door Havermout in Binnenland  ·  192 Reacties

  • 5
  • 934x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149
Misschien een kijktip
Straks bij Jinek,
"De vriendin van de moeder die haar gesmeekt heeft de kinderen bij zich te houden"......

1
151 Hangingmen

@144 . De kinderen zijn in Rusland geboren. In 2009 is de asielstatus voor deze mevrouw afgewezen. Tegen beter weten in is zij doorgegaan met procederen, ongetwijfeld ingefluisterd door asieladvocaten. En dit is nu het droevige resultaat. Ik denk dat vooral de juridisch adviseurs van die moeder zich dit mogen aantrekken. En de politiek die niet een procedure die snel zekerheid geeft in elkaar kan schroeven. En dat al tientallen jaren niet kan.

Als er morgen een procedure wordt afgesproken die binnen één jaar tot een definitieve beoordeling van een asielaanvraag zou leiden, dan zou ik overmorgen die moeder terughalen. Maar dat gaat helaas nooit gebeuren.

0
152 Vandeprinsgeenkwaad

In 2009 afgewezen en dan nog 8 jaar hier verblijven ! En nu gaan zeiken in de media hoe zielig het wel niet is om ze terug te sturen !

3
153 B55

Het is en blijft triest voor de kinderen..... maar de fout ligt bij de moeder, wegkijkende Nederlanders en de linkse advocatuur, die jarenlang blijven procederen!!!!!

3
154 LoydMorris

Profiteur advocaat "Eikelboom".

2
155 Vanillestok

@146

Die moeder wist beter. Sinds 2009 al afgewezen en op de hoogte. Advocaten however pushen om 'vooral doortezetten'. Tsja..

3
156 Vanillestok

@81 Zal zijn, maar jij snoert mij niet de mond!

4
157 Arkan

@91 Dat is vragen naar de bekende weg!

2
158 Arkan

@58 U heeft helemaal gelijk, triage, vooraf selecteren,,,,en snel! Dan voorkom je dit soort misstanden!

1
159 Arkan

@141 Wat en wie jij probeert te verdedigen, valt jou ook aan!

3
160 Arkan

@151 jinek liet zich idd niks wijs maken van die advocaat

6
161 Ikke44

@160 Huh wat?

3
162 Yisrael

@162 Zalig zijn de armen van geest, ook met ons heeft men niets!

3
163 Arkan

* Verwijderd door de redactie *

164 Arkan

@162 Magen VeLo Yera'e ....ja toch?

3
165 Arkan

@151 heb uw tip opgevolgd en Jinek gekeken. De vriendin heeft dit idd gevraagd aan de moeder maar u vergeet de nuance. De vriendin vertelt ook dat moeder dusdanig bang en in de war was, dat de vriendin daarom bang is dat ze spijt krijgt van haar besluit.

0
166 mo

@166 ik zou ook bang en in de war zijn als ik niet terug wilde en ik moest toch
Hopelijk zet zij haar leven daar weer op de rit en laat dan snel de kinderen over komen

5
167 Ikke44

Als ze echt zo dol is op haar kinderen, zorgt ze dat ze zo snel mogelijk haar zaakjes op orde heeft daar, zodat ze ze kan laten nareizen. Of ze moet het natuurlijk wel handig vinden, die kinderen als anker hier, zodat ze kan procederen tot ze haar zin heeft en mag blijven. En dan haar hele familie laten nakomen, enzo.

4
168 Wendel

** gebruiker verwijderd **

Heb uw naaste lief, de christelijke Nederlandse calvinistische cultuur, de Nederlandse normen en waarden, enz

flink te kakken gezet dus.

169 ---deleteduser---

Word tijd dat de mensen op de achtergrond worden aangepakt, laat duidelijk zien dat dit een voor bereide actie is van DFC gezien de reactie bij Jinek!

3
170 Zie Hier

Het is helaas zo dat asielzoekers hun kinderen nogal eens willen misbruiken in hun strijd om een verblijfsvergunning in het 'rijke' westen.

Dat begon jaren geleden al met het bewust zwanger worden in een AZC. Gevolgd door tranentrekkers dat hun kinderen toch geworteld zijn in Nederland. Vreemd genoeg is dat nooit een reden om niet naar Nederland te verhuizen, alleen een reden om niet terug te willen. Maar het gaat van kwaad tot erger. Deze moeder die haar kinderen laat onderduiken om haar eigen uitzetting te voorkomen... Toppunt vind ik de beelden waarbij kinderen letterlijk over hekken bij grenzen gegooid worden. Maar ook kinderen die uit de armen van andere gelukszoekers gerukt worden om de 'dief' er zielig uit te kunnen laten zien wanneer zij met krokodillentranen al eisend het kind in het beeld tillen...

Bah. Maar 'wij' zijn onmenselijk als wij aan deze wantoestanden niet mee willen werken?

5
171 Mariska3

Hm...uitzending met Jinek gemist, ik kijk zelden naar dat programma, veel te hoog Koffietijd gehalte. Verder vind ik Jinek een middelmatige interviewster.

6
172 Drumpf

** gebruiker verwijderd **

@171

""dat begon jaren geleden met bewust zwanger worden in een AZC""

sinds wanneer mogen mensen in een opvangcentrum niet zwanger worden?

Deze kinderen zijn geboren in Rusland trouwens, en hier geworteld en opgegroeid.

173 ---deleteduser---

@171

De omstandigheden voor haar kinderen om in Nederland op te groeien zijn vele malen beter dan wanneer ze nu in Armenië verder zouden moeten. Dus als de kinderen hier opgevangen kan worden, zij het illegaal, begrijp ik heel goed dat ze de kinderen voorlopig hier achterlaat. Het is ook niet zo dat ze haar kinderen nu voorgoed in de steek zou laten, integendeel, ze zal heus contact blijven onderhouden en advocaten zullen proberen het gezin alsnog in Nederland bij elkaar te krijgen.

Los van wat je van het uitzetbeleid vindt is dat iets wat menig moeder zou doen. Wie wil nou niet dat hun kinderen in een welvarend land met uitstekend onderwijs en zorg opgroeien?

Dus dat deze moeder op deze wijze haar kinderen achterlaat vind ik helemaal niet zo vreemd.

7
174 Drumpf

@173 de misvatting is nog steeds dat kinderen geboren op Nederlandse bodem Nederlander zijn, niemand verhinderd zwangerschappen maar of het helpt of slim is. Rusland is veilig waarmee deze kinderen hun geboorterecht kunnen halen.
Russisch is ook een eenvoudig te leren taal. Dus wat is het probleem?

4
175 chouffleur

Internationaal recht lapt Nederland aan zijn laars? Zou dit de eerste keer zijn? Of maakt het bij een moeder met kids, die net zoals iedereen, vooral voor haar kids, een beter leven wil niet uit?

1
176 Bart Boudewijn

Dat je het allemaal sneu vind voor die moeder maar vooral die kinderen kan niet inkomen maar een aantal verwijten het iedereen behalve de gene die het allemaal heeft veroorzaakt en dat is de moeder zelf natuurlijk. Die al jaren de kinderen gebruikt voor haar hoop hier te blijven

Verder is het natuurlijk triest dat het mogelijk is je asielprocedure 9 jaar op te rekken hier in Nederland

1
177 Hefan430

Ze hebben hier veel te lang gewacht

0
178 knorkokkie

Hoe hard en onterecht dit ook klinkt er moet wel met gezond verstand worden gekeken naar de zaak. Deze moeder, naar wat ik begrijp, heeft de boel 9 jaar lopen traineren. Heeft geen verblijfsvergunning gekregen en grijpt nu wederom als zovelen het laatste pressiemiddel emotionele chantage aan om te mogen blijven.

Dit heeft Nederland wel aan zichzelf te danken omdat er teveel mogelijkheden zijn om in beroep te blijven gaan. Daarnaast zijn er teveel voorbeelden geweest waarbij is aangetoond dat lang procederen simpelweg werkt. Er zijn ook teveel rechters geweest die te snel de goedkeuring hebben gegeven waardoor jurispredentie is ontstaan.

Bekijk het eens van de andere kant. 9 jaar procederen kan zo maar 50.000-100.000,- hebben gekost (en dan hou ik het misschien nog wel laag aan). Met dat geld hadden 5 gezinnen in een getroffen gebied zonder problemen geholpen kunnen worden. Goed dat de dame dus lekker egoïstisch voor zichzelf vecht, maar hier niet over na denkt. Kan ik het haar kwalijk nemen? Nee uiteraard niet, maar de regels moeten snel duidelijker worden. Afgewezen, dan ook doorpakken en niet 10 jaar door laten etteren met alle kosten van dien.

1
179 Gezond boerenverstand

@179

Natuurlijk denkt ze daar wel over na.

Maar het kon haar gewoon niets schelen.
Ze denkt duidelijk alleen maar aan haar zelf.

PS.
Dat zulke mensen maar door kunnen blijven procederen ligt ook aan internationale verdragen, het wordt dus eens tijd om die aan te passen.

2
180 MARCUSAURELIUS

Dit hebben echt te danken aan het soft beleid van regering Gl en SP en PvdA en d66 heel hartelijk bedankt sukkels

0
181 knorkokkie

Er wordt mensen met een uitkering heel veel aangedaan dat strijdig is met het nationaal en internationaal recht, net als veel andere groepen, maar omdat die mensen niet sexy zijn om voor te strijden, mogen ze verrekken van dit soort opportunistische, politiek-correct slijmende juristen. Dit is namelijk voor hun een nieuw, maar uiterst lucratief verdienmodel, het asiel-toerisme.

3
182 Wendel

Wie financiert eigenlijk een dergelijke advokaat? WIJ mogen niet meer dan één gesprek pro deo. Als al want het Juridisch Loket fungeert als poortwachter wie wel en niet, en stuurt je liefst door naar een bemiddelaar van de tegenpartij, in plaats van de juridische route.

2
183 Wendel

Moeder is feitelijk met kinderen uitgezet maar de moeder heeft de kinderen laten ontvoeren. ze hadden haar beter in een isoleercel kunnen zetten voor het onttrekken van haar kinderen aan het rechterlijk gezag. Maar ik weet zeker dat er nu alles aan wordt gedaan om die kinderen op te sporen en snel met hun moeder in Armenië te herenigen. Alhoewel je kinderen een beter moeder toewenst dan eentje die ze bewust in de steek laat. Ze zouden moeder ook de ouderlijke macht kunnen ontzeggen en de kinderen naar een pleeggezin sturen. dan is iedereen blij want dan worden de kinderen toch niet uitgezet. En moeders hoeft nooit meer terug te komen in Nederland. We hebben hier genoeg mensen die de wet overtreden daar hebben we haar niet bij nodig.

1
184 PFL

Als je liegt ben je al je rechten kwijt hoe zielig ook voor de kinderen maar de moeder is de schuldige, die de kinderen tevens tevens elders ondergebracht om ze aan onze rechtsregels te onttrekken, ook dat is niet fraai maar misschien nog begrijpelijk.

Als ze niet al deze kostbare procedures had gevoerd was deze zaak al eerder netjes opgelost.
Hele hordes advocaten leven van deze jokkende klanten, zou eigenlijk strafbaar moeten zijn want ze weten het vast zelf ook wel dat dit niet de waarheid is geweest.

1
185 corretje

@185
waarover heeft ze gelogen dan?
en die procedures zijn er nou eenmaal, dus is het op zich niet raar dat ze die ook gebruikt, dan moet dat systeem aangepast worden....
U zou toch ook alle mogelijkheden gebruiken voor uw zaak (wat dat ook is)?? of denkt U, nou dat is wel heel duur ik zie er vanaf om mijn gelijkt te krijgen?????

5
186 ikzelf

Wil Eikelboom zegt; "„Dit is in strijd met onder meer het internationale verdrag voor de rechten van het kind. Daarin staat dat altijd naar het belang van het kind gekeken moet worden. Dat lijkt me hier zeker niet het geval”, aldus Eikelboom.

Maar dat is ook gebeurd, maar doordat de moeder de kinderen verstopt en onttrekt aan het recht, maakt zich daar de moeder schuldig aan en niet de Rechter of ons rechtssysteem.

0
187 WHuls

@186 ja maar niet dus gaan liegen of in ieder geval niet zo zodat ze erachter komen
dan ben je je geloofwaardigheid kwijt en dan is NEXT

0
188 Ikke44

@186
U hebt wel eens gehoord van meineed?

1
189 WHuls

@189 U heeft mbt dat begrip de klok horen luiden en weet niet waar de klepel hangt.

In je eigen zaak kun je namelijk geen meineed plegen, hoogstens een valse verklaring afleggen.

1
190 TedjeR

@190

Dat hangt van het rechtssysteem af.

In de VS kan dat wel degelijk, daar kan een partij er in toestemmen in de getuigen bank te gaan zitten. Pleegt hij dan meineed dan hangt ie.

Hoe dat hier precies is geregeld weet ik niet zeker,
maar ik dacht dat men hier gewoon niet kan getuigen in een eigen zaak.

0
191 MARCUSAURELIUS
192 WHuls

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

20 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Indian Marathi XxxHorny Porn HdBig Boos Porn VideoLeah Gotti SoloTop Boy Season 5 TorrentAmateurporn PicturesBig Cock Fuck GirlExplicit Sex FilmAnime Tenticle PornXvideo Coreano GayArabelle-raphael Porn PicturesDesiwifesexHindi Sex Video CollegeVintage Hard SexDeepthroatfuckEroporner.comXtapeaMaddison Pettis NudeMature Bi PornCherie Devile PornGirls ChashmaCxxxcxMaribel Verdú NudeCelebrité Francaise NueXxx SxsxMelissa MilanoAunty Porn TamilXxx Family TherapyIndain PornMiss London PornSlepping Mom XxxJapanese Mature Lesbian PornAlexandria Ocasio-cortez DeepfakeVoyeur-hoyse.tvDreammviesVer TiktokPixar Porn18 Year Okd PornBest At DeepthroatAnaimiya XxxDaisy Dukes ShortsBhabhi Sex Video New18pussyXvideo Full MoveBig Booty HentaiLesbian Porn Eat OutMelimtx PornFree Porn DvdsHentai ReadingGif PorniPorn MokeyPorn Teens BlondLesbiand HumpingDredd Jewelz BluPeyton Preslee AnalWifelovers.comnHindi Ma BfSp-200gana-2430Persephone PinkJwww.Anime XxxxUrdu SexBest Sex ClipsNaked LesbisansMothers Sucking SonsWhere To Find A EscortSex Porn GifMujeres MastubadoseCheerleadee PornUmi Shinonome NudeBahu Aur Sasur Ka SexDad Seduces StepdaughterJapanase Mom PornUpskirts In OfficeAsia MasterbationWebsites Like OnlyfansImdb BabylonNovel SexIzzygreen JoiKhoj PornAdora Bell PornFamous People Nip SlipAdultfanficsXvdosFilmespornôs GrátisLevicoralynn NudeXxx Mp4 VideoPorn LaughPrno FotosLesbianporn BlackFree Fire NudeNadia HiltonDesi Bhabi Porn HdSlim Thick VicGayvideoHard Lesbian StrapJav Onlioneافلام سكس المحارمWhite Gorl PornChinese Teen Sex VideoLeyla MilaniLeabian Porn PicturesKira KenerSex Video NewsVicsen XxxNikki Sexx MassageXimena Saenz Sex TapeFatal Model LemHot Girl SecGay Men In NudeSatanist Gay PornTiny Texie LeaksJapan School Sex VideoDesi Bhabhi Hot XxxDesi SexvdoNude Exercise VideosCheating Teen PornCherrybeeblossomMetarthunterXxx Videos SexoSex Beauty VideoDad And Son Gay PornPorn Sexy Videos HindiHaryanvi Sexy Video BfMasterbaitingMallory SieraScarlit Scandal LesbianOral CummingSoublelistSybel AMature Women Sucks CockBbwebony PornVideos Pornograficos FreeTwerk NakedShared Wife PornSiri PovIwank TubeR PornvideosPornobaecomAustin Mahone NakedSexy MoPixar Mom PornHintiTelugu Dengulata Telugu DengulataPixel PornIntage NudesJaanviPunjabi Lady SexRed Hesd WinterRandi Fuck