Geert Wilders gaat nu echt te ver met walgelijke uitspraken over profeet Mohamed

Geert Wilders gaat nu echt te ver met walgelijke uitspraken over profeet Mohamed

Geert Wilders staat bekend om zijn anti-Islam uitspraken, maar gaat nu echt een stap te ver met zijn uitspraken over profeet Mohamed. Het OM moet daarom direct ingrijpen wil het nog serieus genomen worden in Nederland. (foto: screenshot youtube)

Altijd tekeer over de Islam

Geert Wilders staat al jaren bekend als extreemrechtse dictator van zijn ‘vrijheidspartij’ de PVV. Niet iedereen durft dit zo stellig te benoemen en doet alsof het normaal is wat deze ‘blonde freak’ structureel roept. Wilders gaat bijna overal en altijd tekeer tegen de Islam. Zijn haat tegenover de Islam zit zo diep dat hij amper iets anders roept. Maar ook aan de vrijheid van meningsuiting is natuurlijk een grens in Nederland. Je kunt niet zomaar iedereen beledigen door van alles te roepen over profeet Mohamed.

Dictator Wilders deelde gisterenavond een filmpje via twitter. Het filmpje dat in opdracht van Wilders werd gemaakt verbaasde iedereen, omdat de leider van de PVV nooit eerder zo provocatief te werk ging om moslims te schofferen.

Walgelijke belediging van moslims

Wilders komt in het filmpje met walgelijke beledigingen over profeet Mohamed die je amper in je mond kunt nemen. Wilders benadrukt zelfs in het filmpje dat profeet Mohamed een ‘pedofiel’, ’terrorist’ en ´slavenhandelaar´ is. Net zoals voorheen probeert Wilders moslims te provoceren met zijn walgelijke uitspraken.

De uitspraken van Wilders hebben totaal niets meer te maken met de vrijheid van meningsuiting of vrije Westerse waarden zoals wij die kennen in Nederland. De extreemrechtse PVV’er is net terug uit de VS en gaat weer tekeer tegen moslims. Wat hij in de VS precies heeft gedaan en met wie heeft gesproken is niet helemaal duidelijk.






Related Articles

Turkse politie pakt leiders HDP op na herhaalde oproepen OM

Figen Yuksekdag, duo-voorzitter van de linkse HDP is donderdagnacht in haar woning in Ankara opgepakt. De leider stond bekend voor

VIDEO Deze agenten verbreken alle records met dit filmpje

Deze politieagenten hebben de grootste lol en maken een filmpje.

Brand niet onder controle! Wat weten we nu over de brand in Presikhaaf?

De brand aan de Kinsbergenstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf was heftiger dan men dacht. Rond 12.00 uur in de

Geverifieerd door MonsterInsights