door Carol Fenijn in Politiek  ·  33 Reacties

  • 16
  • 574x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als een handjevol misdadigers en terroristen een grote invloed kan uitoefenen op de Nederlandse politiek geeft dat een ongepast en onverstandig signaal af.

0
1 Carol Fenijn

Die farce die jij formatie noemt heeft er letterlijk geen ene bal mee te maken.

2
2 Al

Een nieuw kabinet is O.K maar dan niet met slapjanussen als Pechtold, Rutte en Dijkhoff de islam knuffelaars.

3
3 welofniet

Ach welnee joh, een demissionaire pinokkio kan ook op de tv zeggen: "Dit is schokkend."

1
4 Jan met de korte achterlul

De daders waren geen ingereisde asielzoekers maar kwamen uit een arme wijk in Spanje.
Wat heeft een Nederlandse coalitie daar te zoeken?

3
5 Hollander1967

@3
Zeker niet met D66 en CU die hun kiezers besodemieteren door (waarschijnlijk) accoord te gaan met het euthanasie item oftewel vroegtijdige levensbeëindiging waar D66 voor is maar CU tegen. Dat gaat geheid botsen.

1
6 Interessant

De nieuw te installeren regering moet zich natuurlijk gaan beijveren om nog meer privacy schendende maatregelen door te voeren.

“Those who give up liberty for security deserve neither.”
Benjamin Franklin

1
7 in holland

@welofniet
Maar het grootste deel van de Nederlands stemvee heeft hier toch echt zelf voor gekozen.
En als Rutte het nu niet zou zijn. Wie denk jij dan dat er nu wel geschikt is om het roer over te nemen ? Wie heeft er een echt ruggengraat stappen te ondernemen en serieus genomen te worden.

12
8 Jij Wel Dan

schiet maar gauw op dan. hoe eerder, hoe eerder verkiezingen. hopelijk binnen 2 maanden

0
9 Roomboterbabbelaar

@5 Of u dat leuk vind of niet, de informatie die u meldt s onjuist op alle vlakken, de daders zijn nog niet vastgesteld, vooralsnog spreekt men over hoofdverdachten. hoofdverdachten zijn wel degelijk mannen met een migratieachtergrond.

Hoofdverdachte van de aanslag is een in Marokko geboren man en zijn jongere broer die asiel heeft aangevraagd in Spanje en een verblijfsvergunning heeft gekregen: https://politica.elpais.com/politica/2017/08/17/actualidad/1502993150_887727.html

0
10 Ruud100

@8 Helemaal mee eens. Allemaal slappe lullen. Niemand durft meer harde beslissingen te nemen. Gewoon het land naar de klote laten gaan en zo min mogelijk mensen tegen het hoofd stoten, zodat je herkozen wordt.

DAT is hun prioriteit.

1
11 Chauvinist

"Zijlstra: Aanslag Barcelona benadrukt noodzaak spoedige formatie"

En wat gaat de nieuwe formatie hier aan doen Zijlstra?. Ik denk totaal niks Zijlstra, gewoon op de zelfde voet verder n.l. geschokt zijn en jullie medeleven uit spreken. Voorlopig zijn de burgers het slachtoffers terwijl de beleid makers veilig in hun ivoren torens de bevelen van Brussel op volgen.

1
12 Dissident

"Een land zonder regering". ???????????????

0
13 Vandeprinsgeenkwaad

@10 u heeft het onjuist. Driss Oukabir is van marokkaanse origine maar woont en studeert al jaren in spanje en heeft de spaanse nationaliteit. Zijn jongere broer heeft geen asiel aangevraagd, daar is ook geen grond voor aangezien marokkanen dat niet krijgen in spanje. Moussa Oukabir verbleef sinds juli in spanje op een toeristenvisum onder toezicht van zijn oudere broer. Een visum is geen asielaanvraag.

3
14 Hollander1967

@14 Aanvullend, het hele gezin Oukabir komt uit Marseille. Als er 1 grote hel is voor mensen van marokkaanse afkomst, dan is het Marseille wel.

Hoe dan ook, de daders zijn geen asielzoekers.

8
15 Hollander1967

Donder op Zijlstra. Wat een klinkklare onzin!!!!!

1
16 Lucien80

@15 Die hel is wel grotendeels toevallig ontstaan door de Noord-Afrikanen, dus wat wil je daar nu mee vertellen.

Het waren ook geen echte Europeanen.

1
17 veld1866

Het kartelkabinet kabinet van VVD CDA D66 CU is en corrupte kabinet waar het volk voor deze samenstelling niet heft voor gekozen.

3
18 Gunther

En Zijlstra? Wat gaat jouw kabinet daar dan aan doen? Wegkijken? Nog wat privacy schendingen doorvoeren tegen de autochtone Nederlander? De MSM nog meer propaganda laten verkondigen? En verder erg 'geschokt' zijn en oproepen vooral 'door te gaan met ons leven'?

1
19 Mariska3

Die link zie ik gewoon niet zitten. Pechtold zou die mensen graag willen knuffelen, Buma met Segers naar een religieus internaat voor heropvoeding sturen en Rutte begraaft ze onder een steen om die later boven te halen.

1
20 niet-alles-geloven

Wat een flauwekul ... Die impotente Rutte geeft al duidelijk een signaal af dat de Nederlandse regering weer een vaatdoek vod is waar Nederland niets aan heeft. De eurofiele Nederlanders laten zich verkopen aan de EU als prostituees. De verkiezingen zijn slecht verlopen voor Nederland. Dit clubje heeft geen interesse in Nederland; slechts in het pluche.

1
21 sparta

Welke nieuwe regering? Die komt er helemaal niet Halber!! Er komen nieuwe verkiezingen en dan gaat je geliefde VVD OOK naar de 9 zetels, je natuurlijk zeteltal en wordt je weer gewoon concierge van Bolkenstein, je oude instroombaan..

1
22 FNKTD

@22 weet je ook de lottonummers van morgen?

0
23 Wetenschappertje

@23

was maar waar question

0
24 FNKTD

@17 U weet helemaal niets van Marseille. Een oom van me was vrachtwagenchauffeur en die vertelde me toen hij nog leefde dat dat hellhole in de jaren 50 al een crimineel uitzichtloos eindstation was waar smokkel en drugshandel het leven totaal onmogelijk maakten.

Dat was ver voor de komst van de hordes noord afrikanen. Verdiep u eens in de geschiedenis van Marseille voordat u uw onderbuik laat rommelen.

7
25 Hollander1967

Vreemd, de naam Wilders is in dit draadje nog niet genoemd.

oh, wacht...

3
26 Jan met de korte achterlul

Wat een dom praat voor de bühne van Zijlstra... stelletje volksverlakkers

1
27 Seconda

@8
Als het de eerste partij (de VVD, partij met de meeste stemmen) aanhoudelijk niet lukt, misschien word het dan eens tijd voor een andere partij.
Misschien wel de partij die als tweede uit de bus is gerold (de PVV), om samen met een bondgenoot (FVD) naar een oplossing te zoeken..

1
28 tegenzinnig

@25
U spreekt weer eens over 'onderbuik'.
Maar wijzen naar verleden en onderbuik gevoelens (zijn dat de uwe?), die verwijzingen zijn in het geval van Marseille inadequaat.
Haar reputatie vanuit het verleden, het is 'peanuts' vergeleken met haar huidige.

Dat het daar nu allemaal een stuk erger is dan vroeger.
Omdat de stad Marseille en haar voorsteden overgenomen zijn door hele hordes noord afrikanen!

Weet u, dat voel ik nou aan mijn 'water'...!

1
29 tegenzinnig

** gebruiker verwijderd **

@29
U schrijft:
"U spreekt weer eens over 'onderbuik'.
&
Weet u, dat voel ik nou aan mijn 'water'...!"

Wat is het verschil?

30 verdwijderd21

Ik krijg anders eerder het idee (nel als de vorige keer) dat het demissionair regeren hun voorkeur heeft. Demissionair houdt eigenlijk in dat men alleen op de winkel past, maar geen belangrijke en zeker geen ingrijpende beslissingen mogen worden genomen. Dat wordt compleet genegeerd, men regeert voort en laat zich door niets weerhouden. Demissionair betekent heden ten dage niet meer dan regeren zonder enige weerstand! question pffff

1
31 Bleke Betty

@30
Mijn gevoelen van 'aan mijn water' is wel eens waar intuïtief, maar voor mij als uiting een stuk meer positief dan de wijdverbreide linkse behoefte om elke mening die zij (participanten aan het linkse kamp) als onwelgevallig ervaren meteen als 'onderbuik' te etiketteren.

1
32 tegenzinnig

@ 8 @28
Misschien is het wel beter om aan dit onvruchtbare formatiedrama een eind toe te roepen.
Het enige gevolg van deze besprekingen tot nu toe, is dat Nederland (steeds langer) geregeerd blijft worden door juist die coalitie, waarvan de kiezers bij de landelijke verkiezingen aangegeven hadden dat zij daar absoluut niet langer van gediend te zijn.
Daarom pleit ik voor nieuwe verkiezingen!

1
33 tegenzinnig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

8 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Porm MoviesNude Busty LadiesPron Tamil VideosIndian Original PornCumming In AnalJapaneze PussyHot Saxi VideoTamil Xxx Videos NewLana Rhoades PhotosMegan Mccarthy SextapeMallu SxAnal LoversMonique Alexander OnlyfansPorngigTyph PornCristal CamdenOld Sax VideoHome Porn KingRomantic Porn With WifeHardcore MassageGloves HandjobLesbian Porn MasageArantxa BeltranAnema PornReddit Interesting As FCorinna PornMilf AnimeXvidssXnxx FamaliNude Beach BideosIndian Old XxxFemale Orgasm VideoHard Nipple Big TitsSexo Con MinprimaFit PornstarsSquis Game PornHd Bf Video HdReinnapopAbigail Mac BlackedNude Cam ChatPornndHome Made Porn VideosBig Butt DoggystyleTg TransformationReddit PokepornReddit ClmAva Addams Hot SexShay LaruenJapanese Nude MoviesXx PanuJapanese Virtual SexChainsawman Cosplay PornWifey's WorldDrawing PornographySexo Porno BrasileiroPornos Kendra LustSkinny DickHd Bf PornXvide Porn고딩보지Sex Song Sex SongHitomi Tanaka BlowIndian ThreesomeBf Movie Hd MeinXx Sex MovesSemi BokepFetlife.comnSexual Game OnlineFamodas PeladasFamous Porn VideosOutdoor Gay SexBang BronsShakilla SexBlacksexpornMom Stuck PornOnlyfans Leak NudeMadison Lseman NudeTeenage FoursomePutaria TeleramOverflow PornTamil Actor PundaiScarlett Johansson LingerieJerkmate FreeShemal SexeEpic PornSweet Indian PornMegan Fox PornographyMilf HangersWebcam OrgasmItlan PornDoggyatyle PornAlona Love NudeXnxx Gay BoyHostel BfPorn Big BoodsFuta CumingAkame Reiran MitchieJuicylipsbb OnlyfansPornotube ComXxx Boudi Com4k Porn Movie FullLexi Panterra Only FansDdlc PornLebians SquirtingLili JonesFemale Nudists VideosIndian Aunty AnalIndian Nurse NudeRitaa XxxPornography Free MoviesYuuie Onlyfans LeakMyhemtaiLanah RhodesLesbian Anus LickingBig Tits ActressDouche PornJennifer Lawrence In A ThongFilms Gratuits PornographiqueAlison Brie NudeX Video Sexy VideoSunny Leone PirnXxx Fucking Video DownloadHigh Class Indian PornHobybuchannonYogic PornXnxx DawalodBack Page TsAlexa BlisssexOppenheimer PornBlonde RedditVidéos X Amateur GratuitDasi SexxSleeping Bitch ComHot Deshi SexPoon VedioSherri ViJack O HentaiIndian Girl Dress Change VideoWww Xvideos Com Tags XvedioSislovesbro ComXxx Bahu SasurGabriela Lopez PornstarReddit Like SitesHentia Videos FreeFansly NudesFotos De TravestisKatie Banks NudeMassarati PornSamba PornDancing Bear Anal