Arabische vrouw uit Ramallah steunt Israël (israeltoday.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  17 Reacties

  • 4
  • 438x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Fijn voor haar.
Nu weer terug naar het nieuws.

12
1 jodelatedieho

Ze heeft nog gelijk ook.

7
2 Dus77

@1
Oh, aangezien het een voormalige islamiet is die voor Israel is dan is het geen nieuws?
Maar zodra er een Israelier opduikt die tegen Israel is dan moeten we het maar daaaaaaaaagen aanhoren?

Zoiets bedoelt u?

7
3 BenErWeer

@3 BenErWeer

Israëli's die kritiek op Israël uiten zijn niet per definitie *tégen* Israël. Denkt u nu echt dat de IDF-veteranen tégen de staat Israël zijn? Mensen die hun leven op het spel hebben gezet voor de staat Israël en zijn inwoners?

Uit u nooit kritiek op/tegen de mensen de u het liefste zijn? Laat u uw naasten gewoon barsten, zegt u nooit tegen een geliefde dat u het ergens niet mee eens bent mbt zijn/haar beslissingen, gewoon omdat u het beste met hem/haar voor hebt en van mening bent dat die beslissing van die geliefde hem/haar schade zal berokkenen?

Kritiek hebben is ook een vorm van betrokkenheid. Niet iedereen die kritiek op u heeft is tégen u, en datzelfde kunt u doortrekken naar een land en zijn burgers. Vindt u alles wat de Nederlandse regering doet ok? En zo nee, bent u derhalve een gevaar voor onze samenleving? Moet u preventief in hechtenis genomen worden vanwege uw kritische blik op ons landsbestuur?

Vindt u het bovenstaande absurd? Ik wel. Ik denk niet binair, goed/fout, pro/contra etc. Ik hoop dat u dat in het dagelijkse leven ook niet doet want dan hebt u wel een heel erg moeizaam leven IMHO.

Wat mij betreft zijn de IDF-veteranen helden. Zij steken hun nek uit in de hoop dat hun kant van het verhaal gehoord zal worden en dat het "defensie"-beleid zo kan worden bijgestuurd dat het resultaat beter wordt vóór hun eigen vaderland.
Ze hadden ook hun mond kunnen houden, lekker veilig en onder de radar, maar wat zij doen doen zij vóór hun vaderland, niet tégen.

6
4 ~ Echelon II ~

Niets anders dan een vrouw die uit is op geld en enige faam. Ze vertrapt haar opvoeders, speciaal haar grootmoeder die in 1948 naar Jordanië gevlucht is. Walgelijk figuur zonder enige moraal.

15
5 Hendrianus

@5 Hendrianus

Ik weet niet of die mevrouw nou zo fake is. Bekeerlingen zijn van alle tijden, en die zijn/reageren vrijwel altijd nogal over the top question

Ik denk dat we niet alles als fake news moeten willen bestempelen over en weer. Ooit heeft Barbapapa-7,5 hier een interview van een Amerikaanse nieuwszender met een Israëlische (redelijk bekende mevrouw uit de Israëlische politiek) geplaatst die een boekje open deed over de manier waarop de Israëlische staat de wereld tracht te manipuleren, en die kwam minder hysterisch over dan deze mevrouw.

Ik hoop dat Barba dit leest en het interview hier nog even plaatst.

Bovendien geloof ik meer in het samen naar een oplossing zoeken voor de situatie dan over en weer hysterici zoeken om het eigen gelijk te 'bewijzen' en de ander de zwarte piet toe te spelen. Idem voor sites als braakbosh e.d. Dat soort figuren doen meer kwaad dan goed.

5
6 ~ Echelon II ~

Aanvulling op @4

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Breaking_the_Silence

Niemand kan deze organisatie toch met droge ogen van antisemitisme betichten.

6
7 ~ Echelon II ~

@5

Zionist watch.
Tjonge wat een haat allemaal.

2
8 Malinois

"There's always one in every crowd."

2
9 TedjeR

@6

Persoonlijk kan ik mij niet voorstellen dat als je opgroeit zoals deze dame je overtuiging dan zo'n draai kan maken. Ik kan mij heel goed voorstllen dat je de Islam of welk ander geloof om welke redenen dan ook de rug toekeert. Maar dan gelijk een ander geloof omarmen?
Het kan natuurlijk zijn dat ze de Islam nooit als het ware geloof heeft gezien. Ook dan kan ik mij niet voorstellen dat je dan een ander geloof in de armen vliegt.

Waar het' kinky' wordt is dat zij nu het fundamentele zionisme omarmt. Gedeeltelijk opgevoed door haar oma die gevlucht is in de oorlog van 1948 staat ze nu in Canada te demonstreren.Staande, waarvan zij als beste weet wat voor een belediging dat is, op de Palestijnse vlag schreeuwt ze dat het Israelische grondgebied van de rivier tot de zee (incluis de Westbank dus) zal zijn en nooit Palestijns zal worden. Met dank aan har familie, haar oma in het bijzonder.

In mijn ogen is deze vrouw niet helemaal in orde.

Zelf zie ik op nieuwskoerier wat meer inhoudelijke discussie willen zien. Dat mag best scherp zijn.
Je bijdragen hier kan ik wel waarderen.

10
10 Hendrianus

@5 Israeli's die de Palestijnse zaak steunen, kan jij enorm waarderen. Gebeurt het eens andersom, dan heeft deze vrouw meteen geen moraal en is ze een 'walgelijk figuur'. Ze mag gewoon een mening en visie hebben, net als ieder ander. Om haar zo respectloos en persoonlijk aan te vallen, vind ik echt super triest van je. Doet je geloofwaardigheid m.i. ook geen goed verder.

2
11 Yisrael

@11

Heb je het beeld gezien dat ze staande op de Palestijnse vlag staat te schreeuwen dat ze het land waarvan haar grootmoeder in 1948 gevlucht is van de 'river to the sea' toewenst aan Israel en nooit aan de Palestijnen? Deze vrouw spoort niet.

Ik ken geen enkele Israeli die zo de afkomst en familie vertrapt en ik zou er ook geen respect voor hebben. Kritiek, ok maar wat deze vrouw doet is gestoord gedrag vertonen. Ze heeft hulp nodig, geen anti Palestijnen lui die haar op een schild tillen en ermee rond paraderen. Ik had een beter inzicht van je verwacht.

11
12 Hendrianus

@12 Haar grootmoeder is niet gevlucht uit Palestina, dat bestond toen niet. Ze heeft zich afgekeerd van haar roots, heeft zich bekeerd enzo, dat is eigen keuze. Ze heeft zelf nooit in Palestina gewoond en heeft er blijkbaar ook geen enkele binding mee. Dat kan, ze zal geen fan zijn van de islam en het Palestijnse regime/de Palestijnse regimes.

En ik ken die Israëli's welhoor. Niet alleen Palestijnse Israëli's zelfs. Joodse Israëli's, andere Joden, die Israëlische vlaggen verbranden. Rabbijnen zelfs die dat doen. Vind jij al die mensen gek? Ik niet hoor, net als deze vrouw. Iedereen staat op zijn eigen manier in het leven.

0
13 Yisrael

Amerikaanse en Europese Joden die BDS steunen mogen Israël niet meer in.
Gelukkig kan zij wèl vrij rondlopen in Palestina en alles filmen. question

11
14 Uit Den Haag

@14 Als je BDS steunt, mag je Israël uit eigen principes al niet in. Verder zou het raar zijn voor Israël om een organisatie te exploiteren die uit is op economische en dus militaire vernietiging van Israël.

1
15 Yisrael

@13

Har grootmoeder is gevlucht uit mandaatgebied Palestina. Verder is je afkeren van wat anders dan je roots op hysterische wijze vertrappen. Deze dame is ziek.

11
16 Hendrianus

@13

Hier nog even eem dansje op de Arabische vlag.

Ach, voor haar een peulenschil. Ze heeft in het verleden vast wat 'vlieguren' gemaakt op de Israelische vlag. Triest dat mensen niet willen inzien dat deze mevrouw hulp nodig heeft en haar enthousiast voor hun propaganda karretje spannen.

9
17 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

5 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

22 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

29 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Jasmine Angel PornIndian Desi FukCatching Daughter MasturbatingJenna Jameson NidePorno FemdomReddit HitwifeBigtits SelfiesNicole_anistonn PornFym PornSubmissive SexNangi PhotoSex Video Hindi NewGia Derza Full VideoStuffed Belly PornDouble Penetration In PornElen Mirren NudeChicken PornAnal Teem PornElla Orten NudeIndian Old Blue FilmThreesome PegGay Daddy Porn FreeClassic PorneUrvashi Rautela In BikiniHoney Moon PornstarVamire PornCelebrity Porn In MoviesEbony Facials PornSkyrim SexXnxx NewCockcushionXxx Blue Film BanglaPakistan Sex VidioClemence AudiardBengali Boudi Chudachudi VideoXxx In Hd HindiLegs Up PornEliza Ibarra BlowjobLatinas OnlyfansBlack Raw AnalHazing Frat PornPornô LésbicosTs Lana DallasAbby Cornish NakedDesi Hd Xxx VideoJapanese 4k PornIndian Homemade Xxx VideosMofos Full VideosAmber Stark PornGay Pee PornMia Malkova AmwfDirtyruletteJ A V SexHentaitagsPorn Comics CartoonCojiendo Con MaduritaDocter Porn.comBokep IbdoBllesa PornXnxx Hd HdXxx RusWorld No 1 Porn VideoSunyliony XxxFilmes As BrasileirinhasFurry Hentai GameRogue Pornhub苏语棠Porn Sex 4kArab Muslim Sex VideoBigtits YoungMommylovescockTubes GalprePergectgirls ComTamil Sex Video Tamil Sex VideoEmily InsomniaJapanese DeepthroatAriana Grande Nude LeakedLive SeceNezuko NudeBoy To Boy Sex XxxIndian Spa PornDesi Xxxn VideoSaree Romance SexLife Selector.comPorn Gaming HubXnxx Aunty SexMalayalam Porn FilmOld Young AnalPorn Stars 80'sCelebrity PirnCleo OnlyfansMichele Trachtenberg NudeKaogumNew Bangladeshi BfFantasylandtampaCumming In NoseDeeper Sex VideosHard Sex Porn18yrs SexPakistani Beauty Sex VideoDrunk GirlpornPornstars Of The 2000'sVanessa Cage StepmomRuby Rose NideLick Lesbian PornCatfight VkSpicydrea LeakEqpornTorbe PilladasGoten PornNew Orleans PornXxbritsThe Best Anal PornPornos DoidosDesi Xxx Videos NewAlana CroftFr 3hentaiJazmyne Day NudeMms XmasterNaked Pooja HegdeJvvDesibahu ComSex Movie PadamHot Big Boob KissIndian Bf Xxx VideosCreampies GangWww.pornolandiaPhub PhotoDeepsmashedatlXxx HaiPorn Hd Hot VideoWww Best Sex Video ComSis Bro XnxxxXnxx Emily WillisSaudi Xxx VideoAnna Claire Clouds Loves Anal SexPorno69Suhagraat Porn MovieMassage Xxx IndiaBailey Brooke AnalUncensored YoutubeImpregnating DaughterR Rule 34العاب سكسDesitaleaSchoolxxKagney Linn Carter AnalNatural Indian PornBangbros YogaPerfect Round Tits