Onrust bij D66 over formatie (m.telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Lucien80 in Politiek  ·  40 Reacties

  • 4
  • 555x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ophouden met die poppenkast. Nieuwe verkiezingen. Slechts 35% van de Nederlandse kiezers staan achter deze formatie!!!!!

6
1 Lucien80

Gaan ze daar eindelijk door krijgen welk een walgelijke egotripper die Pechtold is?

2
2 Al

Met nieuwe verkiezingen ben je er nog niet. Er is nu nog meer verdeeldheid dan toen. En de PVV is gelukkig weer groter geworden. En Pechtold moet inleveren meervoudig ouderschap zit er met de cu niet in

3
3 Jan met de korte achternaam

Pechtold die moet buigen voor de kleine CU, alleen gesteund door de biblebelt. De VVD, en CDA blij.

2
4 Boelie

@1 Dat heb ik al veel eerder geschreven op NK.Deze formatie zal altijd een instabiel spul zijn daar het elkaar aan alle compromissen moet smeden om bij elkaar te blijven .Dit houdt geen 4 jaar stand waarschijnlijk ook nog geen 4 maanden als dit zo moet.

2
5 Eindpenthode

Gaan de kleintjes de grote overrulen? Anders zou er wel eens géén nieuw kabinet kunnen komen. Top, gewoon nieuwe verkiezingen uitschrijven, dan helpen de kiezers wel hoe een kabinet eruit moet zien.

3
6 jessemy

Waarom er nou een fotootje van Steve Bannon bij staat, is mij een raadsel.

0
7 Slartibartfast

Wat heeft Steve Bannon met D66 te maken??

1
8 Brolin

@7

Je was me net voor

1
9 Brolin

Raar dat de CU tegen het meervoudig ouderschap is. Jezus had tenslotte ook twee vaders.

3
10 Slartibartfast

Als deze formatie gaat lukken dan zal het zeker geen 4 jaar volhouden hoop ik.

0
11 Interessant

@7 , @8 . Bannon is de archetypische sociaal-liberaal. Vandaar.

2
12 Vandeprinsgeenkwaad

Dat is zeker. Het is de enige mogelijkheid een kabinet starten. Maar het zal inderdaad snel vallen. De tegenstrijdigheden zijn te groot en overbrugbaar

0
13 Jan met de korte achternaam

Betere foto dan die van Bannon in het artikel zelf
Pechvogel die er vandoor gaat

1
14 Ikke44

@1

Los van de vraag of jouw interpretatie over de percentages juist is, maar gold dit niet voor de formatie van VVD-CDA-D66-GroenLinks?

2
15 Brolin

@12 ????????????????????????????????

0
16 Wetenschappertje

De Nederlandse politiek is het spoor bijster omdat er alleen nog genavelstaard wordt en er niet meer naar de bevolking geluisterd wordt.

2
17 Sterke

Meervoudig ouderschap? Zeker een verplichte homo of lesbienne en transgender erbij zeker.

Verder is dit toneelstukje natuurlijk PURE FALSE FLAG. Pechthold zelf heeft zn achterban opgeroepen om deze "bezorgheid' te uiten zodat ie het aan de onderhandelingstafel kan laten vallen en er embryo onderzoek voor terugkrijgt van Zegers

2
18 FNKTD

gewoon nieuwe verkiezingen en zodra Wilders dan de grootste partij heeft
een minderheidskabinet desnoods met inzet c/q aanvulling van wat Generaals
en een burger militie de boel even weer op de rails zetten.

5
19 Limburg

@11

deze formatie gaat niet lukken. Het is slechts een dekmantel om de enige echte wetten, die van Brujssel, waarvoor ze als marionet uit de doos zijn gehaald te implementeren. Als dat klaar is en Frau Merkel herkozen is, dan komen de herverkiezingen

3
20 FNKTD

@16 . Geintjuh!

0
21 Vandeprinsgeenkwaad

"De rebelse D66’ers waarschuwen dat ze het er niet bij te laten zitten als de formatietafel ook echt besluit om inderdaad de kwestie bij een commissie te parkeren, zelfs als hun stuk nu nog wordt teruggetrokken. Er zou zelfs vanuit het partijbureau druk op zijn gezet. „Wij zullen hiervoor vechten”, dreigen de D66-leden uit Amsterdam, Arnhem en Groningen.

Partijleider Pechtold is naar verluidt woedend over de brief. Hij bevestigt het bestaan ervan maar wil weinig woorden vuil maken aan het epistel. Op de vraag of hij de bemoeienis niet vervelend vond: „Neuh. Er zijn heel veel mensen die een mening hebben over van alles. Ja...” Zijn respons naar de D66’ers is: „Ik ben bezig een akkoord te sluiten, ik kijk goed naar het verkiezingsprogramma.”

Het is de eerste keer dat er georganiseerd verzet is vanuit één van de vier onderhandelende partijen over een mogelijke deal tussen VVD, CDA, D66 en CU."

Hoe meer onrust bij D66 hoe beter. We hebben nu een anti asielknuffelaars regering nodig!!!!! Nieuwe verkiezingen!!!!!

3
22 Lucien80

Heeft iemand mijn PV gehackt? Er staan continu letters in mijn text die ik niet getypt hebt. Is die sleepwet al van kracht of zo??

2
23 FNKTD

@23

PV=PC, zie je wel?

1
24 FNKTD

Niet zomaar onrust..
Ambtenarenonrust! question

0
25 Wild Rover

Wordt toch cda D666 vvd en pvda

2
26 Ivo

@24

Ja, ik zie het. Je wordt gehackt, zo veel is duidelijk. Vermoedelijk door moslimsquestion

10
27 malle loot

@23 "Heeft iemand mijn PV gehackt? Er staan continu letters in mijn text die ik niet getypt hebt. Is die sleepwet al van kracht of zo??"

Mooi, het werkt! question *lacht demonisch*

On-topic:

Kan me ergens wel voorstellen dat Pechtold muiterij uit z'n eigen gelederen niet tof vindt. Benieuwd hoe dit af gaat lopen. Al valt voor het volgende natuurlijk prima wat te zeggen:

"„Stap af van het idee van een commissie die het werk van de vorige commissie nog eens dunnetjes gaat overdoen”, aldus de schrijvers. „Aan D66 (en de VVD) zeggen we: we begrijpen dat er compromissen moeten worden gesloten om samen te kunnen regeren. Maar dit zou geen wisselgeld moeten zijn in de formatie. Velen hebben op jullie gestemd om onze vrijheden te vergroten, niet te laten inperken door een kleine minderheid.”"

0
28 tripomatic

@19

en kabinet invullen met AfD, FN en Putin's afgezanten. De policore marionetten werken tenslotte onder Brussel, Soros en hun sponsors

3
29 FNKTD

@27

die kunnen dat niet dus.....

2
30 FNKTD

@28

zou zomaar kunnen want jij gebruikt ook smileys die ik niet kan uploaden question

1
31 FNKTD

@26

Dat zit er inderdaad dik in.

1
32 Brolin

Pechtold is dus woedend over de brief waarin de bezorgde D66 partijleden aan de bel trekken. Tja, dat zegt meer over Pechtold, dan over de betrokken partijleden...

Niemand mag zijn deelname aan de nieuwe coalitie -op welke manier dan ook- verstoren. Hij Heeft De Touwtjes In Handen, daar mag op geen enkele wijze getoornd worden!

2
33 Scorpio

Binnen D66 is onrust ontstaan over de toekomst van het meervoudig ouderschap.

Logica: Kinderen krijg je door het bevruchten van een eicel door een sperma zaadje.Natuurlijk hebben vrouwen meerdere gaten maar die zijn niet allemaal even functioneel als het om kinderen maken gaat. Oh ja. Die kinderen heb je nodig voor ouderschap. Meervoudig ouderschap is van die typische linkse utopisten belachelijkheid.

Conclusie: Mensen die op D66 hebben gestemd zouden zich diep, diep, diep, echt diep moeten schamen.

7
34 purelogica

@34 En dat noem je pure logica? Ja ja.........

3
35 tripomatic

Wat is het toch een klein dictatortje die Pechtold.
Oh nee, dat mag je alleen over Wilders zeggen natuurlijk.

3
36 Natayo the Bobcat

@34 Wat is het probleem van meervoudig ouderschap? het lijkt mij juist mooi als meerdere ouders het gezag over een kind kunnen hebben, voor een kind is dat volgens mij ook goed. Mijn ex en ik hebben het ouderlijk gezag over onze dochter, maar ik zou het zelf veel makkelijker en prettiger vinden als mijn man en de vrouw van mijn ex ook het ouderlijk gezag met ons zouden delen. Bij homoseksuele koppels die samen een kind hebben is het ook goed als alle ouders als ouders erkend worden en ze het gezag samen kunnen delen.

1
37 RoosjeB

@37 Roosje je haalt alles door elkaar. Jouw man en je ex kunnen samen doen wat ze willen maar ze kunnen geen kind maken. Hetzelfde geldt voor jou en de vrouw van je ex. Je kunt wel een kind maken met je ex en de vrouw van je ex kan een kind maken met jouw man.

De enige manier om een ouder te worden is door een kind te maken. Iemand die de opvoeding overneemt en geen ouder is heet een voogd of voogdes. Homoseksuele koppels krijgen in het geheel geen kinderen.

Gezag is niet iets dat je kunt delen. Gedeelde verantwoordelijkheid bestaat wel maar heeft in de praktijk een slechte naam omdat het delen betekent dat niemand echt verantwoordelijk is. Ik ben het wel met je eens dat opvoeding een verantwoordelijkheid van iedereen is die met de kinderen te maken heeft maar dat maakt die mensen geen ouders.

5
38 purelogica

@6 Ja want die kiezer is zo lekker eensgezind. Dat kun je wel zien aan de afgelopen verkiezingen.

1
39 Utrecht_83

@19 Neuh, alleen losers zoals jij hopen op zijn dictatuur. Zwakke persoonlijkheden zoeken sterke leiders zullen we maar zeggen.

1
40 Utrecht_83

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

21st Century Guy
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5 Nee , ze is juist consistent, ze ziet het liefst vrouwen zonder hoofddoek dus ook de islamitische , maar tegelijkertijd erkent ze dat mensen ...

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Dus die buurtbewoners zoeken geen verbinding maar willen dat die dame hier naar toe gaat:https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240418_62445...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Op dit gebied kunnen we die analoge bende niet met gelijke munt terugbetalen. Het is ook ongelofelijk dat er nog steeds ambassades in Europa zi...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Als je over mentaliteit wil gaan zagen dan ga maar eens in de AZC's kijken wat voor een mentaliteit daar rondloopt. ...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander_der_Nederlanden...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@24Dat hoeft ook niet want wij solliciteren daar ook niet, dus daar hoeft ook niemand over na te denken.Heb jij je trouwens al wèl aangemel...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
De onbekende titels van de koning: Markies van Veere

Gisteren een verhaal gehoord over hoe je notaris wordt. Dan krijg je dus een brief van de koning. En daar werd gezegd dat de koning iets van 62 ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Nighthawk
Muziekdraadje

@2913 @2916 @2917 @2918 @2919 @2920Bedankt allemaal.. 😘...

13 minuten geleden geplaatst door Nighthawk

NK. App
Ass Worship JoiRealllfecamScarlet ChaseChinese Nude WomenSydney Penny NudeSex Sex Video BpCsct013Remy MarsHot Korean NudeSexfamilyLesbien Nudes捷克论坛Quadrinhos Hentayسکس آنیمهSofi NixXnxx Video NepaliYour Kavita BhabhiLadyboy XxPorn Hindi Video ComSex Bhabhi NewQimmah Russo PornThick Latina BlowjobsPorn CelebriteGay Porn Step DadDebby Ryan BoobsGay SpitroastingPron OicsWww Xxl Video ComJessicapalacios OnlyfansNaked CunAmanda Seyfried BoobsFree Xxx Video Full HdGay Porn TamilPadosan Ke Sath SexThailand Sex Video HdXx 4k VideoAbrey AddamsNude HandjobBest Pporn VideosShemale Tube VideoElas Na CamPron Videos Brother And SisterHot Sex SareeHindisexybluefilmXnxx DavnlodCaserospornoForcedthreesomeVideo Sexo Amador BrDaisy DelacroixXnxx BrazilianTia Ling GangbangedNude Heather LocklearHentai BrotherHd Sex PunjabiRicky Murda TwitterNojumper PornFree Hardcor PornUber BlowjobsHenati LesbiansLisa Kudrow HotAsian Masagge PornPorn ReadingMassive Boobs NudeJosh Hutcherson NudeChennai Sex MovieJmac HdMolly Jane Full VideoBokep TubeCougar Lesbian Porn야동 싸이트 추천Indian Neha SexPulling Panties To The SideInmagefapVivastrewtGuturama PornDarlsClip 18HutxxxCub HentaiFemdom CastratedSon Impregnate MomBbw Granny CreampiesComic Horse PornPornos DeFemvoy PornList Crawler DetroitKiara LirdLesiban AnalKris Evans PornXxx Video NightActor Xxx VideoMila Azul XxxXxx Teen Porn HdJapan Beautiful XxxGhtto PornBrazzers Free BideosBangali GirlBig Boobs Xxx Video DownloadNew Bollywood Sex VideoLovelyhaley CamYuri GauchoTalk Dirty To Me PornFree Porn AnimeFapvid ComEroticas For WomenFrozen Elsa PornPorn Pics DeSex Video Hd OnlyArabian SexpornAishwarya Rai Ki Blue PictureBellessSaleep XnxxKakey Cuoco NakedGropping On TrainStockingb TeaseAmateur Milf GangUle 34Strip Chat BrasileiroXnxxx TeluguFc2 Ppv 3729075Taimanin AgasiGangbrosLaday Gaga NakedMongolian Sex VideoMukutmanipur ResortGirl MasterbatingLesbian TrivvingTore Black PornYespornpleaseSexo H DGame HentainMuah.aiLatina Milf PornSmall Breasts NudePron Video Big BoobsJordi New Porn VideosXnxx Red LightIndian Tamil XxxWwe Lesbian SexBeautiful Black TitiesXxx CommomDoes Porn Hub Have VirusesNoomi Rapace NudeCumselfiesFolladasSexbjBoku To Misaka-senseiRebecca Klopper PornHindi Clear Audio Sex VideoHardcore Lesboan Porn