door Moskowfiets in Media  ·  396 Reacties

  • 38
  • 2031x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@347 en wilders negeert moslim vrouwen ... dus niet met twee maten meten.

https://joop.vara.nl/kijk-nou/geert-wilders-weigert-moslima-hand-schudden

4
351 radicalenradar

@349 het feit dat er genoeg vrouwen zijn zonder hoofddoek maakt dat een "verplichting" is op zijn minst discutabel

4
352 radicalenradar

@350 ja, kleine kinderen zijn vaker blij met andere kinderen

2
353 radicalenradar

@352 waarom ze zullen het wel moeten van hun man dat is alles

1
354 Ikke44

@351 Idioot dat hij haar de hand niet schud, begrijp me niet verkeerd.

Echter, zegt de hijab die de moslima draagt "Hallo ongelovige man, ik draag deze hijab omdat jij slaaf bent van jouw lusten en jij mij zonder deze hijab verkracht." Het is beide dus nogal respectloos.

0
355 Bluth

@352 Waarom reageer je nooit inhoudelijk? Waarom sla je altijd zijstraatjes in om de daadwerkelijke discussie te omzeilen?

Natuurlijk zijn er genoeg vrouwen zonder hijab, omdat de meeste vrouwen op de wereld geen moslima zijn. Alleen draagt de meerderheid van de moslima's gewoon een hijab, of erger. En, de Koran en aanverwante islamitische literatuur maken duidelijk dat het een verplichting is.

Reageer hier eens op, als je wilt? Als er in de Koran en aanverwante islamitische literatuur niet zou staat dat de moslima zich moet bedekken, dat had nu geen enkele moslima een hijab (of erger) gedragen.

0
356 Bluth

@355 ach, welk gedachte er ook achter ligt. Het gaat om de actie, dat jij deze interpretatie eraan geeft is de jouwe ik heb een andere interpretatie.

3
357 radicalenradar

@357 En ik veroordeel de actie van Wilders als idioot, respectloos, en hypocriet. Maar dat zijn dan ook redenen waarom ik absoluut geen fan ben van Wilders.

Ik geef de interpretatie er niet aan, dat doet de Koran en de moslima's die deze kledij dragen. Als je een hijab draagt, ben je het er dus mee eens waarom je deze moet dragen. Dat jij een andere interpretatie hebt doet niet af aan het feit wat er in de Koran staat. Maar ja, ook daar reageer je maar niet op en blijf je zijstraten inslaan om vooral maar niet inhoudelijk te hoeven reageren.

0
358 Bluth

@351 idd dat klopt ook niet maar maakt het voorbeeld wat ik aanhaalde nog niet juist
dus kunnen we het er over eens dat het beide niet klopt ?

2
359 Ikke44

@351 Wilders weigerde haar de hand te schudden, niet omdat ze moslima was, maar omdat zij Esmaa Alariachi was, één van de Meiden van Halal die Wilders al meerdere keren hadden gedemoniseerd en beledigd. Het was dus iets persoonlijks, niet omdat zij moslima was!!

0
360 PeKa

@356 , de Koran zegt dat vrouwen bedekt moeten zijn - zegt niets over een hoofddoek, hijab of burka. En heel veel moslimvrouwen dragen een hoofddoek als onderdeel van hun cultuur en religie. Surinaamse moslimvrouwen dragen alleen een hoofddoek in de moskee, net zoals veel Turkse moslimvrouwen.

Dus jou punt gaat niet op voor alle moslims.

3
361 radicalenradar

@351
Ik heb het helemaal niet over Wilders gehad of zo iets. Dus hoe weet je eigenlijk of ik met twee maten meet? Maar jij zei zelf dat moslims wellicht qua vrouwen emancipatie iets verder liggen dan NL. En deze link bewijst overduidelijk dat het niet waar is. Mij heb je echter niet horen zeggen dan Wilders in feite niet net zo een grote hork is als die Marokkaanse premier.

0
362 rebo

@359 eens: het klopt beide niet.

2
363 radicalenradar

@360 en zo blijven wij gissen - aangezien hij Arib ook de hand niet schudt - wel toen hij nog lid was van de vvd de hypocriet.

3
364 radicalenradar

@361 De koran bedoelt dat vrouwen gedekt moeten worden. Het was een schrijffout

0
365 Jan met de korte achternaam

@364 Dit was een persoonlijk akkefietje tussen Geert Wilders en Esmaa Alariachi.
Jouw conclusie: @351 Wilders negeert moslim vrouwen..... typisch.

0
366 PeKa

@305

Het ging in de discussie over normen en waarden. Niet over immigranten en uitkeringen. Ik gaf aan dat veel Nederlanders in het buitenland zich ook niet aanpassen aan de lokale gebruiken en de normen en waarden die daar bekend zijn.

Wat betreft uitkeringen, ook immigranten in Nederland hebben niet zomaar recht op een uitkering. Wanneer je spreekt over expats dan hebben die geen recht op een uitkering, ook een asielzoeker heeft daar geen recht op. Alleen asielzoekers die een statushouder krijgen hebben daar recht op.

2
367 Drumpf

@361 Een hijab is geen hoofddoek.

En, hier is de informatie over de hijab, lees en huiver; https://www.al-islam.org/hijab-muslim-womens-dress-islamic-or-cultural-sayyid-muhammad-rizvi/quran-and-hijab

Dit is wat de Koran erover zegt;
https://quran.com/33/59
https://quran.com/24/31
https://quran.com/33/59

Ik zeg ook niet dat mijn punt opgaat voor alle moslims, reageer nu gewoon eens even inhoudelijk! Je bent net een klein kind zo.

0
368 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

369 radicalenradar

@368 omdat een reactie niet in jouw hokje past is het "inhoudelijk" - er zijn verschillende stromingen die verschillend tegen een hoofddoek aankijken - waarom maak jij je niet druk over het hoge hoofddoeken gehalte bij de grefo's en de katholieke kerk ... verhip Maria had een hoofddoek.

6
370 radicalenradar

@303

Je schreef: "Ik bedoel dus dat we het hier hebben over culturen die blijkbaar totaal niets van jouw normen en waarden aantrekken. "

Niets is zwaar overdreven, maar dat normen en waarden onderling verschillen ja, dat lijkt mij evident.

Je schreef: "Dit betekent in feite dat de andere groep automatisch méér moeg toegeven. En dat vind jij dus kennelijk helemaal okay."

Niet "meer moet toegeven", gewoon rekening houden met. Het is 'en en' niet 'het één of het ander'.

De normen en waarden die jij hanteert zijn niet de mijne, trust me daar zijn we het beiden over eens, ik leg jou mijn normen en waarden niet op en jij niet aan mij de normen en waarden die jij hanteert.

Het betreft geen rocket science.

4
371 Drumpf

@370 Maria leefde 2000 jaar geleden!! *zucht*

1
372 PeKa

@370 Het is NIET inhoudelijk, omdat jij op geen enkele wijze reageert op wat ik tegen je zeg.

Ik maak me daar niet druk over, omdat een hoofddoek niet hetzelfde als een hijab is. Dit vertelde ik je eerder ook al, maar ook daar reageer je niet op. En waarom reageer je niet op de verplichting van de hijab? Dat dit wel degelijk in de Koran staat?

0
373 Bluth

@372 en 2000 jaar later genoeg katholieke vrouwen met hoofddoeken *zucht*

8
374 radicalenradar

Jongens,... het is nog maar zeer !! de vraag of Maria überhaupt heeft bestaan question Archeologen zijn daar helemaal niet over uit.

2
375 Drumpf

@374 Om het kapsel in model te houden.....

0
376 PeKa

@375 En heeft God haar bevrucht, of toch Jozef??

0
377 PeKa

@373 wijs dan aan waar in de Koran het woord hijab letterlijk wordt genoemd?

De Koran zegt alleen dat mannen en vrouwen zich dienen te bedekken.

5
378 radicalenradar

@377 het was een gangbang ... Jozef, de vader, de zoon en de heilige geest.

2
379 radicalenradar

@378 Kijk, dit is dus illustratief over wat ik bedoel, dat jij gewoon niet inhoudelijk reageert en een zijstraat inslaat.

Het gaat er niet over of het woord 'hijab' letterlijk wordt genoemd. Als je de links in @368 even leest, dan zal je begrijpen waarom.

De Koran zegt niets over dat mannen zich moeten bedekken, maar dat zij de blik naar beneden moeten slaan.

0
380 Bluth

@377

Dat weet niemand. Voor hetzelfde geld een ongelukje na een avondje stappen en teveel alcohol. ^^

0
381 Drumpf

Het taalgebruik van PowNed alleen al....

3
382 Janzzen

@380 de Koran zegt dat mannen 'modest' moeten zijn, dat is zowel in gedrag als in kleding ... je moet wat beter lezen. Welke inhoudelijke reactie wil je? Dat de Koran zegt dat mannen en vrouwen "modest" moeten zijn? Prima - moeten zij zelf weten. Ik heb er geen last van.

5
383 radicalenradar

@382 Ja, dat is flink achteruit gegaan sinds Dominique Weesie op vakantie is gegaan..

0
384 PeKa

@383 Lees nou gewoon de links in @368 even! Geef een inhoudelijk reactie op het feit dat de Koran eist dat de moslima zich bedekt.

https://quran.com/24/30

Het lijkt er echt op dat jij een voorstander bent van het onderdrukken van vrouwen.

0
385 Bluth

Kijk Radicalenradar ik zie als man zijnde ontegenzeggelijk ook wel hele grote voordelen in de Islam. Ten minste als je dan in Saoedi Arabië woont en over voldoende olie dollars beschikt. Want daar moet de vrouw onderdanig zijn aan de man en dan mag je 4 vrouwen hebben. Alleen moet je het dan wel een klein beetje naar je hand zetten natuurlijk. Dat dan weer wel. Het moet uiteraard wel allemaal leuk blijven. Dus geen taarten die zich volkomen begrijpelijk noodgedwongen in een burka moeten verhullen. Maar dan look alikes zoals Katy Perry of Inna Hot of Kim Feenstra.

0
386 rebo

Vroeg of laat komt er een burgeroorlog van want de politiek doet niets.

0
387 manpower

@387 Dan hoop ik laat, want ik wil wel uitslapen!

0
388 PeKa

@387
Ja wie zal het zeggen? En misschien dat er over 150 jaar dan wel een hele spannende TV serie van wordt gemaakt. Net zoals we dat nu hebben van de Amerikaanse burgeroorlog. Die noemen ze de Confederatie tegen de Federatie. En dit noemen we dan de Kruisridders tegen de Halve Maan. Ofwel de Kruistochte… ehhh… de Halve Maanstochten in het Avondland.

0
389 rebo

@385 waar lees je onderdrukking? De link die jij aanhaakt (24:30) zegt dat gelovige man (niet vrouw) zijn ogen dient af te wenden en hun 'edele delen' niet mogen tonen - waar is die gevreesde onderdrukking? ... moet jij niet beter lezen ipv hier hysterisch doen over het krijgen van een inhoudelijke reactie?

3
390 radicalenradar

@390 De onderdrukking staat in de andere verzen. De vers die ik in @385 aanhaal is een reactie op @383 .

Dus nee, ik ben niet degene die beter moet lezen, maar jijzelf.

0
391 Bluth

Je verwacht het niet hé dat die zielige Syriërs dit doen, of zijn we te dom hier in Nederland

2
392 wijs

@392

"of zijn we te dom hier in Nederland"

Ja maar Nederlanders toch al heel dom zijn met alles. Ook met krijgen hier uitkering. Als ik doen zelfde bij ambtenaar in Sudan dan hij halen geweer van onder bureau vandaan en zeggen "en nou weg zijn jij anders ik schiet". Als ik niet krijgen mijn zin in Nederland dan ik beginnen huilen. Dan daarna altijd goed zijn.

4
393 rebo

@391 de enige onderdrukking zit in je hoofd ... ik zie geen onderdrukking in de verzen die je aanhaalt - als je komt schermen met link in een bericht dan lees de link in het bericht, niet een van twaalf berichten terug.

Tabee

2
394 radicalenradar

@394 Weet jij wat er in mijn hoofd zit? question

Nee, jij ziet met betrekking tot de islam en moslims nooit iets negatiefs. Lees reactie @368 , en lees vervolgens de links.

"O Prophet, tell your wives and your daughters and the women of the believers to bring down over themselves [part] of their outer garments. That is more suitable that they will be known and not be abused. And ever is Allah Forgiving and Merciful"

"And tell the believing women to reduce [some] of their vision and guard their private parts and not expose their adornment except that which [necessarily] appears thereof and to wrap [a portion of] their headcovers over their chests and not expose their adornment except to their husbands, their fathers, their husbands' fathers, their sons, their husbands' sons, their brothers, their brothers' sons, their sisters' sons, their women, that which their right hands possess, or those male attendants having no physical desire, or children who are not yet aware of the private aspects of women. And let them not stamp their feet to make known what they conceal of their adornment. And turn to Allah in repentance, all of you, O believers, that you might succeed."

1
395 Bluth

@395 oh, en waar is die onderdrukking dan? dat men niet naakt op straat mag rondlopen? Storm in een glas water.

1
396 radicalenradar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

5 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

6 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

6 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

6 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

6 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Cluse Up PornPeridcope PornThothub]Yuna OguraSir Peter PornXxx Movie FilmIndian Boy FuckTavia PornBig Cook Sex ComFilmes Pornos De NegrasPorn GachaIndian Actress Xxx VideoReagan Foxx StepmomClear Hindi Audio MmsPopeyes Porn VideoAnnalise Mishler PornEoroescortFewe PornPornoonlineWmafIndia Love XxxResmi Nair HotBhojpuri Bur ChudaiXhamster TitsAssamese Sex FilmTamilwomensexGromets PazaBbcpie - Xxlayna MarieGirl Girl XxxxDesi OrgyYoung Pron StarFree Bbw Porn VideosBideos Pornos XxxJena Larose AnalHiperdrxVidéos Pornographiques TranssexuelMasturbation Feminine VideoLicasentertainmentBigthickgirl35Down Syndrome NudesKorean Softcore PornEdcort BabylonBella Poarch NakedDacter PornMen Naked And HairyPornpeeDog Knot CompliationMujeres Mexicanas PornLesbian Rub ClitGirlsdoporn 278Mama BlancasR/ Busty PetiteWeebtoon PornOver 50 NudeSavannahbond Onlyfans419144 HentaiFollo Ami TiaIsmygirlTuktukpqtrolCamaras Ocultas PornosXxxii Video HdSex Video LoadingSexy Indian Teacher SexGirlssexCj Miles PornstarVídeo PornôNudereese WitherspoonAdad4adamHomemade Xxx VideosStickcam TeensHbrowswXhamster TodayBangladeshi Porn MovieCore SexNude Movies CelebrityXxxdeliveryPorn Videos CategoriesMachofuckerLesbian Black TribbingPorn Star NamesShopie Turner NudeKate Hudson NudesXnxx BoudiDanii Banks NudeJap Hot PornPlaymateiryna NudePersiann BaddieNudes SuckingOnlyfans.clmRebeux Gay PornXnxnewBlue Picture 2017PorntokKayleigh Mcenany NudeChinese Sex Hd VideoCute Girl Sex MovieNaked SweemingPaheal.net Rule 34Hotwife GifSleeping XnxxvideoWww.pornographieHomey Gold PornJay Bank PresentsTelugu Model SexOnlyfans SpankbangBhabhi Suhagrat VideoDorty Roulette90th PornDesi Bhabhi Saree SexSnap Cheat PornMilfy City GameCumonprintedpicPregnant Ki ChudaiIndian StraponTeen Interracial AnalTabooporn StoriesPorn PeniPussy FistingMaddage XxxXnxx PissingKorean Xnxx MovieGerman Goo GirlesPam Anderson Tommy Lee SextapeSofi Loren NudePorn Star MomPorn Please4k Shemale PornTaking Advantage Of PornFamiky Strokes PornYinny Leónسكس بث مباشرWebcam PronSmut MângSester XxxTattoo_ninja_kittyLorettaswitnudeOtaku Ni Yasashii Gal Toka Kyonyuu No Osananajimi TokaAlicepreuostonBlacktranny PornCelebrities Leaked NudesPorn On NetflixPorn HijjabVideo Caseiros PornosBeyonce Is NakedMadonna Nude PicsXxx Sexye VideoProperty Bangers Part 2Amsterdam Sex ShowFather Sleeping Daughter SexTroubleshooting Victoria Voxxxjay Smooth