Opinie

Bonusquote: Leon de Winter legt de demoniseermachine van linkse media uit

17-08-2017 09:48

 

“De media concentreerden zich op deze haters, maar aan de andere kant, door de media onderbelicht, stonden ook haters: de ’antifa’s’. Dit zijn geweld-verheerlijkende antifascisten die hun eigen vormen van ideologische waanzin ontlenen aan het revolutionaire marxisme; deze linkse kolderkoppen hebben zich van de Amerikaanse studentensteden meester gemaakt (we herinneren ons hun Hamburgse kameraden).

Vervolgens reed een nazi met een verleden als schizofreen een vrouw dood, en dat was de schuld van Trump, aldus de media en Democratische politici, die deze nieuwe kans om Trump te besmeuren niet wilden missen.

Ook het Nederlandse tv-programma Nieuwsuur besteedde hieraan aandacht. In een gesprek met de conservatieve schrijfster Ann Coulter suggereerde presentator Eelco Bosch van Rosenthal, arrogant achterover leunend achter zijn tafel, dat Trump ’ze in de buurt wil houden’, en daarmee bedoelde hij de nazi’s en fascisten.

Iedereen die het niet met linkse politiek en linkse media eens is, mag – ook in Nederland – zonder enige indicatie racist en joden- en vrouwenhater worden genoemd. De demoniseermachine draait op volle toeren.

We leven in een tijd waarin bijna alle traditionele media dat principe, de hoeksteen van de open en vrije samenleving, hebben verraden.”

 

Waarheden! Realisme lezen in Nederlandse traditionele media voelt soms aan als weer even kunnen ademhalen. Maarja, Leon de Winter (via Telegraaf, Blendle-link) zal nu wel weer kapot worden gemaakt want ‘racist, fascist, neo-nazi’, etc. etc. etc.