Terroristen uitdagen is ook dom (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  169 Reacties

  • 6
  • 904x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149
Het gaat hier niet om het verbieden van kritiek op de islam. Je schijnt de strekking van het artikel helemaal te missen dat Wilders juist een normaal debat frustreert door zijn gedrag. Tenzij je niet het verschil kent tussen inhoudsloos geraaskal en inhoudelijke kritiek. Ik gok, gezien de rest van je post, zomaar op dat laatste.

2
151 Feldwebell

@151 Bepaalde mensen opperde ongeveer hetzelfde na de cartoons over Mohammed. Ze zijn provocerend, ongenuanceerd, frustreert het debat over de radicale islam en radicale moslims.

Daar ben jij er dus ook ééntje van, begrijp ik je goed?

3
152 Bluth

@152
Nee je begrijpt het niet goed zoals gewoonlijk. De bedoeling van Wilders is van een andere orde als die van Charlie Hebdo.

Punt

1
153 Feldwebell

@153 Ah, je bent met het verkeerde been uit bed gestapt merk ik. question

De opmerkingen van Wilders krenken moslims, de cartoons over de profeet Mohammed krenken moslims. Beiden hebben hetzelfde resultaat, en dat is waar het om gaat. Het gaat niet om de bedoeling, aangezien jij aanhaalt dat Wilders dit niet moet doen omdat het, het debat frustreert. Dan kan je niet hypocriet gaan zijn en zeggen dat je hier bij de cartoons anders over denkt.

En, de bedoeling van de cartoons was om te provoceren.

3
154 Bluth

@154
Nee hoor, ik heb opperbeste zin. Je vergelijkt dus een politicus met bepaalde verantwoordelijkheden met een satirisch blad? Sorry maar hier haak ik af. Jou kennende volgt nu een heel epistel over het woordje 'verantwoordelijkheden', nietwaar?

Maar ik moet even weg want Ernie en Bert staan naast me te springen. Even het bos in met ze.

1
155 Feldwebell

@155 Grappig dat je dan direct zoveel vijandigheid toont.

Nee, ik vergelijk de politicus niet, ik vergelijk de kritiek (video) met de andere kritiek (cartoons) en daaropvolgend vergelijk ik de reacties die daarop volgden. Dus, jij bent degene die het niet begrijpt. En nee, je had het dus volledig mis want je hele reactie is onjuist. question

Als dat de namen van je honden zijn, verklaard dat wel het één en ander. question

3
156 Bluth

@155
Het gaat hier echter over de politicus en dat hetgeen hij uitkraamt weinig met kritiek van doen heeft en derhalve het debat ondermijnt. Je kunt dan wel heel handig de cartoons en de daaropvolgende kritiek erbij betrekken maar dat is van een heel andere orde en feitelijk offtopic.

2
157 Feldwebell

@157 "en dat hetgeen hij uitkraamt"

@156 "ik vergelijk de kritiek (video)"

Het gaat dus mede over wat Wilders 'uitkraamt'. Daar heb ik het over, en de reacties die daarop volgen. De persoon Wilders is voor mij in deze niet relevant (dat is 'ie sowieso al niet question) omdat hoe dom de video ook is, wij vrijheid van meningsuiting kennen.

Het is niet feitelijk off-topic, daar jij het gewoon met mij eens bent dat wat hij "uitkraamt" on-topic is. Dat zeg je nota bene zelf.

3
158 Bluth

Ik zeg ook helemaal niet dat wat Wilders uitkraamt of doet offtopic is, dat maak jij er weer van. Maar ik weet dat je graag een partijtje pingpong speelt op NK, ondanks je hopeloze positie. Ik heb echter wat leukers te doen zo dadelijk.

1
159 Feldwebell

Gewoon een grote verbranding van hun 'haatbijbel'....eens kijken wat dat voor reacties dat gaat opleveren?

1
160 Arkan

@159 "Je kunt dan wel heel handig de cartoons en de daaropvolgende kritiek erbij betrekken maar dat is van een heel andere orde en feitelijk offtopic."

De cartoons en de reacties daarop zijn van vergelijkbare orde. Ook de excuses voor die reacties, en het argument dat de cartoonisten fout zaten, is van vergelijkbare orde. Wanneer jij zegt dat de video het debat frustreert, waarom frustreren de cartoons het debat dan niet? De reacties zijn hetzelfde, en het gaat in beide gevallen over vrijheid van meningsuiting.

Dat alles staat compleet los van het feit dat de video voor iemand in Wilders zijn positie gewoonweg dom is.

2
161 Bluth

@161
De cartoons en de reacties daarop zijn NIET van vergelijkbare orde. Tenzij je vindt dat de mening van een internationaal bekend politicus met bepaalde invloed net zo zwaarwegend is als die van een of ander satirisch blaadje waarvan voor de aanslag vrijwel niemand ooit gehoord had.

1
162 Feldwebell

Ik lees je reactie vanmiddag wel, ik moet nu echt afbreken.

1
163 Feldwebell

@147

Zou je het punt dat religie onder ideologie valt überhaupt willen maken dan zou je dat in de eerste plaats nog steeds inhoudelijk moeten beargumenteren. En dat doe je niet door gewoon maar te roepen dat dit zo is. En laat dat nou net zijn wat je doet de hele tijd: gewoon maar wat roepen.

Dit is ook weer zo'n mooie van je: Jij bent dus van mening dat 'ideologie' dezelfde definitie moet hebben als 'religie', anders kan een religie geen ideologie zijn.

Nee, dat beweer ik nergens. Wat ik wel zeg is dat als je wil aantonen dat religie onder de noemer ideologie zou vallen dit te herleiden zou moeten zijn uit een bepaalde overeenkomst tussen de definities van beide begrippen, of minstens een beargumenteerde associatie. Gewoon maar de definitie van een bepaald begrip geven en daar dan de zin onder plaatsen 'en dus valt X daar ook onder', zonder verdere argumentatie waarom dat zo zou zijn, is bespottelijk.

Al even belachelijk is je geneuzel over Mohamed hier. Je loopt de hele tijd maar te zeiken over dat Mohamed door een hedendaagse bril bekeken een pedofiel zou zijn, maar het gaat je niet om het verschil tussen toen en nu (??!!). Wat wil je hier dan wél mee zeggen? Oeverloos dom gelul dit gewoon natuurlijk.

Ik kan echt maar één conclusie trekken: je hebt een massief blok ondoordringbaar gewapend beton voor je kop. Eigenlijk dus gewoon halve zool nummer zoveel op dit forum waar het barst van de figuren als jij. Te dom om voor de duvel te dansen en te weinig integer om je ongelijk toe te geven als het duidelijk aangetoond wordt. Triest.

2
164 MK2000

@150
" Mensen eten appels. Eten nu alle mensen appels?"

Volgens jouw eigen extremistische "logica" zou je dat zo moeten opvatten, ja.
Je stelt immers zelf @118 "Mariniers" omvat logischerwijs alle Mariniers, anders had je de nuance er wel bijgeplaatst."
Waar is je nuance bij die appelen etende mensen?
En verder maar weer opnieuw liegen over wat je gezegd/geschreven hebt eerder in dit draadje, hè, met je "Ik beweerde dat ik het nooit over moslims als éénduidige groep heb, behalve als groep die islam aanhangt, de Koran leest." terwijl je gewoon geschreven hebt; "ik heb het nooit over moslims", zonder verdere nuance of "behalve als..." er achter.

Maar blijkbaar zit liegen in je aard, en kun je je daar niet van losmaken. Zelfs niet als het bewijs van je gelieg hier op het draadje terug te vinden is.

0
165 NKreaguurder

@164
" Te dom om voor de duvel te dansen en te weinig integer om je ongelijk toe te geven als het duidelijk aangetoond wordt. Triest."
Lol... de perfecte omschrijving van Bluth.
Die is zelfs nog te dom om te beseffen het niet werkt om te zeggen "dat heb ik niet gezegd" of ik zei heel iets anders" terwijl de betreffende uitspraken van hem (en dus zijn leugens over wat hij gezegd heeft) gewoon in hetzelfde draadje terug te lezen zijn. question

1
166 NKreaguurder

@166
Mee eens, duimpje omhoog, vergiste me met duimpje oplaag...

Bluth en toegeven, tja... hij moet, zo lijkt het, altijd het laatste woord voeren, weet waaraan je begint, ik wens je veel sterkte ermee. ^^

0
167 Drumpf

@167
Lol, ik trek me nooit iets aan van de duimpjes. maar toch bedankt voor de goede intentie. question
En Bluth? Tja, Bluth blijft Bluth hè.... meer hoeft ik niet te zeggen, toch? question

0
168 NKreaguurder

@168

Yups question

0
169 Drumpf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@21 Je hoeft geen raketgeleerde te zijn wanneer je beide economieën en arsenalen even met elkaar vergelijkt. Bij continuering/opvoeren van o...

zojuist geplaatst door Feldwebell

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

1939 opnieuw.Tandeloze tijger EU is nog aan het slapen. Ze horen en lezen in Brussel de waarschuwingen wel maar ze moeten er eerst nog even 2 ...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@1Rustig afwachten Wedergeboren tot er reacties komen. 🤣Ik snap wel dat je op hete kolen zit om reacties uit te lokken, maar laat dat een...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

    Op het draadje "Kantoor ChristenUnie beklad met anti-joodse leuzen - NieuwRechts.nl" "Extreem links en hun nostalgische gevoelens ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@18Wat bedoel je Bennie Bop ? ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Bart Nijman: 'De aangifte van Wilders tegen Timmermans is onverstandig en zinloos'

Juist niet, het meten met 2 of verschillende maten moet maar eens afgelopen zijn.Op de fouten daarvan uit het verleden kan je nu! maar beter n...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@17 Wat heeft kritiek op een regering nou weer met jodenhaat te maken?...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@16Raar voorbeeld Snorrie, en het riekt een beetje naar jodenhaat.Kon je niets anders verzinnen ? ...

11 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Dance Reaction - Disco Trainhttps://www.youtube.com/watch?v=TKznwPpLRyY...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Xhamster Porn TubeFh18Real First NightNaked SwimPelículas Porn OnlineNude Wet TshirtOrfaos ExclusivoBbc WorshipPower NudeLilianaheartsss NudesFull Hd Porn TubeSouth Aunty Sex VideoTeenage Nude GalleryMylfedMare CumsMia Khalifa PornôKoushoku.orgXhamstderGrupos Telegram CuckoldJimmy Yang GfMalik DrlgatyAj Applegate DpPiter North Porn3gp King HdFaith Liane PornLivesex WebcamLiteroctica ComDorcel AfricaXnxx BrazarzElvira PornMuslim Sex StoriesTeanna Trump NudesXxx Porn TeeFsiblog4Mom Catches Daughter MasturbatingStreamer Deepfake PornFabdwingersTop Porn StarMega HentaiNome De Atrizes PornoresTurk IfşapornoMantis-xhentaiShy BlowjobSexvedusOops DownblouseLesbian Extreme AnalManga18ErogesXnxx PornogratisSpangbangpartyKim Cantrall NudeShania PerrettSunny Leone Hot ImagesRed MoaJapanese Boobs KissingNaked Girls BathingBf Sexy Video PlayerRomantic Sexy Video Full HdAll Actress SexDessdPorn Star MinkaJap Porn CartoonCami NairFatalo ModelPorn In PunjabiFingringKushboo Sexy PhotosIndian Girls Mms ClipsSaraloverays PornSissy Transformation PornHidden Cam At Nude BeachJada Stevens PovDisturbed PornBig Titty PornOrn HibKeana MarieJordi El NinobpollaBaoocamJogo DesexoVirginity Gay PornBdsm ImagesPasinate PornSofia NixSexmenBlack Shemale PornThrobbingcocksBeti HanaHome Porn VFortworth ListcrawlerJavpro.hdLesbian Titty SuckSexy Video SamanthaSonagachi Blue FilmHot Boobs Pressing ScenesSoogsx Sex TapeKorean VoyeurLicking An AnusMadhuri Ki Sex VideoCierra Mistt OnlyfansCremita PornBend Over BoyfriendPorn Fnaf PuppetTranny OneSex And Submission PornVer Filmes Pornô GrátisPrnstar NameAnimae Rape PornNaked Amature BabesCelina Jaitley NudeGirlfriendsfilmsموقع السكس المصريXev Bellringer LeakHot Xxn VideoSexxcomWww Com Xxx VidioBdsm Sex StoriesJabardasti Sex Video HindiPhim Sexxx MỹNadia XxxSolo XxxLove Sexy Hd Video日本 Av网站Samantha Fox PornCharlie Puth NudesHdponJapanese Glory HoleCnfmtoobIndian Force PornHomemade WifesexMature Porn CougarDesi Outdoor Porn VideosTalia Taylor Onlyfans LeakedXxx Hd DadPornhub.vcomBella.da.semanaGang Sex VideoWww Free XvideoSurabhi SexBhabi Xxx HindiBhabhi Open SexXx Video Sex VideoGatapopKorean Sex WifeMude WomenBrittney Spears PornSec ComicsBrazzers Free Porn VidoesContoeroticoPorn VictorianTamil Sex Video Tamil Sex Video Tamil