U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 36
In de Finse stad Turku zijn vanmiddag een een aantal voorbijgangers neergestoken, de dader werd later door de politie in zijn benen geschoten en is gearresteerd.Getuigen spraken van 5 slachtoffers waaronder een dode,de politie heeft de inwoners vanwege mogelijk meerdere daders opgeroepen ...

meer dan 2 jaar geleden door Limburg

LEES MEER OVER

@97

Ik ben blij met Merkel. De onbenoemde president van Europa. Precies de leider die we nu nodig hebben. (alleen jammer dat ze van de CDU is)

101 malle loot    
meer dan 2 jaar geleden door malle loot
47
Meld

Twee terreuraanslagen in 24 uur op Europese bodem en nu geeft extreemlinks geen kik. Daar waar ze na de enkele dode in Charlettesville er als de kippen bij waren om hun ongenoegen te laten blijken.

Wat kunnen we hieruit af leiden? Beide partijen zijn het kennelijk roerend met elkaar eens. Antifa en IS; een front. No pasaran!

102 greenmango    
meer dan 2 jaar geleden door greenmango
4
Meld

Nu elke dag ?

103 nosuchname    
meer dan 2 jaar geleden door nosuchname
0
Meld

@88 Nee, dat is zo. Een tik op hun smoel misschien wel. Maar heb je het er voor over dat je dan zelf in de problemen komt? En er komen natuurlijk emoties bij kijken. Hou dan je hersens er naar eens bij. Lastig.

104 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
20
Meld

@75 "Het gaat hier om een door hangjeugd tot waanzin gedreven man."

Ik weet het... heb het artikel gelezen.
Maar er worden wel meer mensen tot waanzin gedreven door de vooral van Marokkaanse komaf "hang" terreur jongeren.....
Had nooit gedacht dat juist een oudere man tot staat zou zijn dit als eerste te doen... en dan op déze manier.

105 Congo    
meer dan 2 jaar geleden door Congo
0
Meld

@105 Nee, ik ook niet. Maar er zal genoeg zijn voorgevallen. De bekende druppel.

106 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
9
Meld

@96
Wil malle loot uit de ballenbak komen, zijn ouders staan te wachten!!

107 Mesjokke    
meer dan 2 jaar geleden door Mesjokke
2
Meld

Wanneer wordt de islam nu eens illegaal verklaard

108 chouffleur    
meer dan 2 jaar geleden door chouffleur
2
Meld

@101
Ja fijn dat ze Europa naar de afgrond brengt met het binnenhalen van barbarij en achtelijkheid. Heel fijn dat vinden de Finnen nu ook. Ik hoop deze vrouw hiervoor ooit eens berecht wordt.

109 Kaksaboemsa    
meer dan 2 jaar geleden door Kaksaboemsa
1
Meld

@101 Waarom heb je je naam veranderd? het is echt zeer duidelijk dat je wijze dwaas bent. Nu je zo openlijk over je liefde voor Merkel spreekt is het helemaal duidelijk.

110 RoosjeB    
meer dan 2 jaar geleden door RoosjeB
0
Meld

@110

Liefde gaat mij wat te ver, maar ik ben wel blij met Merkel aan het hoofd. Iemand die rustig blijft en zich niet laat verleiden door emoties vanuit haar onderbuik. De EU is wel degelijk gebaat bij zo'n leider en niet iemand die gelijk oorlogsretoriek gaat spuwen tegen een imaginaire vijand met alle gevolgen van dien.

Het enige wat de verschillende EU leiders kunnen ondernemen tegen het gevaar van terrorisme is juist, geheel in lijn met de EU, om nu samen te werken, denk aan inlichtingen van veiligheidsdiensten om een zo'n goed mogelijk beeld te krijgen wie in potentie een gevaar zou kunnen vormen. En geen haar op mijn hoofd, en ik heb veel haar op mijn hoofd, die eraan twijfelt dat hier al sprake van is. Het aantal aanslagen is, hoe gek het ook klinkt, vooralsnog uitermate gering al is de impact in een samenleving erg hoog hetgeen ook de doelstelling is van een terroristische aanslag.
Het aantal aanslagen die zijn voorkomen moet je niet onderschatten.

Wat de burgerbevolking rest, of je geeft toe aan de wens van de terroristen door rigide repressief belijd te eisen richting moslims in het algemeen, dat zij in hun rechten beknot worden en daarmee voor een tweedeling in een samenleving pleit of je steekt de middelvinger naar ze op en pakt het leven gewoon weer op. Laat de geheime diensten afrekenen met extremisten en niet je leven laten beïnvloeden door een stel doorgedraaide fanatici.

111 Drumpf    
meer dan 2 jaar geleden door Drumpf
17
Meld

@111 +++ Ben ook helemaal klaar met al die onderbuikschreeuwers die alleen maar om het hardste elkaar napapegaaien, maar zelf niet eens nadenken. Wie er ook een leidinggevende positie zal bekleden, hij of zij zal het nooit goed doen volgens de reaguurders hier. En laat ze er nou niet mee aankomen dat godfather Wilders het wel even op zal lossen. Zodra die eens aan de macht komt, is het met zijn praatjes ook snel gedaan.

112 wjbr    
meer dan 2 jaar geleden door wjbr
12
Meld

En ja hoor, weer een groeipareltje.
@111 en @112
Wees maar gerust over jullie "gelijk".
Komt rechtstreeks uit de onderbuik van zijn moeder.
't Zit in hun genen hoor.
Ge brainwashed, geïndoctrineerd, primitief en uiterst conservatief vals religieus extreem rechts psychopaatje net uit de dop van het ei van een locale kippenboer.
Men noemt ook dit gespuis nu graag links om wille van stemgewin bij verkiezingen en daarom is "links" hen ook zo graag dienstbaar.
Dus alweer zo'n erfelijk religieus belast religieus moorddadig Marokkaantje dus.
Door hen zo totaal te pamperen krijgen deze idioten ook nog eens de kans veel nazaten van hetzelfde allooi "groot" te brengen en ook onze gemeenschappelijke toekomst niet echt bomvrij te maken..

113 Wil je niet weten    
meer dan 2 jaar geleden door Wil je niet weten
3
Meld

Achttien jaar en dan dit doen. Hij had natuurlijk gehoopt ter plekke te sterven en te genieten van de hem beloofde maagden. In plaats daarvan hoop ik dat hij de rest van zijn leven in ellende moet doorbrengen. Eerst maar eens even pittig ondervragen over zijn contacten.

114 Hendrianus    
meer dan 2 jaar geleden door Hendrianus
6
Meld

@113 Ik weerleg niets over wat die daders voor een verrotte randdebielen zijn. Dat lijkt me ook wel duidelijk dat ze dat zijn. Waar ik (en ook @111 ) op wil wijzen is dat de huidige leiders en de diensten echt wel wat doen hoor. Alleen kun je daarbij niet zomaar met de botte bijl om je heen gaan lopen hakken. Wat een terrorist wel doet, zeg maar... Terrorisme bestrijden èn tegelijkertijd de levensstijl, mogelijkheden en verworvenheden van de westerse bevolking waarborgen, is een uiterst ingewikkelde opdracht, waarbij zorgvuldig te werk gaan een vereiste is. Bovendien roepen de meesten dat de overheden niets doen, omdat ze niet ZIEN dat ze iets doen. Dat klopt ook: een groot deel van het werk gebeurt achter de schermen en is ONzichtbaar voor de gewone burger. Terecht merkt @111 op dat we het aantal aanslagen dat is voorkómen, ook niet moeten onderschatten. Wij zien het immers alleen wanneer een aanslag daadwerkelijk plaatsvindt en dan worden de onderbuikschreeuwers weer boos op de overheid. Terwijl ze niet in de gaten hebben wat er in de tussentijd allemaal WEL met succes is voorkomen. Anders waren er echt véél meer aanslagen geweest en was Nederland ook al lang niet meer nog steeds zonder aanslagen geweest. De onderbuikschreeuwers doen zelf niks, terwijl ze geen idee hebben wat de overheden ondertussen wèl doen. Dat is echt wel iets meer dan 'niks' en een beetje pamperen.

115 wjbr    
meer dan 2 jaar geleden door wjbr
4
Meld

Voor iedereen die denkt dat Wilders de oplossing of een deel daarvan is raad ik aan zijn verkiezings A4'tje nog eens door te nemen. Dan kom je er al snel achter dat Wilders met de punten, verbied de Koran en sluit alle moskeeën alleen olie op het vuur gaat gooien.

116 Hendrianus    
meer dan 2 jaar geleden door Hendrianus
12
Meld

@102

Je verwoord kennelijk wat je graag wenst want niemand op nieuwskoerier zal deze aanslagen tolereren. Rechts niet, links niet, het midden niet, helemaal niemand.

117 Hendrianus    
meer dan 2 jaar geleden door Hendrianus
10
Meld

** gebruiker verwijderd **

@116
dat heeft ie alweer omgedraaid, pal voor de verkiezingen natuurlijk
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/12/wilders-nuanceert-koranverbod-a1545637


@115
+++++++

118 gebruiker verwijderd    
meer dan 2 jaar geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@102

huh? iedereen reageert met afschuw op dit soort dingen.

niemand zit erop te wachten, ook niet op straatjochies. het punt is alleen dat je alle overige normaal denkende moslims over 1 kam zit te scheren steeds weer.

en dat Wilders-oplossingen geen oplossingen zijn, maar opruierij.
en dan zijn mensen die dat steunen zelfs mede-oorzaak.

denk daar maar eens over na.
ik moet ervandoor.
fijn weekend.

119 gebruiker verwijderd    
meer dan 2 jaar geleden door gebruiker verwijderd

* Verwijderd door de redactie *

120 Pxf7+    
meer dan 2 jaar geleden door Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

121 Jona G.    
meer dan 2 jaar geleden door Jona G.

@119 Precies. Wie kan dit soort afgrijselijke gebeurtenissen nou goedkeuren? Maar dat ga je 'rechts' nooit aan het verstand peuteren. Die denken niet na en geven 'links' het liefst overal de schuld van. Dat is het makkelijkst.

122 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
13
Meld

wat een verrijking al dat islam! was gister.in rotterdam..het is echt niet.normaal meer hoeveel moslims daar wonen, je voelt je daar op sommige plekken gewoon geintimideerd, het is verschrikkelijk!!

123 henry86    
meer dan 2 jaar geleden door henry86
1
Meld

@122 wat een dom verhaal weer kubusje..links heeft ool de schuld...links houdt onvoorwoordelijk van de islam, en wil nog meer islam ellende..dat is het probleem

125 henry86    
meer dan 2 jaar geleden door henry86
2
Meld

Jack de Riffer in actie.

126 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

127 Pxf7+    
meer dan 2 jaar geleden door Pxf7+

@115 wjbr De onderbuikschreeuwers doen zelf niks

Het is pijnlijk te moeten constateren dat ik, een berucht onderbuikschreeuwer, niks mag doen op straffe van waar anderen alle begrip krijgen vanwege hun moeilijke islamitische jeugd, krijg ik geen begrip omdat ik geen islamiet ben.
In geval van wel wat te mogen (laten) doen, zou een snelle totale onderbuikuitruiming bij alle in Nederland verblijvende merries van Troje in Nederland moeten gaan plaatsvinden om nog verdere verbreiding van het hun naar uitwassen stinkende ideologie niet verder te kunnen laten voortplanten.

128 Wil je niet weten    
meer dan 2 jaar geleden door Wil je niet weten
1
Meld

De dader was Marokkaan asiel zoeker had de aanval op vrouwen voorzien:
https://www.rt.com/news/400241-truku-attack-asylum-seeker/

129 nosuchname    
meer dan 2 jaar geleden door nosuchname
0
Meld

Europa is enorm verziekt door te veel islamieten in de grote Europese steden, overal duiken van dit soort islamitische kakkerlakken op om hun haat tegen het westen te promoten. Vies smerig volk die onschuldige mensen de dood in jagen...bah bah.

130 Vrijbuitertje    
meer dan 2 jaar geleden door Vrijbuitertje
0
Meld

@125 Sommige mensen kun je het niet kwalijk nemen dat zij denken dat iedereen die weigert om alle moslims te haten schuld heeft. Zij zijn niet wijzer.

131 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
8
Meld

@127 Dus iedereen met linkse ideeën neemt geen afstand van aanslagen? Nu kan ik jou van het tegendeel proberen te overtuigen maar dat gaat natuurlijk niet lukken. Ik laat je dan ook maar in die waan en denk er intussen het mijne van.

132 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
7
Meld

@132 niet over een kam scheren zoals links altijd zegt
niet alle moslims plegen aanslagen
niet iedereen met linkse ideeen neemt geen afstand van aanslagen
sommige promoten indirect zelfs aanslagen door te zeggen we gaan ze halen radicale gekken

133 Ikke44    
meer dan 2 jaar geleden door Ikke44
0
Meld

@133 Ik denk dat het een tikkeltje genuanceerder ligt.

134 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
7
Meld

@132 nee niet iedereen die links is.. maar net zoals bij moslims : niet alle moslims zijn terroristen maar wel bijna alle terroristen zijn moslim!! en dat is met links hetzelfde verhaal!!!!! hoe moet ik het anders uitleggen, simpele ziel???

135 henry86    
meer dan 2 jaar geleden door henry86
0
Meld

@135 Ach gut. Je wilt wel erg graag je gelijk halen,hè, nu je het nodig vindt te schelden? Stamp je er ook nog met je voetje bij? Maar eh...het was @127 die beweert dat àlle linkse mensen geen afstand nemen van aanslagen, niet ik. Vraag me af wie nu de simpele ziel is, Henkie.

136 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
6
Meld

@134 hoe minder moslims we hier heen halen hoe minder kans dat er een terrorist tussen zit
heeft niks met een nuance te maken is gewoon statistiek

137 Ikke44    
meer dan 2 jaar geleden door Ikke44
0
Meld

@137 Was het maar zo simpel. Geert redeneert ook zo. Als hij gelijk zou hebben zouden er meer op hem gestemd hebben.

138 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
6
Meld

@138 het is toch een feit ''hoe minder moslims, hoe minder aanslagen'' dat is heel simpel te onderbouwen.. kijk maar in polen, daar wonen ze nauwelijks moslims.. en dus ook geen aanslagen.. dat wilders anders meer stemmen had?? er zijn teveel mensen zoals u.. die oogkleppen op hebben van een vierkante meter, buiten dat, vind je niet dat wilders best veel stemmen heeft gehad? 1 na grootste!

139 henry86    
meer dan 2 jaar geleden door henry86
0
Meld

@139 En jij ziet het allemaal véêl scherper natuurlijk. Mooi niet. En ik vind inderdaad dat Wilders veel stemmen heeft gehad. Veel te veel zelfs, voor zo'n loze roeptoeter. Dat betekent dat er ook veel mensen zijn die er, zonder nadenken, blind achteraan hobbelen. Dat alleen al baart me zorgen.

140 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
8
Meld

News 13:22
Finnish police: Main suspect in Turku attack is 18-year-old Moroccan
The main suspect, an 18-year-old Moroccan man, remains hospitalised in critical condition after being shot in the hip by police. Police took four other individuals into custody overnight.

Je verwacht het niet hé ?

141 Katte_kop    
meer dan 2 jaar geleden door Katte_kop
0
Meld

@20 Nee.. de Finnen. Zijn altijd dezelfde, dat weten we toch inmiddels ?

142 Katte_kop    
meer dan 2 jaar geleden door Katte_kop
1
Meld

@140 En dan zijn er ook nog legio mensen die niet op de PVV gestemd hebben, maar die wèl de islam liever kwijt dan rijk zijn. Maak jij je maar lekker zorgen. Ik maak me zorgen om die gitzwarte ideologie, islam genaamd.

143 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
0
Meld

@140 ik noem net gewoon een feit op, ik zal het nog een keer doen ':waar veel moslims wonen, heb je meer kans op een islamitische aanslag.. kan je roepen wat je wil, maar dat is gewoon zo. En weet je wat mij zorgen baart? dat mensen maar blijven denken dat het niks met de islam te maken heeft, en dat het straks te laat is, dat baart mij veel meer zorgen

144 henry86    
meer dan 2 jaar geleden door henry86
0
Meld

@143 Als ik het gros van de haatreacties op NK eens bekijk maak ik me daar echt zorgen om. Dat boezemt mij meer angst in dan een eventuele aanslag.

145 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
9
Meld

@145 Sorry, de meest haatreacties hier komen van links.

146 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
3
Meld

@144 Het heeft te maken met gruwelijke daden door lui die geradicaliseerd zijn. Er zijn (gelukkig) veel meer vreedzame moslims als van die mafkezen. Ik vind het kwalijk dat men deze gruweldaden in de schoenen van àlle moslims wil schuiven.

147 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
7
Meld

@146 Wat gek. We hebben het toch over dezelfde NK?

148 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
8
Meld

@147 er zitten inderdaad prima mensen tussen! helemaal met je eens, maar weet je.. die ''vreedzame'' moslims die je dus niet hoort.... 70% daarvan wil de sharia, en staat dus achter vervolging van ongelovigen, en dat baart mij zorgen! (dat is dus het merendeel van alle moslims)

149 henry86    
meer dan 2 jaar geleden door henry86
3
Meld

@148 Ja. Maar wij denken verschillend.

150 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
0
Meld

@147 dat ligt toch echt aan de moslims om dat te regelen
Als er dingen in een moskee die niet mogen dan moeten we dat gewoon horen van moslims
en dan kan die moskee aan gepakt worden

151 Ikke44    
meer dan 2 jaar geleden door Ikke44
0
Meld

Met z'n drieën mij proberen te overtuigen...en nog lukt het niet. Nu denken jullie natuurlijk dat ik stronteigenwijs ben. Maar dat is het niet. Ik ben gewoon het verstandigst. question

152 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
3
Meld

@152 Neeeeee, lieve Kubusje....Wat mij betreft niet.... Gewoon je eigen geluid, je eigen mening blijven verkondigen! En ja, of je het verstandigst bent of niet... Ik weet het niet... question

153 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
0
Meld

@153 Tof dat je zo reageert. Geen geschreeuw of gescheld. Dat zie je hier zo vaak heel anders. We staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Denken allebei gelijk te hebben. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Ik waardeer je in elk geval, vooral om de manier waarop je reageert. Top.

154 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
3
Meld

@153 Aan het feit dat ik binnen no time een min scoor kun je zien dat mensen als jij hier dun gezaaid zijn. Pas maar op dat ze jou straks ook niet uitkotsen, haha.

155 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
4
Meld

@155 Minnetjes stellen hier niet echt veel voor, en iedereen wordt wel eens hier " uitgekotst" zoals jij het noemt. Daar raak je aan gewend het is niet persoonlijk.

156 lisaaatjuh    
meer dan 2 jaar geleden door lisaaatjuh
0
Meld

@155 kubusje, die plusjes of minnetjes zou ik me maar niks van aantrekken als ik jou was. Het laat mij verder koud. Ik doe er ook nauwelijks aan mee. Wat mij betreft schaffen ze het af.

157 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
2
Meld

@155 Bij wijze van uitzondering heb ik je 'min' even gecompenseerd. question

158 Johan B.    
meer dan 2 jaar geleden door Johan B.
2
Meld

BREKEND ... GEWAPENDE TERRORISTEN HEBBEN PASSAGIERS VAN EEN TREIN BESCHOTEN TUSSEN SPANJE EN FRANKRIJK

159 Limburg    
meer dan 2 jaar geleden door Limburg
1
Meld

@156 @157 Inderdaad. Het uitgekotst worden is meer af te leiden uit het schelden. Gebeurt ook dagelijks.

160 Kubusje    
meer dan 2 jaar geleden door Kubusje
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Republikeinen mogen geen enkele getuige oproe...
De (nep)democraat Schiff gaat een eenzijdige...

1 dag geleden door Vageali6888

Historische hoorzitting over impeachment pres...
Het impeachment-onderzoek naar het gedrag van...

15 uur geleden door RTL Nieuws

Eerste publieke hoorzitting in het Trump afz...
Eerste publieke hoorzitting in het Trump afze...

6 uur geleden door Crezee

Martin Bosma over de aanval op KOZP (video)
Martin Bosma vindt de mediaverhalen rondom de...

23 uur geleden door Inter

Zorgrobot houdt ouderen gezelschap: 'Ik...
"Wat fijn om u vandaag te ontmoeten. Bent u i...

1 dag geleden door Schildpad


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Vageali6888
Eerste publieke hoorzitting in het Trump afz...
Wat een stinkerds die (nep)democraten ... mee...

minder dan een minuut geleden door Vageali6888

caso
‘Ban op biomassa zou rampzalig zijn voor he...
uhs: ,Met vervuilende schepen, wordt dan stee...

minder dan een minuut geleden door caso

DikkeTor
Zorgrobot houdt ouderen gezelschap: 'Ik vind ...
https://youtu.be/QFuiaQ6g5o0 XD Dan ook maar ...

1 minuut geleden door DikkeTor

haywire
Provincie gaat onderzoek doen naar verlagen m...
60km u hahaha ze doen maar ,staat de econom...

1 minuut geleden door haywire

DikkeTor
Zorgrobot houdt ouderen gezelschap: 'Ik vind ...
@144 https://youtu.be/GvzeauSa9M8 :P...

1 minuut geleden door DikkeTor

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig