door alarm in Politiek  ·  98 Reacties

  • 6
  • 569x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je kan terecht kritiek hebben op de voorgaande politici, de media en hoe de machtsverhoudingen liggen en wat al niet. Maar dusdanig verblind zijn dat je de meest slechte optie gaat ophemelen puur omdat hij anders is? Dat zaken beter of anders zouden moeten maakt niet per definitie anders goed.

2
51 Tralalala

* Verwijderd door de redactie *

52 Osint

@46 . Tussen kritiek en mensen als vijand bestempelen liggen nog wel wat paar meters verschil. Daarbij is Trump president van alle Amerikanen incluis journalisten.

2
53 Tralalala

@46 [ Lekker hypocriet. ]
Even dacht ik dat jij last kreeg van zelfreflectie.... heel kort maar.

3
54 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

55 Osint

* Verwijderd door de redactie *

56 Osint

* Verwijderd door de redactie *

57 Osint

* Verwijderd door de redactie *

58 TedjeR

@57 maar dat is dan nog een eeuwigheid bij jou vermogen tot nadenken.

2
59 TedjeR

@46
Je hoeft niet gelijk emotioneel te worden.

Trump is de president van één van de machtigste, zowel economisch als militair, landen ter wereld wat zich graag als een natie presenteert waar vrijheid van religie en meningsuiting hoog in het vaandel staan. Het lijkt mij evident dat de president van zo'n natie kritische geluiden van journalisten gewoon inhoudelijk van repliek moet kunnen voorzien zonder gelijk te te suggereren dat zij een gevaar zouden vormen.

Door journalisten als 'vijanden' te bestempelen geef je alleen maar aan totaal niet tegen kritiek bestand te zijn. Ondanks Trump's omvang heeft hij niet bepaald de huid van een olifant, bij minst geringste kritiek zie ik hem met huilie huilie retoriek reageren, net als jij in deze.

1
60 Drumpf

* Verwijderd door de redactie *

61 Osint

* Verwijderd door de redactie *

62 GreyB

Journaliusten die meedoen aan de ongenuanceerde anti-Trump hetze, zijn overduidelijk inderdaad zijn vijanden. Diegenen, die normaal publiceren, dat wil zeggen niet over de grond rollend van morele verontwaardiging bij het wekelijkse gerucht, maar gewoon de feiten vertellen, wat BEWEZEN is dat hij fout heeft gedaan, die niet natuurlijk.

16
63 Wendel

@55 @56 @57 Ik herinner me ineens een artikel in een krant, waarin melding werd gemaakt dat gedetineerde TBSers, ihkv resocialisatie, toegang kregen tot het Internet. Bent u daar één van?

1
64 Gut

@63
Wie voert er met woorden als "vijanden" nu een hetze? Trump heeft niks geleerd van zaterdag en gaat weer volop door met haatzaaien naar tegenstanders en verdeeldheid zaaien.

2
65 GreyB

@63
Een president van Amerika hoort zich rustig te houden, niet uit politiek correct oogpunt maar omdat emotionele retoriek repercussie's kent. Daarom is het van belang om op een normale toon uitleg te geven op kritische vragen en om kalm te blijven en niet emotioneel op de persoon gaan spelen wanneer er sprake is van kritiek; zelfs bij kritiek wat kant nog wal raakt.

Bovendien is een rechtstaat wat fundeert op democratische processen gebaat bij freedom of speech en een vrije pers. Wanneer je aan dit laatste gaat rommelen dan sleutel je ook aan de democratische rechtstaat.

3
66 Drumpf

@63 "Journaliusten die meedoen aan de ongenuanceerde anti-Trump hetze, zijn overduidelijk inderdaad zijn vijanden."

Het is van Trump's kant meer een huilie-huilie-reactie in de trant van "Juuuufffrooouw, ze vinden me stom!"

1
67 tripomatic

@44 :
Het
gaat
hier
niet
over
doortjebont
dus: Off topic

0
68 kritischelezer

@67 Ik zie het meer als een reactie als: "Juuuufffrooouw, ze pesten me zomaar zonder reden terug!"

2
69 W. Anstalt

** gebruiker verwijderd **

@44
kun je ook zelf creatief zijn?

antwoord op @41 doet niet ter zake.

70 ---deleteduser---

In zijn eigen land, je weet wel "America First" zijn net controversiële rellen geweest waar een dode en meerdere gewonden te betreuren zijn. Hij had naar Charlottesville kunnen gaan om de gemoederen te bedaren en voor eenheid en eensgezindheid te zorgen. Maar helaas vind hij het belangrijker om campagne te voeren en nog een potje te blamen en shamen.

1
71 Tralalala

@71 Hij is toch op (golf)vakantie?

1
72 Gut

@77 . Dat is waar! Hij heeft zelfs al een paar dagen niet getweet.

2
73 Tralalala

Het is wel hoopvol dat zelfs binnen zijn eigen gelederen er flinke twijfels zijn over de invloed van Bannon.

1
74 Tralalala

@72 @73
Zijn 'vakantie' is weer voorbij..
Hij heeft gewoon door getweet, alleen zaterdag wist hij even niet hoe hij moest tweeten...

1
75 GreyB

@75 . Ik snap ook wel dat het moeilijk voor hem is om daar over te tweeten. ( Iets met achterban, Bannon en eigen ideeen)

1
76 Tralalala

@33
Hahah. Leuk gevonden
Daar komt tiery de slingeraar...


Jeugdsentiment question.

1
77 NKreaguurder

@61 Osint.

Heb even op uw profiel pagina gekeken, niet eens alle 8, maar alleen op de eerste.

Daar krijg ik een beeld voor ogen, van een man met een klein kind op zijn arm die schreeuwend van: "Daar mot een piemel in. "zijn emoties niet onder controle heeft.

Informeer eens bij uw huisarts, die kan vast wel een consult voor u regelen in een psychiatrische kliniek. Want zo te lezen gaat het met u niet echt goed.

3
78 Borealis

@37
...dat beide niet met kritische journalisten kunnen omgaan...."

"omgaan"..?! Ze stellen geen kritische vragen maar zitten steeds als superirritante muskieten om je heen om te kijken of ze je ergens kunnen steken, zuigen, belachelijk maken en het regeren onmogelijk te maken....!

9
79 CoolMemories

@79 Je doet net of hij permanent omringd wordt door de pers. Maar Trump heeft gewoon geplande persbijeenkomsten, en dan nog loopt hij weg als een vraag hem niet bevalt.

1
80 W. Anstalt

@61 !?!? OMG! Dit lijkt een maniakale obsessie...!

10
81 CoolMemories

@79 . Muggen en journalisten kunnen heel erg super irritant zijn. Maar Trump! Uw Trump. Het politieke genie die , net als Frans Bauer, volle zalen trekt, daar mag je toch van verwachten dat hij een paar mugjes en wat kritiek makkelijk naast zich neer kan leggen. Zo'n man met reeële macht heeft toch geen bevestiging en ja knikkers nodig?

1
82 Tralalala

@66 "....maar omdat emotionele retoriek repercussie's kent....."

Welnee joh! De Amerikaanse buitenlandse politiek kent sinds Vietnam een serie massaslachtingen onder de meest verheven motto's en politiek correcte termen.....nu Trump van zich af bijt om de naar oorlog strevende globalisten te pareren beginnen ze over zijn 'retoriek' te zeiken...?!

Waar waren de golven van protest en verontwaardiging toen Obama het moderne en socialistische Libië liet bombarderen naar de islamitische middeleeuwen....in naam van vrijheid, mensenrechten en democratie....?!

13
83 CoolMemories

@79

Ik moest drie keer lezen voordat ik me realiseerde dat je het NIET over geert Wilders had.

1
84 hippodepippo

@82 "....en wat kritiek makkelijk naast zich neer kan leggen. ...."

"Kritiek is geen probleem maar sabotage, belemmering en non-stop produceren van nep-schandalen wèl...!

12
85 CoolMemories

@85 : Je weet toch dat de media een monopolie heeft op de waarheid. Alles wat ze zeggen is 100 % waar want ze hebben een redactie en doen niet aan montage.
Verder doen ze altijd aan bronvermelding . Is wel een heel populair iemand die Mr. anoniem.

12
86 solidsteel

@83 . Ik weet niet onder welke steen u gelegen heeft maar die verontwaardiging, protesten en zeer kritische vragen waren er ten tijde van de Vietnam, 2 Irak oorlogen, bemoeienissen met Libië en Syrië, wel degelijk. Tot nu toe zie ik in het beleid van Trump t.o.v het voorgaande beleid weinig verschil.

0
87 Tralalala

@83
"nu Trump van zich af bijt om de naar oorlog strevende globalisten te pareren"

Kunt u dan uitleggen waarom trump spreekt over 'woede en vuur' richting N Korea als hij 'de naar oorlog strevende globalisten te pareeert'???

Kunt u vast niet

1
88 LGK

@86 . Zelfs de de meest fervente MSM aanhanger erkent dat er van100% waarheid geen sprake is en dat er altijd enige kleuring is. Gelukkig is er een overvloed aan media. Daar kan iedereen het zijne uithalen.

0
89 Tralalala

Z'n presidentschap, of wat daarvoor door moet gaan, neemt hoe langer hoe engere vormen aan.

1
90 mountainlion

@Cool. 15 februari 2003 waren er grootschalige, wereldwijde protesten in zo'n 600 steden tegen de 2e oorlog tegen Irak en tegen de daar voor aangevoerde redenen. De geschatte opkomst ligt tegen de 9 miljoen mensen.
Uw idee dat, voor uw heiland Trump ten tonele kwam, het gros van de mensheid schaapachtig achter elke geopolitieke beslissing aanhobbelde, is onjuist.

1
91 Tralalala

@46 Klein doch belangrijk detail: het is journalisten hun werk om kritisch te zijn op de regering. Het is de president z'n werk om het land te besturen, niet om kritisch te zijn op de pers.

1
92 mountainlion

@81 in ieder geval lijkt dat me prettiger dan in een constante sluimerende psychose te leven, zoals in uw geval.

0
93 Denisova

@92

De 'pers' bestaat allang niet meer, journalistiek ook niet en onderzoek al helemaal niet. Daarmee is 'de pers' per definitie de vijand van Trump en moeten ALLEN verdwijnen. Als Trump inziet dat 'de pers' en Hillary dezelfde zijn kan ie gaan beginnen

10
94 FNKTD

@94 Hier voor u een artikel, waarom u eigenlijk een bloed hekel zou moeten hebben. Doe er je voordeel mee. https://www.wired.com/story/a-guide-to-russias-high-tech-tool-box-for-subverting-us-democracy/

0
95 Moien

@95 aan de alternatieve media.

0
96 Moien

Mensen die het momenteel eens zijn met de MSM zijn de nieuwe NSB ers.

2
97 Positivo

Het is inderdaad tijd dat de media met zijn billen bloot gaat , en de partijdigheid ontmaskerd wordt.
Ook in Nederland

1
98 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

14 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

27 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

31 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

33 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

42 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Lesbian PussyBolkeBloody PussiesStepmom Soccer - Girl Cup Shootout PornAmateur Sexe TapePornofacialKhloe KapriSukube Elf TanboukiDaddy Punishes Daughter PornAva Adams StepmomSextag AmatVideos PornographyquesEnglish Xxx VideoHollywood Hot Web SeriesMountain PornFutanari HmvToyomeetSuxy VideoSunny Leone AnalFamous Female NudesAv 网站推荐PornofemininUk Babe Channel ForumsGoodporn.Amy Smart NudePorn BlonedFuckng VideosTecherxnxxBf Video Bf VideoXxx In GonzoWifyes WorldFrenchblowjobShaking SquirtNaked RedditPorn Hub StepsisAmatrice PussyNaked MarioKacye884Beeg Indian SexXxx Porn BabesSpongebob Porn ParodyResgifsBig Tit TeenpornChaturbate.ccomJ A V MassageSaniliona XxxXnxx College SexAriana Grande Sexy PicsMaduras.commDesi Porn BlogXxxn Com TamilNicole Aniston PornstarBailey Brewer PornGirlsporWww.xtube.commNat FoxxLena Da Plug PornEstephania Ha PornRyab MadisonEn El MontexxxBj MomSex Video Hd MalayalamIndian Xxx TeacherAsian Porn MassagesDanny D Deep ThroatPanjabi Sexx VideoSelena Gomez SextaoeBad Dragons ToysDipika PornLatest Odia Sex StoryTwice NudeFake Hospital PornAdult Bf FilmAna De Armas X VideosIndian Hindi Xx VideoSophie Dee Xxx HdCree Indian PornJessie PornhubRednecks With Paychecks NudesXxx Porn BrazzersShweta Basu HotChloroform Sex VideosErocomsHot Sexy Romantic Porn VideoGiant Ebony TitsIndian Mom BeegBihari PronPreeti XxxIndian Pink PornSoftcore Pron谷歌 搜 圖Tropical KissBf Movie Full Hd MeinSex With Kannada AuntyNina Agdal NsfwPorstar DatabaseTheporndude.comFree Porn AtInfluenceuse PornVer PornocomicsAdultdvempirePornos NoeliaHalle Bailey NudesAeroplane XxxHardcore ComFnaf Security Breach PornBlack Porn FeetChinese Sex Video ComHindixxxsexCaught Masturbating By MomFat Pussy LipsXxnx VdoesAshley Doll NudeSavannah Bond New VideoRekha Ki Sex VideoJennifer Lawrence Full NudeEmma Bugg PovManga18.clibExtremetubwMom Help XnxxNaked WorkoutsOnlyfans Gratis VideosAdamevevodSexwithmuslims ComBf Video RecordingFull Hd Xxx Video HindiFull Adult FilmZack Dickson PornCutegirlsfeetCockhold CompilationJsamine JaeAnara Gupta Sex VideoMaddymorebuckssXvideosmilfXxx With MassageLadirect ModelsElve PornXnxx CoLong FingeringPorncastleAnal HardOne Piece Game PornPics Porn MatureHxnxxPorn MorenasNayanthara SexyBollywood Hot PhotoMarathi Sex KahaniyaHot XhmasterSunny Sex Photo