door Havermout in Internet  ·  36 Reacties

  • 4
  • 1106x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Welke lul gaat hierom mensen bedreigen? Dan moet je van wel heel zielige komaf zijn.

4
1 Pegasus

@1 James Damore says Google is shaming him

Google cancels diversity meeting as backlash grows


de Mensen die de linkse retoriek en hun methoden van hun gelijk krijgen Helemaal beu zijn en
Google heeft die jongen ontslagen op basis van de "politiek correct agenda".

Door dit te doen planten ze bij mij de gedachte om Google te meiden waar ik dat kan.
"diversatie" how ? bij forcing the people who do not agree with you to shut up and then you call That Divers ? How does that work ?

every looks different male of female or inbetween whatever color, ,nothing matters
it's just that having a diferent opinion is Illegal ?

7
2 nosuchname

Ik ben bang dat alles waar vrijheid aan verbonden kan worden bedreigd zal gaan worden.
Een zeer bedenkelijke ontwikkeling en ik weet er geen enkel antwoord op.
Vrijheid is een hoog goed en ik wil niet in de reflex schieten om mensen hun godsdienst af te pakken.

4
3 Al

@2 bedreigen is crimineel gedrag. Punt.

1
4 BlackNinja

Genocide rechts en dreigementen je verwacht het niet...... Vanochtend moesten ik en radicalenradar dood en opgeknoopt worden en een touw gaan kopen etc..... Ja ja alt-rechts.... Je verwacht het niet....

5
5 Dian

"Eerder deze week werd een werknemer ontslagen, omdat hij in een manifest pleitte tegen het diversiteitsbeleid van het bedrijf. "

Zozo, als een eigen mening er op na houden al een reden is om ontslagen te worden, dan gaat het niet goed met google.

5
6 B55

@6 Tja een onderbouwde eigen mening die niet strookt met het huidige linkse ideologie mag niet gehoord worden.

7
7 solidsteel

@ "Genocide rechts en dreigementen je verwacht het niet...... Vanochtend moesten ik en radicalenradar dood en opgeknoopt worden en een touw gaan kopen etc..... Ja ja alt-rechts.... Je verwacht het niet...."

Over dat draadje gesproken.... met de staart tussen de benen er vandoor gegaan? Wacht nog op antwoord namelijk...

5
8 Congo

Doxxen.... Daarbij worden gegevens zoals bijvoorbeeld woonadressen en telefoonnummers online geplaatst.

Ranzig.....

1
9 Dian

@8 Werk gaat gewoon door..... en ik heb geen staartje tussen mijn benen....

2
10 Dian

@9 Maar als CNN er onschuldige burgers mee bedreigt is het geen probleem ,toch?

3
11 solidsteel

@6 en @7 Als meneer van mening is dat vrouwen niet geschikt zijn voor IT werk , kan ie nu gewoon lekker op zoek naar een werkgever waar alleen mannen werken .

1
12 foshizzle

@2 Als je al wil reageren in het Engels, doe het dan ook goed :-/

0
13 foshizzle

@12 Dat was meneer zijn mening niet. Dat is wat de media er van gemaakt heeft door zijn memo te manipuleren.

3
14 solidsteel

@11 Ja compleet vergelijkbaar...... zucht... Gewone werknemers thuis met de dood bedreigen en personalia daadwerkelijk delen is precies hetzelfde als dreigen met het openbaar maken van gegevens van 1 specifiek persoon. Totaal geen verschil natuurlijk....

2
15 Dian

@12 Volgens mij is dat zijn mening niet? Hoe ik de memo heb gelezen is dat hij enkel aangeeft dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen, en dat die verschillen ervoor (kunnen) zorgen dat vrouwen minder snel kiezen voor een baan in de IT-sector.

0
16 Bluth

Als een werknemer zoiets over welk bedrijf dan ook schrijft zonder bewijzen voor het geneuzel dan is het bij ieder bedrijf klaar denk ik. WTF wat een geraaskal. Ben opgehouden na pagina 3. https://everipedia.org/wiki/james-damore-1/

2
17 Dian

@15 Klopt. Burger-burger en een groot mediaconcern-burger is idd verschillend.

0
18 solidsteel

@17 Echter was het veel genuanceerder en droeg hij dus wel bewijzen aan door te refereren naar wetenschappelijke onderzoeken.

0
19 solidsteel

@18 En doodsbedreigingen en het daadwerkelijk openbaar maken van personalia is precies hetzelfde als alleen dreigen met het openbaar maken van iemands naam en aangifte.... Zucht....

1
20 Dian

@19 Hij beschuldigt zijn werkgever van allerhande nonsens..... dom..... Ik ken geen bedrijven die het pikken als je zegt dat het een 'autocratische bevooroordeelde zooi is'.... Voor jou 1000 anderen, het is google.... Zou fraai worden als bedrijven opeens een soort democratie zouden moeten worden.... Of ben je opeens SP'er?

1
21 Dian

@21 Tja Als je werkgever allerhande nonsens verkoopt en ze daarop wijst met een onderbouwde reactie dan kan je idd een ontslag verwachten, maar dat maakt het nog niet correct.

0
22 solidsteel

@21 Ik ken bedrijven die toestaan dat hun werknemers kritiek uiten op het beleid van het bedrijf.

0
23 Bluth

@14 Ik geef toe dat ik te snel heb gereageerd en mijn mening baseerde op dit artikel alleen. Heb intussen wat meer over James Damore en zijn originele memo gelezen, en je hebt gelijk, de media heeft er een heel andere draai aan gegeven :-/
Dus ik neem terug wat ik in @12 zei . question

1
24 foshizzle

Of dat ontslag van die Google--werknemer terecht of onterecht is, dit is geen frisse gang van zaken natuurlijk:

"Volgens Pichai zouden mensen kritisch over het ontslag informatie van individuele Google-medewerkers hebben achterhaald. Personeel zou bang zijn dat hun privédata op straat komt te liggen als ze vragen stellen tijdens de diversiteitsbijeenkomst."

0
25 tripomatic

@23 Als zijn ideeën niet bij het bedrijf passen moet ie een werkgever zoeken waar zijn ideeën wel bij passen simpel.. De werkgever bepaalt wat wel en niet in een bedrijfscultuur past. Nogmaals anders moet je niet rechts maar links stemmen. Ik ben een relatief rechtse stemmer.

Tussen constructieve kritiek en het afbranden van het volledige diversiteitsbeleid zit wel wat ruimte denk ik. Wat ben je voor mafkees als je op basis van lectuur in de psychologie wil gaan bepalen wat wel of niet goed is voor je vrouwelijke collega's.... Kerels.....

1
26 Dian

@26 Dus, als jouw baas zich niet in de berichten die jij hier plaatst kan vinden is dat een reden voor hem om jou te ontslaan en daar ben jij het dan roerend mee eens? Grappig dat je er zo over denkt.

1
27 Bluth

@7

De onderbouwing ontbrak in het geheel.

0
28 Pegasus

@27 Als het niet anoniem is en het is slecht voor het bedrijf in de zin van dat ze er niet mee geassocieerd willen worden? Ja onmiddellijk.. Dat zou dom van me zijn.... Daar kan een werkgever geen reet aan doen natuurlijk.

0
29 Dian

@23

Dit ging een stuk verder dan slechts kritiek leveren. Dat had hij immers ook persoonlijk in gesprek met HR kunnen doen.
Door zijn open brief te laten circuleren binnen Google heeft hij echter de werkrelatie met een flink deel van zijn collega's verpest.

0
30 Pegasus

@29 Dus, van mening zijn dat de verschillen tussen man en vrouw ervoor zorgen dat er minder vrouwen werkzaam zijn in de IT-sector is slecht voor het imago van het bedrijf? Dat is reden tot ontslag?

Ik deel die mening. Net zoals dat er door die verschillen minder mannen werkzaam zijn in de zorg in vergelijking met vrouwen.

0
31 Bluth

@30 "Door zijn open brief te laten circuleren binnen Google heeft hij echter de werkrelatie met een flink deel van zijn collega's verpest."

Hoe weet je dat? Ik deel zijn mening namelijk, en ik kan nog gewoon goed overweg met mijn vrouwelijke vrienden.

0
32 Bluth

Hieronder de originele memo, vind het niet zo zwart/wit/ anti vrouwen op de werkvloer, of een aanval tegen het beleid van Google.

http://gizmodo.com/exclusive-heres-the-full-10-page-anti-diversity-screed-1797564320

0
33 foshizzle

@32

Dat weet ik omdat ik veel programmeurs ken die het beslist niet eens zijn met zijn brief. Ik weet hoe erop is gereageerd binnen Google, Amazon en Facebook.

Hij geeft aan dat er biologische verschillen zijn tussen man en vrouw, dat zal niemand ontkennen.
Hij gaat echter een stap te ver door te stellen dat die verschillen een man geschikter zou maken voor werk in de IT dan een vrouw: iets dat in het geheel niet onderbouwd wordt. Sterker nog, de eerste programmeurs waren stuk voor stuk vrouw.
Hij gaat er in zijn brief ook vanuit dat de verdeling man/vrouw in beroepsgroepen zuiver door biologische verschillen komt en er dus geen andere factoren meespelen.

Bovendien toont hij ook hypocrisie door te stellen dat diversiteitsbeleid slecht is voor een bedreid, om even vererop juist op te eisen dat zijn conservatieve meningen ook diversiteit is die gerespecteert moet worden.

0
34 Pegasus

@31 Heb je de hele memo gelezen? Je maakt er een samenvatting van die totaal de lading niet dekt. Het gaat erom dat hij een mening heeft (als knulletje) over wat wel of niet beter is voor vrouwen. Nogal wiedes dat nagenoeg iedere vrouw binnen het bedrijf waarschijnlijk heel hard in hun vuistje heeft gelachen toen ze hoorden dat ie ontslagen werd.

Ten tweede is het de toon die hij op de pagina gelijk al neerzet dan is van normale kritiek eigenlijk geen sprake.


Dit vat het wel samen geen zin om te vertalen
Following the memo’s publication, multiple executives shared an article from a senior engineer who recently left the company, Yonatan Zunger. In the blog post, Zunger said that based on the context of the memo, he determined that he would “not in good conscience” assign any employees to work with its author. “You have just created a textbook hostile workplace environment,” he wrote. He also said in a email, “Could you imagine having to work with someone who had just publicly questioned your basic competency to do your job?”

1
35 Dian

@5 "Genocide rechts, alt-rechts". En dan moeten we je nog serieus nemen?
Het is met jou nog erger gesteld dan ik al dacht

0
36 Scharrelei

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Bob en Bries op oorlogspad, en dat op witte donderdag voor Pasen. Wat staat ons morgen nog te wachten op goeie vrijdag en zwarte zaterdag. �...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@6 Heb je een advies voor hem, behalve met pensioen gaan?...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat te kort blijft bestaan zolang er niets aan de oorzaak word gedaan....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Mooi laten luiden die noodklok, de batterijen lopen vanzelf wel leeg....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Mooi laten roepen die Van der Burg, hij wordt vanzelf wel stil. ...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@2 Ligt er aan, wie zijn post over gaat nemen. . . . ...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@5 Zo'n 10 jaar geleden hadden ze je voor gek uitgemaakt als je zou zeggen dat asielzoekers en gelukszoekers in cruiseschepen, vakantieparken e...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

@22Vraag even aan Bennie Bob of ze de klep van de Kubus even dicht wil doen, het stinkt hier behoorlijk naar ruzie zoekers. ...

10 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video%3Fbekijk=c%26orderBy=newest...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
CellebsrouletteRiding CockBbc RidingMohini Madhav PornDeep ThroatedFree Strip GalesGardevoir HentMompov ComPornt UbesBiggest Boobs In World PornHow To Find EscortHoodratBang Sex VideosAirport Security PornAdult Movie BfBig Ass JoiSleep Daughter PornAnal In Yoga PantsTrans Porn StarShadman Military PornYong Gays PornXnxx محارمMia Khalifa Sec VideosHow To Find Porn On YoutubeRub RankingsPorn Star Twitter141 TubeRachel Starr NudeFull Hd Hot Sex VideoNew Sex Pron VideoBhabhi Phone SexNaked Women WrestlingNaked In SchoolCasa Das BrasilerinhasCojiendo AbuelasKatee Sackhoff SexyNude Elsa PatakySigal AconIndian Deshi PornXxx Com VidoSherlyn Chopra XxxIndian Porn Actress NudeMom And Son Bf HdKiki CherryMasage PornTs AnalPornô GráAlmost Caught PornErica Cherry PornMia Melano PovPornaP O Rn HdXnxx PrnoFilme Pornographie FrançaisBlack EscortHot Kitty AriaXnxx XxxvideoBrotni KittenPh PornRave PornUnicorn PornBrandi Love Xxx VideosEva Lovia Hd PornGirls Spreading Legs21natrals.comRodney MoorepornBustygizelleXxx TimeTelugu Doctor SexPorn BangbrothersPornstars LisKizz PornSpongebobe PornAv 女優Porn Sister BrotherHottest Babes NudesX Sex VidioXxx Massage AsiaFictionmainYou Porn X VideoPics UpskirtsMckayla Maroney NakedJenbretty OnlyfansZmeena PornXnxx Hindi VillageBulma SexNude LadiesJordi El Nino PornHot Round TitsHd Pron Video Free DownloadBesch VoyeurLucy HeartGirl Porn VideoFulladultmoviesFetish ForumXfantasysVideo Six 18Xex VdoShea Briar LeaksVidmate XxHard Porn DownloadLex StellExploitedteens.Doctor Gay PornIndian Penis PictureEsperanza Gomez Videos PornograficosCumming On ClitBaldurs Gate 3 Character Creation NudityKarina White PornSoolakhiEva LoviaGay Asain PornPrego SquirtBryci VideosBangalore Aunty Sex VideoSex Live VediosLive MilfsPremium BukkakkeErotic LitVideosxxx De SexoNude TransgenderXxx Video ChannelLeana LovingsSexy Force PornIndian Girl Pussy LickingDesi Xxx 4kPorn GBig Gilf BoobsGilf OrgyGoddess KyaaLatino TwinksNoelia Porn VideosFree Sex Chat AppBig Anty XxxPorn RuleTonights Girlfriend PornstarsAmateur Wives GangbangedElla Knox VideosLittle Mermaid PornstarStep.sis.porn ComicsNicki FerraryJadelove OnlyfansKirstie Allie BikiniXxx Sex Com InDivya XxxBebi SexSister FootjobAdult Masaage Near MeWca ProduxtionsHuge Aereola