door Snollebolletje in Buitenland  ·  1194 Reacties

  • 41
  • 2868x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1130 Wat maakt dat nou weer uit. Er gebeuren elke dag vreselijke dingen, nog erger dan dit. En dan mag je wel doorleven, en nu moeten we van jou allemaal ja en amen roepen, puur omdat er iets gebeurd is in Barcalona? Wat een vreemde redenering.

0
1151 etymologie

Het is allang geweten uit de fauna en de flora: onheil brengende exoten moeten sowieso uitgeroeid worden en dat geldt natuurlijk ook en vooral voor menselijke exoten van dit 'kaliber'. Maja 'beetje achterlijk links' en consorten meelopers van open grenzen, à la merkel, hebben dat universeel en toch redelijk gezond principe nooit goed kunnen of willen begrijpen, liever pamperen he..

0
1152 wy71

@1099 Spanje niet betrokken bij oorlogen? Spanje was dat wel degelijk, het zit immers in de NAVO.

2
1153 DTS

@1135
"Ja, een letterlijke copy & paste van wat ik schreef, met een door jou geframde interpretatie van die woorden."

Wat valt nog er te framen aan jouw woorden "ik spreek nooit over moslims" als ik je letterlijk copy/past met drie reacties waarbij je in algemene zin spreekt over moslims alsof ze 1 homogene groep zouden zijn?
Helemaal niet!

Wat is een tekst lezen en daar conclusies uit trekken? Juist dat is de tekst interpreteren!

Maar ik ben wel zo'n beetje klaar met je "dat heb ik niet gezegd" en je zielige "ik wordt geframed" gejammer.
Ik beperk me in het vervolg tot het weerleggen van je extremistische propaganda gezwets, zonder nog verder op je andere geleuter in te gaan.

@1136
Je hebt gelijk.
Deel van de oplossing is echter wel degelijk het ontzenuwen van al dat extremistische anti-islam geleuter op basis van uit hun verband getrokken quotes en de bijbehorende des-interpretaties van extremistische types als Bluth en consorten.
Bluth en z'n extremistische anti-moslim consorten zijn deel van het probleem met hun verspreiding van de extremistische propaganda.
En hun extremistische propaganda weerleggen door de misbruikte teksten in context en samenhang weer te geven kan er hopelijk bij helpen om de twijfelende moslims geen prooi te doen worden van de door Bluth en co gepromote extremistische kijk op islamitische teksten.

9
1154 NKreaguurder

Helemaal niet! = Helemaal nietS!

4
1155 NKreaguurder

@1144 Precies.

0
1156 Johan B.

@1154 Je treed in herhaling. Ik legde je al uit dat ik in die reacties dusdanig naar moslims refereerde in de context van dat ze allemaal dezelfde Koran lezen.

Andere geleuter? Jij bent degene die continue op de persoon speelt zonder inhoudelijk te reageren, omdat ook jij weet dat je het inhoudelijk af gaat leggen.

Je blijft bijvoorbeeld maar propageren dat ik extremistisch ben, dat het mijn interpretatie is. Het enige wat ik doe is de interpretatie van ISIS blood leggen, en die nemen de teksten letterlijk. Dat jij er dan van maakt dat het mijn interpretatie is, dat is jou probleem.

0
1157 Bluth

Conclusie: "Het heeft niets met de islam te maken, alle ellende, al het dood en verderf komt door verwarde mensen, hypo's en alt-rechts en Poetin en Trump en Roodkapje, maar niet door de islam!" Ze zijn stapelgek om nog te discussiëren over het 'geloof van de vrede' oftewel de wrede. Dat ze na ruim 1,5 millennia van rooftochten, slavernij, en expansiedrift nog praten over acceptatie vd Islam, zelfs heden ten dage zijn dagelijkse gevechten om gebieden te annexeren net zolang dat er weer een land is overgenomen. neem bv Soedan. De droom, sterker, de opdracht tot het verwezenlijken van een wereldkalifaat is nooit gestopt en zal nooit stoppen.
Het is een doodcultus waarbij de dood en het liefst een dood waarbij zoveel mogelijk onschuldigen worden geofferd wordt verheerlijkt. Men denkt en wenst oprecht 72 maagden en een zootje jonge mooie jongetjes te kunnen gebruiken zoals men wenst (viezeriken zelfs na de dood). Ik vind het onbegrijpelijk dat men nu nog die les niet geleerd heeft. En ik vind het onbegrijpelijk dat er buiten de moslims om, mensen zijn die deze agressieve cultus die niets dan dood en onderdrukking brengt willen steunen en promoten.

0
1158 Bleke Betty

Veel berichten verwijderd op pagina 1. Daar zat wat van mij tussen waar ik zei dat de islam keihard moet worden aangepakt. Mag niet gezegd worden?

0
1159 case

@1159 Ik geloof dat hier bij NK later wat mensen van de oude NUjij-redactie zijn aangenomen. Je hebt gelijk hoor: ik ben het met je eens dat vrijheid van meningsuiting nog steeds (of niet meer?) slechts zéér beperkt mogelijk is in Nederland.

0
1160 DruppeltjeDrie

@1158 Ik lees je zeer goede bericht nu pas. Zie mijn @1159 dit mag schijnbaar (ben niet zeker natuurlijk) niet.

0
1161 case

Ik las gisteren een goeie reactie van iemand. In mijn eigen woorden, met de wetenschap dat mijn dochter op een minuut na in de aanslag betrokken was: Er moet een grote en publieke discussie komen over de islam en de islam moet keihard worden bekeken.

0
1162 case

Furieus: Zie net op Spaanse TV een 'foto' van de chauffeur van 't busje, een klootzak van 17. Zijn hele gezicht is echter wazig gemaakt dus je ziet slechts de bovenhelft van een t-shirtje scherp plus de achtergrond.

WAAROM? Zet dit soort smerig tuig met naam, toenaam, familie naam, moskee naam, straatnaam, imam naam op TV!

0
1163 case

@1158 Aanvulling op in hoeverre het met de afkeer van mradicale moslims tegen ongelovigen te maken heeft.

NOS-nieuws meldt :

"De Spaanse krant El Mundo meldt dat hij een paar jaar geleden al radicale berichten op sociale media plaatste, waarin hij het had over het "doden van de ongelovigen"."

Bron : https://www.nieuwskoerier.nl/news/170395-zoektocht-concentreert-zich-op-tiener-moussa-oukabir

0
1164 Ruud100

@1159 Ik heb ook dubbele gevoelens. Het is niet simpel en zwart-wit. Vrienden van me zijn Marokkaans (met islamitische namen) en dat zijn zeer zachtaardige, blije en hardwerkende mensen. Zo zijn er uitaard heel veel.

Mijn manier om hiermee om te gaan is tot nu toe: Het zit hem niet in de mensen, de moslims. Je moet/kan geen algehele hekel hebben aan moslims. Ik geloof dat de basis van de islam (begonnen door pedofiel en moordenaar Mohammed die de bijbel heeft overgeschreven en een geloof is begonnen om politieke redenen) is ziek. Niet elke volgeling is echter besmet of vertoont de dodelijk verschijnselen.

0
1165 case

@1164 Dat is de foto die ik net compleet wazig gemaakt op Spaanse nationale TV zag: @1163 .

0
1166 case

@1165 Ik moet ook toegeven dat ik me om mijn ideeën schaam als deze vrienden zie. Erg lastig allemaal. Ik hoop hiermee bij te dragen aan het besef dat het geen simpel probleem is waarmee we te maken hebben.

0
1167 case

Ik ga maar eens naar buiten. Het is vakantie en erg mooi weer hier in Barcelona.

1
1168 case

@1165
Misschien moet je het omdraaien.
Het zit namelijk weldegelijk in de mensen, en niet in het vehikel.
En dan niet in "moslims" maar in extremisten, ongeacht welk vehikel ze daarvoor gebruiken.

Door de "schuld" neer te leggen bij het vehikel geef je namelijk (ongetwijfeld ongewild) een vorm van legitimiteit aan de terreur daden van de extremisten.

4
1169 NKreaguurder

@1151 Hoe bestaat het om zoiets te zeggen? Vreemde 'redenering'!
Die 'burgemeester' van Londen zei 'toen' ook zoiets onvoorstelbaar en harteloos minimaliserend, wegkijkend of zeg maar zelfs vergoelijkend...
http://newsmonkey.be/article/79375
http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/burgemeester-van-londen-werkt-zich-in-de-nesten-na-harteloos-commentaar-dat-aanslagen-er-nu-eenmaal-bijhoren/
https://www.demorgen.be/buitenland/donald-trump-jr-oogst-woede-met-tweet-over-londense-burgemeester-b610e3f3/

0
1170 wy71

De terroristen van Barcelona, wat een ongelooflijke losers!

0
1171 Atlantique

@1158 In het verlengde van jouw verhaal wil ik hier nog aan toevoegen wat ik in een ander draadje ook al schreef: Het hele vluchtelingencircus is een invasie van moslimrekruten. Vroeger werd door volkeren geprobeerd territorium te winnen door andere volkeren/landen te belegeren middels grote groepen mannen met wapens. Oorlog heette dat. Dat valt tegenwoordig teveel op en is ook nogal kostbaar, dus nu doen ze het goedkoop op de zielige toer, komen ze zonder wapens in gammele bootjes, laten ze zich redden en rijden ze na een tijdje "inburgering" met een vrachtwagen of busje een menigte nietsvermoedende autochtone burgers in, terwijl ze als achterlijke idioten hun god aanroepen.

0
1172 DruppeltjeDrie

@1162 Kun je nu ook al iets keihard bekijken?

0
1173 DruppeltjeDrie

"De Spaanse krant El Mundo meldt dat hij (Moussa Oukabir) een paar jaar geleden al radicale berichten op sociale media plaatste, waarin hij het had over het "doden van de ongelovigen".

Waarom zo'n gast dan niet gelijk levenslang in een kerker flikkeren en de rest van zijn leven varkensvlees voeren?

P.S. Ze hadden net zo goed van een berggeit kunnen plaatsen. Niemand had het verschil gemerkt.

0
1174 DruppeltjeDrie

@1174

Vreemd dan dat hij niet meer als verdachte staat aangemerkt.

1
1175 B55

@1174
""De Spaanse krant El Mundo meldt dat hij (Moussa Oukabir) een paar jaar geleden al radicale berichten op sociale media plaatste, waarin hij het had over het "doden van de ongelovigen".
"

Beter lezen! dat gaat over zijn tien jaar jongere broertje, en niet over hemzelf.

6
1176 NKreaguurder

@1176 Zijn broer zal er vast ook mee te maken hebben, de 2 busjes zijn immers gehuurd op zijn naam.

1
1177 B55

@1177
"Zijn broer zal er vast ook mee te maken hebben"

Blijkbaar hebben de veiligheidsdiensten geconstateerd dat jouw onderbuik het bij het verkeerde eind heeft.

8
1178 NKreaguurder

@1178 Niks onderbuik, gewoon feiten jochie.

1
1179 B55

@1176 Beter lezen?
https://nos.nl/artikel/2188620-zoektocht-concentreert-zich-op-tiener-vierde-verdachte-aanslagen-spanje-opgepakt.html
Dit stuk gaat toch echt over dat misselijke ventje Moussa, jongere broer (lees: DNA-vuilnisvat) van Driss (eigenaar van het busje, die ook in het stuk genoemd wordt, maar naar eigen zeggen onschuldig zou zijn).

P.S. "Bij de Pearle is het sale en de korting is veel" (vrij naar Jan Smit)
Ik zou toch echt even langs gaan als ik jou was!
Aan een bril moet je toch en nu scheelt het echt tientjes.

0
1180 DruppeltjeDrie

@1177 hier in Nederland controleren ze natuurlijk ook of het id klopt met degene die het komt huren
hij kan wel idd 2 busjes tegelijk gehuurd hebben en niet wetende dat ze de andere voor een aanslag gingen gebruiken maar dat is ik ben mijn paspoort kwijt dat klopt daar dan weer niet mee

0
1181 Ikke44

Een grote fout van de politiek om mensen met een islam geloof in deze aantallen toe te laten in het Westen, de fout van de eeuw.
Kijk naar Engeland vele wijken ingenomen, sharia rechtbanken en politie, zo dwaas.
Dit zijn mensen die steeds meer en verdere eisen hebben en niet rusten voor de anderen zijn weggevaagd, goedschiks of kwaadschiks

In grote aantallen terugzenden die zich misdragen zal de rust terugbrengen zo niet dan zal het alleen maar erger worden en zijn we nergens meer veilig.

Het zijn altijd de onschuldigen die door deze rotzakken de dood ingejaagd worden.

Ga niet meer in islam landen op vakantie dat zal ze leren en doen inzien dat ze verkeerd bezig zijn.

En Rutte maar zeggen we laten ons niet bang maken, hij heeft zware beveiliging en wij zijn altijd de klos dan kun je makkelijk zeggen 'Ah joh we moeten gewoon doorgaan met leven'.

0
1182 corretje

Ik wens een ieder die denkt dat het wel zal meevallen met de agressie van de islam veel sterkte.Zalig zijn de onnozelen van geest.
Professor P.Fortuyn 1999

0
1183 patrick37

Dit zijn een stel dwazen, maar geen islamieten. Dit zijn net zoals IS bedriegers en criminelen, zoals nu bekend is gesteld. Je kunt zulke dingen nooit goedpraten vanuit een geloof, omdat het geloof zulk laf geweld veroordeelt. Daarbij, er hadden ook moslims bij kunnen zitten, bij de gewonden en doden. Niet dat IS erom maalt ...

5
1184 MarcusTC

En daarbij ... IS bereikt toch maar weer dat vesting Europa weer wordt verstevigd en dat de Islam als geloof en cultuur hier nooit zal aanslaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ik heb niets tegen de Islam, maar blijf voortaan verre van vakanties in de Magreb landen en Turkije. Dit laatste overigens meer vanwege het daar door de politiek ingezette pad om verder door te drammen over onze vermeende intolerantie t.a.v. de Turkse regering.

1
1185 MarcusTC

Nu aanslag in Finland,blijf het maar goedpraten

0
1186 patrick37

@90 Deze hoogopgeleiden tandartsen heb het concept gaatjes maken niet goed begrepen.

0
1187 bigkillerstorm

@1184 Het zijn WÉL moslims, WÉL islamieten, telkens weer... óók eergisteren weer, óók gisteren weer en misschien ook vandaag weer!

Trek je kop in hemelsnaam uit het zand en haal die kleppen eens van je ogen!

0
1188 DruppeltjeDrie

@1188 het zijn in naam islamieten en ze hebben iets gedaan waarvoor hun god ze zal veroordelen. Gewapende strijd voor het geloof wordt niet via terreur uitgevoerd, omdat die strijd moet staan in het teken van bekeren, en ook in de Islam geldt dat dit mensen via een vrije keuze islamiet worden. Dus ja. Deze lui zijn in naam moslim, maar niet in hun hart. Tot zover heb ik oogkleppen op. Door ze allemaal over een kam te scheren, roept u op tot progroms om ze ook allemaal ges tragen voor hun geloof. Denk na over hoe onredelijk uw emotie past in een toekomstige wereld.

3
1189 MarcusTC

@1189 "Bla-bla-bla, zweef-zweef-zweef, negeer-negeer-negeer".

Als één geloof zoveel ellende kan veroorzaken doordat keer op keer op keer op keer leden van dat geloof hun religie op deze bepaalde afschrikwekkende en barbaarse manier moeten belijden, DAN IS ER IETS GOED MIS MET DAT GELOOF!!! Als het namelijk aan het menselijke aspect van individuen binnen dat geloof zou liggen, die een verkeerde interpretatie zouden hebben, zou dit zich namelijk volgens de wet van de kansrekening in dezelfde proporties ook binnen andere religies moeten voordoen. En laat dát nou net niet zo zijn!

0
1190 DruppeltjeDrie

@1190 het is mij duidelijk hoe uw wereldbeeld is. U schaart graag groepen over een kam. Doe ik bij u ook. U bent alt right, zonder enige nuance. Ik ben geen voorstander van islamisering, maar om ze nu allemaal uit te zetten, dit staat u voor, lijkt me niet te doen, maar succes ermee. Ik ben Hollander en wit, dus wat boeit het mij dat alle islamieten worden verdreven. Ik zweef niet, maar we leven niet meer in de negentiende eeuw, dus moeten we met onze tijdgeest verder. Voorheen stuurden we de vloot naar de Dardanellen, een paar grote bommen op Syrië of in welk conflict dan ook. Period.

2
1191 MarcusTC

@1190 het is mij duidelijk hoe uw wereldbeeld is. U schaart graag groepen over een kam. Doe ik bij u ook. U bent alt right, zonder enige nuance. Ik ben geen voorstander van islamisering, maar om ze nu allemaal uit te zetten, dit staat u voor, lijkt me niet te doen, maar succes ermee. Ik ben Hollander en wit, dus wat boeit het mij dat alle islamieten worden verdreven. Ik zweef niet, maar we leven niet meer in de negentiende eeuw, dus moeten we met onze tijdgeest verder. Voorheen stuurden we de vloot naar de Dardanellen, een paar grote bommen op Syrië of in welk conflict dan ook. Period.

2
1192 MarcusTC

En nog even. Ze waren zelden te vinden in de Moskee, en regelmatig bezoek is een van de vereisten van de Islam. Dus houdt op om mensen die wel nadenken als zweverig neer te zetten, zeker omdat uw oplossing getuigt van nul realiteitszin, en dat noem ik zweverig.

2
1193 MarcusTC

@1191 @1192 @1193
Nee, ik scheer niet graag groepen over één kam. Wat ik wel doen, is realistisch proberen te zijn en daar waar nodig conclusies te trekken. Het is een keer duidelijk, het is een keer klaar. En over 'over één kam scheren' gesproken: waar schrijf ik in hemelsnaam dat we ze allemaal zouden moeten uitzetten? Ik vind overigens wel dat de toevoer van vluchtelingen uit veilige landen (zoals Marokko) nu onmiddellijk streng tegengegaan en naar NUL teruggebracht moet worden. "Vluchtelingen" op bootjes met herkomst Noord-Afrika niet langer "redden" en opnemen, maar terugslepen naar het land van herkomst en daar dumpen op het strand. De islam zou als bekrompen, onderdrukking en agressie predikende godsdienst gewoon verboden worden in ons vrije westen... en al die achterlijke haat prekende imams zouden Europa uit geflikkerd moeten worden, want -inderdaad- we leven niet meer in de 19e eeuw... HIER niet meer in elk geval.

0
1194 DruppeltjeDrie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

26 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Bengali Desi PornMia Malkova New VideosHotgirlsexIndian Boy FuckIndian Hd Sex Video ComUpskirt PussyFree Hindi Hot Web SeriesXx Full FilmMilf Boobs Porn3d HentialLuci Doll PornXxx IncestaJaxxx SlayherKhalsa College Amritsar ResultNude Reen PicsPorn VkBlow Job CompilationsJosie JaxxonJess Cooper PornGaon Ki Desi ChudaiBrezar ComItlian Porn MoviesHot Indian Girl Wall PostersFree Hemtai PornOld Xxx ComWwwtamilsex ComPelículas Completas PornosList Of PornstarsMarvel PorncomicsPornstar MovieFilmes Pornos Gay BrasileirosPorn Tv HdPainful Sex GifVerporno VideoSarasalazar TsHot Kitty AriaThe Hidden Dungeon Only I Can Enter PornCelebrity Nude LeaksLara Spencer NudeErsties Full VideosMistress T BjPorn On TwitterTammy SarisGay Porn StotiesLive Sex GameSusanna Gibson Chaturbate VideoSunny Leone Boobs PicHot Blonde Cream PieXnxx 1st NightTik Tok PornstarLol1 PornMom Son PornstarsPanochas RicasPorn CzechJordi PornstarPornode ChinaWedding XxxNoida SexSexy Bf HeroineBp Sexy ComMoti Ladki Sex VideoAlien XnxxIndian Tight PussyTop 5 Indian Porn StarLoren Minardi PornBrazzers ProRekha Sexy MovieFilino PornErotic KoreaMoviejoyPersonagem De Animes PeladasNina Marie DanieleAxxxphatTurkish Hot MoviesBrezzre VideoBig Ass Nude GirlsPussies Lined UpAnime Nude ComicVidéo Pornographique ViolentXochi MoonDaddytwinkXxx Hot And Sex VideoMadura CogidaIndian Girl Ki ChudaiMarathi Pron VideoHow To See Sex VideosJapan Rep XxxSexy Boudi Porn VideoEmma Mae PornPrivate Society PornographyWifespankPron ViduoLesbian Webcam PornGemma Arterton LeakGay Porn Video GamesWrestle FapBbw At GloryholeKorean Beast Onlyfansسكس عراقيةFembabythPaige Vanzant FeetChitrangada Singh HotTamil Sex Scandal VideosErotic Couples MassageBurtingPor Movies FreeMyjavbayOllege PornHqholeMalayalam BfHot Xxx Web SeriesKoriyan Xxx VideoMalayalam SeaxStepmom Bj PornBigtits LesbianArvil Lavigne NudeXxxkorianпежняSite SexologTall XxxSusanna Gibson XvideosButplug AnalHot ProstituteMartina Smeraldi PornAssage XxxCeleb Nude PicsMasajes ConsexoNew Top Porn VideosDipika Padukon Porn VideoAlexis Texas Hd PornIncestmom PornCazaputasChainees PussyCasting Couch BbcGranny ShirleyOmegle PornografiaAnime De Mulher PeladaXnxxaeabUpskirt PicturesIndian Aunty BfAnimation PirnChaturbatebStpeach LeaksSex Film LiveIndian Bhabi SexvideosBig Women SexAngie Faith Mr Lucky PovBreeding Comic PornPita Beti SexMilf Twerk