door Vaartuig in Buitenland  ·  49 Reacties

  • 12
  • 633x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Massaal kansarme migranten binnenhalen, is ook uitsluitend negatief, behalve voor de migranten dan.

1
1 Wild Rover

Geen cent van mij meer naar die organisaties.

2
2 Jacques de Molay

@1

Voor de migranten is het ook niet goed. Zij komen in het vagevuur terecht. Te enige waar het goed voor is is het geweten van NGO's en hun reddings- en derdewereldcomplex!

1
3 Vaartuig

Probleem oplossen bij de basis, niet op de Middellandse zee.

Red je iemand van een verdrinkingsdood terug waar je vandaan komt of de dichtstbijzijnde kust.. in dit geval is dit in beide gevallen Libië.

0
4 Lievense

Je hoeft dus niet bijster slim te zijn om daar te werken.

2
5 chouffleur

Tuurlijk er zijn net weer ruim 20 mensen vermoord, er is weer extra ruimte nu voor nieuwe anderlingen

2
6 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

7 Robin

@4 Stel je voor je bent aan het dobberen in een opblaasbootje voor de kust van Zandvoort komt er zo'n schip aan en zet je in het VK aan land :p

0
8 Jacques de Molay

Mooi zo dat die smokkelboten gestopt zijn. Prima werk. Mensen smokkelen is nog steeds strafbaar. Gelukkig gaan ze weer terug naar Libië en stopt daarmee hopelijk de overtochten.

1
9 Jan met de korte achternaam

@4

Waar de vluchtelingen nog onveiliger zijn aan de Europese kant. Dus niet meer dan terecht dat Artsen Zonder Grenzen deze mensen aan de Europese kant overzetten. Deze mensen van deze organisatie hebben een eed gezworen om mensen in veiligheid te brengen en trekker zich niets aan van politiek gekonkel mits hun eigen levens in gevaar lopen. Ze heten niet voor niets Artsen zonder Grenzen en worden terecht geprezen om hun moed in oorlogsgebieden waar zij hulp verlenen waar anderen niet durven te komen.
Ze gaan natuurlijk nu niet opeens van koers veranderen omdat het de Europeanen niet zint, hypocrisie kan men deze organisatie niet verwijten.

Dus goed dat ze doorgaan.

De EU moet gewoon zorgen voor goede opvangkampen aan de Europese kust met goede voorzieningen. Dan kunnen de verschillende NGO's daar de vluchtelingen naartoe brengen. En ondertussen moet de EU werken aan een permanente oplossing met de landen waar de vluchtelingen vandaan komen. Of zorgen dat de landen waar de vluchtelingen vandaan komen daadwerkelijk veilig worden en daar basisvoorzieningen bouwen.

Doet de EU dan niet dan blijven de vluchtelingen komen óók zonder NGO's.

35
10 Drumpf

Die NGO organisaties zijn gewoon een club mensenhandelaren.
Niks geen respectabele artsen die zich bezig houden met medische zaken, nee gewoon mensenhandelaren.

1
11 Marrie

@10 wat snapt u niet aan illegaal en immigranten. Wat daar dobbert komt uit Afrika, donker Afrika.
EU moet helemaal niets..

2
12 chouffleur

Laten die organisaties ze zelf maar opnemen.
en onderhouden dan.
Stoppen met ze te steunen.
Alles opgezegd steun er niet een meer.!

0
13 annie

Op dit moment ben ik gestopt met doneren voor artsen zonder grenzen, waar ik veel goeds zie in hun werk als artsen gaan ze voor mij hier letterlijk een grens over.

Dit zijn geen vluchtelingen maar illegale migranten dit moet net zoals iedere illegale immigrant behandeld worden. Terug naar waar je vandaan komt.
Pak de mensensmokkelaars maar aan en de overige schurken die dit faciliteren.

0
14 Jojotje

** gebruiker verwijderd **

Men overtreedt internationaal zeerecht, verdragen en zo beetje van alles!

15 gebruiker-verwijderd

@11
Alle NGO's?
Nu het bewijs nog voor je bewering.

21
16 Drumpf

@12

"EU moet helemaal niets.."

Klopt, maar daarmee stop de vluchtelingenstroom niet.

17
17 Drumpf

@15

Waar is het bewijs daarvoor?

15
18 Drumpf

Laat ze die schepen van de NGO maar achter die Rainbow Warrior aan laten varen.

1
19 Eindpenthode

Quote: "De AzG-coördinator op Sicilië is de Nederlandse Marcella Kraay. Zij maakt zich zorgen over wat er nu met de migranten gebeurt. "We weten dat Libië een plek is waar het niet veilig is. De centrale overheid is heel zwak. Er zijn veel milities, veel geweld. Mensen worden zomaar gevangengezet, afgeperst. Dat mensen worden teruggestuurd, baart ons echt veel zorgen."

Een ander aspect wordt volgens mij bewust weg gelaten, namelijk dat deze migranten op eigen kracht en vrijwillig het risico genomen hebben om naar Libië af te rijzen en daar op een boot te stappen, na het betalen van behoorlijke grote bedragen aan een mensensmokkelaar, omdat ze in het sprookje Europa geloven. Als ze op eigen initiatief naar Libië reizen kunnen ze net zo makkelijk terug gestuurd worden naar Libië. Als die migranten in Libië hun leven niet zeker waren geweest hadden ze wel een andere route gekozen, zoals ze nu doen via Marokko naar Spanje. Je maakt mij niet wijs dat in de afgelopen tijd van die duizenden migranten honderden de dood ingejaagd zijn in Libië. Tenminste daar hoor ik de media absoluut niet over. Dat de omstandigheden er voor de migrant niet goed zijn wil ik best geloven, maar die omstandigheden zijn in Zuid Italië en bij Calais ook niet goed dus waar praten we hier in godsnaam over?

1
20 Mvid-

"Zij maakt zich zorgen over wat er nu met de migranten gebeurt."

Ze zijn vrijwillig naar Lybië gekomen in de hoop op de EU-identiteit, die ze gelijk wordt uitgereikt bij aankomst in EU, en de verblijfsvergunning voor vijf jaar. Zij dachten zich te kunnen inkopen in de EU, daar komt het op neer, met geld waar wij burgers van de EU nooit een cent van zien, om vervolgens op onze zak te komen teren tot in het oneindige, althans diegenen die onze banen niet krijgen toegeschoven waar wij allemaal met smoesjes van faillissement e.d. uit gewerkt zijn. Luid liegend dat ze wel immigranten moeten nemen omdat wij niet zouden willen.

Ze doen maar zo onnozel, alsof het een kleine minderheid "rechts-extremisten" zou zijn die er schoon genoeg van heeft, van dat almaar meer migranten erbij. En ze stoppen helemaal niet met ze hierheen brengen, zie je pas aan het eind van het artikel, het venijn zit in de staart:

"Ik ga er nog steeds van uit dat we ons werk normaal kunnen doen", zegt Kraay. "Ik weet dat het nog steeds nodig is. Ieder mens die we uit een bootje halen, is weer een leven gered. Wij blijven dit doen zolang het nodig is."

2
21 Wendel

@21

Inderdaad. Wanneer de aandacht verslapt beginnen ze weer met hun veerdienst! De kritiek zal zich nog meer moeten verhevigen: alle Europese buitengrenzen op slot en begin eerst eens met het uitzetten van migranten die niet in Europa thuishoren!

0
22 Vaartuig

Het werkt wel er zijn inmiddels al bijna 60% minder illegale immigranten en dit percentage wordt alleen maar groter...zeker wanneer iedere smokkelaarsboot vernietigd wordt na onderschepping.
Kwestie van tijd dat er bijna geen boten meer zijn voor deze illegale oversteek.

0
23 Jojotje

@10

Het zijn geen vluchtelingen! En als ze werkelijk gered moeten worden dan kan dat ook door ze terug te brengen naar Libië!

Het is toch Artsen ZONDER Grenzen? Ga dan maar in Libië helpen!

1
24 Vaartuig

Dus nooit meer een eurocent (liever een guldencent) naar dit soort NGO's. Net als @24 zegt: het zijn géén vluchtelingen.

1
25 gaulette

@10 Zodat de Europeanen een minder veilig leven krijgen? Nee dank u.

1
26 gaulette

@10
Artsen horen zieke mensen beter maken, en geen politiek te bedrijven door een illegale volksverhuizing te faciliteren.

Moed heeft hier niets mee te maken. Terroristen zijn ook moedig, maar doen ook de verkeerde dingen.

De EU-burger is niet op deze aarde om een geluksmachine voor Afrikanen te zijn. De EU heeft zo zijn eigen problemen. Bijvoorbeeld, hoe de 70% van de Eritreeërs die na 15 jaar in Nederland nog in de bijstand zitten, positief kunnen gaan bijdragen aan onze maatschappij.

1
27 Sterke

@2 "Geen cent van mij meer naar die organisaties."

Zeg ook even de postcodeloterij op mocht je die hebben en nog niet gedaan hebt....

Spit ook even door de goede doelen van aanverwante loterijen...

0
28 Congo

@28 De postcode loterij hebben we al opgezegd toen er ff miljoenen naar de Clinton foundation werden overgemaakt.

1
29 Jacques de Molay

@10 Ik weet niet waarom u de term vluchteling hardnekkig hanteert. Dit zijn economische migranten. Voor mij een heel groot verschil tussen het één en het ander. Er is een tijd geweest dat de EU en de media geen onderscheid meer maakte tussen die twee, maar daar is nu eindelijk een verandering aan het komen. Vluchtelingen zijn voor mij mensen die uit een oorlogsgebied of land vluchten waar hun leven in gevaar is. Deze vluchtelingen zijn in mijn ogen van harte welkom. Economische migranten nemen in mijn ogen bewust risico's om er financieel beter op te worden. Alleen beseffen ze niet dat het net zo werkt als in een casino, dat de kans dat ze het inderdaad beter krijgen en überhaupt een asiel status krijgen nihil of nul is. Tevens worden in mijn ogen de echte vluchtelingen het kind van de rekening door dit soort lui. Het zijn er veel te veel, en als de bevolkingsgroei op het Afrikaans continent zo doorgaat is het eind zoek dus dit moet een halt toegeroepen worden. De EU kan zich beter gaan richten op plannen om te kijken of de economie in Afrika nog meer gestimuleerd kan worden. Vergeet niet dat het continent Afrika de snelst groeiende economie ter wereld heeft.
http://www.emergingafrica.nl/sector-nieuws/economie/113-afrika-economie-groei
Helaas profiteren veel Afrikanen hier niet voldoende van, maar dat de toekomstperspectieven er zijn mag duidelijk zijn. Die mensen moeten in hun eigen regio aan hun toekomst gaan bouwen. En daar kan de EU beter zijn energie in stoppen door bv aanbieden van educatie en opleidingen. Dit zet meer zoden aan de dijk dan al die mensen hier in Europa binnen halen.

1
30 Mvid-

@27

Onnozele reactie. Artsen bedrijven juist geen politiek door hulp te verlenen ongeacht de mening van de onderbuik onder sommigen. Zij faciliteren bovendien geen volksverhuizing maar zijn daar louter operatief omdat er sprake is van een enorme vluchtelingenstroom richting Europa.

Je schreef: "De EU-burger is niet op deze aarde om een geluksmachine voor Afrikanen te zijn."

Geloof me, je bent geen geluksmachine voor de gemiddelde Afrikaan.

23
31 Drumpf

@30

Nee, het zijn overwegend economische vluchtelingen, geen economische migranten, je haalt expats door de war met vluchtelingen.

Verder ben ik het ermee eens dat de EU niet alle economische vluchtelingen kan opvangen en dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen echte vluchtelingen en oorlogsvluchtelingen. Maar dat neemt niet weg dat er sprake is van een reëel probleem, namelijk een enorm stroom van vluchtelingen. Die moeten ergens een plek vinden en niet lukraak verzuipen in de zee. Daar moet, in mijn optiek, de EU dus ingrijpen en met concrete oplossingen komen. Niets doen wil stellen dat de verschillende NGO's gewoon doorgaan met hun werk omdat de vluchtelingenstroom ook doorgaat.

17
32 Drumpf

Waarschijnlijk net zo verbaasd als morgen de zon weer op komt?

0
33 Al

@31 AzG en de andere NGO's bedrijven juist wel politiek door mensen te smokkelen

0
34 Ikke44

@31 en ze faciliteren dus wel een volksverhuizing
zonder hun komen er een stuk minder aan de overkant

0
35 Ikke44

totdat de maatregelen weer ingetrokken worden ,daarna gaan ze weer gewoon hardleers verder met geld verdienen.

0
36 ongelovenloos

"Ook Artsen zonder Grenzen (AzG) gaf er de brui aan"
Dat niet niet waar is lees je in de laatste alinea : " Wij blijven dit doen zolang het nodig is."
En dan: De AzG-coördinator op Sicilië is de Nederlandse Marcella Kraay. Zij maakt zich zorgen over wat er nu met de migranten gebeurt. "We weten dat Libië een plek is waar het niet veilig is."

Maar deze immigranten gaan geheel uit vrije wil naar Libie, dus hij heeft geen recht op zo te zeuren. Het is onterecht, want ze kiezen er zelf voor. En niemand dwingt hun om naar Europa te gaan en of naar ergens anders.

0
37 B55

@10 Het zijn geen vluchtelingen, maar mensen die denken dat ze het in Europa financieel beter krijgen dan in hun eigen land. Ze horen dus in Libië afgezet te worden, daar komen ze immers ook vandaan. Als we al die mensen met hun vaak eigenaardige en onprettige gebruiken allemaal in Europa toe zouden laten dan wordt het hier binnen de kortste keren net zo ongezellig en onveilig als in Libië en dat moeten we dus zeker niet hebben. Als je ziet wat Noord-afrikaanse nepvluchtelingen de afgelopen jaren voor misdaden en aanslagen in Europa gepleegd hebben dan verbaas ik me er echt enorm over dat er nog steeds mensen zijn die die figuren op willen vangen. Het is gewoon misdadig om die mensen vluchtelingen te noemen, het is een belediging naar echte vluchtelingen, zoals homoseksuelen uit Iran of Yezidi's die nu in de Azc's tussen deze onverdraagzame, vrouwonvriendelijke, homohatende struikrovers moeten zitten om die figuren vluchtelingen te noemen.

0
38 RoosjeB

Aanpakken die NGO's, verbrand hun schepen!

0
39 rubbie

@30 Het zijn geen vluchtelingen want ze ze komen uit gebieden waar zij uberhaubt hoer geen vluchtelingen status zullen krijgen. Het zijn illegale migranten...ze willen migreren om hier een bestaan op te bouwen en doen dit op een illegale wijze.
Waar je normaal een visum aanvraagt die beoordeeld wordt en de hele papiermolen door moet, zoeken deze mensen een manier om op een illegale wijze hier in europa een bestaan op te bouwen niets meer of minder.
Expats is weer iets anders dat zijn mensen die vaak tijdelijk in een ander land verblijven vaak om daar voor een specifiek bedrijf te werken..vaak ook in de trekt van OFW (je weet wel die massaal uitgebuit worden als veredelde slavenarbeiders in het mo)

0
40 Jojotje

@40 Ik denk dat uw reactie bedoeld was voor @32 Ik beweer nergens in mijn verhaal dat het vluchtelingen zijn ik heb het dan ook steevast over economische migranten.

0
41 Mvid-

@32 Dat wordt door al die NGO’s en onder andere door u beweerd dat het economische vluchtelingen zijn. Blijkbaar om zo enige empathie op te wekken voor hun beweegredenen. Echter de Afrikaan die echt in armoede leeft heeft hoogstwaarschijnlijk niet eens geld genoeg om een mensensmokkelaar te bekostigen. De mensen die de overtocht kunnen betalen zijn, volgens mij en dat vinden meer mensen, niet de meest armlastige mensen. Ze moeten er een behoorlijk bedrag neerleggen dat voor veel mensen daar heel veel geld is. Dus ik vind dat het stempel economische vluchteling een term die misplaatst is en misbruikt wordt. Voor mij zijn het gewoon economische migranten die op illegale manier Europa proberen in te komen.

0
42 Mvid-

@32 Quote: "Verder ben ik het ermee eens dat de EU niet alle economische vluchtelingen kan opvangen en dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen echte vluchtelingen en oorlogsvluchtelingen."

Hiermee beweert u dat oorlogsvluchtelingen geen echte vluchtelingen zijn?
Wat zijn volgens u dan echte vluchtelingen? Ik ben erg benieuwd naar uw definitie van vluchteling.

0
43 Mvid-

@42

Het echte sluwe zit er in dat ze het woord vluchteling blijven gebruiken.
Ze zijn echter helemaal geen vluchtelingen, maar indringers die onze vleespotten willen leegroven.

0
44 MARCUSAURELIUS

@44 Het ergste van alles is dat dit migrantenprobleem explosief gestegen is toen deze mensen gingen meeliften met de vluchtelingenstroom vanuit Syrië. Oftewel er wordt misbruik gemaakt van mensen die echt hun leven niet meer zeker zijn in oorlogsgebieden. Het lijkt wel alsof dit stukje geschiedenis waarmee het begonnen is nu al door veel mensen vergeten is. Voor de oorlog in Syrië was de toestand op het Afrikaans continent veel schrijnender dan dat het nu hedendaags is. Toen was er absoluut geen sprake van een massa migratie vanuit Afrika. Nu heeft menig Afrikaan gehoord hoe de vluchtelingen hier een toekomst kunnen opbouwen en besluiten ze de gok te nemen om illegaal Europa in te komen. En nog zijn er mensen die hier sympathie voor op kunnen brengen. Als deze migratie niet gestopt wordt krijgen we straks een groter probleem dan het vluchtelingen probleem.

0
45 Mvid-

"NPO's verbaasd"

Gutsie!

0
46 Borderless

@46

NPO - NGO....

Tomeetoooo, tomaatooo..

0
47 Borderless

Quote: NGO's verbaasd: "discussie over onze migrantenveerdienst is zo negatief"

da's ook het probleem met jullie knuffelk*tten,
Wij leven niet allemaal in jullie wereldje....

1
48 Madman351

"Ieder mens dat we uit een bootje halen, is weer een leven gered."
Die zin was gisteren ook op t.v. te horen.
Klinkt leuk, maar is een leugen, de aanzuigende werking van het overzetten is groot. Zou zelfs kunnen dat er meer doden vallen door het veerbootje spelen.
Daarnaast vinden de gelukszoekers in EU veel minder geluk dan ze denken. Er zou in Afrika een realistischer beeld geschept mogen worden, bijvoorbeeld door beelden van Calais e.d. uit te zenden.

0
49 Jackd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
progressiefliberaal
Ex-advocaat Inez Weski over haar arrestatie: ‘Het Openbaar Ministerie bood me aan kroongetuige te worden’

"De arrestatie in 2023 hakt er in. Tijdens de aanhouding krijgt Inez Weski toestemming om haar twee jaar oudere zus Miriam, met wie ze jarenlang...

3 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@42 vast, die buren willen zo'n gezin of een fijne Marokkaanse familie met 7 kinderen en opa en oma erbij. En dat in de Haagwijk, waar alleen v...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Boeiend, alsof Van der Burg in zijn eentje verantwoordelijk is voor de hoge asiel instroom. Lekker makkelijk, zo hoef je verder niet na te denke...

5 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
Horner wil niet voldoen aan wens van Perez

Achterhaald item. Sainz heeft vorige week al getekend bij Mercedes....

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Waar slaat die brief op? Het is toch juist de bedoeling dat ouderen langer thuis blijven wonen. Dat was/ is jarenlang het motto geweest voor o...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Reconquista
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Die vervelende oude blanke vrouw houdt wel een woning bezet waar bv een Somalisch gezin in zou kunnen wonen. Ouderen houden veel woningen vast d...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

soapbox
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@7 Jij hebt een eigen mening , toch? Of ben je het altijd overal mee eens dan?...

12 minuten geleden geplaatst door soapbox

Rinze
Als de Augurkenkoning over ‘pisbakkenkwaliteit’ begint, dan weet je het wel als kijker

Ik heb eens augurken van hem gehad maar ze zijn veel te zacht en te zoet Bij de Appie hebben ze ook Duitse augurken en die zijn veel beter...

12 minuten geleden geplaatst door Rinze

soapbox
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Wat een prut weer. Meteen weer onterecht racisme erbij halen ...diep en diep triest. Maar goed verwacht iemand nog wat anders van de mainstream ...

16 minuten geleden geplaatst door soapbox

Graaier1000
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Ik vind het schandalig om zo een bejaarde dame (anoniem) te terroriseren....

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Bollywood XxPorn Video Danny DXxxmomBathroom SaxGrindrpornJapanese Lesbian SquirtTeenagers Skinny DippingEbony Lesbians Suck PussyMaturerube PornDress Sex VideosArchana SexBolly KickPorn OddPregnant Sex NudeOviposition HentaiSarada Uchia PornBlack AnalEfyktBbw Porn GifsLeaked Discord ServersSislocesmePessoas PeladasHorse PornBig Titted FfmDeshi Dex18 Sex VedioPornsexxxxAxe XxxPorn WashXxx Mia MelanoSexy Girl AnalSofi Ryan XxxUp Skirt SpyingHuge Bulging TitsHentaisd OnlineMelanie LynskeynudeMujeres Maduras PornosMilly CyrsDillion Harper TittiesCherry BardieXxxii Sexy VideoX X X DuroSali Sex VideoX Video Free Download HdBrazzers Video Download HdCloth PornBrandi Love Porn DownloadFree Por NnOld Sexual MoviesAspen StevensBangbros XvidBj 버스에서Puertorican PornSkip The Games NhAshley TrevortGranny OrgiesDesicollegesexGrupode PutariaNude Pictures Of FamilyVideo Porn LatinaErect NippleBella Proach NakedO.booty OnlyfansSaniy Loni XxxHnetaiPorn Co.icXxx ViewInes De Ramon NudeNude Jessica JaymesLeah Gotti Sexy VideoXxxxxxmomHetani SexLilly JamespornChunli Nude ModAccidentally PornWife Cheating BbcErome CuckoldMature Bbw PornhubSexemoselMelhores Sites PornográficoNaomi Soraya CreampieBeeg Hd HindiSaxe Xxx VideoNipal SexXx Japani VideoXxx Sexy Video GamesInterracial BredLebien PornGame Vr PornAdult CahtMichellemoonsugarChloe Heart BukkakeGirlsdeltaWww.pornhub.coimX HammsterAfrican Porn SitesDiscord ChannelsSexy Bf Full Hd HindiJeffs ModelsFree Black LesbianpornEscort Girls Near MeBackroomcastingcouch.vomEbiny Porn StarsSchool BlowjobVideossexyXxxx Sex HotYoung Woman With Old Man PornBest TitsEbony Porn EbonyPornografia BucetasHaviland Morris NudeXhamster Full HdLeah JayaSex With VabiHandjob From MatureBkacked.com PornNeha Pendse SexyGranny Fuck BoyIchika KamihataPron DudeTaylor Swift BlowjobFitness Gym SexPo Rntube.comHolly Michaels PornNova Patra MasturbatingNade AliSpartacus NetflixVery Big Boobs PornSexy Video HubMehan SalinasRuley Reid OnlyfansHmaster Porn TubeWrestlfap18 PorntubesWebsite For PornsXnxx Big Boobs VideoIsabela CamilLucie PinderKrissy LynnHot Nangi BhabhiNew Porne MovieRusdosugPorne AfricaineOk .pornoInfulencersgonewildBritney AmberpornCharity BangsNushrat Bharucha NudeElisa Albrich NudeMistake Sex Video