ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Rob de Nijs onwel op het podium

Banger Hart-zanger Rob de Nijs (74) heeft een optreden eerder deze week in het Belgische Blankenberge vroegtijdig moeten afbreken. De Nijs werd onwel tijdens de toegift. Fans reageerden bezorgd.

  1. Voor MeToo veroordeelde Belgische tv-maker verbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben fout geweest’

    Voor MeToo veroordeel­de Belgische tv-maker verbreekt stilzwij­gen: ‘Ik ben fout geweest’

    De voor grensoverschrijdend gedrag veroordeelde Belgische tv-maker Bart De Pauw heeft voor het eerst in zeven jaar van zich laten horen. De Pauw verbreekt zijn stilzwijgen nadat eerder deze week ophef ontstond omdat hij de baas van zender VRT had gevraagd dingen uit een documentaire over zijn rechtszaak te halen. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen kan ik niet anders dan ook mijn stem te laten horen. Ik heb zeven jaar lang gezwegen, alle interviews geweigerd, ik heb het proces in de rechtszaal willen voeren en niet in de media’, schrijft De Pauw op Instagram.
  2. Onverwachte wending in Married at first sight: welke koppels blijven getrouwd?
    Met video

    Onverwach­te wending in Married at first sight: welke koppels blijven getrouwd?

    Na weken vol eerste keren, zoals samenwonen en trouwen, zit het erop voor de koppels in Married at first sight. Woensdagavond werd de balans opgemaakt in een laatste gesprek met de experts en presentator Carlo Boszhard. Welk tortelduifjes zien een toekomst met elkaar en wie leveren hun ringen in? En welk stel blijkt tóch niet de eindstreep te hebben gehaald? Let op: dit artikel bevat spoilers. Wil je de uitslag niet weten? Lees dan niet verder.