door Moskowfiets in Media  ·  126 Reacties

  • 26
  • 1971x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als er werkelijk sprake is/was van een medisch probleem (in dit geval een hypo t.g.v. diabetes) Waarom zijn er dan meerdere zaken die blijkbaar niet naar buiten mogen/mochten komen: geen werkende camera's, het feit dat de patient van Marokkaanse afkomst is. Normaliter zou niemand zich daar waarschijnlijk druk over gemaakt hebben. Juist het feit dat er zaken blijkbaar bewust achter gehouden zijn doet de hele zaak zeker niet goed. Ik heb zelf diabetes. Ik voel een hypo wel tijdig aankomen en kan daar iets aan doen. Ook had de man tijdig zijn glucosewaarde moeten meten. Zaken waarbij de afkomst van de persoon niet van belang zou zijn. Helaas de "toevalligheden"rond het verzwijgen van zaken en het "toevallig" niet werken van camera's maken het hele gebeuren toch op z'n zachts gezegd verdacht.

2
101 Tiidmasine

@95 ; De arts kan die diagnose alleen stellen op het moment van de hypo. Niet een dag (of meer) daarna toen hij dus medisch onderzocht werd. Overigens kan en verpleegkundige dat ook hoor, zo moeilijk is dat niet. Zelfs een ziekenverzorgende kan en mag dat.

In deze link lees je:
http://www.at5.nl/artikelen/169980/bestuurder-auto-cs-is-diabetespatint-agenten-hebben-auto-niet-aan-zien-komen-rijden
> De 45-jarige man die gisteren zeven mensen verwondde op het Stationsplein door met een auto op ze in te rijden is diabetespatiënt. Zijn aandoening staat mogelijk in verband met het incident, vermoedt de politie.

'Het is nog niet helemaal duidelijk hoe dit precies gebeurd is', stelt een woordvoerder. 'Maar we houden er ernstig rekening mee dat hij onwel geworden is naar aanleiding van zijn bloedsuikergehalte. Maar als het onderzoek anders uitwijst laten we dat uiteraard weten.' <

Een dag later is het dus nog niet onderzocht. Alles berust dus op de verklaringen van de verdachte: hij herinnert zich niets meer. Hij is verward. Hij zegt een hypo gehad te hebben.

Bewijs achteraf het tegendeel maar eens. Kan je niet.

0
102 Mariska3

Politie heeft onderzoek gedaan naar de man en klaarblijkelijk niets kunnen vinden wat zou wijzen op een aanslag. Er is ook geen directe reden om te twijfelen dat de man een hypo had.

GS mag niet op de stoel van de rechter gaan zitten, en al helemaal niet een BESCHERM politierapport naar buiten brengen met daarop de naam van de burger die dit ongeval betreft. GS gaat hier alle perken te buiten.

Het prijsgeven van een naam uit een vertrouwelijk politierapport is dusdanig zwaarwichtig dat het OM hier zou moeten ingrijpen en GS per direct uit de lucht zou moeten laten halen. Dit kan echt niet.

2
103 Kopkaas

@102
Jawel, de man is meteen door een ambulancemedewerker onderzocht. Dat de politie niet meteen op de hoogte was van ziekenhuisonderzoek later, doet daar niks aan af.

https://nos.nl/artikel/2178103-hypo-bestuurder-amsterdam-centraal-makkelijk-te-missen-door-agenten.html

3
104 GreyB

"Bizar dat dit wordt achtergehouden."
" Verwijderd door de redactie "
" Verwijderd door de redactie "
" Verwijderd door de redactie "
" Verwijderd door de redactie "
"laat je niet misleiden door de pers"
"Bewijs achteraf het tegendeel maar eens. Kan je niet."

....

De rest van de paranoïde retoriek heb ik maar overgeslagen het is duidelijk dat de complotfetisjisten weer uit hun holen zijn gekropen.

3
105 Drumpf

M.i. is de politie geschokt van het lekken van de naam omdat ze wel degelijk weten dat het om een aanslag gaat en dit de zaak tegenwerkt. Waarschijnlijk wordt dit voor de buitenwereld ontkent omdat dader/omgeving in de gaten worden gehouden als terreurverdachten/-cel en informatie/bewijzen verzameld dienen te worden om wellicht toekomstige aanslagen te voorkomen.

4
106 Lias

@106
Je krijgt ook maar geen genoeg van dit complot hè?
Waarom zou in vredesnaam een aanslag worden achtergehouden terwijl heel Euopa op scherp staat?
Omdat het een Marokkaan betreft kan het niet anders dan dat het een aanslag moet zijn, volgens onderbuikend Nederland.

Ik hoop dat die Marokkaan de GS flink wat duiten armer gaat maken en een proces aanspant wegens smaad.

4
107 GreyB

@101
Precies, de man had notabene enkele minuten ervoor een boete van de politie gekregen voor het rijden op de trambaan.
Het zaakje stinkt gewoon.

3
108 Lias

Alles wat je hier hoort zijn SUGGESTIES waarvoor geen enkel bewijs is.

GS had NOOIT maar dan ook NOOIT de inhoud van een vertrouwelijk politierapport met daarop de naam van een burger mogen publiceren, en evenmin de suggestie mogen wekken dat deze burger - enkel op basis van zijn Marokkaanse naam en zonder enige vorm van onderzoek/bewijs - een aanslagpleger is.

GS moet gestopt worden door het OM. We leven in een vrij land waar je pas schuldig bent als dat is bewezen. GS is geen rechter en gaat hier alle perken van een vrije rechtsstaat te buiten. Wakker worden OM en afsluiten die website. Dit soort praktijken heeft geen plek in een democratie.

2
109 Kopkaas

@106

Of de politie is geschokt omdat dit een grove schending van de privacy is en ze een personeelslid hebben die lak heeft aan de rechtstaat.

1
110 Pegasus

Het is gewoon een complot en een doofpot, want nou eh, dat hep, dat hep Geen Stijl gezegd!

1
111 tripomatic

@111

U vergeet nog ... want dat zei iemand op Facebook.

1
112 Kopkaas

@107
Had je het gemist? Wellicht omdat dader/omgeving in de gaten worden gehouden als terreurverdachten/-cel en informatie/bewijzen verzameld dienen te worden en banden met grotere terroristische cellen om ernstigere toekomstige aanslagen te voorkomen. Zo werkt dat bij informatiediensten.

3
113 Lias

@101 Vanaf de PH Kade linksaf het stationsplein op rijden is niet alleen verboden maar ook vrijwel onmogelijk. Je hebt te maken met tegemoetkomend verkeer, fietsers en overstekende voetgangers. Op zaterdagmiddag staat het daar helemaal vast. Zou het jou lukken om middenin een hypo hier met je auto geduldig tussendoor te laveren? Om vervolgens honderd meter verderop vol gas zeven voetgangers omver te rijden.

4
114 Dune

@110
Dat ook.. de politie vindt het vervelend dat binnen de dienst er een lekt zit en dat het niet de eerste keer blijkt. Het schenden van de privacywetgeving laat de politie over aan de rechter en verdachte.

2
115 Lias

@113
Volgens mij is er zelfs huiszoeking gedaan bij die man...
Als de politie na onderzoek zegt dat het een ongeluk betreft, dan ga ik ervan uit dat het klopt.

0
116 GreyB

Is zo langzamerhand een gewone geworden dat de media/politie geen nationaliteit vermelden!

Waarom/hoezo zou dat toch komen.!

1
117 Zie Hier
118 GreyB

@117
Is het dan een gewoonte dat er persoonsgegevens bij ongelukken op straat komen? NEE!

1
119 GreyB

@109 Het gaat om de combinatie van inrijden op een menigte met een motorvoertuig en het zijn van moslim. We weten inmiddels dat IS deze methode veelvuldig heeft toegepast om terroristische aanslagen te plegen. Het is niet voor niets dat iedere keer direct na een dergelijk ongeluk de media denken aan terroristische aanslag. Dat komt omdat het in de meeste gevallen ook daadwerkelijk het geval is.

In dit geval had de politie open en eerlijk kunnen zijn en vermelden dat het Marokkaanse man gaat maar dat desondanks er niet voldoende bewijs is dat het daadwerkelijk om een aanslag gaat. Dat is heel wat anders dan dat de politie stellig beweerd dat het om een hypo gaat terwijl daar ook geen bewijs voor is.

Het is al eerder gebleken dat de politie stelselmatig gegevens over de aard van misdrijven onder de pet probeert te houden. Dan hebben we het niet over persoonsgegevens van individuele daders of verdachten maar gewoon over statistieken over criminaliteit vanuit AZC's terwijl ze die gegeven wel voor interngebruik bijhouden.

Het probleem is dat als de politie stelselmatig om de hete brei heen draaien dat de burger de beweringen van de politie niet meer gaat geloven. Dan ben je namelijk veel verder van huis want dan heeft iedereen met een dikke duim gelijk want niets is meer te controleren.

0
120 RazorBlade

@120 Ik vraag me nog af, wat een aantal dagen geleden in Keflavík gebeurd is met de auto, die tegen het gebouw van het vliegveld (Keflavíkurflugvöllur). Een vluchtende crimineel lijkt me sterk, want je rijdt naar de punt van een schiereiland.

0
121 Vilseledd

@86
Laten we maar hopen dat je gelijk hebt. Echter om geen voorbeeld voor anderen, podium voor de daad en geen onrust te veroorzaken sluit ik een doofpot ook niet uit

0
122 Hefan430

@73 Wilt u het nog eens proberen, maar dan in het Nederlands? Ik snap namelijk geen hol van wat u schrijft...

0
123 DruppeltjeDrie

Ik vind het bijzonder goed van Geenstijl dat ze dit gevalletje doofpot met naam en toenaam openbaar gemaakt hebben. De politie had namelijk direct openheid van zaken moeten geven. Driekwart van Nederland vermoedde diezelfde avond in juni al dat er zo'n zuigmoslim achter het stuur van de "suikerspiegel-Peugeot" gezeten had. Wees eerlijk en zeg dat dan gewoon. Puntje komt toch wel bij paaltje, zoals nu ook weer blijkt.

1
124 DruppeltjeDrie

@124
Het is alleen volgens u een doofpot
Wat gs deed was de naam openbaar maken
En omdat hij marokaan was, plaktte gs het label van terrorist erop

Hoe bekrompen zijn uw gedachten?

Politie hoeft helemaal niet de identiteit vrij te geven

"Driekwart van Nederland vermoedde diezelfde avond in juni al dat er zo'n zuigmoslim achter het stuur van de "suikerspiegel-Peugeot" gezeten had."
Nee,dat wasmaar 1%,degene die graag complotten aanhouden

U maakt ervan 'omdat het een Marokaan was (dat het een Moslim was iis al lang bekent) is het dus een terroristische aanslag

Hoe bekrompen is uw wereld

1
125 LGK

Massa hysterie.
Afgelopen weekend gebeurde een vreselijk ongeluk op Lauwersoog op de parkeerplaats bij de veerboot naar Schiermonnikoog.
Zonder dat er nog maar iets bekend was werden er al reacties geplaatst van mensen die zeker meenden te weten dat het om een terroristische aanslag ging en dat het wel weer de doofpot in zou gaan.

In Amsterdam ging het om een ongeluk. Dat wil men maar niet vatten.

1
126 Violier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@19"'Pff, hoezo mag je niet wonen in een gemeente die asielzoekers weigert?"'Omdat die gemeentes worden verboden. Dwangwet, weet je nog!?...

zojuist geplaatst door Reconquista

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@21Dat is een beperking in het belang van de openbare orde, dat klopt. Het is echter geen vrijheid die opgeheven is. Overigens is dit meer om ...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@85 Je krijgt die andere protesten, rellen, demonstraties er gewoon allemaal bij. Neem al die rellen maar die uitbreken als een allochtoon door ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Zijn dit dezelfde Palestijnen die op 7 oktober 2023 stonden te juichen toen hun vrienden verkrachtend, folterend en moordend tekeer gingen?...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@30 Ik moet je teleurstellen. Die term heb ik al hiervoor ook toegepast. En als je ziet hoe hier maar zeker in de uk en usa wordt gedemonstreerd...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@84Dus je wil beweren dat wat vuilnisbakken omtrappen en wat straatmeubilair verplaatsen te vergelijken is met de ernstige rellen die er waren...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Moet je die linksse fascisten tekeer zien gaan bij palestijnendemonstraties. De echte (neo)nazis zijn er niks bij. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@29 Ik doelde o.a. op de term 'nsblinksserss'. En, 'Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. ' ...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

Het is overigens van de zotte dat statushouders überhaupt ooit werden voorgetrokken.Dat mag namelijk strikt genomen ook helemaal niet volge...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@4 Zeker, die zullen er uiteraard ook zijn. Wel steeds minder denk ik nu Gaza in puin ligt....

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Tokyo Sex VideoSuman PornHot Randi Sex VideoSexy FacesittingOldjesTheporndude.ckmSchoolxnxxSaxey Video ComNatalia MarquezPunjabi SuhagratHot Sister Sex ComKerala Super SexBf Bangla SexMilfkatieHentai 2readMassivecamsChicas DeskudasExploitedcollegegirls ZoeAlisha Lehmann. NakedHow To Suck BoobsIndian Xhmaster ComAdams PornXxxx Gf BfGood Indian PornManwha Raw 18Huge Tits On TeensPhone Sex ComShilpa Shetty Sexy VideoEva NottyXxx Porn ComeSleepwalker PornEbony Porn CompHow To Cum A LotBlowjobs GifRomance HentaiKerala PornographyBriar RosepornSexdolls PornGraycee BaybeeAmateur HotwifingCas Summer PornMega Link PornLesbian SexxPremium Porn VideosFree Lesbian Sex VideosRealindiansexscandalsBrazzeerOlder Milf PornChatturbateExotics AtkMariagjieliGat Creampie야동 추천Redtube DownloadThin Blonde NudePornub GratuisGirls Gone Wild VideosXhamster DeisJesse Jane PiratesJija Sali Ki Blue FilmBeautiful Queen PornFamyli StokesMia Malkova NewestPorn Movie FreePorn DeepthroatingDouble Penetraton PornNayanthara XxxxxStormy Daniels PicsXxx Sexy Indian VideoAugust Ames PornBeat Porn On RedditSlefie PornMature Wife NudePotnhub ComLavanya Tripathi SexDesi Lovers XnxxDhanishPorn Free Video BlackCuckold SquirtPornostar VrA-n-a PornNew PoranDass-129Lizbeth Rodriguez CogiendoGinger LynKloe MaravillaDehati Bhabhi Ki ChudaiCums SwallowSexy Big Boobs PressingTurning Red Rule 34Voiranime.comVideos PormosDesi Xxx Hindi VideoDesi B Grade MoviesNude Swimsuit ModelsPirates Adult FilmSexe DessinAdjltworkBreana BeachKannada New Sex StoriesPeepholecamsBlaack PornBest Nsfw Sub RedditHenati DoujinAndi JamesBarbara Bouchet NudaBrazzilian Gay PornIndian Bhabi Pron VideoMamta KulkarnixxxGay Men Having SexMega Personals.comMomoffduty PornCodi Vore ThreesomeAnissakateDesi Sex 2019Desi Hot Sexy BfBahu Ne Sasur Ko ChodaBreckie Hill PussyNia Nacci AnalVideos Pirn FreeRetro Porn FilmsFuta Hentai GamesFamily Nudiest PhotosXxx Crying VideoMaddymayesVoyeour HouseMilf PornstarCummin In PublicAnime EróticoCoelinhas Do BrasilAmber CampisiCinema Sex VideoXnxx Boobs KissingHimiwakoFilme Pornô BrasilPorn Video Hd MeHidden Cam On Massage ParlorBess Breast PornGay Foot PornPosing NakedMegan Daw PornPornographie Vidéo GratuitAnimation Porn GayExotic 4k ComTabboo Family PornXdasi VideoHard Core SexvideosRule34 GifsHood Porn Free3 Rat Com