door morandi in Buitenland  ·  147 Reacties

  • 22
  • 1217x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Regressief slinks vooral in de vorm van de fascistische antifascisten provocatie groepen gesponsord door Soros, krijgen zeer terecht te maken met repressie, grote kritiek.

Gewelddadig iedereen de mond proberen te snoeren, wat groepen als Antifa steeds weer doen bij talloze evenementen, die anders denkt dan een progressieve kosmopoliet, is in wezen gewoon fascistische intimidatie. Onderdeel van de georganiseerde regressieve bende binnen de politiek en media, die maar een doel hebben de conservatieve Trump te ondermijnen.

In het verleden waren de politieke vijanden van de globalisten steeds in andere landen aan de macht, waar dan ook ruzie mee werd gezocht, nu voltrekt de strijd zich in het eigen land, met alle bijkomende propaganda en steeds groter worden aangestuurde verdeeldheid en onrusten.

Dit begon al zoals in het artikel staat met disruptj20 terroristen, die plannen maakten om van de inauguratie van Trump en zo groot mogelijke bende te maken. O.a. met het bezetten van wegen, en vastzetten van metrolijnen. Veel kon gelukkig voorkomen worden omdat Project Veritas undercover was gegaan en de plannen voor de dag aan het licht bracht, en de autoriteiten had gewaarschuwd.



Op de dag van Trump inauguratie waren er grote protest groepen die straten geblokkeerden, zodat mensen er niet naar toe konden komen. Op zijn zachts gezegd hele slechte verliezers, die iedereen die voor Trump heeft gestemd ervan beschuldigen een slecht mens te zijn, en geweld en intimidatie, en in geval van disruptj20 terrorisme, niet schuwden in pogingen om alsnog hun zin te krijgen.

Natuurlijk vind ik wel dat de straffen proportioneel moeten zijn voor de gepleegde feiten. En als het klopt wat er in het artikel staat dan heb ik daar wel mijn twijfels over. Maar gezien het licht dat onder eerder bewind in de VS, klokkenluiders waar ik persoonlijk grote waardering voor heb, in tegenstelling tot terroristische plannen makers van disruptj20, uiterst zwaar werden gestraft. Bijvoorbeeld Bradley Manning (60 jaar werd geëist en 35 jaar gekregen). Begrijp ik de eisen ergens wel. Hoe dan ook een rechter zou zich over elke individueel geval moeten uitspreken.

19
101 Reactie

@101

- "klokkenluiders waar ik persoonlijk grote waardering voor heb" -

Klaarblijkelijk is die waardering niet groot genoeg om haar bij de juiste naam te noemen en Chelsea Manning te schrijven

6
102 Pegasus

@101 Kapotte plaat.

7
103 tripomatic

Op de dag van zijn veroordeling heette hij nog Bradley, de dag erna ging hij liever door het leven als Chelsea, begrijp je punt niet echt?

Zou ook als man ook veel en veel liever in een vrouwengevangenis zitten vele jaren lang, of misschien was zijn gender transformatie echt uit het hart, hoe dan ook ik respecteer zijn keuze daarin.

7
104 Reactie

@103 Beter een plaat die een beetje krom is met wat krasjes, dan een grote plaat voor je hoofd question

9
105 Reactie

@104

Manning heeft duidelijk aangegeven met Chelsea, 'zij' en 'haar' aangesproken te willen worden. Dat jij Bradley, 'hij' en 'hem' blijft gebruiken in zelfs de tegenwoordige tijd spreekt boekdelen over hoe weinig respect je daadwerkelijk voor haar hebt. Als toppunt insinueer je ook nog eens naar de reden van de transitie.

Je bekrompenheid ligt er zo wel heel dik bovenop.

6
106 Pegasus

@106
Heb totaal niks bekrompens geschreven hierover, jij valt hier zelf direct vanuit je eigen intolerantie over mijn bewoording, om een of ander punt te maken, dat niks met dit onderwerp van doen heeft. Je bent toch geen SJW?

Feit: Bradley Manning werd veroordeeld tot 35 jaar niet Chelsea, de dag erna ging hij liever door het leven als een zij, mij best moet ze zelf weten, gelukkig voor haar beter onder vrouwen dan mannen in de gevangenis denk ik dan. Oh wat bekrompen om te denken van me, lol.

Als ik jou was zou ik eerder over mensen vallen die vinden dat ze een verrader was en terecht zwaar werd gestraft.

12
107 Reactie

* Verwijderd door de redactie *

108 Mrs. K

@108

Laat me raden: da's door dat kaalkopje Roderick Zwatelmans?

7
109 zeikenderechter

Ik denk dat de Russen, of welke andere "vreemde mogendheid" de linkse activisten maar moet gaan helpen door middel van wapens te leveren, trainingen te geven en een hele bak geld die kant op te strooien. Alles moet gebeuren om die vervelende Trump, die democratisch is gekozen, weg te werken uit de regering.
We moeten de "rebellen" steunen en helpen.

Net zoals in Syrië is gebeurd.

Sarc offf of zo?

3
110 xtremy

@109
Vraagje wie is Roderick Zwatelmans? Google geeft maar 1 resultaat, een nieuwspost van Inter op nieuwskoerier? Waarin jij in reactie @3 het ook over hem hebt:
"Roderick Zwatelmans heeft z'n kale bol opgepoetst en gebruikt em nu als een glazen bol?"
https://www.google.nl/search?q=Roderick+Zwatelmans

4
111 Reactie

@110
Denk veel eerder aan steun van Saudi-Arabië dan van de Russen voor regressief slinkse activisten.

4
112 Reactie

@109 Fout geraden.

Misschien kan iemand me even laten zien waar in de media is geschreven over het feit dat:
- Extreem-links ergens stond te demonstreren waar dat niet mocht
- Wapens gebruikte: stokken en knuppels

En misschien kan iemand ook even een voorbeeld geven waaruit blijkt dat Trump zich lovend heeft uitgelaten over neo-nazi's?

5
113 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@108
er waren geen 2 foute partijen, dat is een klinkklare leugen.

er waren gewapende rechtsextremisten die al; een maand lang dreigden, volgende de inwoners van Charlottesvilles.
https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/16/charlottesville-violence-right-left-trump

en nog veel goed onderbouwde artikelen op The Guardian/.

dat jij het opneemt voor rechtsextremisten die tegen''Jews '' scanderen is al helemaal onbegrijpelijk. Of wellicht ook niet, pfff.

114 ---deleteduser---

@109 Wat overigens wel opvalt is dat de Trumpofoben (ik ben zelf ook geen Trump-fan maar laat daarbij m'n onderbuik buiten beschouwing) nooit argumenten weerleggen. De bron wordt aangevallen maar verder komt men niet.

Een president hoort boven partijen te staan en zeker geen groepen te veroordelen aangezien een deel van die groep zich aan de wet houdt (moeten moslims volgens de Trumpofoben dan ook als groep veroordeeld worden vanwege het geweld van enkelingen?).

Toch dramt links dat álle rechtse demonstranten in Charlottesville veroordeelt moeten worden en als dat niet op commando gebeurt is Trump een nazi. Really? Een nazi met Joodse familieleden? Is Rutte, die na aanslagen weigert de hele moslimgemeenschap weg te zetten dan moslim?

Transcriptie persco hier: http://www.politico.com/story/2017/08/15/full-text-trump-comments-white-supremacists-alt-left-transcript-241662

De demoniserende artikelen in de media zijn bekend.
Nogmaals: ik ben absoluut geen Trump-fan maar oordeel niet met mijn onderbuik zoals je de media en sommige Trumpofobe reageerders ziet doen.

Daar is door Trump niets verkeerds gezegd.

6
115 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@115
je hebt wel erg veel tekst nodig om Trumps wanstaltige gedraai goed te praten.

extreemrechts pleegt een aanslag, crimineel tuig dus.
en daarbij kondigen ze parmantig aan dat het feest door zal gaan.

Ga je net zo reageren op Barcelona trouwens?

116 ---deleteduser---

@113
Dat valt vrijwel alleen te zien op de live beelden van de demonstratie en tegen demonstratie, die in de geschreven pers, en in beperkte videoknipsels over het gebeuren, om politieke redenen veelal niet wordt vermeld.

Er zijn nog steeds hordes mensen die blijkbaar liever het tekstje van een betaalde stukjesschrijver in zogenaamd gerenommeerde -kuch- kwaliteit -kuch- kranten geloven, dan wat er te gewoon te zien is op uitgebreide live video opnames van het gebeuren. Dit soort kranten hebben mensen nog nooit verkeerd ingelicht of zo? Vorm persoonlijk liever zelf mijn mening, dan die te laten voorkauwen door een krant of nieuwszender.

5
117 Reactie

@114 Iets beter lezen mevrouw Bont: "De oorsprong van het drama lag bij Amerikaanse nazi’s, fascisten, racisten, groepen verdwaasden die in aantallen geen enkele rol spelen maar driftig op zoek waren naar een incident."

Je negeert zoals gewoonlijk wat je niet uitkomt. Bij de demonstratie waar het uit de hand liep werden in eerste instantie al "chemical sprays" gebruikt. En ik las daarna dat er ook stokken en knuppels zijn gebruikt. Dat is geen geweldloos verzet. Disclaimer: niet alle linkse demonstranten zullen geweld gebruikt hebben, net zo min als alle rechtse demonstranten (zoals door links NK constant beweerd wordt).

5
118 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@101

het geweld in Charlottesville kwam van extreemrechts.

Punt.
en extreemrechts heeft geen klap te maken met links.
als er gewelddadige links is, wordt dat net zo hard veroordeeld, als destijds RAF etc.

over-weg-kijker

119 ---deleteduser---

@117 Dat is precies wat ik bedoelde. Het gebruik van geweld door links is door de media vakkundig genegeerd. Wel heb ik gelezen over chemical sprays.

5
120 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@118
Nee, jij draait en keert.
Het was geen demonstratie die uit de hand liep.
Er was al een maand gedreigd namelijk , door extreemrechts.

mensen hebben zich verdedigd, cést tout, omdat extreemrechts huizen wilde binnenvallen.
Lees ALLE goeie Amerikaanse kranten er maar op na, rechtstreekse verslagen van bewoners

121 ---deleteduser---

Verder is dewereldmorgen.be natuurlijk een extreem-linkse site. Niet voor niets geband van NuJij wegens antisemitische uitlatingen.

7
122 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@120
whahahhaha, tuurlijk.
''is vakkundig genegeerd'',

goeie kranten doen niet hetzelfde als domme extreemrechtse blogjes
Journalistiek is een vak , met hoor en wederhoor.
Tip voor jullie blog..

123 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@122
dewereldmorgen.be extreemlinks?

nou dan is jouw gedachtegang nog erger dan super-super rechts.

124 ---deleteduser---

@116
"extreemrechts pleegt een aanslag, crimineel tuig dus."
"moslims plegen een aanslag, crimineel tuig dus."
"moslims zijn antisemtisch tijdens een demo, allemaal crimineel tuig dus."

Zoek de verschillen question
Je scheert hele groepen over een kam. Hypocriet, omdat je dat anderen constant verwijt. Eén extreemrechtse nazi, die ze van mij levenslang mogen opsluiten, heeft een aanslag gepleegd. Je gaat eraan voorbij dat niet iedereen die daar stond te demonstreren een nazi is. Er stonden ook mensen met historisch besef te demonstreren, die herschrijving van de geschiedenis niet zo'n goed idee vinden.

7
125 Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

@122
Maar waarom negeer jij ooggetuigenverslagen van bewoners?
die rechtstreekse bronnen?
allemaal extreemlinks zeker.

nee, Mrs K, dat zijn doodnormale burgers die de maandenlange treiterij , met zware bewapening van extreemrechts, allang zat waren., het kwam namelijk niet uit de lucht vallen.

126 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@125
doe je nu net of je mij niet begrijpt?

o , laat maar dan.
ik ga eten.

127 ---deleteduser---

@124 "nou dan is jouw gedachtegang nog erger dan super-super rechts."
Dat jij dat vindt verbaast me niets. Als liberaal die tussen D66 en de VVD zweeft sta ik mijlenver af van het radicale gedachtengoed van extreem-links.

4
128 Mrs. K

@126 Dat negeer ik helemaal niet. Je negeert alweer mijn tekst in @108 en @118 : "De oorsprong van het drama lag bij Amerikaanse nazi’s, fascisten, racisten, groepen verdwaasden die in aantallen geen enkele rol spelen maar driftig op zoek waren naar een incident."

4
129 Mrs. K

@119
Dus de Antifa tegendemonstranten waarom geweldloos volgens u?
Op beelden is gewoon te zien dat ze ook stokken, knuppel en peperspray hadden, en dat ook gebruikten, en ook nog gooiden o.a. met stenen, waardoor mensen gewond zijn geraakt.

Als je zelf geen weg kijker wilt zijn, verwacht ik daar ook een veroordeling van. Of mag je mensen met conservatief rechtse ideeën gewoon straffeloos bekogelen, vanwege hun politieke ideeën die je als verwerpelijk kan bezien? Ja er waren enkele neo nazi's onder de demonstranten (en van mij hadden die ook liever thuis mogen blijven), maar dat was maar een klein deel van alle mensen van alt rechts die zich daar vergadert hadden.

Wordt hoog tijd dat het klassieke tolerantie begrip van Voltaire weer wordt ingevoerd:
"Ik ben het niet eens met wat je zegt, maar ik zal het recht om het te zeggen tot de dood toe verdedigen"
I.p.v. dat bepaalde politieke meningen die met de mond worden geuit met geweld bestreden worden.

5
130 Reactie

@121 "Het was geen demonstratie die uit de hand liep."
Welnee, links demonstreerde niet daar waar ze niet mochten staan, brachten geen chemical sprays, stokken en knuppels mee en er vond geen terroristische aanslag plaats door een neo-nazistische mafklapper. /sarc off

5
131 Mrs. K

'De repressie tegen linkse activisten' -- ach gossie.

2
132 Commodus

@121
"omdat extreemrechts huizen wilde binnenvallen. ... Lees ALLE goeie Amerikaanse kranten er maar op na"
Als dat zo was, dan moeten daar zeker beelden van zijn toch. Tegenwoordig heeft iedereen een camera op zak. Ik zou zeggen ga eens naar de echte beelden kijken van het gebeuren, i.p.v. je te laten desinformeren door je zogenaamde "goede" kranten.

Een goede krant is natuurlijk een krant die volledig ongenuanceerd totaal de schuld bij de alt rechts groepen legt voor al het geweld en de noodlottige escalatie. Doet een krant dat niet dan is het meteen een zeer foute nazi krant toch, Doortje?

6
133 Reactie

@130 "Als je zelf geen weg kijker wilt zijn, verwacht ik daar ook een veroordeling van. Of mag je mensen met conservatief rechtse ideeën gewoon straffeloos bekogelen, vanwege hun politieke ideeën die je als verwerpelijk kan bezien? Ja er waren enkele neo nazi's onder de demonstranten (en van mij hadden die ook liever thuis mogen blijven), maar dat was maar een klein deel van alle mensen van alt rechts die zich daar vergadert hadden."

Paarlen voor de zwijnen. Dat extreem-links geweld gebruikt zal door groep bont altijd ontkend worden. Of er komt een "maar" achteraan, "maar" zij staan voor verwerpelijk gedachtengoed (en dus is gebruik van geweld geweld toegestaan). En zoals deze van Drumpf: "Vrijheid is een groot goed, maar wanneer mensen zich extreem gewelddadig gedragen en dus niet met die vrijheden kunnen omgaan dan is repressief beleid volledig legitiem." Dat zou in een dictatuur niet misstaan: een regelrechte oproep tot het onderdrukken van hele groepen wegens het gedrag van enkelingen.

7
134 Mrs. K

@113

question

Dan geef ik het op.

6
135 zeikenderechter

@130
Oh nee, die unite the right demonstratie was overduidelijk er één van neo-nazis. Dat is overduidelijk. Maar, in tegenstelling tot europa, je mag prima samenkomen en demonstreren als neo-nazis. Ze hadden de papieren er voor en er was geen indicatie dat VOORDAT ze antifa tegen kwamen dat zij van plan waren geweld te gebruiken.

Dat werd natuurlijk anders toen ze ook begonnen te rammen. En ik wil absoluut dat ze daarvoor de gevangenis in komen.

Maar als het gaat om aggressie en geweld dan heeft antifa toch echt wel laten zien dat ze een tandje erger zijn dan huidige neo-nazis. Het is letterlijk bij dom geluk dat de eerste burger-dode viel door de neo-nazis. Antifa heeft het meerdere keren geprobeerd, was het niet door lynching, dan wel door een aanslag.

Het is daarom te idioot voor woorden dat mensen zoals doortjebont zo te keer gaat. Ja, die neo-nazis zitten absoluut fout en het was absoluut een terroristische aanslag. Maar dat was ook het geval bij het neerschieten van scalise. En het negeren van het ene omdat de ander de naam 'neo-nazi' heeft lijkt me behoorlijk dom.

2
136 Shangori

@104

'Zou ook als man ook veel en veel liever in een vrouwengevangenis zitten vele jaren lang, of misschien was zijn gender transformatie echt uit het hart, hoe dan ook ik respecteer zijn keuze daarin.'

Uw -misschien- doet het bovenstaand schrijfsel teniet
kan 't gaan uitleggen...

0
137 Grootmoeder

Tja alles wat anders denkt en vind past niet in de rechts orde en is fout en word als links beoordeeld
Als of we moeten denken dat rechts de goeden zijn niks fout doet geen geweld gebruiken etc
Kort om een schijnheilige bende. Voor mij is het gewoon geweld wat bestraft moet worden of het nou links of rechts is ( voor de bekrompen hokje denker )

3
138 magikeven

@138 Zou leuk wezen, niet? Zou ook leuk wezen als beide kanten inderdaad de straf kregen die ze verdienden.

De wet is er immers niet voor niets. Zelf gaan rammen, of je nu onder links of rechts valt, moet nooit geaccepteerd worden.

1
139 Shangori

@108
Idd, als de Democraten zich hadden gefocust op de onderklasse dan hadden ze fluitend gewonnen.

Maar de onderklasse die dumpten ze in de basket of deplorables. De democraten profileeerden zich liever met toiletten voor transgenders.

ja, dan verlies je de verkiezingen. En omdat ik links ben geworden uit solidariteit met de basket of deplorables vind ik dat helemaal niet vreemd. Ik vind dat progressief Amerika heel ver weg is gegleden van klassiek links.

Wat mij wel verbaast is dat er geen neutraal kandidaat zich tussen beide onpopulaire kandidaten heeft kunnen nestelen. De verklaring zal er wel in liggen dat neutrale kandidaten traditioneel kansloos zijn in Amerika. Ergens ben ik wel blij met ons pluriforme Nederlandse politieke stelsel.

Ik ben het met u eens dat het gebrek aan relativeringsvermogen aan beide kanten moedeloos maakt. Ik heb van al mijn posts en discussies hier 1 ding geleerd: verreweg de meeste mensen komen met goede bedoelingen tot hun overtuigingen. Je verdiepen in waarom ze tot hun overtuigingen komen is dan leerzaam, en ze verketteren om hun overtuigingen is nutteloos.
(ik word ook heus nog wel eens boos om een in mijn ogen stomme post, ben zeker niet heilig maar ik doe wel echt mijn best)

1
140 provo

@114 : wow, jij steunt dus extreemlinks tuig....omdat je er zelf toe behoort? Jij was toch ook in Hamburg om daar de boel kort en klein te slaan....
Zie hier jouw vriendjes: http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/antifa-wil-haat-en-geweld-van-meerdere-kanten-naar-nederland-importeren-donderdag-een-demonstratie/

5
141 Huet

Het is overduidelijk een toneelstuk wat wordt opgevoerd. En daarna iedereen heel hard: 'foei, racisten en fascisten' roepen. Even kijken wat is nog erger? Pedofielen? Dan zal dat de volgende golf zijn....

3
142 Desiree52

@119 : Jouw vrendjes van extreem links gebruikten geen geweld???? hahahaha. De video's niet gezien...te confronterend. De video's in Hamburg iet bekeken...te confronterend... etc etc. De video's van jouw vriendjes die de boel kort en klein sloegen in diverse steden na de verkiezing van Trump. Te confronterend? Hypocriet. Ga je nu ook "Barcelona" goedpraten?

6
143 Huet

** gebruiker verwijderd **

@141
- ik steun geen extreem linkns tuig
- ik was niet in Hamburg
- jij kent mijn vriendjes niet
- het gaat niet over mij

4 fails.

144 ---deleteduser---

@144 ,
Nee, Doortje niet liegen nou, dat is tegen de regels hier. Iedereen hier kent jouw minderheidsstandpunten aangaande de democraten, Trump, etc...

3
145 Desiree52

Keihard optreden tegen dat linkse tuig

4
146 Jan met de korte achternaam

Een van de daders blijkt weer eens een antisemitische moslim te zijn. Antifa zwaaide vandaag ook weer met Palestijnse vlaggen ... de verbinding is niet zo moeilijk te maken question.

2
147 JackKropotkin

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@17 Jij vind het respectloos, waarom?En vind je dat erger dan al het lichamelijk letsel dat ze veroorzaken in vrouwen competities?...

2 minuten geleden geplaatst door soapbox

Slavink
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Maar het zijn toch tot vrouw omgebouwde mannen/kerels?...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@11 Het is een respectloze term. Ook zonder die te gebruiken kun je je punt maken....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@10 Lees mijn eerste zin op 7 nog even.Ik vind de term "omgebouwde kerels" respectloos. Die wordt ook niet gebruikt in het artikel. Maar jij ...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

Graaier1000
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

FrisseBries: "Nee, natuurlijk niet. Zo gaat het steeds met wat men (rechts extremisten) hier post. Whahaha."baba jaga: "Ik zie het ja nouja da...

5 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Slavink
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Ik dacht dat moslims nog respect voor de Oudere Mens leren te hebben ......

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

soapbox
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@9 Omdat ze de competitie aangaan met vrouwen en bij fysieke sporten ze vrouwen tot pulp slaan. ...

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

Tussenderegels
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Mensen zijn ook knettergek, levensgevaarlijk is het. ...

7 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

MARCUSAURELIUS
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@3De Staat onderhoudt geen eerlijke mensen....

9 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Bangla Bf Sexy BfDrunk ThreesomeAlexa Pearl BbcHomegrownfreakzNudes Teens ModelsAnimeshemaleAngela GotsBlow Job MoviesBlack 3someSex Video Of Indian BhabhiNude PlaymateMilfnut]PornotwitterFreeporn FreeMilfycityBarbara Crampton NudeXnxx Tv DesiJav UncensorrdSunny Leone Xnxx VideoGrannypissingSpy X Family HentaiAap Sex VideoAngel FuckMumosengen18and Abused PornVintageporn PicsConto CnnBlowjobFarrah Abrahan NudeBete Ne Maa Ko Choda VideoBf Sexy Bf Sexy Bf SexTs GangbangedAntonella KahloActrices PornográficasMiko Dai PornGlory Hole Swallows FreeActrice PornosFucking Friends MomJaylenexoKorea Porn StarsBrazzers CompanyDirty Foot PornRobloxhentaiBukkakkeHuge Boobs BondageFake Taxi In UkNaked At The BarNew Xnxx Video HdNaked Young FemalesCasting Curvy: Thick Teen Coworker Gets Tied Up And FuckedVídeos Pornos De FamosasLana Rhoades WorkoutBangla Choti Golpo Ma CheleElsa Jean PoBlow Job AnimeFree Nudes On SnapchatPornos 10Www Sex Porn HubAnal Lesbian PornSac ListcrawlerXxx Videos TamilnaduBeautiful Porn BlackSunnyray.xoBhabhi Porn ComBig Booty Sex VideosPo Rn HatVideos Gay PorPamela Alexandra NudeAylar Lie PornHentai VostfrClips4sailSuny LoyanNepali Bf FilmMaa BetaTeacher Sex FuckCheerleaders With Big BoobsMother Son Sex Video HdHawai Jahaj Mein SexPiper Perri FootjobJogos De Sexo GayLiam CyberIleana HotTamil Desi NudeMilfzrChaterbatesHot Nud BabesBazoucam OrgMasterbation GifBellsesa PornForse XxxDisgustingpornDirty FootjobSma PornNaked Gwen StacyQmerican PornXxx Video Hindi MaiBreastfeeding Boyfriend VideoMilf ImpregnationCumin In MouthXona.liveBondage PorncomicsAshemaletuveBoke IndoAdah Sharma PornMai-chans Daily LifeAlyissa HartSouth Korea Porn StarXxxx Video 4Desi SexyiPorn Man OldAnime NudwPornô TravestisXmasterlivCum 4kExtreme OrgasmoCourtney Miller SexiestBig Firm TitsSex Village TamilHindi Free Porn StoryNaked Amature LadiesReddit BeastialityPornographique MangaFree FrenchpornBoob PicRosie KawaiiGinshin Impact PornNicole Anaston PornTeachersxxxPics Sexy PornKidnep PornMamadas PanochasBokep MastrubasiXxx BrazzerLust SexHelena PriceMastrabationCartoon Monster Porn VideosHoney Play Box Discount CodeMrluckypov FullUncensored DoujinBoy Friend TvSkinny SexMa Chele Chudachudi GolpoPorn K Tube HdAshleyaleighBdsm AnimrNellesaBrandybilly PornHindi All Sex VideoBf Hot Sexy Video