door chouffleur in Lifestyle  ·  95 Reacties

  • 8
  • 1741x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Je vindt jezelf een Tokkie? Je verwijst immers naar alle Nederlanders, aangezien je reageert op @43 .

5
51 Mrs. K

@48
Je bedoelt Amerika neem ik aan? Hier hebben zich volgens mij nooit dergelijke taferelen afgespeeld die jij nu omschrijft. Want hier zaten tot plus minus 50 jaar geleden überhaupt bijna geen zwarte mensen in vergelijk met Amerika. En dit artikel gaat over hier in Europa. In Nederland om precies te zijn.

2
52 rebo

@50 Ik reageerde op een reactie @7 door iemand met dezelfde gedachtengoed als U geschreven.Dus als u iemand wilt bekritiseren dat hij het verleden aanhaalt bent u bij mij op het verkeerde adres en moet u bij @7 zijn.

6
53 jantje van leiden

Stel er staan 3 zwarte meiden die hun zwarte vriendin welkom heten met een doek 'Welkom terug in de Bijlmer ...gelukkig heb jij geen Tukker boer meegenomen enz' Was het dan ook racistisch?

4
54 wijs

@52 Ook voor U,bekijk reactie @7 die het over het christelijke westen heeft en niet over het christelijke Nederland of het christelijke Europa.

5
55 jantje van leiden

@54 Maar er staan geen drie zwarte meisjes die hun zwarte vriendin verwelkomen met een dergelijke spandoek.dat is het verschil.

9
56 jantje van leiden

@54
Nee want wij blanke kunnen niet worden gediscrimineerd aldus Simone Sylvan. Want wij hebben immers geen slavernij verleden. Persoonlijk denk ik echter dat veel Nederlanders daar te nuchter voor zijn. Mij persoonlijk zou het in ieder geval geen ene hol uitmaken als het wel zou gebeuren wat jij nu omschrijft. Ik zou er dan heel hard om moeten lachen en er verder mijn schouders over ophalen.

5
57 rebo

Ik geloof niet dat er kwade bedoelingen achter zitten. Gewoon wat klassieke boerse lompigheid. Is de heissa niet waard.

5
58 Gewoon een student

@55
Ja maar @7 zei het min of meer in zijn algemeenheid. Maar jij ging er in je reactie van @48 iets bij lopen halen wat specifiek enkel en alleen in Amerika aan de orde was. En wat hier in Europa nooit heeft plaats gevonden. Terwijl het artikel zelf over Schiphol gaat.

4
59 rebo

@53 U heeft het over dat het westen dat deed voor de slachtofferrol onstond. De slachtoffer rol is er sinds een paar jaar en ik kan me daarvoor geen ophanging herinneren. Mijn gedachtengoed kent u niet maar, vult dat voor het gemak even in. Ik ben geen voorstander voor het maar toelaten van iedereen maar, ik ben wel een voorstander om goed met elkaar door 1 deur te kunnen en laat nu net de andere partij die deur dichtgooien. Uw gedachten goed kan ik niet achter staan want, u praat letterlijk en figuurlijk alles goed als er maar een racisten kaart getrokken kan worden . Wat u overigens door uw gedachten goed wel doet is iedereen over 1 kam scheren die het niet met u eens is. Het is oke ik ben wel een Nazi hoor als u dat liever heeft. Voor mezelf ben ik iemand met gezond verstand die ziet dat door de media er meer haat en nijd gecreerd word en dat u dat blijkbaar toejuigd. Chapeau, U beseft hopelijk wel dat daardoor de kloof nog groter wordt en dat de tijd van praten en normaal met elkaar omgaan dan echt voorbij is. Ik ga u daar echt niet voor bedanken als u mij niet kwalijk neemt.

4
60 Saviro

Iedereen gaat er maar vanuit dat ze in Zuid-Afrika was omdat ze een relatie had met een zwarte Zuid-Afrikaan. Dat staat niet in het artikel. Het kan wel zo zijn, dat ze voor werk daar was, en die vriendinnen van tevoren hadden zitten geiten dat ze met een zwarte Zuid-Afrikaan en een gemengd kindje zou thuiskomen. En vervolgens gebeurde dat niet, dus werd daar op teruggekomen op dat spandoek, op die grappen. DAT is ook een optie. En kijkende naar de meiden in kwestie, lijkt zoiets me redelijk waarschijnlijk.

Ook is het natuurlijk gestoord, dat degene die thuiskwam, en die dus niets wist van dat spandoek, bedreigd wordt omdat ze racistisch zou zijn.

Dat geeft voor mij al aan, hoe graag de veroordelaars haar en haar vriendinnen tot racist willen bestempelen en hoe ongeinteresseerd ze daarbij zijn in logisch nadenken en mensen het voordeel van de twijfel geven. Ze WILLEN dolgraag los over racisme zodra blanken iets zeggen of doen, dat ze enigszins kunnen misbruiken om diegene tot een "zie-je-nou-wel-het-zijn-allemaal-racisten" hardcore racist te kunnen bestempelen, ze geilen erop en ontlenen er hun bestaansrecht aan, de zielepoten.

7
61 Wendel

@47 tempo doeloe..
Goh dat waren nog eens sprookjes..

5
62 chouffleur

@62 Tja, als je nooit buiten de grenzen van Nederland komt kan ik me voorstellen dat het voor u een sprookje is ook als u alleen maar contacten heeft en nooit doorvraagd waarom dan zult u in uw eigen sprookje blijven hangen om zo te blijven hangen in het beeld van de Nederlander zoals u hem wenst te zien. Gelukkig zijn ze over de wereld daar anders in en is de Nederlander ondanks zijn directe manier van communicatie een welkome gast c.q inwoner.

4
63 Saviro

Ik vind het vooral grappig dat heel veel van de reizigers aldaar het geen zak interesseert. Je kiest er nl voor je gediscrimineerd te voelen. Ik heb de keuze niks met jouw gevoelens te hoeven doen.

3
64 Scholar002

@63 ik bedoelde @48

1
65 chouffleur

@65 Sorry dan dat ik zo tegen je uit de slof schoot.

3
66 Saviro

@15 haha die vlieger gaat niet meer op.

Enkel voor dombo's

4
67 Eastwood

@44 jee tis enkel nog afgeven op Nederlanders onderhand, waarom woon je hier eigenlijk als het zo misselijk is.

5
68 Eastwood

Es terug in Twens land, zonder neger aan haar hand, een chocoladekindje zal niet komen ze zal toch weer over boeren dromen. Welkom thuis!

Deze Es is weer terug in het land! Hoera!

2
69 schrootflint

@58 "Ik geloof niet dat er kwade bedoelingen achter zitten. Gewoon wat klassieke boerse lompigheid. Is de heissa niet waard."

Inderdaad, dit lijkt me geen opzet ofzo (kan er stiekem zelfs wel een beetje de humor van in zien).

1
70 tripomatic

Man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man mman man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man manMan man man man man man man man man man man man man man man man man man wat triest weer Joop

1
71 Blik op oneindig

Es! Es! Je bent weer terug! Hoera! Met of zonder neger, maakt niet uit. Es is terug! Gezellig!

0
72 schrootflint

Ik ben het helemaal met Joop eens. Dit kan echt niet! Alle Tukkers uitmaken voor boeren. Ik hoop dat het meldpunt discriminatie ingrijpt en maandag de voorgedrukte aangifteformulieren bij de politie klaar liggen.

1
73 Goedemiddag

@69

Ze droomde kennelijk eerst over negers. Waarom is ze van gedachten veranderd?

1
74 Vanillestok

* Verwijderd door de redactie *

75 Undertaker

wel weer grappig dat vele hun oordeel over Joop klaar hebben, maar de foto en vele reacties stonden op Twitter... zij verslaan gewoon over de ophef die daar is ontstaan..... dus het is niet Joop die dit aan de kaart stelt......

4
76 ikzelf

Ik zie niet in wat hier nou racistisch aan is. En dan dit : "Ze stelt dat ze sinds de foto op sociale media circuleert ernstige bedreigingen heeft ontvangen en hevig geschrokken is. " Natuurlijk komt het geweld weer van extreem-links en vara.joop is daar medeplichtig aan ! Gauw opdoeken die site !

2
77 B55

@60 ziedaar de gestelde slachtofferrol..

2
78 God is dood

@40 ja

2
79 God is dood

@77

Het zegt natuurlijk wat over je zelf als je het racistische karakter niet ziet…..

4
80 malle loot

Is dat zo, 'malle loot'?
Of zegt jouw opschrijven van een gedachte als deze, heel veel over 'malle loots personality'?

1
81 tegenzinnig

Niks mis met dat spandoek. Leuke grap. Bij Joop kunnen ze het niet waarderen. Maar ja, bij hun staat ook niemand te wachten op Schiphol. Al erg genoeg dat ze terug komen.

2
82 Arista

@74 uitgeprobeerd

0
83 schrootflint

@14 ja, want voor blanken hebben ze nu aparte toiletten, aparte kranen, bankjes, ze moeten in townships wonen, etc .., laat je nakijken sukkel.

5
84 radicalenradar

@36 maar die staan er niet, dat is het grote verschil.

5
85 radicalenradar

Achterlijke wijven.... Hoop dat ze allemaal een domme tokkie vinden en kinderen krijgen met rood peentjes haar.

3
86 Dian

* Verwijderd door de redactie *

87 radicalenradar

@56 maar die staan er niet, heb je nog andere fantasieën?

4
88 radicalenradar

@88 > @54

4
89 radicalenradar

Tja, boerinnen die normaliter op stal horen te staan moet je ook niet zonder begeleiding naar buiten laten gaan.

4
90 radicalenradar

@86 met al dat zwakke zaad in het Twents archterland is de kans erg groot.

4
91 radicalenradar

@91
Laat nu juist het "Twentse zaad" tot het meest krachtige van Nederland behoren.
Google maar eens.

Daarnaast vindt ik Uw opmerking vrij radicaal en ergens ook wel wat discriminerend t.a.v. de Twentenaren.

1
92 Bezorgde Europeaan

@92 Nah de vruchtbaarheid van westerse mannen is sinds 1970 met 50% afgenomen. Dus wat is er mis met het benoemen van al dat zwakke zaad?

2
93 Dian

@92 Ik voel me als Twentenaar niet aangesproken..... Negers moesten zich ook niet aangesproken voelen toch? Deze vlag moest toch ook kunnen? Nou het benoemen van daadwerkelijk zwak zaad lijkt me toch wel minder verder gaan dan dit spandoek.

2
94 Dian

@93 Dian,
helemaal niets.

Binnenkort zal blijken (onderzoek loopt al) wat de diverse bestrijdingsmiddelen voor uitwerking hebben op de vruchtbaarheid van de rest der wereld. alsmede de geestelijke gevolgen.

De zo gevreesde sikkelannemie (groot risico) is hier nog heilig bij.

0
95 Bezorgde Europeaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

2 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

NK. App
成年人网站Paying Gay PornBeurettesvideos.XbudeoSex Hindi MoviSexveioSunny Leone Ki Chut Ki ChudaiTec PornEbony Bisexual ThreesomeAdult Gamescollector.xhamster.comFilmes Online PornôsSeduced MommyPuta LocuraxxxKelly StarXxxporenPorn In OklahomaBig Boobs Porn MoviesSilk Smitha XxxKazumi NudeReality Show PornNake Body PaintingFelicia Clover PornAmouranth BoobsPorn Gay ArabAlanah RaSex Indian XvideoAnime Hard PornJapanes Nude WomenKing Comics PornSexo MulatasBoa.bronhaKira Shannon NudePhotos Of Jennifer Aniston NudeGachincoYanet Garcia SexySerena Willians NudeSex With Boss In OfficeSara Underwood Leaked OnlyfansSexporn AfricaFacefuck LesbianMexicosexHistória Em Quadrinhos XxxSome PornOnly BlackpornJanice Martinez PornBrutal Ball BustingTaboosexTattoos On PennisKamsutraxxxAmber GrizBannedsextapesFree Porn GallThothub$XvideogangbangNude Largest BreastXxxxxxxbSki Bri LeakHandjob Cumming GifsReal Futa PornLitlle Sister Porn6annonces ParisSteamworks BathCory Chase FootjobXnxx Two GirlsXxx Video Nora FatehiTorrie Wilson In PlayboyNaked Celebrity GifsSpy Cam SexBangbeosOsho SexSumona Chakravarti NudeIndian Celebrity Nude VideosFree Black Poron MoviesJacquie Et Michelle GratuitLong Nips PornHarley Quinn BoobsNoughty Amerika ComFfm XxxAngelina Holie NakedMom Yoga PornIndo Scat TwitterAmanda Crew NudeVideos Of Katie MorganNew Bhabi SexPornobrutalSexvidoiDesi Adult SexKatu-118Vinyage PornVivastrewtDog PussiesBanbaanDripping WetSunny Leone Xx HotHot Soft PornDady And Son PornBeautiful Women MasterbateOol VideosHdprnFee PornGay Boy XxxxSeexx CinaPhotoshop PornVidiosexNude In FrancePorn With ThiefPorn Dekhne Ke FaydePorn TrainFree And Best PornNatalee TitsXnxx LésbicaDesi CinemaKojima MinamiHot Blondes NakedSasha Grey Porn MoviesLesbian Tresome PornBon PornosPorn With SeductionPorna IzleSexy Beach GirlsNhentai 374522SeemomsuckNude Videos MassageBokep Toket GedeBlueberry Inflation PornhubWalk Cloudsss.comFace Sitting GranniesPornografia RicoBig Natural Tittied Babe Gets CreampiedFree Live Porn CamBircholaceHuge Dick PornExercise Xx VideoIndian Bathroom PornKachi ChutKendra James PornBollywood Actress Xxx PornMexican Porn VideoShady Spa Full VideosHq PronerH Porn MoviesFuxnxx.xomNarasha Nice PornNew Web Series NudeDogs Cumming CompilationMovie Kill Me SoftlyPorn Kris JennerAmoranth Onlyfans VideosPorn With A Storyline