door netcat in Buitenland  ·  77 Reacties

  • 35
  • 1651x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Over de anti-zionistische opstelling van de Arabieren:

De Britten moedigden een eventuele samenwerking tussen joodse kolonisten en Arabieren sterk aan. De Arabische leiders toonden aanvankelijk zeker interesse in een samenwerking met de zionisten. Zij hoopten dat de cultuur, de technische kennis en de financiele middelen van de joden in hun voordeel zouden spelen. Emir Feisal, commandant van de Arabische troepen, sloot een tijdelijk akkoord met zionistenleider Chaim Weizmann. Feisal droomde van een groot Arabisch rijk en was bereid Palestina op te offeren als de zionisten in ruil zijn streven ondersteunden. En er waren nog meer signalen dat de Arabieren in eerste instantie niet afwijzend tegenover het zionisme stonden. Tegen de optochten van de zionistische jeugdbewegingen door de straten van Arabische steden bijvoorbeeld, werd destijds niet geprotesteerd door de bevolking.
Een en ander veranderde toen de Arabieren zich realiseerden dat het de zionisten niet te doen was om een staat met gelijke rechten voor alle inwoners, maar om een staat alleen voor joden. Pas sindsdien ontwikkelde zich binnen de Arabische wereld een anti-zionistische opstelling. Zionisten leggen deze historische feiten steevast naast zich neer. Dat de Arabieren het zionisme in eerste instantie niet afwezen en zich aanvankelijk zeker niet anti-joods opstelden, ontkenden latere zionisten in alle toonaarden. Om de Arabieren als antisemitisch te kunnen brandmerken hoopte Ben Goerion dat het proces Eichmann nieuwe feiten zou opleveren over contacten tussen Arabische leiders en nazi's. Door de enorme impact van dit proces sloeg Ben Goerion hier politieke winst uit. Alleen op basis van de emotionele getuigenissen over de holocaust tijdens het proces Eichmann kon hij de antizionistische opstelling van de Arabische landen voortaan kritiekloos vergelijken met het anti-semitisme van de nazi's. Steun aan de zionistische onderdrukking van de Palestijnen was daardoor voor hem voortaan hetzelfde als verzet tegen de nazi's. Het beoogde effect van deze holocaustpropaganda bleef niet uit. Midden jaren zestig schreeuwde de bevolking van de joodse staat bij wijze van spreken om harde maatregelen tegen Egypte. Bij veen Israeliers was de irrationele angst voor een tweede holocaust toen sterker dan ooit tevoren. De Israelische leiders maakten dankbaar gebruik van deze stemming: een aanmerkelijke uitbreiding van het Israelische grondgebied was het uiteindelijke resultaat.

6
51 B55

De fascistische respectloze respecteisende gebrainwashte, geïndoctrineerde ongeneeslijk zieke religieuze psychopaten krijgen vrij spel.

2
52 Wil je niet weten

@44

Is dan ook de katholieke kerk fascistisch? En mag je dan continu schrijven dat katholieken fascisten zijn, katholieke kerken moeten sluiten en de Bijbel het Mein Kampf is voor de katholieken? Kortom mag je voortdurend en hardnekkig proberen een hetze te creëren tegen alle katholieken?

17
53 Hendrianus

@44

Je bent een aanhanger van de theorie, Netanyahu ging je voor, dat de toenmalige groot moefti van Jeruzalem Hitler op het idee bracht de Joden uit te roeien?

17
54 Hendrianus

Het klinkt misschien zo langzamerhand best wel afgezaagd, als ik het nogmaals 'zeg'. Maar toch: Wij vinden dat wat Duitsland doet, in meerderheid, hier in Nederland prima ? Als er namelijk volgende week opnieuw verkiezingen gehouden zouden worden, dan zouden we nogmaals laten zien dat het overgrote deel der Nederlanders het eens is met zulk Duits beleid.
Dus wat zeuren we nu hier ? U bent het er. als Nederlanders gewoon mee eens, want anders stemde u wel anders. En dat doet u dus niet. Nou dan !

4
55 Flipper

@54 Dat is ook kolder.

2
56 B55

De politiek heeft wat ze wil. Grote verdeeldheid. Al;sm de vlam in de pan komt vertrekken die landverraders naar veilige oorden en zetten het leger tegen eigen volk in.

6
57 sparta

Gelijk doortrekken naar Nederland en nieuwskoerier...

9
58 Dian

@58 Oh ja, uiteraard sarcasme..

7
59 Dian

Kom ik weer dat woordje haat zaaien tegen.
En weer niet in relatie met de islam zelf.
Zo'n schrijvertje aanpakken is veel gemakkelijker dan eens uit te spreken waar al dat haat zaaien nou vandaan komt.

(Zijn teksten verschijnen regelmatig op E.J. Bron.)

1
60 Malinois

@58 mooi zo dan zijn we eindelijk van Dian af

1
61 Ikke44

Doortje komt weer zeer haatdragend en weinig begripvol over, of is dat gewoon voor een moslima.?

1
62 Xmod

Nou nou @51 B55, @53 @54 Hendrianus.
Wat een woordenbrij over 'het foute Zionisme'.

Maar geen van u adresseert de verbinding (in de vooroorlogse dagen en tijdens de twweede wereldoorlog zelf) tussen islam (via al-Husseini en anderen) en het Nazisme.
Het valt me op dat daar door u beiden snel een anti Zionistische brei overheen gelult word.
Maar uw anti Zionisme, dat is niet het onderwerp hier (dat wat uw standpunt over Zionisme is, dat weten we onderhand wel).

Het gaat in dit draadje om de veroordeling die journalist Michael Stürzenberger van een Duitse rechter opgelegd gekregen heeft, omdat hij op Facebook het stof van een artikel van de Südduetsche zeitung genaamd Hakenkreutz und halmond afgeblazen heeft.
Een artikel over de verbintenis tussen nazisme en islam.
Naar blijkt een in bepaalde kringen in Duitsland en in de islamitische wereld niet zo'n gewaardeerd gegeven.
Nod wet als hoofdrolspeler de toenmalige Groot Moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini.
Een door zijn daden, woorden en handelingen zeer berucht islamistische geestelijke.
Wat de rol van Groot Moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini betreft. Ik zou u toch aanraden de link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Amin_al-Hoesseini tot u te nemen.
Daar valt in het kort o.a. vanalles over zijn voor en naoorlogse Jodenhaat terug te vinden, maar ook over zijn jaren met het nazisme en zijn relatie nazikopstukken

Maar goed, ik hoop dat mijn link u meer doet nadenken, want blijkbaar is hij, deze rabiate Jodenhater Amin al-Husseini, (voor u) uitgegroeid tot een (vroege) 'palestijnse' held.

2
63 tegenzinnig

@62
Snel de onderbuik legen, de stinkende hoop laten liggen en rap wegwezen!

toedeloe

6
64 Jan met de korte achterlul

Het wordt tijd dat hier weer eens een lekkere frisse rechtse wind gaat waaien... of nee: een storm!

1
65 DruppeltjeDrie

Zo hey ... veroordeeld vanwege het benoemen van de waarheid ...

Erdogan praktijken en de doortjes van NK vinden het prima.....ziekelijk

2
66 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

67 Captain Hero

@66 Nee, sterker nog. Vanwege de politieke opvattingen van deze man wil Doortje dat hij wordt veroordeelt en niet vanwege wat hij eventueel zou hebben misdaan. (zie @6 ) Ik denk dat Doortje maar al te graag de gele Pegida ster zou willen invoeren en dan doorsturen naar de gaskamers. Daar hebben ze ervaring mee in Duitsland.

1
68 RazorBlade

@1

Als extreem rechts de EU een griezelig gebeuren vindt, dan is dat een goed teken!

0
69 malle loot

De vrijheid van meningsuiting heeft grenzen. De rechter vond dat die overschreden waren. Goed dat dat die grenzen eens werden gehandhaafd en dit gebeurde. De onbeschoftheid van alt-right moet af en toe een tik op de vingers krijgen, anders loopt het de spuigaten uit met dit soor racistische haatsouffle's.
.

0
70 hippodepippo

Jammer dat het niet waar is, anders hadden we geenstijl ook een mooi pand in Munchen kunnen aanbieden question

1
71 AJ74

@66
Oh, u weet de Waarheid. Vertel me meer waarde Iman/Priester/Rabbi. Hij is veroordeelt omdat hij haatzaaide met zijn mening.

0
72 AJ74

https://de.wikipedia.org/wiki/Michael_St%C3%BCrzenberger
Im August 2017 wurde Michael Stürzenberger vom Landgericht München wegen Verbreiten von Propagandamitteln verfassungswidriger Organisationen zu einer Bewährungsstrafe von sechs Monaten verurteilt. Stürzenberger hatte nach Überzeugung des Gerichts ein Foto verwendet, das den islamischen Geistlichen Mohammed Amin al-Husseini beim Handschlag mit einem NS-Funktionär zeigt, wobei der Funktionär deutlich sichtbar ein Hakenkreuz trägt.

0
73 manpower

* Verwijderd door de redactie *

74 Gr@ndioos

@63 tegenzinnig

Het ging mij om onderstaande. Reageerdr PFL oppert dat indertijd de groot mufti van Jeruzalem Hitler aanzette tot de holocaust. Onzin want bijv.de slachting bij Babi Yar vond plaats voordat de groot mufti Hitler ontmoette.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/netanyahu-hitler-wilde-joden-helemaal-niet-vernietigen

"Je kunt niet zeggen dat het de moefti was die Hilter op het idee bracht om de joden te vermoorden of verbranden", zegt ook Dina Porat van Yad Vashem, het Holocaust museum in Jeruzalem. "Het is niet waar. Hun ontmoeting vond plaats na een reeks van gebeurtenissen die daarop wijzen."

6
75 Hendrianus

@75 Herstel, Babi Yar moet zijn Babi Jar

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Babi_Jar

De groot moefti ontmoette Hitler enige maanden na de slachting Babi Jar. M.a.w. Hitler had geen groot moefti uit Jeruzalem nodig om deze vreselijke misdaad te begaan. Dat maakt de moefti geen 'toffe gozer' maar hem toedichten dat hij invloed op de holocaust had is nonsens. De gevluchte moefti werd hooguit gezien als een nuttige idioot.

6
76 Hendrianus

Een land die de islam geen grenzen stelt en geen kritiek op de islam kan verdragen zal de problemen als een boemrang terugkrijgen. Zweden is al verloren, Duitsland komt er aan en Nederland volgt.

0
77 Mijn waarheid

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

Die Hugo is eigenlijk een basisschoolleraar. Denk wat dichterbij en ben blij dat deze halve zool niet voor de klas staat.......

2 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@8 Oeps. . . Dan ziet moeders er nog goed uit. Blijft toch jammer van die inktvlekken. . 🤮...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@34 Ik heb een realistische kijk op de dingen. Jij hebt gewoon een rijke fantasie. Maar aan de bijval die je krijgt is te zien dat jij niet d...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@48 Het schijnt voor verschillende sympathieke deelnemers zoals @13, @22, @24 en @43, nogal van belang te zijn wat ik vind van deelname door t...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

Veel te weinig geïnvesteerd in onderhoud.Maar wel elk jaar maximale winstuitkering aan de aandeelhouders....

15 minuten geleden geplaatst door eh

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=bCnuEWLeEEEHauser Lana Trotovsek Erbarme Dich ...

16 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Reconquista
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Die snapt er nog steeds niets van. Dat het volgend kabinet het maar weer snel terug mag draaien. ...

18 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Pianist Jan Vayne belegde 2,6 miljoen na onzorgvuldig advies van zijn bank: ‘Dacht dat dit veilig was’

Aandelen, zonder stemrecht.Wie koopt er nog aandelen?...

19 minuten geleden geplaatst door Weetal

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

19 minuten geleden geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Hindi Latest Blue FilmBdsm Slave PornValeria Atreides Vs Stacy BloomDaft.comsexXxx Block VideoJudy Hops PornAria Lee LuckypovTeenshdNude LesbiansexHot Sexy HeroineNaughty AmericaGaand MaariRaelilblackGravit Falls PornMiles Morales Gay PornBeach BomberAngela White CumshotsKuroinu: Kedakaki Seijo Wa Hakudaku Ni SomaruPornstar NameeMia Khalifa BodyRat Porn Videos100 Sex PositionsSissy MooreClean House NudeHandjob HubNastash NiceOctokuro XxxCom XxxnxKunwari Dulhan Sex VideoXxx SexuJayden Cole PornMeet Mandingo Vol 7HentaivnJogos Pornô AndroidCatkitty21Fotos DesnudasAsian VaginasSelfie XxxAdult Blue Film Adult Blue FilmYiny Leon OnlyfansAlexa Bliss PornMissionary With Legs UpFairy TalepornTaarak Mehta SexSazia SahariDevar Bhabhi Ki Chudai HdEbony Gaping Anal3d Animation HentaiSuck My AsssHot Sexy Mms VideoVillage Xxx Indian18 Web Series VideoNicole Aniston Double PenetrationFifi Foxx PornEgg Laying DildoSites Like RedditThe 100 PornPornocubaLido Adult TheaterPriya Ki ChudaiOpen Porn VideoSunny Leone PantyAdult Videos X RatedAllporn ComixFull Hd Sex Video ComKoihime MusouExtrem SexCuckquean RedditKarlee Grey SelfiesPhoto SexeChanel Preston NudeFull Nangi GirlThin Teens NudeDaddyswhore日本 成人 网站Sarina VelntinaJackie O NudeFilmepornôLiza Rowe BbcUncensored DoujinTerri Runnels NakedAnjali Bhabhi NudeNatasha Nice PornSex Video HaryanaNew Xes VideoRebecca PornTelugu Aunty Sex Videos Telugu Aunty Sex VideosIamgemstar OnlyfansIndain Sex Video ComHusband Wife Honeymoon VideoAss FuckKambi KathaThick Ass Babe Uses Her Phat Pussy To Destroy DickIghy Azalea Leaked OnlyfansIndian Series PornSheri ViPorn Video Indian NewVandeven HeatherTeasing SeductionFacial AbuzeLesbiam PormXxmaster PornShadman Comic PornAnime Sexs VideosDakota Johnson Nude VideosBreach PornTasty Blacks XxxAnal Vore VideosHanmie.tvStrip CchatJane WildeXxx RomSex Xxx 19Bangbros Xxx HdAss To Mouth VidCall Me Sherni XxxAnime CreampieBlackedraw Full VideoPorn Hd BrazzesSuzannesomersnudePinkymasterXxx Video Www ComePorn Blowjob'sOne Piece Nami HotSouth Hiroin XxxSunny Leone Sexy HindiDf6.ogrKorean PusseyMyfreecam CamCali CarterAriana Grandes NudesXx Bihari VideoXxx Video Fast NightSisoring PornMom Son Incest MovieMaya BaijouKali Roses VideosTeanna Trump BbcDaisy Taylor CumHot Scene In Web SeriesBestpornstars XxxJapan Sex Movie HdSexes ArabiBi OrgyBrotherandsisterxxxXxx Tiktok VideoCollege Xxx HdNaked 18Best MilfpornstarsAsain Message Porn