburgse appelstroop
Bereiden
Kook de aardappelblokjes in ruim water totdat ze beetgaar zijn. Schil ondertussen de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in partjes. Verwarm de oven voor op 225 °C en doe de aardappels, appels en de knoflook in een ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven.
Bak de duiven rondom goudbruin terwijl de appels en aardappels in de oven zitten en leg ze daarna in een ovenschaal. Laat de duiven nog 10 minuten tegelijk met de appels in de oven garen.
Maak ondertussen de jus met het braadvocht. Blus het duivenbraadvocht af met de wildfond en de cognac en voeg de appelstroop toe. Roer het glad en laat het licht inkoken.
Haal de duiven daarna uit de oven. Snijd de borstjes van de duiven, haal de appels uit de oven en schep deze op het bord. Leg hierop de duivenborst en doe de appelstroopjus eroverheen.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.