Achtergrond

‘In Australië bezitten werkgevers nu wettelijk de politieke opvattingen van hun werknemers’

18-08-2017 10:54

De Australiër Bernard Gaynor is een getrouwd man met zeven kinderen. Hij heeft een achtergrond in militaire inlichtingen, Arabische taal en cultuur en is een uitgesproken voorstander van conservatieve familiewaarden. Die waarden verdedigen heeft hem nu zijn baan als officier bij Defensie gekost.

Het homohuwelijk is in Australië nog geen wet – en Gaynor is er als ‘conservatieve katholiek’ tegen, om redenen die hij kan beargumenteren. Hij signaleert ook dat er door de overheid actief vrijheden worden ingeperkt bij Christelijke organisaties. Zijn kritiek heeft ertoe geleid dat hij vorig jaar voor het ‘NSW Civil and Administrative Tribunal’ moest verschijnen, 24 klachten tegen zich kreeg wegens discriminatie en bedreigd werd met mogelijke boetes tot $1.6 miljoen.

Het hoger beroep is hem nu ontzegd waarmee (in ieder geval) zijn ontslag definitief is geworden. Gaynor: “Today we have been defeated and for that I apologise. I feel that I have let many Australians down.”

Op zijn website schrijft hij:

“Ik ben er achter gekomen dat het wettelijk is toegestaan om een medewerker te ontslaan vanwege zijn persoonlijke opvattingen als die tegen het culturele- en diversiteitsbeleid in gaan. In Australië bezitten werkgevers nu wettelijk de politieke opvattingen van hun werknemers.

Als de organisatie waarvoor je werkt staat voor beleid dat ‘respect’, ‘tolerantie’ en ‘diversiteit’ van mensen vraagt – de buzzwords van de politiek correcte push voor het homo-huwelijk – dan kun je wettelijk ontslagen worden als je de ‘nee’ campagne steunt.

Wat voor steun ook kan gecategoriseerd worden als ‘insubordinatie, ongehoorzaamheid en oneerbiedigheid’.

Als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt, komt de gedachtenpolitie je halen.

Ik moet laten zien dat dit precies is wat er met mij gebeurd is.

De ‘Defense Gay and Lesbian Information Service’ (DEFGLIS), een private lobby groep voor homoseksuele Defensie medewerkers die campagne voeren voor het homo-huwelijk, kwamen achter me aan.

Vanaf toen heeft Defensie een zaak tegen me voorbereid.

Ik geef toe dat ik me wat meer opwind over deze issues dan vele anderen. Maar, laten we wel wezen, de grote meerderheid van mensen wordt niet gedwongen door de anti-discriminatie martelkamer te gaan vanwege hun morele kijk op de wereld.

Ik wel.

Als gewonen Australiërs deze verhalen horen schudden ze hun hoofd. En als ze worden gecombineerd met de informatie over de ‘Safe Schools’, dan willen ze het liefst dat de hele poppenkast verdwijnt.

Maar dat zal niet gebeuren tenzij we de culturele oorlog winnen.”

In Australië wordt de behandeling van het wetsvoorstel en de campagne voor het homo-huwelijk dus compleet overheerst door de politiek correcte tirannie van de transgender lobby, die ook op Australische scholen via ‘Safe Schools’ programma’s kleine kinderen inprent dat er 63 soorten gender zijn en dat ‘jongens’ en ‘meisjes’ niet bestaan. Dertienjarigen krijgen daarnaast tips over anale seks, hoe een dildo te gebruiken en jongetjes moeten vagina’s knutselen: