door Denisova in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 1
  • 394x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

linkse vuilspuiterij, suggestief prut artikel van vooringenomen journaille

25
1 Limburg

@1 Is Bannon dan geen rechts extemistische white supremacist?

3
2 oeioeioei

@1
Prachtige Pavlov reactie....
Absoluut geen vuilspuiterij. Van Bannon was al bekend dat hij sympatiseerde met de KKK. Trump heeft zich er nooit van gedistantieerd tot gisteren. Maar dat was onder druk van de publieke opinie.

5
3 Tismewat

Ga ervan uit dat Kelly Bannon en minigriezeltje Stephen Miller nog wel t WH weet uit te werken.

2
4 BlackNinja

Het probleem is dat het "Witte" huis is en niet regenbooghuis. Weer een confirmatie dat om witte mensen gaat met institutionele racisme.

10
5 DikkeTor

De banden van Trump met zijn de media stumpers.

21
6 sparta

@3
En jij .... sympathiseert u met de linkse vuilspuiter?

22
7 sparta

@6 zonder het woordje 'links' Bravo! question

4
8 BlackNinja

@7
Wie is hier een linkse vuilspuiter? Ik sympathiseer met geen enkele vuilspuiter uit welke hoek dan ook. Ik ageer tegen mensen die kritiek op Trump agdoen als linkse vuilspuiterij...

2
9 Tismewat

@1 u heeft het niet eens gelezen. Trouwens u beweerde informatie te hebben dat aanslag in Charlotteville was gedaan door een Trump hater, vertel ben zeer benieuwd.

1
10 Moien

@1 even off topic, maar ik merk dat jij, Sparta en nog een aantal anderen van de 'ultra rechtse kliek' sinds 'Charlottesville' behoorlijk agressiever zijn geworden in jullie reacties. Het actief verdedigen van de nazis en de KKK en het actief de schuld in de schoenen van 'links' (lees: iedereen die de neo nazis en de KKK afkeuren) proberen te schuiven neemt bizarre vormen aan. Een theorietje: zou het kunnen zijn dat jullie het moeilijk vinden om partij te kiezen in deze kwestie? Als je de nazis en de KKK afkeurt, kies je momenteel vrijwel zeker voor 'links' en gematigd rechts. En voor jullie als 'ultra rechts' is het behoorlijk vernederend om partij te kiezen waar 'links' ook deel van uitmaakt. Ik bedoel hier niks mee, het is puur een constatering van mijnerzijds, maar ik vind het wel opmerkelijk.

OT: Bannon sowieso. Hij komt er zelfs nog openlijk voor uit ook.

3
11 Sparkplug

@9
Je ziet het niet eens meer. Zover zit je erin. Denkend dat je het gelijk aan je zijde hebt ..

17
12 sparta

"Wat zijn de banden van Trump en het Witte Huis met extreem rechts? "

Inderdaad, zoals het artikel aangeeft, dat is Steve Bannon.

2
13 tripomatic

Kritiek op immigratie wordt door de Guardian al afgedaan als extreem-rechts. Met zulke definities is de Guardian niet meer serieus te nemen.

17
14 Mrs. K

Wat is er in godsnaam links aan dat berichtje wat ik gelezen heb er worden alleen gewoon wat verbanden neergezet en wat dingen die Trump in zijn verleden heeft gezegd , lijkt me niks mis met dat stuk , vind vrij neutraal persoonlijk.

3
15 MarcusCole

@14 ok. Geef eens een link van een Guardian artikel, lees ik graag na.

3
16 BlackNinja

@14 *doet een NK'ertje*, Je bent gewoon een KKK aanhanger, hoe kun je dit nog goedpraten? question

6
17 DikkeTor

@14 TG hanteert gewoon de definitie zoals die al decennia-lang wordt gebruikt. Dat sommigen er niet tegen kunnen als die definitie wordt toegepast, betekent niet dat de gebruiker van de definitie ongelijk heeft.

Juist niet, misschien zelfs wel.

En je kunt alleen met oogkleppen met de dikte van een betonnen muur, heen om Bannon als rechts-extremist.

1
18 mountainlion

Typerend, elke keer weer, dat degenen die al jarenlang roepen dat zaken "benoemd" moeten worden, er niet tegen kunnen als dat henzelf betreft.

1
19 mountainlion

@1 Inhoudelijk weer erg sterk! question

1
20 kritischelezer

@11 Best wel een hypocriete reactie. Toen AFA in Hamburg de stad verbouwde of toen ze los gingen op vreedzame demonstranten in Amsterdam werd dat hier door links ook niet veroordeeld.

Er zijn op dit forum maar weinigen die uit hun hokje durven komen en die het hele politieke spectrum durven te veroordelen: linkse reageerders blijven links verdedigen en zwijgen misstanden net zo hard dood als rechtse reageerders.

Veel opvallender is dat zowel linkse als rechtse radicalen niets hebben met grondrechten: wat ze niet aanstaat moet weg, of dat nu de koran is, een afwijkende mening of een standbeeld.

15
21 Mrs. K

@17 Door een van de linkse radicalen werd ik onlangs ook al een nazi genoemd: ik sta echt nergens meer van te kijken question

13
22 Mrs. K

@22 En iedereen die kritiek heeft op Trump en zijn beleid is in uw ogen links radicaal ?

1
23 MarcusCole

@22 question

7
24 DikkeTor

@21 "Toen AFA in Hamburg de stad verbouwde of toen ze los gingen op vreedzame demonstranten in Amsterdam werd dat hier door links ook niet veroordeeld."

Ik vind AFA en Schwarzes Block net zulks weerzinwekkend tuig als KKK/NPD/NVU/Neo Nazi's. Extremistisch geweld is nooit goed te praten imo. Maar ik spreek nu puur voor mezelf.

@21 "Veel opvallender is dat zowel linkse als rechtse radicalen niets hebben met grondrechten: wat ze niet aanstaat moet weg, of dat nu de koran is, een afwijkende mening of een standbeeld."

Hoefijzermodel.

0
25 tripomatic

@22 waarom is dat dan een links radicaal, waarom niet een idioot?.Beetje raar dat je nu mensen die jou in een hokje duwen zelf in een hokje douwt.

2
26 BlackNinja

Ik ga even Sylvana spreken om te vragen wat dinges inhield. Slaapwel iedereen question Hoe polarisatie werkt, geen idee. (mint zichzelf alvast)

6
27 DikkeTor

@23 Iets beter leren lezen. Dat staat nergens.
@25 Jou bedoelde ik er niet mee question Inderdaad, hoefijzermodel!

10
28 Mrs. K

@27 Van mij krijg je een plusje question Slaap lekker.

7
29 Mrs. K

@26 Omdat het nu eenmaal radicaal is om grondrechten te negeren.

8
30 Mrs. K

@21 onzin, velen die hier voor 'links' worden uitgemaakt hebben hun ongenoegen en afkeuring geuit over de rellen in Hamburg. De draadjes daarover staan gewoon nog hier op NK. Je kan het dus allemaal teruglezen. Om voor mezelf te spreken: ik haat al het extremisme. Moslimextremisme, links-extremisme én rechts-extremisme. Verder keur ik al het geweld af, tenzij geweld uit pure zelfverdediging.

Maar wat Sparta en Limburger hier doen is op bijna agressieve wijze de rellen én de aanslag in de schoenen van 'links' proberen te schuiven en de nazis en de KKK'ers te bestempelen als 'bezorgde burgers die terechte zorgen hebben over de 'verlinksing' van de samenleving'. Vind je dat zelf niet ook een "tikkeltje" bizar?

3
31 Sparkplug

@31 Zulke selectiviteit komt overal voor op dit forum. Als je het al benoemt doe het dan ook bij degenen die er dezelfde mening op nahouden als jijzelf. Zo niet, ook best, maar dan niet opkijken als dié selectiviteit anderen weer opvalt.

8
32 Mrs. K

@31 Het omgekeerde heb ik trouwens ook gezien. Reageerders die alle demonstranten benoemden als nazi- en KKK- terroristen ondanks dat de aanslag (imo was het een terroristische aanslag) door één persoon is gepleegd. De één noemt de hele groep onschuldige lammetjes, de andere noemt het allemaal terroristische nazi's. Beide zitten ernaast, want gebrek aan nuance.

10
33 Mrs. K

@33
Nou, op beelden van afgelopen weekend lopen er toch wat met een vlag met hakenkruis rond
En iedereen op dat plein rond dat standbeeld vond het prachtig

Ja, al die demonstranten waren extreem rechts

1
34 LGK

@31
Voor gepriviligeerden voelt rechtvaardigheid als onrecht

0
35 morandi

@33 Unite the Right, KKK, en alles wat daar verder dat beeld wilde behouden, IS extreem-rechts. Niet pas als er een aanslag wordt gepleegd door een van hen.

0
36 mountainlion

@33 Het was een bijeenkomst van verschillende bekende nazi-groepen, zoals Vanguard America (waar Fields bij behoorde) of Daily Stomer en anderen, maar ook de KKK. Je gaat me hier toch niet vertellen dat dat allemaal geen nazi's zijn ?

1
37 Crannbuidhe

@21 klopt +

6
38 Eastwood

Ik raad een ieder aan eens een aflevering van Louis Theroux terug te zien. Die heeft in zijn serie over de VS een aflevering gemaakt waar hij enige tijd optrekt met zo'n groep neo nazi's.
Zeer leerzaam als je ziet en hoort waar die hun kinderen mee opvoeden en welke overtuigingen die aanhangen. Dat zijn de figuren die dit weekend daar rondliepen, 1 van hen stapte in zijn auto om bewust op een groep mensen in te rijden. En dat zijn de groepen aan wie Trump mede zijn presidentschap heeft te danken en waar Bannon zich zeer bij thuis voelt.
Bannon wil trouwens graag dat de VS in een chaos verandert, dan kan hij en zijn vazal Trump het land inrichten zoals hij denkt dat het zou moeten. Helaas voor hem blijkt tot nu toe dat de tegenkrachten het nog steeds winnen en voor de VS is dat maar goed. Niemand zit te wachten op een extreem rechtse dictatuur.

0
39 streek

@21 Gaat het over Hamburg? Sinds Hamburg waren er weer meerdere doden door alt-rechts maar blijf vooral hangen in je Hamburg manie.....

1
40 Dian

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@81 een schaap, ja, die Donnie komt niet echt slim over en waar leeft hij eigenlijk van?...

zojuist geplaatst door Slavink

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@84 Zeker in buurten en kringen waar veel moslims aanwezig is er inderdaad een kans dat er bekeerlingen naar islam volgen , de migratiepolitiek ...

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@41 dus daar lopen ze voor lul ... ? 😀** In Gaza knippen ze er twee gaatjes in en gebruiken ze het als bivakmuts. **...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@77 Dat klopt, maar in tegenstelling tot het christendom ligt het afscheid nemen van de islam vaak wel gecompliceerder. Zo ook bij Jehova's ge...

2 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Muziekdraadje

@2912 Ai, ik lees het nu pas. Uiteraard ook van mij heel veel sterkte toegewenst, Hawky! 💋...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@86 Ik denk toch eerder CU, ik heb gebeld, gemaild, rooksignalen uitgezonden, maar geen reactie........

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@82 Veel mensen zijn kudde dieren. Waarschijnlijk schakelen er in de toekomst nog veel meer christenen over naar de islam....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@79 "Ze geloven alleen hun eigen waarheid" Exact ja. Er tegenin gaan heeft geen enkele zin. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@81 Je bedoelt volkse, witte Nederlanders ?...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@86 Jezus was een PVV'er. 😃...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Julia Ann VideosCouples Seducing The BabysitterUnited States Of America Porn8muses.ckmPornografia OnlyfansBoundhub ComAlexa Pearl PregnantXxx EstudiantesRedtub DownloadTortured TitsMomokanisinaRachel Steele CreampiesMy Vidster GaypornPorrno PhotoVídeo Eróticos CaseiroFernanda Urrejola NudeJordyn Jones NakedMargot Robbie DeepfakesSara ReraliPriyanka Ares PornPics From PlayboyBrazer Sex ComGirls Nude Sex VideosTube8 ShemalePorn DiscoredStrangercamsChat Com DesconhecidosBrad NewmanLio Tipton NudesBeeg.cimIsabella DeltoreTitanic Movie Nude VideoLena Jason LuvJessa Rhoades PornHot Pron VidosProno FilmChotta Bheem XnxxAunty Sex Videos Com TeluguSujen KhanElla Knox LesbianKelsie Monroe PornLeaked Porn ClipsFwtlifeX CofessionsNocinha ZapHaley Williams NudeGinger LeeXxx XexMarina GoldxxTekuhoOpen The Sex MovieMom Naked In HomeLesbians Farting PornhubReal Vagina'sParis Hilton PornosAinslee DivineSexe En DirectSimone Richards BrazzersColombia CojiendoIndian Call Boy Sex VideoSouth Actress Hot Sex VideoHow To Fuck A DwarfDesi CuckJapanese Breast MassageFame Gay PornR BaddragonMignonne RencontreEntai PornosLaren Holly NudeSerrina Williams NudeHot Desi NudeMslutBoobs Indian SexIndian Desi XmasterAlexa Pearl Titty FuckPhoenix Marie FeetMother Son And Daughter Sex VideoKira Noir CreampieBusty Blonde NudeHuge InsertionParasited.comWww Youjozz ComPorn By MobileKoprean PornZendaya NudeMiget PornBlacked BbcMiakhalipa Porn VideoBabietayyPublic Agent Full VideoKorean Celebrity PornShane DeisleLena The Plug AssBest Of BrazzersBbg Pornсвинг зонаNaked Mom And DaughterTsinade Rule 34Xvideos 4kShainarae LoveliestJanifer White PornButtplug BettyTeacher Porn HdBrazzers Full MovieChaturbatearchiveTelugusexhdTamil Aunty Sex NewShower Spy CamBalloon SexBlack Dress PornNipple AuntyDeepthroat PissMassage Gay EroticCrazy Sex ToysListcrawlrrSchool XxIsland Boys Incest VideoMadhuri Dixit Fucking VideoBlue Film WallpaperKorean Webcam PornBest Sexual TwittersThisvid Scat DildoContoa EroticosFutanari AnimatorsHeken Mirren NudeHindi Sex HistoryDiggystyle PornStepfantasyGabbie Carter TitfuckGina Lynn PornNude BathroomSex Hot MoviBig Boobs Bhabi XxxKayden Kross AnalJeffree Star NakedXnx BfXxxvideo NewGive Head PornDesi Force Porn VideoRated X Movies FreeR OnoffSsbw PornDfk EscortHot Sexy Xxx IndianXxx Video JungalXmovecamAs Novinhas Do ZapShinobu Kocho HentaiBusty HentBeach Tittys