v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...
Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........
Gewoon woke gezwam!...
Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...
@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...
@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....
@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...
@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....
@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....
Geen abbonnee:
https://t.co/7S4fkzVBBm
***Experts verwachten dat de gevonden hoeveelheden ongevaarlijk zijn voor mensen.***
Sinds wanneer is "verwachten" een reden om gif goed te praten?
Iemand al eens uitgezocht wat al dat gif, wat we dagelijks binnen krijgen, sámen bewerkstelligt in ons lijf?
@1
Dank je wel voor de link, wat word er toch gerotzooid met ons eten en wie weet wat we nog allemaal naar binnen krijgen.
Uit het artikel : "Eieren bevatten MOGELIJK nog een giftige stof."
Amitraz is tot nu toe niet in eieren aangetroffen. Experts verwachten dat de gevonden hoeveelheden ongevaarlijk zijn voor mensen.
Als ik het zo lees is de halve bevolking van Nederland allang dood alleen heeft niemand ze dat verteld.
Lik toch me crack met al die doemberichten.
@6
Idd, ben er klaar mee. Als je ziet in welke concentratie fipronil in de vlooien/tekenbanden van mijn honden zitten om ze 8 maanden vrij te houden, dan sla je steil achterover.
De mensen krijgen al tientallen jaren zoveel gif binnen dat dit er ook wel bij kan. Alcohol is trouwens ook een giftige stof en nicotine ook
Amitraz:
https://en.wikipedia.org/wiki/Amitraz#Toxicity
Ik blij dat ik geen eieren lust.
@2
"Iemand al eens uitgezocht wat al dat gif, wat we dagelijks binnen krijgen, sámen bewerkstelligt in ons lijf?"
Helemaal niks. Want bij 'al dat gif' gaat het om hoeveelheden van microgrammen of minder -- en tegenwoordig zit er ook niet alleen veel minder gif op en in ons eten, het is ook minder schadelijk spul dan wat er vroeger (50 jaar geleden) op grote schaal werd gebruikt (zoals DDT en andere persistente stoffen). Zelfs de mensen die deze stoffen regelmatig in hoge concentraties hanteren -- de boeren dus -- houden er niks aan over.
Ik denk eerlijk gezegd dat alle paniek en stress over dit soort dingen nog de meeste schade aanricht -- je krijgt zo een hele generatie chemofobe neuroten die amper nog iets in de winkel durft te kopen.
Je zou eens moeten weten hoeveel natuurlijke gifstoffen je elke dag opnieuw binnenkrijgt met alleen al gezonde voedingsmiddelen... methanol, formaldehyde, fenolen, terpenen, oxaalzuur, nitraten, talloze alkaloïden (verantwoordelijk voor bittere smaken) .... allemaal in hoeveelheden van milligrammen of meer, elke dag opnieuw.
En wanneer je zo nu en dan barbecuet, komen daar allerlei ècht nare stofjes bij: PAK's, dioxine en teerproducten, roetdeeltjes, acrylamide en nog veel meer.
De analyse technieken zijn tegenwoordig zo goed, dat zelfs pico grammen nog gedetecteerd kunnen worden. Het is niet zo dat er meer gif in voeding zit, dat zat vroeger waarschijnlijk ook in veel producten. Ik ben het met Richard eens, de chemofobe medemens gaat rustig barbecueën. Als je de thuis bereidde voeding zou analyseren, kom je ook veel toxische stoffen tegen.
Mijn vader verhaalde nog van de tijd voor WOII, toen het grachtenwater gekleurd was door chemicaliën die van fabrieken in de stad kwamen. Toch werd dit water toen gebruikt om groenten te wassen voor de conservenfabriek.
Ondanks alle publiciteit, is het nu veel veiliger.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.